هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چقدر است؟

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه، با توجه به نوع بیمه تکمیلی و فرانشیز پرداختی، کاملا متفاوت بوده و حتی برخی از بیمه‌ها، ایمپلنت را پوشش نمی‌دهند.

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چقدر است؟

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چقدر است؟

یکی از نگرانی‌های بیماران دهان و دندان، تامین هزینه‌های دندانپزشکی است. هزینه ایمپلنت دندان با بیمه، در برخی از شرکت‌های بیمه‌ای و اساس نامه آن‌ها، جایگاهی نداشته و اصلا تعریف نشده است. مهم‌ترین بیمه‌های کشور که بیمه‌های دولتی هستند و باید تمامی خدمات ایمپلنت را تحت پوشش خود داشته باشند، از زیر بار این مسئولیت، شانه خالی کرده‌اند. لذا، تامین هزینه و قیمت کاشت دندان طبیعی، به عهده بیمار و بخشی از آن نیز به عهده بیمه‌های تکمیلی است.

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه‌ تکمیلی، با توجه به حق فرانشیز و نوع دندان، متفاوت است. برخی از بیمه‌های تکمیل درمان، این هزینه را تا 10 درصد و برخی نیز تا بالای 50 درصد پوشش می‌دهند. اما چیزی که این وسط مشخص است، تامین بخشی از هزینه‌ها توسط بیماران است. اگر قرار بر ایمپلنت کل دندان‌ها باشد، هزینه پرداختی، بسیار بالا خواهد رفت و قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین، سر به فلک می‌کشد.

کدام بیمه‌ها، ایمپلنت را پوشش می‌دهند؟

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه، قاعدتا کمتر از زمانی است که به طور کاملا آزاد پرداخت شود. اما باید دید که کدام یک از بیمه‌ها این هزینه را پوشش می‌دهند. برای اینکه بدانید بیمه‌ها در مقابل ایمپلنت دندان و کلیه خدمات دندان پزشکی، چه رفتاری دارند، باید بیمه‌های دولتی و خصوصی را مورد بررسی قرار دهید و بهترین آن را انتخاب کنید.

اگر مراکز تحت پوشش بیمه‌های تامین اجتماعی و خدمات درمانی یا نیروهای مسلح را زیر و رو کنید، محال است جایی را پیدا کنید که هزینه ایمپلنت دندان را به طور کامل یا حتی بخشی از آن را تحت پوشش قرار دهند. بیمه‌های دولتی فقط برخی از خدمات محدود و پیش پا افتاده دندانپزشکی را پوشش می‌دهند. اما در مقابل، بیمه‌های خصوصی، برای ایجاد محیط رقابتی، سعی در پوشش هر چه بیشتر این خدمات دارند. مثلا، هزینه کاشت دندان جلو و ایمپلنت آن، به نسبت سایر دندان‌ها گران‌تر است که برخی از بیمه‌های خصوصی ( بیمه تکمیلی ) بخشی از آن را پرداخت می‌کنند.

Picture1

تامین هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی از سوی شرکت‌های خصوصی، منوط به داشتن بیمه پایه و دولتی است. پس اگر تصمیم جدی برای ایمپلنت دارید، بهتر است یک بیمه دولتی داشته باشید و سپس یک طرح بیمه تکمیل درمان با حق فرانشیز پایین انتخاب کنید و آن را به شکل گروهی یا انفرادی خریداری کنید. در این صورت می‌توانید خیالتان را از بابت تامین هزینه‌های ایمپلنت دندان، کمی راحت کنید.

قیمت ایمپلنت فوری با بیمه

ایمپلنت دندانی، به دو شکل وجود دارد و دندانپزشک شما تشخیص می‌دهد که از کدام روش باید استفاده کنید. این دو روش شامل موارد زیر هستند:

  1. ایمپلنت فوری
  2. ایمپلنت معمولی

قیمت ایمپلنت فوری به نسبت ایمپلنت معمولی بالاتر است. اما در صورتی که شرایط شما برای ایمپلنت خاص باشد، چاره‌ای جز انجام ایمپلنت فوری باقی نخواهد ماند. اگر دندان‌های شما آسیب دیده هستند و راهی جز جایگزین ریشه و کاشت دندان ندارید، دندانپزشک برای شما یک فیکسچر در لثه قرار می‌دهد و تازمانی که با استخوان فک جوش بخورد، یک تاج موقت روی آن قرار می‌دهد تا بتوانید غذا بخورید. همین کار به ظاهر کوچک و ساده، قیمت ایمپلنت شما را بیشتر می‌کند.

مراحل انجام ایمپلنت فوری، کمی زودتر به پایان می‌رسد و معمولا بیماران با انجام این کار مخالف هستند. اما زمانی که دندانپزشک تشخیص می‌دهد که باید ایمپلنت فوری انجام شود، راه دیگری وجود ندارد. البته بسیاری از دندانپزشکان برای دریافت هزینه ایمپلنت فوری، شرایط اقساطی را نیز فراهم آورده‌اند تا بیماران راحت‌تر باشند.

اگر هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی پوشش داده نشود، شما مجبور هستید هزینه را به طور کامل از جیب پرداخت کنید. باید قبول کرد که این کار، برای بسیاری از افراد قابل انجام شدن نیست و نمی‌توان تمام هزینه‌ها را پرداخت کرد. لذا، داشتن یک بیمه تکمیلی خوب، نیاز واقعی شما و تمام بیماران است.

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیل درمان

همانطور که گفته شد، هزینه ایمپلنت دندان با بیمه دولتی و خصوصی، متفاوت است. در میان بیمه‌های دولتی در کشور ما، تنها بیمه ایران است که بخشی از هزینه‌های ایمپلنت را پوشش می‌دهد که آن هم شرایط خاص خود را دارد. اما سایر بیمه‌های دولتی، هزینه ایمپلنت دندان را تحت پوشش قرار نمی‌دهند.

قیمت ایمپلنت دندان در تهران یا هر شهرستان دیگر، با توجه به نوع ایمپلنت، هزینه‌های جانبی و حتی دستمزد دندانپزشک، متفاوت است. اما در نهایت، یک قیمت که شامل تمام هزینه‌ها اعم از معاینه، روکش، نوع ایمپلنت و نوع دندان و . . . است، به بیمار اعلام می‌شود. در صورتی که بیمار دارای بیمه تکمیل درمان باشد، می‌تواند مقداری از هزینه را از جیب پرداخت کند و مابقی را بیمه تکمیلی، پوشش دهد.

اگر شما تصمیم جدی دارید که ایمپلنت انجام دهید و دارای بیمه تکمیلی هستید، بهتر است کلینیک درمانی را انتخاب کنید که با بیمه شما قرارداد داشته باشد. در این صورت، مبلغ پرداختی از سوی شما، فقط فرانشیز خواهد بود. یعنی شما فقط میزانی که بیمه تکمیلی تحت پوشش قرار نمی‌دهد را باید بپردازید. اما در صورتی که ایمپلنت را در مطب خصوصی انجام دهید که طرف قرارداد بیمه شما نباشد، باید تمام هزینه را پرداخت کرده و فاکتور رسمی از دندانپزشک دریافت کنید. بیمه مورد نظر، هزینه فاکتور شما را طبق قرارداد، پرداخت خواهد کرد.

قیمت ایمپلنت ایرانی با بیمه

قیمت ایمپلنت ایرانی  به نسبت سایر ایمپلنت‌های خارجی، ارزان‌تر است. در سال 1403 این میزان برای هر دندان بین 3 و نیم تا 4 میلیون تومان است. البته هزینه‌های جانبی که ممکن است ایمپلنت دندان در پی داشته باشد، بعدا به این مبلغ اضافه خواهد شد. شما می‌توانید به جای استفاده از ایمپلنت کره‌ای یا ایمپلنت‌های آمریکایی و اروپایی، از نوع ایرانی آن، استفاده کنید. قیمت روکش ایمپلنت ایرانی نیز، کمتر از نوع خارجی آن می‌باشد.

قیمت ایمپلنت کره‌ای، آمریکایی و ایمپلنت‌های اروپایی، گران‌تر از نوع ایرانی آن می‌باشند اما با این حال، باز هم بیمه‌های دولتی، اقدامی در جهت پرداخت هزینه به شما انجام نمی‌دهند. بیمه‌های تکمیلی نیز، تا سقف پوشش به شما پرداخت هزینه انجام می‌دهند.

در آخر لازم به ذکر است که هزینه ایمپلنت دندان با بیمه، می‌تواند باز هم کمتر از ایمپلنت با قیمت آزاد باشد. به همین دلیل، بهتر است برای انجام این کار، از قبل به فکر بیمه خود باشید.

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید