سرنوشت مشکل ۸۰ هزار استخدامی آموزش و پرورش چه شد؟

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که مشکل ردیف استخدامی ۸۰ هزار جدید الاستخدام رفع و به زودی احکام آنها صادر می‌شود.

سرنوشت مشکل ۸۰ هزار استخدامی آموزش و پرورش چه شد؟

علیرضا کاظمی در سی‌ و دومین جلسه شورای معاونان افزود: ضروری است دغدغه‌های دانشجویان شهید رجایی با کمک مسئولان این دانشگاه بررسی و مرتفع شود، زیرا دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان؛ مهم ترین مبادی برای جذب و تأمین نیروهای انسانی و خدمات ارزنده به آموزش و پرورش هستند.

وی به مأموریت‌های ۲ هفته اخیر شورای عالی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: شورای عالی آموزش و پرورش اخیراً با تأکید بر ۲ مسئله اساسی افزایش سن داوطلبان برای ورود به دانشگاه و تأثیر قطعی معدل در کنکور جلساتی را برگزار کرد که در نهایت در خصوص افزایش «سن ورود» موافقت صورت نگرفت.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، علاقه مندان به حرفه معلمی می توانند ازبستر دیگری چون ماده ۲۸ برای ورود به آموزش و پرورش اقدام کنند.

کاظمی به دغدغه و پیگیری جدی رئیس جمهور در خصوص دو نهضت محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی و کیفیت بخشی وعدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: برای موضوع نهضت محرومیت زدایی مدارس طرحی آماده و قرار است در هفته جاری در گردهمایی استانداران مطرح شود.

وی افزود: رئیس جمهور معتقداست که محرومیت زدایی در کنار استفاده از ظرفیت خیرین باید با رویکرد مردمی سازی پیش رود. یعنی در روستا و منطقه با مشارکت مردم و با الگوی جدید اقدام شود. بنا شده است استانداران در استان و فرمانداران در شهرستان و منطقه پیگیر باشند .

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در جلسه اخیر نیز که با حضور رئیس جمهور با موضوع کیفیت بخشی برگزار شد از طرف معاونین وزارتخانه گزارش ، راهکارها در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت ناظر بر سند تحول بنیادین، برنامه درسی، ساختار آموزش و پرورش و ....ارائه شد .

وی به پاداش بازنشستگان اشاره کرد و افزود: این مسئله را روزانه پیگیری می کنیم و به دنبال راهکاری برای پرداخت آنها هستیم .

کاظمی به تبدیل وضعیت خرید خدمات اشاره کرد و گفت: برای تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات سیستان و بلوچستان مجوزها أخذ شده و در حال رایزنی و نهایی سازی هستیم. تلاش بر این است تا پایان این ماه احکام صادر شود .

وی ادامه داد: تبدیل وضعیت باقی نیروهای خرید خدمات را هم پیگیری و رایرنی خواهیم کرد.

کاظمی به سازمان های استثنایی، نهضت سوادآموزی، مدارس غیردولتی و سازمان پژوهش اشاره کرد و گفت: این سازمان ها مکلفند نظام مسائل مجموعه خود را احصا کرده و برنامه ای جامع در چارچوب سیاست های آموزش و پرورش تدوین و ارائه دهند.

 

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید