رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد
برکناری مسئول پاسگاه پلیس راه چترود کرمان پس از واژگونی اتوبوس
رئیس پلیس راه راهور فراجا، از برکناری مسئول پاسگاه پلیس راه چترود کرمان در پی واژگونی شب گذشته اتوبوس مسافربری در محور کرمان – مشهد خبر داد.

سرهنگ احمد کرمی اسد از برکناری مسئول پاسگاه پلیس راه چترود کرمان در پی واژگونی شب گذشته اتوبوس مسافربری در محور کرمان – مشهد خبر داد و گفت: ابعاد این حادثه در دست بررسی است.
رئیس پلیس راه فراجا اعلام کرد: بررسیهای اولیه حاکی از ضعف در نظارت بر تردد ناوگان حملونقل عمومی در این محور بوده و در راستای برخورد با هرگونه قصور، اقدام فوری در مجموعه پلیس راه صورت گرفته است. با این حال، تحقیقات برای تعیین علت اصلی حادثه و مشخص شدن میزان مسئولیت سایر سازمانهای مرتبط همچنان ادامه دارد.
سرهنگ کرمی اسد از تشکیل تیم ویژهای متشکل از کارشناسان مجرب برای بررسی ابعاد حادثه خبر داد و تأکید کرد که پلیس با جدیت تمام، با هر فرد یا نهادی که مرتکب ترک فعل شده و در انجام وظایف نظارتی خود کوتاهی کرده باشد، برخورد خواهد کرد.
وی افزود: بازبینی دوربینهای نظارتی، بررسی مستندات و تجزیهوتحلیل شرایط مسیر در دستور کار قرار دارد تا تمامی عوامل مؤثر در وقوع این حادثه مشخص شود.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه گفت: پلیس هیچگونه سهلانگاری یا ترک فعل را نخواهد پذیرفت و مطابق مقررات با تمامی مقصران احتمالی برخورد قاطع خواهد داشت.
وی در پایان تاکید کرد: پلیس راهور با هر شخص حقیقی یا حقوقی در هر جایگاهی که مسئولیت نظارتی داشته باشد، بدون اغماض و با جدیت تمام برخورد خواهد کرد.
اینم عاقبت پلیسی که خودشوسپراینا کرد
لطفا به وضعیت ایمنی ،لاستیک و...خودرو های اسنپ هم رسیدگی کنید . بعضی از این خودرو ها واقعا نا ایمن هستند چطوری برگه معاینه دارند ؟
پر منطقه جنوب و مرکز کشور پلیس راهها فقط مهر دفترچه رانندگان اتوبوس میزنند . شما در جایگاه پلیس راه چند ساله بازرسی یا کنترل یا پایس دیدید؟ واقعا چه فایده از برکناری همه پلیس راهها داخل ساختمانشون هستند و بیرون نمیان شاید هم حق دارند
دقیقا ، تا بحال دیدی پلیس راه دم پاسگاه پلیس اتوبوسی را از نظر راننده ، لاستیک ،ترمز و... بازرسی کنه ؟
در مراکز معاینه فنی با چه روشی خودرو معیوب ، برگه تایید میگیره ؟
چه ربطی به رئیس پلیس دارد باید از ترمینال مسافر بری بازخواست شود
ربطی نداره؟؟؟؟؟وقتی اتوبوس ،صدها تن بار بین راهی میزند،پلیس راه نباید صندوق را چک کند و ببینه چه خبر است؟؟؟؟بین راه مسافر اضافه میزنند،پلیس نباید بیابد داخل ماشین و چک کند،ببینه چه حبر است؟؟؟؟؟فقط تو اطاق نشسته اند و دفترچه ها را مهر الکی میزنند
منتقدانه هیچگونه نظارتی بر وضعیت فنی و کیفی بر روی وضعیت اتوبوس های شهری نمی شود.
بنده چندین نوبت دیده ام که اتوبوس ها از لحاظ معاینه فنی مردود بوده اند اما معاینه فنی سلامت به آنها داده شده است....لاستیک ها تاریخ مصرف آنها تمام شده ، سیستم تعلیق و کمپرسورهای باد و ترمز و لنتها در بدترین وضعیت و...مسیرهایی که بیش از ۸ ساعت رانندگی دارد ، معمولا توسط یک راننده ، حرکت می کنند و زمان کارت زنی در پلیس راه ها کارت و مدارک راننده ای که اصلا در اتوبوس حضور ندارد ، مهر و تایید می شود
بیش از ظرفیت مسافر سوار می کنند
حداقل ۲ تن معمولا بار ، اتوبوس ها همیشه در صندوق ها دارند و تماما در شهرها و باربری هل می ایستند و بار سوار و پیاده می کنند....در فضای بین بدنه داخل و خارج اتوبوس ها ، نزدیک درب جلو ، انواع اجناس قاچاق شامل کفش و لباس و....جا می دهند و....مواد مخدر توسط راننده ها به راحتی مصرف می شور و....
راننده ها مقصرند اما از آنها مقصر تر پلیس راهور است که هیچگونه کنترلی انجام نمی دهند ، حتی به خودشان زحمت نمی دهند ، داخل اتوبوس بیایند و تعداد را کنترل کنند
اتوبوس ها الان همراه با مسافر،بار تجاری هم حمل می کنند و پلیس هیچ مانع نیست...مگه اتوبوس، تریلی بارکش است..به چشم خود دیدم که یخچال سای بای ساید و یا هزاران کارتن بار تجاری با این اتوبوس ها حمل می کنند و پلیس هم چشمش را می بندد و فقط به ماشین های سواری گیر میدهد،اگه به این ترک فعل های پلیس هم رسیدگی بشه...کلی از تصادفات کم میشه
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
بابا تقصیر پلیس چیه مردم نادان نیستن
کیفت اتوبوسها، جاده های خوبمون، راننده در آسایش و آرامش همه عالین، اگه مشکلی هم تو این سه تا بوده مقصر پلیس هستش
برو بابا خ. خودتونید
متاسفم از این اظهار نظر.
دقیقا میشه بفرماید مسئولیت ایشون در قبال این حادثه چه بود؟؟؟؟مسئولیت تولید کننده و مصرف کننده چیست؟
اونی مسئول ترمینال که دوبله سوار میکنه پول کلان به جیب زده رو باید بر کنار کنی
راننده و ترمینال هم از ناچاری و وضع خراب اقتصادی مسافر اضافه سوار کردن و سرنشین ها هم معترض نشدن
حالا یک رئيس پاسگاه را برکنار کردند که همه تقصیر ها را بیندازند گردن او.در حالی که دلیل اکثر تصادف منجر به فوت در ایران خودروهای بی کیفیت و فرسوده که حتی لاستیک هایشان مثل صابون صاف شده . و جاده های نا ایمن است.
در چنین شرایطی که مردم ایران نمی توانند با مافیای خودرو در بیفتند میبایست حداقل راهنمایی و رانندگی قوانينی تصویب کند که سرعت مجاز برای این ارابه های مرگ بیشتر از ۵۰ کیلومتر در ساعت نباشد.حتی در اتوبان ها.زیرا سرعت خودرو را میبایست به اندازه مقاومت خودرو در تصادفات تعیین کرد.اگر یک پراید با سرعت بالای ۶۰ کیلومتر تصادف بدی کند مطمئنا سرنشینان آن کشته خواهند شد.