رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا خبر داد
توقیف خودروی پژو ۴۰۵ به دلیل حرکات خطرناک
رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از توقیف یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ به دلیل انجام حرکات مخاطرهآمیز خبر داد.

سرهنگ حسینولی تویسرکانی در تشریح جزئیات این اقدام اظهار داشت: روز گذشته، مأموران گشت کنترل نامحسوس در محور کمربندی شمالی شهرستان قائمشهر، خودروی مذکور را به دلیل انجام حرکات پرخطر و تهدیدکننده ایمنی سایر کاربران جاده، شناسایی و متوقف کردند.
سرهنگ تویسرکانی با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با رانندگان متخلف افزود: با توجه به اهمیت حفظ امنیت ترافیکی و جلوگیری از بروز حوادث ناگوار، این خودرو پس از توقیف، به پارکینگ منتقل و پرونده تخلف راننده جهت رسیدگی قانونی به مراجع ذیربط ارجاع داده شد.
رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات خطرآفرین، مراتب را از طریق سامانههای ارتباطی پلیس گزارش دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.