مدیر آموزش و پرورش خمینی شهر:
سرقت از 30 مدرسه در شهرستان خمینی شهر/ امسال خمینی شهر در کنکور رتبه تک رقمی داشت
مدیر آموزش و پرورش خمینی شهر از سرقت در 30 مدرسه این شهرستان در دوران تعطیلی مدارس به دلیل بیماری کرونا خبرداد.
ابراهیم باقری در شورای آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر، اظهار کرد: کرونا آسیب های زیادی به مدارس وارد کرده و در این مدت بیش از ۳۰ مدرسه در خمینیشهر مورد سرقت قرار گرفته است.
هنرستان شهید رجایی بزرگترین هنرستان خمینی شهر است که بیش از ۵۰۰ میلیون از تجهیزات این مدرسه به سرقت رفته و آسیب بزرگی به آموزش و پرورش وارد شده است.
وی در مورد اجرای طرح پویش مهر ماندگار نیز، گفت: ۲۵۰ نفر از دانش آموزان نیازمند خمینی شهری تاکنون تبلت دریافت کردند. طی جلسات برگزار شده با قرض الحسنهها نیز ۴۵۰ وام ۵ میلیون تومانی به خانوارها جهت خرید تبلت داده شده است.
باقری افزود: ۵۹۶ وام نیز از طرف بانک های استان به دانش آموزان خمینی شهری اختصاص یافته است. این سهمیه وام بیشتر به دانش آموزان مدارس جوی آباد و هفتصد دستگاه اختصاص یافته است.
مدیر آموزش و پرورش خمینی شهر، تصریح کرد: از طرف صنف فرهنگیان نیز با هماهنگی خیریه حاج قاسم سلیمانی ۲۷ تلویزیون و ۵۱ تبلت در مرحله اول و در مرحله دوم ۲۵ تبلت به دانش آموزان نیازمند اهدا شده است. همچنین با همکاری مدیریت آموزش و پرورش و بسیج درچه ۲۰۰ تبلت تهیه و در اختیار دانش آموزان درچه، تیرانچی و اصغرآباد قرار گرفته است و این طرح همچنان تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
وی گفت: خمینی شهر امسال، در کنکور سراسری رتبه تک رقمی داشت و در حوزه پژوهش پژوهشگران دانشآموز نیز حائز رتبه های کشوری و استانی شد. شعار ما در آموزش و پرورش «مدرسه پژوهنده، معلم پژوهشگر و دانش آموز پرسشگر» است که این شعار باید در سطح همه مدارس عملیاتی شود و با توجه به رتبه های درخشان خمینی شهر و نزدیکی به شهرک علمی تحقیقاتی می توانیم به خوبی این استعدادها را شکوفا کنیم.
باقری افزود: پرورش دانشمندان باید در اولویت برنامه ریزیهای کلان قرار بگیرد. فخری زاده ها را باید پرورش دهیم که دشمن بداند تکتک دانش آموزان ایران که سرمایه های ما هستند فخری زاده خواهند شد.
همچنین فرماندار خمینی شهر در این نشست، گفت: دانش آموزان خمینی شهری تاکنون افتخارات زیادی را در عرصههای عملی، پژوهشی و ورزشی کسب کرده اند و این مسیر به یاری خداوند و برنامه ریزی مدون ادامه خواهد داشت.
علیرضا بصیری با تاکید بر اینکه به پژوهش در سیستم آموزشی کشور باید نگاه ویژه شود، اظهار کرد: مدارس در کنار آموزش، باید تربیت و پژوهش را در صدر برنامه های خود قرار دهند چرا که در همه عرصه های کشور می تواند راهگشا و تاثیرگذار باشد. هر چند شرایط کرونایی امکان برگزاری جشن را برای پژوهشگران ایجاد نمی کند، اما باید از طریق فضای مجازی این اقدامات به اطلاع مردم برسانیم.
وی در مورد زمین های آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش یک دستگاه ثروتمند و از طرفی فقیر است چرا که زمین ها و مایملک زیادی دارد، اما نمی تواند از آنها بهره ببرد. اگر دولت مصوب کند که بتواند بخشی از این اموال را تبدیل به احسن کند بسیاری از مشکلات حوزه آموزشی شهرستان حل خواهد شد.
فرماندار خمینی شهر به مشکلات پهنای باند اینترنت آموزش و پرورش اشاره و خاطرنشان کرد: زیر ساخت های مخابراتی در شهرستان با وجود تراکم جمعیت بالا و وسعت کم خوب کار نشده است. از این موضوع گله مندیم چرا که مدارس به شدت از این موضوع آسیب دیده اند. باید شرایطی فراهم شود که مدارس بتوانند به خوبی از اینترنت استفاده کنند.
بصیری در مورد طرح مهر ماندگار گفت: در هر کاری که انجام می شود یک سری نقاط ضعف و قدرت وجود دارد، اما نتیجه آن مهم است که این طرح بسیار تاکنون موفق بوده و لازم است اصناف نیز پا به میدان بگذراند و به تعهدشان عمل کنند.
منبع: ایلنا
68