استاندار: خوزستان با تکیه بر نیروهای متخصص میتواند به قطب تولید کشور تبدیل شود
استاندار خوزستان گفت: این استان با تکیه بر نیروهای متخصص و ظرفیتهای بومی، میتواند به قطب تولید کشور تبدیل شود اما این موضوع مستلزم همدلی تمامی دستگاهها و صنایع، رفع موانع تولید و اجرای سیاستهای حمایتی است.

سید محمدرضا موالیزاده روز دوشنبه در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی شماره چهار اهواز در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه استان در حوزه تولید، از برخی دستگاهها و شرکت ها به دلیل عدم حمایت از صنعتگران داخلی استان، انتقاد کرد و گفت: طی بازدیدهای متعدد از شهرکهای صنعتی استان، به این نتیجه رسیدیم که خوزستان از نظر ظرفیتهای علمی، تخصصی و فنی برای تولید، هیچ کمبودی ندارد.
وی افزود: صنعتگران ما با کیفیتی قابل رقابت، محصولات خود را تولید میکنند اما متأسفانه شاهد هستیم، برخی نهادهای دولتی و صنایع بزرگ ترجیح میدهند،خریدهای خود را از خارج استان و با هزینههای بالاتر انجام دهند؛ حتی در مواردی نیز با کیفیتی پایینتر محصولات را از خارج استان وارد می کنند که بخشی از این مساله ناشی از دستورالعملهای سامانه ستاد، نیازمند بازنگری فوری است.
مشکلات سامانه ستاد و خریدهای برون استانی
موالیزاده با اشاره به تأثیر منفی این رویه بر اقتصاد استان بیان کرد: واحدهای تولیدی ما نیازمند مشتریان داخلی هستند؛ اگر دستگاهها خریدهای خود را از صنعتگران خوزستانی انجام دهند، چرخ تولید به حرکت درمیآید، اشتغال ایجاد میشود و کارگاهها به کارخانه تبدیل خواهند شد.
وی بیان کرد: امسال که مقام معظم رهبری آن را «سال سرمایهگذاری برای تولید نامیدهاند، همه نهادها باید پای کار بیایند و با خرید از تولیدکنندگان محلی، از رکود واحدهای راکد جلوگیری کنند.
حمایت از تولید، اولویت اصلی دولت است
استاندار خوزستان با بیان اینکه حمایت از تولید، اولویت اصلی دولت است تصریح کرد: بررسی مشکلات سامانه ستاد و اصلاح دستورالعملهای آن در دستور کار قرار دارد تا موانع خرید داخلی رفع شود و ما نیز از همه فعالان بخشهای صنعت،کشاورزی و خدمات حمایت خواهیم کرد تا تولیدکنندگان بتوانند با اطمینان به توسعه، فعالیت خود را ادامه دهند.
وی یادآور شد: همچنین برنامهریزی شده تا با تزریق منابع و تسهیلات، واحدهای تولیدی راکد را احیا کنیم.
همچنین مدیرعامل شهرک های صنعتی خوزستان در حاشیه این بازدید گفت: شهرک صنعتی شماره چهار اهواز ۱۹ هکتار با ۳۰۰ قرارداد صنعتی است و واحدهای کوچک ۲۰۰ و ۳۰۰ متری در آن مشغول به فعالیت هستند.
علی مهدیپور افزود: بیشتر صنایع این شهرک، صنایع فلزی هستند که به نوعی صنایع پشتیبان نفت و گاز و پتروشیمی به شمار می روند.
وی بیان کرد: استاندار خوزستان در این روز از محصولات تولیدی این واحدهای صنعتی و نمایشگاه تولید محصولات ساخت ایران بازدید کرد و امید است با حمایت استاندار دستگاه ها و شرکت های داخلی استان برای خرید محصولات مورد نیاز خود از ظرفیت این شهرک صنعتی استفاده کنند.
مدیرعامل شهرک های صنعتی خوزستان گفت: در حال حاضر ۱۸۵ واحد صنعتی مشغول فعالیت هستند و ۱۰ واحد صنعتی نیز غیر فعال هستند.
استاندار خوزستان از شهرک صنعتی شماره چهار اهواز بازدید و بر حمایت از واحدهای صنعتی، رفع موانع آنها و ارائه تسهیلات برای تقویت و راهاندازی واحدهای نیمه فعال و تعطیل تاکید کرد.
سید محمدرضا موالیزاده، روز دوشنبه در جریان بازدید از نمایشگاه دائمی نهضت ساخت ایران در شهرک صنعتی شماره چهار اهواز، آخرین وضعیت واحدهای صنعتی فعال، نیمهفعال و تعطیل این شهرک صنعتی را بررسی و بر ضرورت حمایت از صنایع استان تاکید کرد.
در این بازدید، موضوعاتی همچون چگونگی ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی، مشکلات صنعتگران در ثبتنام و خریدوفروش محصولات در سامانه ستاد و همچنین جذب سرمایهگذاران جدید مورد بحث قرار گرفت.
موالی زاده همچنین از واحدهای صنعتی مختلف از قبیل تولید کننده مصنوعات فلزی، تولیدکننده المان شهری، تعمیرات قطعات و تجهیزات صنعتی و ساخت و تعمیر آسانسور، تعمیر قطعات و صنایع کشاورزی، بازدید کرد و مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داد.
استاندار خوزستان در حاشیه این بازدید، بر لزوم تقویت همکاری بین نهادهای دولتی و صنعتگران برای رفع موانع اداری و تسریع در روند توسعه پایدار صنعتی تاکید کرد.
شهرک صنعتی شماره چهار اهواز با میزبانی از بیش از یک هزار واحد صنعتی، نقش محوری در اقتصاد صنعتی استان ایفا میکند.
این شهرک صنعتی علاوه بر تامین نیازهای داخلی، به عنوان قطب تولید قطعات تخصصی صنایع بزرگ خوزستان نیز شناخته میشود.
خدایی از معدود کسانی که بی حاشیه مدام در حال تلاشه
خدا قوت
بقیه اگه از ترامپ و سیاست هویج و چماق نشان دادن به مردم فارغ شدند
بیاموزند
ایشون رو نمیشناسم
ولی خبرها گواهند که خادم هست و دلسوز
اگر حرف مالیات داشت ایران وضع دیگری داشت.