استاندار مرکزی: خودروهای شوتی امنیت جادهها را به خطر میاندازند
استاندار استان مرکزی به خطرات ناشی از خودروهای شوتی در جادههای استان اشاره کرد و گفت: فعالیت خودروهای شوتی نه تنها به اقتصاد و تولید آسیب میزند، بلکه موجب افزایش تصادفات نیز میشود.

مهدی زندیهوکیلی عصر امروز در جلسه کمیسیون برنامهریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی، به مشکلات ناشی از خودروهای شوتی اشاره کرد و گفت: این خودروها باعث ایجاد ناامنی در جادههای استان میشوند و آمار تصادفات و تلفات جادهای را افزایش میدهند.
وی تاکید کرد: نیاز است برنامهریزی جدی برای مقابله با این معضل انجام شود تا فعالیت قاچاقچیان در مسیرهای ارتباطی استان کاهش یابد.
استاندار مرکزی بیان کرد که قوانین فعلی برای برخورد با این مشکل کافی نیستند و باید برنامههای مشخصی با توجه به امکانات استان تدوین شود تا به حل این معضل کمک کند.
زندیهوکیلی همچنین افزود: فعالیت خودروهای شوتی نه تنها به اقتصاد و تولید آسیب میزند، بلکه موجب افزایش تصادفات نیز میشود که باید به این موضوع رسیدگی شود.
وی به این نکته اشاره کرد که برخی قاچاقچیان با سلاح گرم به فعالیتهای خود ادامه میدهند و از فعالیت در مناطق زالیان و توره به دلیل وجود ایستگاه پلیس قوی در آنجا ترس دارند. بنابراین، باید در صورت امکان ایستگاههای پلیس موقت در تمامی جادههای ارتباطی تقویت شود.
استاندار مرکزی در پایان گفت: برخورد قاطع با قاچاقچیان و خودروهای شوتی نیازمند تصمیمات ملی است، اما در سطح استان میتوان اقداماتی انجام داد تا فعالیت قاچاقچیان محدودتر شود.
افزایش ۵۰ درصدی کشف کالای قاچاق در استان مرکزی
در ادامه این جلسه رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی اعلام کرد که در سال جاری، ۷۴۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در این استان کشف شده که این رقم نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.
سرهنگ سلگی بیان کرد که بیشترین اقلام قاچاق شامل لوازم آشپزخانه، منسوجات و گل و گیاه هستند.
تشکیل یک هزار و ۶۹ پرونده در سازمان اموال تملیکی استان
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی نیز اعلام کرد که در سال گذشته، یک هزار و ۶۹ پرونده در این حوزه تشکیل شده که از این تعداد، یک هزار و ۱۵۲ پرونده تعیین تکلیف شدهاند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که در حال حاضر ۴۶۶ پرونده کالای قاچاق در اموال تملیکی استان هنوز رأی نهایی ندارند.