سهام آسیا منتظر تصمیم فدرال رزرو آمریکا نماند
بازارهای سهام آسیا روز چهارشنبه با افزایش مجدد سهام چین و پیش از نشست فدرال رزرو آمریکا صعودی شدند، در حالی که به دلیل تاثیر سرمایهگذاران بر نتیجه مذاکرات صلح در مورد اوکراین، قیمت نفت همچنان بیثبات بود.
بازگشت مجدد سهام آسیا یک روز پس از افزایش مجدد شیوع ویروس کرونا در چین و کاهش انتظارات برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی این کشور صورت گرفت.
تینگ لو، اقتصاددان ارشد چین گفت: «مردم نگران این هستند که سیاستگذاران باور کنند که اقتصاد بسیار بهتر عمل میکند و رشد اقتصادی در حال بازگشت است و نیازی به اقدامات تسهیل کننده بیشتر نیست. من فکر میکنم کاهش اندک نرخ، مشکل بزرگی نیست و مردم نگران استراتژی صفر کووید، بازار ملک و سیاستهای دیگر هستند.»
صبح چهارشنبه در سراسر آسیا شاهد جهش ۲.۶ درصدی شاخص هانگ سنگ هنگکنگ و ۰.۵ درصدی در شاخص بلوتراشه CSI۳۰۰ بودیم، گستردهترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام اس سی آی در خارج از ژاپن ۱.۲۱ درصد افزایش یافت.
سهام استرالیا ۱.۰۸ درصد و کوسپی سئول ۰.۵۵ درصد همچنین شاخص سهام نیکی ژاپن ۱.۲۹ درصد افزایش یافت.
شاخص اس اند پی ۲.۱۴ درصد، نزدک کامپوزیت ۲.۹۲ درصد جهش کرد و داو جونز ۱.۸۲ درصد رشد کرد.
تحلیلگران آیانجی در یادداشتی گفتند که انتظار دارند حرکت بازار در آسیا قبل از نشست فدرال رزرو محتاطانه باشد.
سرمایهگذاران انتظار دارند که بانک مرکزی ایالاتمتحده برای اولین بار در سه سال گذشته نرخ بهره را حداقل ۲۵ واحد پایه در بحبوحه صعود قیمتها افزایش دهد. معاملهگران همچنین از نزدیک فدرال رزرو را برای جزئیات بیشتر در مورد نحوه برنامهریزی برای پایان دادن به برنامه خرید اوراق قرضه زیر نظر دارند.
بازده اوراق قرضه ایالاتمتحده در اوایل معاملات آسیا ثابت ماند و بازده اوراق ۱۰ ساله ۲.۱۴۵۵ درصد جهش کرد پس از آن که قبلا به ۲.۱۶۹ درصد افزایش یافته و بالاترین میزان از ژوئن ۲۰۱۹ بود.
بازدهی دو ساله آخرین بار در ۱.۸۴۷ درصد بعد از بسته شدن در ۱.۸۵۷ درصد بود. دلار آمریکا در برابر سبدی از همتایان اندکی کاهش یافت و در ۹۸.۹۰۴ و در برابر ین بدون تغییر در ۱۱۸.۲۸ معامله شد. یورو با ۰.۱۲ درصد افزایش به ۱.۰۹۶۴ دلار رسید.
شاخص جهانی نفت خام برنت با ۰.۴۱ درصد افزایش به ۱۰۰.۳۰ دلار در هر بشکه و نفت خام آمریکا با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۹۶.۸۷ دلار در هر بشکه رسید. قیمت لحظهای طلا با ۰.۱۴ درصد افزایش به ۱۹۲۰.۵۵ دلار در هر اونس رسید.