آیا پای پرانتزی منجر به کمر درد می شود؟

افراد بسیاری در زمینه درمان پای پرانتزی بزرگسالان نتایج شگفت انگیزی دریافت کرده‌اند. از این رو میتوان چنین ادعا کرد که نظرات در مورد درمان پای پرانتزی در بزرگسالان بسیار مثبت است.

آیا پای پرانتزی منجر به کمر درد می شود؟

البته درمان پای پرانتزی بزرگسالان به فاکتورهای بسیاری بستگی دارد. چرا که در مواقعی ممکن است این عارضه در برخی از افراد درمان نشود. اولین مورد برای شروع درمان پای پرانتزی بزرگسالان کشف علت بروز این عارضه است. پزشک متخصص میبایست پای بیمار را مورد بررسی قرار دهد و علت بروز پای پرانتزی را تشخیص دهد. پس از تشخیص علت بیماری، میتوان در مورد شیوه درمان، مدت زمان درمان و میزان موفقیت رفع این عارضه اظهار نظر کرد. امروزه پزشکان متخصص روشها و شیوه‌های نوینی را برای درمان پای پرانتزی بزرگسالان ارائه میدهند.

برای درمان پای پرانتزی و کمردرد به دکتر ارسلان گلشنی مراجعه کنید

طبق نظرات در مورد درمان پای پرانتزی در بزرگسالان مدت زمان رفع این بیماری بسیار متغیر است. این متغیر از فردی به فردی دیگر متفاوت است. فاکتورهای بسیاری وجود دارد که در تعیین مدت زمان درمان پای پرانتزی بزرگسالان دخیل است. یکی از این فاکتورها عامل سن است. سن فرد مبتلا به این عارضه، تاثیر بسزایی در روند درمان وی دارد. همانطور که مشخص است، هر چه سن فرد مبتلا کمتر باشد، مدت زمان درمان پای پرانتزی نیز کاهش پیدا خواهد کرد. از دیگر این فاکتورها میتوان به علت بروز پای پرانتزی اشاره کرد. علت پرانتزی شدن پاها از هر فردی به فردی دیگر متفاوت است. با بررسی علت بروز پای پرانتزی میتوان در مورد مدت زمان درمان پای پرانتزی نظر داد. مورد سوم میزان تثبیت شدن بیماری است. اگر بیماری در فرد تثبیت شده باشد، به عبارت مدت زمان زیادی است که به این عارضه مبتلا است، مدت زمان درمان بیماری نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

۱. برای شروع این حرکت اصلاحی، در حالی که انگشتان پاهایتان به سمت بیرون است، پاهای خود را به عرض شانه باز کنید.

۲. با به عقب کشیدن شانه‌ها، منقبص کردن شکم و خم کردن زانوها، پشت خود را پایین برده و به عقب بنشینید.

۳. توجه کنید در طول انجام حرکت، کمر صاف و با قوس طبیعی باشد و زانوها از انگشتان پا جلوتر نروند. همچنین سعی کنید بیشتر وزن، بر پاشنه‌ی پا وارد شود نه انگشتان.

۴. در حرکت کامل باید بالای رانها، موازی زمین قرار بگیرند. شما می‌توانید از نیم اسکات شروع کرده و به مرور حرکت کامل را انجام دهید.

۵. این حرکت باعث تقویت عضلات چهار سر ران، سرینی بزرگ، دو سر پشت رانی یا همسترینگ و بهبود پای پرانتزی می‌گردد. همچنین عضلات فرعی مانند تثبیت کننده­ها، عضلات پشت ساق پا و شکم را نیز درگیر می‌کند.

۶. اگر پاها و زانوهای شما سست و ضعیف هستند، جلوی یک صندلی بایستید و حرکت را انجام دهید. در این حالت اگر تعادل خود را از دست دادید، می‌توانید بر روی صندلی بنشینید.

ژنو واروم اصطلاحی لاتین است که برای توصیف پاهای پرانتزی استفاده می‌شود. این وضعیت ممکن است از نوزادی تا بزرگسالی بروز کند و علل بسیار متنوعی داشته باشد. با شدت گرفتن، بیمار ممکن است چرخش جانبی زانو و راه رفتن اردکی را نشان دهد. ممکن است اثرات ثانویه در مفصل ران و مچ پا نیز به وجود آورد. پای پرانتزی ممکن است با اختلاف عملکرد اندام به صورت یک طرفه و یا عملکرد دو طرفه ایجاد شود. سابقه خانوادگی و سابقه پزشکی ممکن است سرنخ‌هایی را برای احتمال تداوم یا پیشرفت زانوی پرانتزی در فرد نشان دهد. در افراد مبتلا به این بیماری ، وضعیت قرارگیری استخوان ساق پا (درشت نی) با استخوان ران، نامناسب و نادرست است. پای پرانتزی در نوزادان تازه متولد شده رایج است. در کودکان بزرگ‌تر و بزرگسالان، این بیماری معمولاً به دلیل استخوان بندی نامناسب ناشی از راشیتیسم، سرطان یا آرتروز ایجاد می‌شود. مشاغل خاص می‌تواند خطر ابتلا به زانو را افزایش دهد.

 

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید