برش CNC لیزر

برش CNC لیزر یکی از روش های نوین و پیشرفته برش فلزات می باشد که قدمت کمتری نسبت به سایر روش های فعلی دارد.

برش CNC لیزر

این روش به دلیل مزیت های بسیار قابل توجه و معایب اندک توانسته است که به یکی از پرکاربردترین روش های صنعتی فعلی تبدیل شود. این تکنولوژی در دهه های اخیر به اغلب کشور های دنیا وارد شده و امروزه در ایران نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه شما را به طور کامل با برش لیزری و تمام نکات مهم و مرتبط با آن آشنا می کنیم.

تاریخچه برش لیزری :

دستگاه های مرتبط با برش CNC لیزر برای اولین بار در سال ۱۹۶۵ میلادی و در ایالات متحده آمریکا تولید شدند. این روش در سال های ابتدایی خود مورد توجه افراد قابل توجهی قرار نگرفت. اما بعد از سال ۱۹۶۹ میلادی و انتشار مقاله های معتبر در این زمینه توانست جایگاه قابل توجهی در بین صنعتگران دنیا پیدا کند. دستگاه ها و تجهیزات برش لیزری از ابتدای ابداع تا به امروز با مشکلات مختلفی روبرو شده اند. به عنوان مثال کارشناسان بسیاری معتقد بودند که نمی توان از این تجهیزات برای برش فلزات با طرح های پیچیده استفاده کرد. اما به مرور زمان و با کمک برنامه های کامپیوتری اغلب مشکلات این تجهیزات برطرف شد.  

 

 

نحوه عملکرد برش CNC لیزر :

نحوه عملکرد دستگاه های برش لیزری با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آن ها تعیین می شود. حتی این تفاوت ها در تجهیزات هم رده این صنعت نیز مشاهده می شود. به طور کلی نحوه عملکرد دستگاه های لیزری مثل دستگاه CNC لیزر و دستگاه های  برش CNC لیزر لوله و پروفیل  وابسته به یک پرتو به اصطلاح متمرکز و با قدرت بسیار بالا می باشد. پرتو های متمرکز به کار رفته در این تجهیزات دارای حرارت بسیار بالایی میباشند که میتوانید با کمک آن قطعات فلزی را برش دهید. در هنگام استفاده از دستگاه های برش لیزری یک سیستم کامپیوتری هوشمند همواره فرآیند برش را آنالیز و کنترل می کند.

مزایای برش CNC لیزر :

برش CNC لیزر دارای مزیت هایی می باشد که قبل از آن در سایر تجهیزات برش فلزات دیده نمی شدند. این مزیت ها و قابلیت ها سبب شدند که برش لیزری به سرعت در اغلب کشور های دنیا و واحد های صنعتی آن ها گسترش پیدا کند. برخی مزایا ی این تجهیزات از ابتدا در آنها حضور نداشتند و به عنوان یک نقص در دستگاه دیده می شدند. اما به مرور زمان و با پیشرفت علم در صنعت کامپیوتر و مهندسی تجهیزات صنعتی این دستگاه ها نیز توانستند به جایگاه بسیار مناسبی در صنعت دست پیدا کنند.

-  سرعت بالا در هنگام برش :

همانطور که در بخش های قبلی مقاله گفته شد دستگاه های برش لیزری با کمک یک پرتو کاملا متمرکز و با حرارت بسیار بالا فعالیت می کنند. این پرتو به قدری قدرتمند می باشد که بدون برخورد فیزیکی دستگاه با قطعه می تواند ورقه ها و قطعات فلزی را با سرعت بسیار بالایی برش دهند. فرآیند برش فلزات تا قبل از ابداع تجهیزات نوین برش مثل برش CNC ، یک کار بسیار دشوار و زمانبر بود که وقت و هزینه بسیاری از واحد های صنعتی می گرفت. اما با ورود این تجهیزات به بازار، مشکل سرعت برش فلزات با ضخامت محدود به میزان قابل توجهی بر طرف شد.

kiuokjl

-  قابلیت برش طرح های پیچیده :

ایجاد طرح های پیچیده بر روی فلزات به دلیل برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی این عناصر معمولا کار دشواری می باشد. به عنوان مثال عناصر فلزی مقاومت و استحکام بالایی داشته و در مقابل حرارت نیز تغییر شکل می دهند. همچنین قابلیت چکش خواری این فلزات سبب می شود که هنگام روبرو شدن با فشار فیزیکی با تغییر شکل مواجه شوند. دستگاه های برش لیزری فلزات بدون ایجاد برخورد فیزیکی و پخش حرارت بر روی تمام قطعه، می توانند به بهترین شکل ممکن طرح های پیچیده را بر روی فلزایجاد و ان ها را برش دهند.

-  کیفیت بالای محصولات نهایی :

یکی از مهم ترین مزایا ی برش CNC لیزر، کیفیت بالای محصولات نهایی می باشد. در روش های سنتی برش به دلیل برخورد فیزیکی موجود با تغییر شکل و آسیب دیدن ورقه های فلزی رو به رو می شدیم. همچنین گرمای حاصل از فعالیت برخی از تجهیزات برش باعث به وجود آمدن نوسانات ابعادی در ورقه های فلزی می شد. هنگام استفاده از دستگاه های CNC لیزر دیگر خبری از آسیب دیدن بدنه ی فلز و تغییر ابعاد نیست. همچنین لبه ی قطعات برش خورده نیز بسیار صاف و مناسب می باشند. در نتیجه مرحله از بین بردن لبه های تیز و نامناسب حاصل از برش نیز از فرآیند تولید حذف می شود.  

fsdfsdf

معایب برش لیزری :

-  قیمت بالای تجهیزات برش :

دستگاه برش CNC لیزر لوله جزو گرانترین تجهیزات برش موجود در بازار می باشد. این تجهیزات به دلیل تکنولوژی پیشرفته به کار رفته در ان ها دارای قیمت بسیار بالایی می باشند. لازم به ذکر است که هنگام خرید دستگاه های برش لیزری شما با قیمت های مختلفی رو به رو می شوید. به طور کلی هزینه خرید یک دستگاه برش لیزری وابسته به کامپیوتر به کار رفته در آن، نوع لیزر، قدرت و سرعت دستگاه، کیفیت قطعات به کار رفته، برند دستگاه، کشور محل تولید و ... تعیین می گردد. هر یک از عوامل فوق می توانند به میزان قابل توجهی بر روی قیمت دستگاه های برش لیزری تاثیر داشته باشند.

-  نیاز به اپراتور تخصصی :

دستگاه های برش CNC  در انواع مختلفی تولید و به بازار وارد می شوند. برخی از این تجهیزات دارای کامپیوتر های بسیار پیشرفته ای می باشند و نحوه عملکرد آن ها نیز به صورت کاملا اتوماتیک است. اما برخی از دستگاه های برش CNC  به صورت نیمه اتوماتیک فعالیت می کنند و برای استفاده از آن ها به اپراتور های متخصص و مجرب نیاز دارید. تامین نیروی با دانش و با تجربه برای استفاده از این تجهیزات یکی از چالش هایی می باشد که بعد از خرید و هنگام استفاده از تجهیزات برش CNC با آن رو به رو می شوید.

-  محدودیت در ضخامت برش :

دستگاه برش CNC  نمی تواند ورق ها و قطعات فلزی با ضخامت بالا را برش دهد. قدرت پرتو حاصل از فعالیت این تجهیزات محدود بوده و شما نمی توانید از این تجهیزات برای برش هر قطعه ای استفاده نمایید. البته دقت داشته باشید که این تجهیزات در مدل های مختلفی وارد بازار شده که قدرت برش آنها با یکدیگر متفاوت می باشد. اما با این حال برای برش قطعات و ورق های فلزی بسیار ضخیم باید به سراغ سایر روش های برش فلزات بروید و آن ها را جایگزین روش برش لیزری نمایید.

rere

دریافت خدمات برش لیزری :

خدمات برش لیزری فلزات امروزه به یکی از کاربردی ترین روش های صنعتی تبدیل شده است. به همین دلیل امروزه بسیاری از افراد جامعه به سراغ استفاده از این خدمات می روند تا از مزیت های قابل توجه آن استفاده نمایند. در حال حاضر شما می توانید برای دریافت خدمات برش لیزری با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به سراغ گروه صنعتی ملکی آجین بروید. این گروه صنعتی با سابقه درخشان و نیرو های متخصص خود میتواند نیاز شما را به بهترین شکل ممکن و در اسرع وقت تامین نماید.

 

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید