کلیات لایحه متناسبسازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان تصویب شد
کلیات لایحه دوفوریتی متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشگری به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.
در نشست علنی امروز - یکشنبه ۲۴ مهر ماه- مجلس شورای اسلامی، گزارش کمسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در مورد لایحه دوفوریتی متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشگری که دوفوریت آن ۱۷ مهر ماه به تصویب رسیده بود، مورد بررسی قرار گرفت و با ۲۰۰ رای موافق، ۱۸ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از ۲۳۳ آرای ماخوذه کلیات آن به تصویب رسید.
محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه در مورد این لایحه گفت: دولت در راستای ترمیم حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان لایحهای را به مجلس ارائه کرد که در کمیسیون برنامه و بودجه بررسی شد و در نهایت اعضای این کمیسیون به این جمع بندی رسیدند که این لایحه، حقوق کارکنان دولتی و بازنشستگان را ترمیم و نوعی هماهنگی در حقوق ایجاد می کند.
لایحه اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشگری
ماده واحده
ماده واحده-علاوه بر افزایش های حقوق و دستمزد ناشی از تبصره(۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور از تاریخ ۱/۷/۱۴۰۱ افزایش های زیر برای اشخاص مشمول این قانون اعمال می شود:
ردیف۱
۱- (۳۰۰۰) امتیاز برای کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و معادل ریالی امتیاز مذکور برای کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۰ و سایر مشمولین جزء (۱) بند «الف» تبصره (۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور (به استثنای مشمولان قانون کار) و معادل ریالی (۲۱۰) امتیاز برای اعضای هیأت علمی و قضات، با عنوان متناسبسازی حقوق، به صورت ثابت در احکام کارگزینی و قراردادهای آنان درج شود. مبلغ ناشی از اعمال این افزایش مشمول کسور بازنشستگی و مستثنی از سقف دریافتی و نیز در سالجاری از سقف موضوع جزء(۸) بند(الف) تبصره(۱۲) میباشد. امتیاز مذکور به افرادی که پس از تصویب این قانون در دستگاههای موضوع این بند بکارگیری می شوند، قابل پرداخت است.
ردیف۲
۲- حقوق مشمولین جزء (۲) بند «الف» تبصره (۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور شامل بازنشستگان، وظیفهبگیران و مشترکان صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرائی، مبلغ نه میلیون (۰۰۰ر۰۰۰ر۹) ریال افزایش مییابد.
علاوه بر این مبلغ، ۵% از محل مبلغ هفتاد هزار میلیارد(۷۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰)ریال ناشی از تغییر زمان اجرای این قانون و از پنج درصد(۵%) تا ده درصد(۱۰%) از محل سهام، سهم الشرکه و اموال و اولویت اختصاص سایر منابع قابل تامین به بند(ی) تبصره(۲)، به حقوق و مستمری مشمولان این بند اضافه می شود و در سالهای بعد نیز مشمول افزایش سنواتی می گردد.
افرادی که پس از اجرای این قانون بازنشسته میشوند، در صورتی که در محاسبه حقوق بازنشستگی آنان، میزان ریالی افزایش مذکور در بند (۱) این قانون کمتر از افزایش ناشی از این بند برای بازنشسته هم طبقه و دستگاه مشابه به علاوه افزایش سنواتی گردد، تا سقف مذکور متناسبسازی دریافت مینمایند.
ردیف۳
۳- در اجرای ماده (۱۶) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰، کمک هزینه اولاد و حق عائلهمندی تمامی گروههای مختلف حقوقبگیر در دستگاههای مذکور در ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات، سازمان انرژی اتمی ایران (به استثنای مشمولان قانون کار) از قبیل کارکنان کشوری و لشکری، اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزشعالی و پژوهشی و قضات و بازنشستگان، وظیفهبگیران و مشترکان صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرائی، به ترتیب به میزان صددرصد (۱۰۰%) و پنجاه درصد (۵۰%) افزایش مییابد.
ردیف۴
۴- فوق العاده ویژه موضوع بند(۱۰) ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری مشمول جزء(۳) بند(الف) تبصره(۱۲) نمی باشد.
ردیف۵
۵- مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور به میزان سی درصد(۳۰%) افزایش می یابد.
ردیف۶
۶- به دولت(سازمان برنامه و بودجه کشور) اجازه داده می شود اعتبارات هزینه ای دستگاههای اجرائی در سال ۱۴۰۱ را تا بیست درصد(۲۰%) و درسقف مصارف قانون بودجه سال ۱۴۰۱ بابت اجرای این قانون افزایش دهد و در سالهای بعد نیز در لوایح بودجه سنواتی پیش بینی نماید.
ردیف۷
۷- کمک معیشت جانبازان بیست و پنج درصد(۲۵%) و بالاتر و مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع ایثارگران حداقل به پنجاه و شش میلیون(۵۶/۰۰۰/۰۰۰) ریال و کمک معیشت جانبازان زیر بیست و پنج درصد(۲۵%) و رزمندگان معسر به چهل و پنج میلیون(۴۵/۰۰۰/۰۰۰)ریال افزایش می یابد.
ردیف ۸
۸- معافیت مالیاتی و بیمه بازنشستگی و درمان ایثارگران موضوع مواد (۳۷) ، (۵۶) و (۱۳) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با اصلاحات و الحاقات بعدی آن از شمول سقف حقوق و مزایای مستمر و خالص دریافتی و نیز در سالجاری از سقف مقرر در جزء(۸) بند(الف) تبصره(۱۲) مستثنی است.
ردیف ۹
۹- کلیه معلمین طرح مهرآفرین مشمول قانون رتبه بندی معلمان بوده و باید به آنان بدون نیاز به آزمون کدشناسه و مستخدم اختصاص داده شود.
ردیف ۱۰
۱۰- حداقل مبلغ حکم کارگزینی کارکنان دولت موضوع جزء(۱) بند(الف) تبصره(۱۲) مبلغ شصت و شش میلیون ریال و برای مشمولین جزء(۲) بند یاد شده مبلغ شصت و یک میلیون و پانصد هزار ریال تعیین می شود و سقف موضوع جزء(۸) بند(الف) تبصره(۱۲) به میزان افزایش های موضوع این قانون اضافه می شود.
چرا مصوبه قبلی هماهنگی حقوق برای بازنشستگان اجرا نشد؟!
هههههههههههههههههههههههههه چقدحرف بی عمل خسته نشدین
حقوق هامتناسب باافزایش قیمت تخم مرغ سیب زمینی تنوری داغ نیست ولی درحد بخورنمیر زندگی رومیچرخونه نه جایی برای ابروداری هست نه سرمایگذاری
اولا که قرار بود از اول شهریور ماه اضافه کنن
چرا شده اول مهر ماه
دوما حدود 10 درصد زیاد کردن به حقوقها نیازی به تصویب مجلس مگر دارد ؟
این همه برو بیا و بگیر و ببند و امضا و وقت و مصاحبه و .... !!!
چجوری مخابرات خودسرانه مبلغ
آبونمان رو 10 برابر میکنه و مصوبه مجلس رو نمیگیره
سوما
چرا برای پول گرفتن از مردم هر ارگانی خودسر و خودجوش عمل میکنه
اما برای دادن حق مردم هزار بار جلسه و امضا و رای گیری و ..... دارین !؟
چهارمن تورم 52 دردصی
افزایش فقط 10 درصدی ؟!
این کار باید اول سال انجام میشد منتها دولت نمیخواست شش ماه اول حقوقها را افزایش بده .
متناسب و همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی که از سال ۹۹ تصویب کردید را اجرا و معوقات آن را پرداخت نمائید و دوباره این قشر را به کف خیابون نکشانید !!!
پدران و مادران پیر هم به اعتراض کنندگان می پیوندند
همیشه درحق بازنشستگان تامین اجتماعی اجحاف میشه.عیدی باید مثل بقیه بازنشستگان بگیریم.شش ماه دوندگی کردیم تا قانونی که خودتون گفتید را اجرایی کنید.چندساله طلب همسانسازی داریم اجرا نشده.حق اولاد و غیره ده درصد که گفتید اجرا شده و کسی اعتراضی نکرده.حالا هم از بقیه بازنشستگان جدا شدیم!!!!وام که چندسال باید تونوبت باشیم.تا ده تومن بگیریم اونم باید بدهی و غیره نداشته باشیم.کرایه خونه زیرچهارمیلیون نداریم.خجالت کشیدن پدر از زن و بچه خیلی سخته.سی سال سابقه کار..
پس کارگرا چی میشن فقط واسه کارمند گرونی هست ؟
خیلی برا کارمندا خرج نکنید ، از بریز بپاش آقا زاده ها تو خارج کم میشه ، با همون حقوقی که میگرفتن نمیدانم چرا هنوز زنده اند.
هه.فقط دلتون برا کارمندا میسوزه ما ک هرچی کارمنددیدیم همه خونه ماشین دار و خوردخوراک خوب وامم میگیرن صد تومن ماهی ۸۰۰ هزار پس میدن بدون ضامن مخصوصا نیروهای مسلح پسره سی و دو سالشه هم خونه داره هم ماشین هم وسایل خونشو نو کرده کلی طلا برا زنش. ما واسه چهل تومن وام که ماهی ۲ قسطشه دوماهه داریم میریم میایم میگن هردوتا ضامن کارمندرسمی.امثال پدرمن که سی سال کارگری کردن هیچی به هیچی اول سال واسه ۶ تومن حقوق خودتونو جر دادین حتی نون شبم نداریم.کاش خدایی وجود داشت کارمایی وجودداشت.البته انقد مفت خورو مفت بگیر وجود دارن مشخصه ظلم پابرجا میمونه.
برای کارگر و کارمند هزار تا مصوبه و قانون باید تصویب کنن ولی برای ارسال سوخت و گندم مجانی برای لبنان سه سوته انجام می شه
لعنت بر شما چهار میلیون تأمینی و ۹۰۰ تومان کشوری؟!؟!
افرادی که بانی تغییرات حقوق ودستمزد هستند ابر بی سوادند میشه هیچ کاری نکنید
حقوق باشرایط فعلی نبایدزیر۱۵میلیون باشد
اخه افزايش يك تومني چيه كه اينقدر بوق و كرنا ميكنين 7 ماهم كشش ميدين
والا اون كساييكه بريزو بپاش دارند جز كارمند نيستن كارمند يعني زير خط فقر
خجالت