گزارشی از اجلاس سراسری یکصد واحد مشتری مدار و گفتگو با کارآفرینان/ ویدئو
سومین اجلاس سراسری « یکصد واحد مشتری مدار»،با محورهایی چون مزایای به کارگیری ارتباط صحیح با مشتری و مشتری محوری، آشنایی با تکنیک های جهانی تعامل با مشتریان و ذی نفعان بنگاه های اقتصادی ، تولیدی و خدماتی،تبیین جایگاه حمایت از حقوق مصرف کنندگان و ... برگزار شد .
به گزارش خبر فوری، سومین اجلاس سراسری « یکصد واحد مشتری مدار»،با محورهایی چون ، مزایای به کارگیری ارتباط صحیح با مشتری و مشتری محوری، آشنایی با تکنیک های جهانی تعامل با مشتریان و ذی نفعان بنگاه های اقتصادی ، تولیدی و خدماتی،تبیین جایگاه حمایت از حقوق مصرف کنندگان،بررسی انعکاس صدای مشتری در تامین نیازهای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان،راهکارهای افزایش سهم بازار با تاکید بر کرامت مشتری،سازمان دهی مناسب بازارهای عرضه و تقاضا بر اساس رقابت بنگاه های تجاری،بررسی چالش های ارکان مدیریتی و روابط بین کارکنان و مشتریان به عنوان یکی از منابع اصلی سازمان و شناخت و بررسی چالش های کسب و کار در سالن همایش های صدا و سیما برگزار و طی آن تندیس سه ستاره این اجلاس به فولاد هرمزگان تقدیم شد.
مازیار علی نیا ،دبیر اجرایی این همایش، گفت : خدارا شاکریم که برای سومین سال متوالی این افتخار نصیب بنده و همکارانم شد که توانستیم این اجلاس را در سطح ملی و کشوری برگزار کنیم.
وی افزود :۴۰۰نفر از مدیران ارشد شرکتهای نامی کشور در بخش های تولیدی،صنعتی و بنگاه های اقتصادی برای حضور در این همایش دعوت شدند و علاوه بر معرفی۱۰۰واحد مشتری مدار، نوع فعالیت و عملکرد آنها بواسطه رأی هیات داوران بررسی شد. مهمترین هدفی که برگزار کنندگان این همایش دنبال می کنند این بوده که بتوانیم در سطح ملی و کشوری یکسری از مجموعه هایی را داشته باشیم که سطح استاندارد هایشان فراتر از فعالیتهایشان باشد . به طور کل عملکرد این مجموعه ها بسیار موشکافانه بررسی شده و قطعا اتفاقات خوبی در حوزه کسب وکار ، حوزه مشتری مداری و تکریم ارباب رجوع رقم خواهد خورد .
« زارع »، درخصوص بزرگترین ضعف مجموعه ها در عرصه مشتری مداری افزود : متاسفانه خیلی از دوستان در مجموعه ها معنی و مفهوم صحیح مشتری مداری را درک نکرده اند؛ یعنی با وجود اذعان شرکتها پیرامون داشتن خدمات پس از فروش و گارانتی، باز می بینیم که چنین مبحثی از سوی مجموعه ها به درستی رعایت نشده است؛ بنابراین مهمترین هدفی که در این همایش مدنظر قرار دادیم، این است که شرکتها به طور علمی، به قضیه مشتری مداری نگاه کنند و منابع شرکتی و انسانی خود را نیزبه این سمت و سو سوق دهند.
وی تصریح کرد: بیشترین رویکرد این همایش گفتگو با مجموعه هایی است که سمت و سو و محوریت فعالیت هاشان تکریم ارباب رجوع است؛ یعنی اولویت کاری خود را بر این پایه تنظیم و استوار نموده اند.
"صبور زاده" یکی ازفعالان عرصه سرمایه گذاری در ادامه گفت: یکی از شاخصه این همایش پرداختن به سرمایهگذاری در حوزه خارجی است. یعنی سرمایه هایی که ماحصل فعالیت های ما در خارج از ایران است و به گفته رهبر انقلاب همین سرمایه گذاری است که موجبات تولید ثروث را ایجاد می کند و تولید ثروت نیز ضمن کاهش تورم در کشور،بیکاری را کم و درآمد ناخالص ملی را افزایش می دهد و خیلی از تخصیص منابع که هم اکنون در ساختارهای دولتی همچون حقوق معلمان، کارگران و.. وجود دارد رنگ و رونق بهتری می گیرند. بنابراین اهمیت سرمایهگذاری به گونه ای است که می تواند منشا برکات و آثار خوبی برای مردم کشور باشد.در این همایش سعی داریم تا با دعوت از سرمایه گذاران فعال در عرصه خارج از کشور و ترغیب آنها برای استفاده از ظرفیتهای ذاتی سرمایه گذاری در ایران ، بتوانیم ضمانت نامه های دولتی را در سازمان متخصصین و مدیران فراهم کنیم .
در راستای برگزاری این همایش، "مصدری" مدیر عامل سازمان متخصصین و مدیران ایران اظهار داشت : یکی از مسائل مهمی که هم اکنون شرکتها با آن مواجهه هستند، مبحث فروش و مشتری مداری است و البته این دو موضوع در واقع حلقه هایی هستند که در گرو یکدیگر به پیشرفت کار، کمک می کنند.
وی افزود : امروز در این همایش واحدهایی که ساختار صدای مشتری داشتند،واحدهایی که فروش موفق داشتند ،مجموعه هایی که در ساختار خود از واحدهای صادراتی برخوردارند و موفق عمل نموده اند، حضور دارند که از جمله آنها می توان به شرکتهای پتروشیمی و دانش بنیان اشاره داشت که از آنها تقدیر بعمل خواهد آمد .
مصدری بیان کرد: هدف ما از این همایش نشان دادن شرکتهای بزرگ و قوی نیست، بلکه دیدگاهمان براین موضوع بنا شده که شرکتهای نوپا، کوچک و شرکتهایی که بضاعت کمتری در واردات و صادرات دارند معرفی شوند تا قوی تر از پیش در زمینه کسب و کار قدم بردارند و ظرفیتهای خود را به بازار عرضه کنند.
همچنین دکتر ایرج حسابی، بنیانگذار بنیاد پروفسور حسابی بیان کرد : به گفته پروفسور حسابی اگر هر کسی عاشقی را اصل کار قرار دهد، آن کار حل خواهد شد؛ در واقع پدرم عقیده داشتند ،آدم عاشق سازنده می شود و کسی که فقط ادای عشق ورزیدن را درمی آورد تخریب کننده است؛ در واقع انسان برای عاشق بودن در هر زمینه ای به ۳ مبحث از جمله محبت، احترام و راستگویی احتیاج دارد. بنابراین این موضوع را براحتی می توان به عرصه مشتری مداری پیوند زد. یعنی چه چیزی واجب تر از این ۳ اصل در مشتری مداری وجود دارد که می تواند نقش موثر و بسزایی در پیشرفت کسب و کارها داشته باشد.
فقط حرف مفت اسفندانه