در بازار مسکن فایل زیاد است، مشتری کم!
معاملات به طور محسوسی کاهش یافته و در بخش قیمت نیز انتظارات کاهشی وجود دارد. واسطههای ملکی از افزایش تمایل مالکان و سازندگان برای فروش سخن میگویند.
کسادی معاملات مسکن باعث شده بسیاری از مالکان، واحدهای خود را با تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصد عرضه کنند و بنا به گفته مشاوران املاک شهر تهران، تعداد فایلهای فروش نسبت به اوایل امسال تقریبا پنج برابر شده است.
بررسی بازار مسکن نشان میدهد آرامش بازار که از حدود سه ماه قبل آغاز شده، همچنان پابرجاست. معاملات به طور محسوسی کاهش یافته و در بخش قیمت نیز انتظارات کاهشی وجود دارد. واسطههای ملکی از افزایش تمایل مالکان و سازندگان برای فروش سخن میگویند.
اتفاق دیگر این است که بازار وقعی به قیمتهای دلخواه برخی مالکان نمیدهد و به همین دلیل نرخهای حبابگونه به کمترین میزان خود رسیده است.
یکی از مشاوران املاک فعال در جنوب شرق تهران درباره آخرین وضعیت بازار ملک این منطقه گفت: به نظر من اکنون موقع خرید خانه است؛ چون مشتری میتواند در بازار بچرخد و گزینه مدنظر خود را انتخاب کند. تا قبل از این، حق انتخاب برای خریدار وجود نداشت؛ زیرا فایل بسیار کم بود. در متراژهای کوچک که اصلا فایل وجود نداشت.
وی افزود: اکنون میبینیم در هر متراژ، چهار پنج گزینه با قیمتهای مناسب وجود دارد. قیمتها به طور عمومی نسبت به اردیبهشت حداقل ۱۵ درصد کاهش یافته است. قبلا در منطقه ما کسی تخفیف نمیداد، اما بعد که یکباره تقاضا فروکش کرد، کسانی که پول لازم هستند بین ۱۵ تا ۲۰ درصد پایینتر از قیمت اعلامی خود تخفیف میدهند. تعداد فایلها نیز تقریبا نسبت به اوایل امسال چهار تا پنج برابر شده است.
این مشاور املاک درباره برآوردها از وضعیت بازار مسکن شهر تهران بیان کرد: ممکن است بعد از اربعین و ماه صفر، معاملات مقدار اندکی افزایش پیدا کند. اما بعید است بازار به رونق کامل برسد. به خاطر ثابت ماندن قیمت دلار فعلا همه دست نگه داشتهاند؛ بنابراین گزارش، تجربه نشان داده در مواقعی که بازار مسکن وارد رکود میشود قیمتها به ثبات میرسد یا بعضا کاهش مییابد. دوره رکود در دهههای اخیر بین ۱۰ تا ۱۲ فصل طول کشیده است. البته ممکن است بازار لزوما با کاهش محسوس قیمتهای اسمی مواجه نشود، اما ثبات قیمت خانه نسبت به تورم به معنای کاهش ارزش واقعی آن است.
کل محیط زیست ایران به خاطر مسکن از بین رفت ومشکل مسکن حل نشد ونخواهد شد چون دولت همدست دلالان و راهزنان است
این همه زمین تو مملکت وجود داره. چرا با قیمت ندادند به مردم و اجازه ندادندکه بسازند.مردم کمرشون زیر بار اجاره خانه شکست .تحریمها ومالیات فقط برای مردم بدبخت است. پولدار و ملاک که مالیات نمیدهند. ملاک و بانکها و ارگانها خانه احتکار کردند تا گران شود.وام.بخوره تو فرق سرشون.
قیمت ها بسیار بالا و کاذب است ..!!
ببینید دوستان ابتدای سال 97 وقتی که هنوز ترامپ از برجام خارج نشده بود قیمت دلار 5 هزار تومان بود الان شده 50 هزار تومان یعنی حدودا 10 برابر شده ولی در همون سال 97 من اپارتمان خریدم 200 میلیون الان بنگاه میگه دومیلیارد و هشستصد مشتری داره یعنی 14 برابر شده . قیمت مسکن واقعا حباب داره و کم کم مثل خودرو و بورس داره حبابش خالی میشه
بااین قیمتهای فضائی،هیچکس توان خریدن نداره،
خونه ای که ۳۰۰میلیون تومان قیمت داشته، شده ۳ میلیارد تومان،،
حالا من کارگر اگر تا ۱۰۰سال دیگه هم کار کنم بازم توان خریدنش را ندارم،،
انشاالله شاهد کاهش تورم و گرانی در کشور باشیم،
بله.درسته.سه سال پیش قیمت آپارتمان در پردیس فاز 8 و 11 برابر 300 میلیون بود .الان حدود 2 میلیاردو ششصد شده است. قیمتها خیلی حباب دارد. دیگه کسی نمیتونه بخره.
تنها راه نجات ملت تقسیم بندی دلارهای نفتی گازوطلا پتروشیمی ومعادن زیرزمینی است
جناب مورچه بعضیا نمیفهمند حقوق واقعی خودشونو بزارید توی احمقی بمانند
کفرنگواینا که گفتی متعلق به برادران حزب الله واعراب است به ملت مظلوم ایران نمیرسد
قیمت فعلی مسکن 40 درصد بالاتر از میزان منطقی رشد کرده و کشش نداره و این 40 درصد میزان سود دلالان خونآشام است. .دست سودجویان باید قطع بشه تا وضعیت درست بشه
دلال ها ساخته اعمال همین مسولین است چطور می بایست دلال ودلال بازی ورانتخواری واختلاسگری فرزندان خود را جمعآوری کنند هرگز اقتصاد ایران بدون دلال ها فلج میشود
ببنید دنیا چطور قیمت کالاهای اساسی از جمله مسکن را کنترل کرده شما هم همان کار را انجام دهید یکی از راههای اساسی بستن مالیات سنگین به خرید اضافی است کسی که در یک شهر بیش از یک خانه دارد باید بصورت تصاعدی مالیات بدهد باید کاری کنند که خرید اضافی مقرون به صرفه نباشد بین کسانی که مثلا برنج و کالاهای اساس را احتکار میکنند و کسانی که مسکن خودرو ارز و طلا اضافه می خرند و باعث کم شدن این اقلام و رشد قیمت شدید می شوند تفاوتی وجود ندارد در همه جای دنیا دولتها با وضع سیاست های صحیح نقدینگی را بسمت تولید هدایت میکنند و در ایران نقدینگی بسمت خرید و احتکار اقلام اساسی از جمله خودرو و مسکن هدایت می شود و این بی تدبیری باعث سرکوب تولید رشد تورم افزایش بیکاری رشد دلالی و هزار بدبختی دیگر شده