صفری: میتوانیم تا ۲/۵میلیون بشکه نفت صادر کنیم
وزیر نفت سابق میگفت نمیتوانیم دیگر نفت بفروشیم، اما ما گفتیم این کار شدنی است. ما فضا و بازار و میدان را مهیا کردیم تا وزارت نفت بتواند به راحتی نفت بفروشد. اکنون ما میگوییم اگر تا دو ونیم میلیون بشکه نفت برای فروش استخراج شود ما بازار آن را پیدا میگوییم.
مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در نشستی که به میزبانی سازمان اداری و استخدامی کشور توسط مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و عید مبعث اظهار کرد: معاونت اقتصادی وزارت خارجه از ابتدای انقلاب بوده، اما در زمان ریاست جمهوری آیت الله رئیسی ایشان دستور دادند که این معاونت باید فعال شود.
وی گفت: پیش از این وزارت خارجه تمرکزش در موضوعات اقتصادی خیلی کمرنگ بود. در دولت سیزدهم وزیر امور خارجه اعلام کرد که بیش از چهل درصد انرژی این وزارت خانه روی موضوعات اقتصادی خواهد بود.
دولت قبل قادر به فروش نفت نبود
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت عنوان کرد: برای خلق دلار یکی از مسیرها پیدا کردن بازار برای فروش انرژی است. وزیر نفت سابق میگفت نمیتوانیم دیگر نفت بفروشیم، اما ما گفتیم این کار شدنی است. ما فضا و بازار و میدان را مهیا کردیم تا وزارت نفت بتواند به راحتی نفت بفروشد. اکنون ما میگوییم اگر تا دو ونیم میلیون بشکه نفت برای فروش استخراج شود ما بازار آن را پیدا میگوییم.
وی بیان کرد: خلق بازارهای جدید و تثبیت آن یکی از اهداف ماست. ما اکنون با کشورهای آفریقایی وارد مراودات اقتصادی بیشتری شدیم.
صفری با ذکر مثالی گفت: در شهرهای شمالی کشور سیب تولید میشود و ما توانستیم بازارهایی در هند و پاکستان و چین مهیا کنیم و صادرات آن را تسهیل کنیم.
وی در تشریح خط شکنی رئیس جمهور در زمینه دیپلماسی اقتصاد تصریح کرد: شما میبینید که رئیس جمهور امروز وارد میشود و با روسای جمهور کشورهای دیگر گفتگو کرده و مسائل و موانع مرتبط با صادرات کشور را در سطح عالی با برخی کشورها حل کرده است. قبلا روسای جمهوری داشتیم که این اقدامات را در شان خود نمیدانستند.
صفری خاطرنشان کرد: رابطه ما با ونزوئلا در دولت گذشته رو به کاستی رفته بود، اما ما دوباره سطح تجارت دو کشور را افزایش دادیم، یا در بازار چین کاری که دولت سیزدهم انجام داد توانستیم صادرات مرکبات و زعفران، سیب، کیوی، پای مرغ و ... را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه اکوادور پارسال ۶ میلیارد دلار میگو به چین صادر کرده است، افزود: ما امروز توانستیم درآمد خود در این زمینه را از ۱۸۰ میلیون دلار به ۸۰۰ میلیون دلار برسانیم و برنامه داریم آن را به ۲ میلیون دلار برسانیم.
لزوم افزایش ظرفیت تولید کشور برای صادرات
صفری با بیان اینکه به بیشترین استانهای کشور سفر کرده تا مسائل مرتبط با صادرات کشور را پیگیری کند گفت: ما باید ظرفیت صادراتی خود را بالا ببریم. در برخی زمینههای مثل مرکبات و شیلات تقاضا بالاست، اما ظرفیت تولید کشور پایین است.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف ما گسترده کردن منابع ورودی کشور و چند منبعی کردن آن است تصریح کرد: اغلب غلات و گوشت ما از برزیل میآمد، اما امروز گوشت گوسفند از قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان، هند و حتی از آفریقای جنوبی و کنیا هم میآید. در این واردات نیز همه استانداردهای ما همه رعایت میشود. اکنون واردات غلات ما از کشورهای بیشتر و با قیمت مناسبتر انجام میشود.
صفری گفت: تمرکز زیادی روی مواد اولیه دارو داشته ایم. قدم مهم ما انتقال تکنولوژی است. امروز صدور خدمات مهندسی از صادرات مهمتر است.
وی تصریح کرد: ما تاکنون ۲۰۰ پزشک اندونزیایی را آموزش دادیم تا از ربات پزشکی ایرانی استفاده کنند. اکنون ۳ دستگاه به آنها فروخته شده است. ما میتوانیم عمل جراحی را تا فاصله دو هزار کیلومتری با تجهیزات ایرانی انجام دهیم.
وی ادامه داد: از روزی که رئیس جمهور به اندونزی رفته است ده هیات پزشکی از کشورهای دیگر به ایران امدهاند تا در این زمینه از ایران تجهیزات خریداری کنند.
صفری بیان کرد: جذب سرمایه خوب پیش رفته است. چینیها در حوزه نفت و گاز و ترانزیت در حال سرمایهگذاری در کشور هستند و روسها نیز در حال افزایش سرمایه گذاریهای خود در ایران هستند.
دیپلمات کشورمان افزود: برق روسیه، آذربایجان و ایران وصل شده و میتوانیم سوآپ را انجام دهیم.
سفیر سابق کشورمان عنوان کرد: خانههای فناوری ایران در کشورهای ونزوئلا، کوبا، ارمنستان، تانزانیا، کنیا و چندین کشور آفریقایی دیگر فعال است که تکنولوژیهای ایران و زمینههای همکاری را فعال میکند.
دلارهای نفتی ماملت توی جیب چه کسانی میره!!!
اگر درست است پس کو
حاجی جان
اولا هنوز از کشورهای منطقه عقب هستیم
دوما با چه قیمتی و چه به جای نفت میاریم
البته با عرض پوزش اگه به کسی برنخوره
فایده ش چی 3 میلیون بشکه هم صادرات کنی
پولی در بین نیست چین می برد پول نمی دهد
به نصف قیمت چینی ها میخرند ادعای فروش نفت می کنند رو را برم
آقای صفری به جای صادرات صنایع تبدیلی نفت خام ایجاد کنید اونوقت با هزار برابر قیمت نفت خام میشه فروخت خیلی هم به راحتی . مثل فروش بنزین که خود همسایه های ایران میان قاچاقی می برن
نفت را به قیمت نازل و با تخفیف بسیار بالا می فروشید و به جای پولش محصولات آشغال از چین می گیرید
بیت المال را برای بقای منحوستان به حراج گذاشتید
البته با نصف قیمت واقعی!!!
یک میلیون بفروش ولی بقیمت؟
که دو دستی تقدیم مفت خورهای اطراف کنین
کشورهای خلیج و عربی کجاهستند ما تازه رسیدیم مرغ و پستانک بچه این اقتدار را حفظ کنید که حیف است
اصلا ده میلیون صادر کنید به جیب ملت ایران نمیره چ فایده
آره به قیمت چهار دلار تا بیست و پنج سال در ازای هم پول نمیدن خلال دندون و اسباب بازی و ... هر جنسی به انتخاب چین به ایران میدن
نفت را میبرن بشکه ای چهار دلار هر بسته پنجاه عددی خلال دندون نیم سنتی را حساب میکنن چهل دلار
همیشه این دولت جدید دولت قبلی را ضعیف ومقصر میدونه وبا آب وتاب هم واسه ملت توضیح میدن ولی نمیدونن ملت نه از آن ونه شماها دلخوشی ندارن وبرای ملت یکی هستید یعنی همتون دروغگویید....
گروهبانی هم می گفت که من خودم نمی خواهم ولی اگر بخواهم سرهنگ می شوم !؟ کاش روزی راز ارتباط تو با چینی ها برملا شود .
باید صنعت و فکر را از کشور به کشورهای دیگر صادر کرد بعد افتخار را در صادرات بیشتر نفت میبینیم
بوفالو
تزویژگی این ملت اینه که ابله هانی مث تومسولشن
مگه نفت از ردیف بودجه حذف نشده و پولش هم معلوم نیست کجا میره ؟؟ پس بهتر است اصلا یک بشکه هم نفروشید .... پول نفت اصلا داخل کشور نمیاد