بورس همچنان تلخ به کام سهامداران

تالار شیشه‌ای در اولین روز کاری هفته افت کرد و شاخص کل با کاهش ۱۵۱۷ واحد به به دو میلیون و ۱۴۸ هزار واحد رسید.

بورس همچنان تلخ به کام سهامداران

بازار بورس در اولین روز از آخرین هفته‌ی سال ۱۴۰۲ با کاهش جزئی مواجه شد. امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۵۱۷ واحد کاهش پیدا کرد و به رقم دو میلیون و ۱۴۸ هزار و ۵۱۸ واحد رسید.

هم‌چنین شاخص هم‌وزن با افت ۱۷۹۵ واحد در عدد ۷۳۰ هزار و ۲۳۶ واحد ایستاد.

تعداد معاملات روز شنبه بورس بیش از ۳۳۹ هزار فقره بود که ارزش آن به ۱۴ هزار میلیارد تومان رسید.

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشت اما فولاد، میدکو و شپنا تاثیر منفی ایجاد کردند. نمادهای پرتراکنش نیز به ترتیب خودرو، شپنا، خگستر و شستا بودند.

روز شنبه اما فرابورس ایران با رشد اندک ۴.۹ واحد مواجه شد و شاخص کل به ۲۴ هزار و ۸۵۶ واحد رسید.

بیش از ۲۰۰ هزار فقره در فرابورس انجام شد که ارزش آن به ۷۰ هزار میلیارد تومان رسید.

وسپهر و فصبا از نمادهای تاثیرگذار مثبت فرابورس بودند اما بپاس و هرمز منفی شدند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به آردینه، فصبا، بیوتیک و کرومیت اشاره کرد که همگی مثبت شدند.

منبع: ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • رئیس بانک مرکزی برکنار شود
    0

    معلوم نیست شورای اقتصادی دولت و شورای پول و اعتبار و شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا چرا هر چند ماه با یک خبر اقتصاد کشور و بورس و شرکتهای داخلی را وارد تلاطم می کنند؟چرا تصمیمات اقتصادی دولت از طریق وضع قانون در مجلس صورت نمیگیرد؟چرا قوانین برای مدت 5 یا 10 سال و طبق فرمول ثابت صورت نمیگیرد؟این چه بساطی است که 5 ساله در اقتصاد کشور درست شده که هر ماه یک خبر ناگهانی به بازار تزریق میکنند و یهو شوک آن روی بورس و سهامداران تاثیر منفی میگذارد؟
    مثلا علت عدم رشد بورس در ماههای اخیر سیاستهای رئیس بانک مرکزی است.اولا بانک مرکزی سکه و ربع سکه را با دلار بالای 90 هزار تومان با قیمتهای حبابی میفروشد تا کسری بودجه را تامین کند.اونوقت شرکتهای صادرات کننده بورسی و بانکها را ملزم میکند که ارز صادراتی خود را با دلار 28500 یا 40000 تومان در بازار نیما به واردکنندگان نورچشمی بدهند تا آنها اجناس چینی و هندی را با دلار 40000 تومانی وارد کنند و با قیمت دلار 60 تا 70 هزار تومان به مردم بفروشند.یعنی عملا بانک مرکزی به واردکنندگان یک سود رانتی بالای 50 درصدی فقط از ارز می دهد.بقیه سود فروش را جدا حساب کنید.معلومه بانک مرکزی میخواهد بین ارز نیما و نرخ تسعیر ارز با ارز بازار آزاد 50 تا 70 درصد اختلاف باشد تا بتوانند با نوسانگیری سود خوبی به جیب بانک مرکزی و واردکنندگان نورچشمی برود.
    تمام سیاستهای دکتر فرزین در دولت دوم احمدی نژاد امتحان شده و باعث وضع اسفناک اقتصاد در آن دوره شد و حالا هم همان وضعیت تکرار شده.یک روز با فروش اوراق با حجم سنگین.یک روز با سپرده بانکی 30 درصدی.یک روز با حراج سکه های بانک مرکزی یک روز با افزایش ناگهانی نرخ بهره عملا بانک مرکزی در حال ایجاد تلاطم در اقتصاد کشور است.آخرش هم تورم مواد خوراکی بالا داریم بورس هم همش منفی است.تا کی باید مردم چوب سیاستهای اشتباه وزیر اقتصاد و وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی را بخورند؟!

  • ناشناس
    0

    و واردات شیرین بکام مختلسین شریف