آمادگی مردم شرط ظهور امام زمان(عج) است/ اعمال مهم دوران غیبت

کارشناس علوم قرآنی گفت: مهمترین موضوعی که در زمینه مهدویت وجود دارد این است که زمینه ساز حکومت امام زمان(عج) باشیم.

آمادگی مردم شرط ظهور امام زمان(عج) است/ اعمال مهم دوران غیبت

حجت الاسلام والمسلمین عطاءالله میرزاده کارشناس علوم قرآنی درباره اهمیت انتظار گفت: واقعیت این است که مهمترین موضوعی که در مهدویت برای ما وجود دارد این است که زمینه ساز حکومت امام زمان(عج) باشیم و در واقع تا شرایط فراهم نشود حضرت ظهور نخواهند کرد.

وی در همین راستا افزود: باید شرایط برای آمدن فراهم شود و آمادگی ظهور را داشته باشیم. وظیفه ما در دعای ندبه به خوبی بیان شده وقتی در پایان دعا می گوییم: "خدایا منت سر ما بگذار که رضایت امام زمان (عج) را به دست آوریم." این موضوع مهمی است اگر ما طوری به وظیفه مان عمل کنیم که رضایت امام زمان(عج) را به دست بیاوریم، حتی ظاهرا که امام تشریف ندارند در این صورت کوتاهی از ما نیست و قرار نیست وظیفه همه مردم را ما انجام دهیم ما موظف به انجام وظیفه خودمان هستیم.

این کارشناس علوم قرآنی درباره وظایف منتظران، اظهار کرد: وظیفه ما این است کاری کنیم که رضایت امام زمان(عج) حاصل شود یعنی مردم، مسئولان و حاکمان همگی موظف به انجام این مهم هستند. حضرت که نمی‌خواهند به تنهایی مردم را اداره کنند؛ ایشان زمامدار و استاندار و عده ای دیگر برای اداره امورات نیاز دارند. باید خود را آماده آمدن حضرت مهدی(عج) کنیم که وقتی امام تشریف آوردند بتوانیم کاری انجام بدهیم که مرضیه رضای امام باشیم.

وی درباره اعمالی که در غیبت امام باید انجام شود، توضیح داد: دعا کنید که به گفته حضرت مهدی(عج) "در فرج ما فرج شما هم است" و برای سلامتی امام زمان(عج) صدقه بدهید.

حجت الاسلام والمسلمین میرزاده خاطرنشان کرد: اگر زیارتی می رویم نائب امام باشیم و در انجام اعمال خیر به یاد ایشان باشیم و ذکر صلوات برای سلامتی ایشان نیز بسیار مهم و تاثیرگذار است.

منبع:میزان

1261

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس
    0

    انسان بنا به سنت الهی در جهان طبیعت اگر خود بصورت فردی و دست جمعی با پایبندی و عمل به احکام و اعتقادات حیات بخش قرآنی دین به بهینه سازی زندکی خود و جامعه خویش نپردازد هیچ یک از من در آوردیهایی که بجای خداوند با نامهای مختلف خود یا با تکیه به منقولاتی در تضاد و تعارض با قرآن و عقل به دین می افزاید و هیچ آفریده ای اعم از مقرب یا غیر مقرب او را چه انتظار بکشد یا انتظار نکشد از آثار منفی زندگی بدی که خود و هم نوعان او برای خویش ساخته اند رهایی نخواهد بخشید بلکه توان این رهایی بخشی را نیز نخواهد داشت «ِ... نَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَإِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلَا مَرَدَّ لَهُ وَمَا لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ وَالٍ» (آیه 11 سوره رعد).

  • ناشناس
    0

    قرآن کریم را با بصیرت بخوانیم و اصول استدلال عقلی را بکار گیریم و پاسخ دهیم: 1- در کجای قرآن و با کدام اصل از اصول استدلال عقلی خواندن و توسل به بنده ی غایب بمانند خواندن و توسل به خداوند ، که به همه چیز در جهان آگاه و ناظر و در همه جا حاضر است و اختیار تصرف در همه چیز را دارد ، تجویز گردیده است؟؟؟!!! 2- در کجای قرآن و با کدام اصل از اصول استدلال عقلی رضایت از رفتار و گفتار و پندار بندگان میان خداوند آفریدگار و صاحب همه چیز و بندگان فاقد همه چیز تقسیم شده است؟؟؟!!! 3- کدام یک بر دیگری حاکم و ناظر است قرآن بر زیارت و دعا یا معکوس آن؟؟؟!!! 4- آیا تضاد و تعارض بسیاری از داده های دعاها و زیارتها با شناختهای فرهنگ اصیل دین داری قرآنی و اصول استدلال عقلی به حل قرآنی و عقلی و منطقی نیاز دارد یا ندارد؟؟؟!!! 5- تجویز اصرار و جرئت و جسارت بر تبلیغ و ترویج متضادها بنام دین و مذهب چه حکمی از قرآن وعقل را ایجاب می کند؟؟؟!!! 6- بشر درمانده و ضعیف که محدود به همه ی ناتوانیها است در محضر خداوند در قیامت با چه استدلالهای انکار ناپذیر برای اثبات درستی اصرار بر پایبندی خود به متضادها در دین و مذهب خود را از مسئولیت وپیامدهای این اصرار قرآن گریز و خرد ستیز نجات خواهد داد؟؟؟!!! 7- تیتر مقاله ی فوق داری اشکالات و تضادهای قرآنی و عقلی غیرقابل جمعی است که بدون حل ظهور را ناممکن جلوه می دهد.

  • ناظر بی طرف
    0

    آیا این همه انتقاد که به باورهای منسوب به دین و مذهب در پایگاه های خبری منتشر می شود نباید یک دین شناس مسئولیت پذیر برای جلوگیری از گمراهی احتمالی مردم دین دار یک پاسخ مستدل و مستند به این انتقادات بدهد و اذهان عموم دین داران را به درست و نادرست این انتقادها آگاه سازد؟؟؟!!! اگر انسانی تصور کند که دین شناسان به همه چیز فکر می کنند بجز به حرمت و قدسیت دین و مذهب آیا تصور او جای تامل و تدبر دارد یا خیر؟؟؟!!!

  • ناشناس
    0

    مردم باید تشویق شوند خیرات بدهند، و به یکدیگر کمک کنند الان متاسفانه مردم نمی دانند باید زکات و خمس بدهد حداقل به خیرات تشویق بشوند، خیلی ها دوستدارند کمکی کنند نمی دانند چه کار کنند، چون ذات انسان اینگونه است دوست دارد وقتی شرایطش بهتر شد به دیگران کمک کند، باید این کمک ها سازماندهی شود، چون مسائل دینی از جامعه رخت بسته افراد نمی دانند چگونه باید کمک کنند، که آسیب نبینند، می خواهی به کسی بگویی من می خواهم این پول به خاطر خمس دارم به تو بدهم به نظرشان شاید مسخره بیاید، مجبوری صله ارحام قطع کنی، یا سکوت کنی این مسأله الان خیلی راهگاشت، ده تا مسأله دینی را هم اگر به هر فردی یاد بدهند، مردم بر طبق اصول دین رفتار کنن نیز خیلی مشکلات جامعه حل می شود، چقدر مگر پلیس یا دولت می تواند تلاش کند وقتی مردم تربیت نشده اند، علما باید برای این مسأله خیلی تلاش کنند در مورد حرمت ها نیز خیلی باید صحبت شود، دلیل بسیاری جنایات و خلاف که افراد نمی دانند رعایت نکردن این حرمت هاست که کینه در دل انسانها بوجود می آورد، و خود افراد هم بعدا از کارشان پشیمان می شوند، یا در مورد دین آدم به یکدیگر دارد باید صحبت شود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها