رتبه نخست ایران در شدت مصرف انرژی در جهان
بر اساس اطلاعات آژانس بینالمللی انرژی، ایران در رتبه اول شدت مصرف انرژی جهان قرار دارد.
بر اساس آمار منتشر شده، شدت مصرف انرژی در کشور ما تقریباً ۱۵ برابر ژاپن، بیش از دو برابر چین و ۲.۵ برابر متوسط جهانی است. اکنون بیش از ۸۰ درصد حاملهای مصرف شده در ایران سوخت فسیلی هستند و باید در سبد مصرف انرژی از انواع انرژی به خصوص انرژیهای پاک مانند هستهای، خورشیدی و باد استفاده شود اما به رغم ظرفیت بالای بسیاری از مناطق کشور، سرعت به کارگیری آن بسیار پایین است و حتی در نیروگاههای تولید برق نیز به اندازهی کافی از گاز استفاده نمیشود.
در ایران بیش از دو برابر متوسط جهانی برای کالا و خدمات انرژی مصرف شود و روند مصرف سالانه بر خلاف روند شدت مصرف در سایر کشورهای دنیا که کاهشی هستند، صعودی است. آنطور که مصطفی رجبی مشهدی - سخنگوی صنعت برق اعلام کرده است: مهمترین دلیل افزایش مصرف انرژی در ایران مربوط به پایین بودن نرخ انرژی سوخت است که مجلس در بخش اصلاح یارانههای انرژی مصوبات مهمی در بودجه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای حل این موضوع تصویب کرده است.
به گفته وی امیدواریم با اقدامی که مجلس تحت عنوان معاونت راهبردی پیش گرفته، بتوان روی مدیریت سمت تقاضا و مصرف تمرکز بیشتری داشته باشیم.
سخنگوی صنعت برق در خصوص وضعیت تامین برق در زمستان گفت: مردم همیشه همکاری خوبی با صنعت برق داشتهاند و تابستان امسال به واقع نتیجه همکاری مردم را دیدیم و امیدواریم در زمستان نیز با مصرف درست برق و گاز به این همکاری ادامه دهند تا بتوانیم تامین برق پایدار را داشته باشیم؛ چرا که قطعی برق در زمستان به خاطر وابسته بودن بیشتر وسایل گرمایشی به برق، بسیار دشوارتر است.
با توجه به حساسیت موجود، میتوان مشکلات تامین انرژی را به چهار بخش تقسیم کرد، عدم توجه به مصرف بهینه انرژی در خانوارها، اماکن دولتی، شرکتها و بطور کلی کلیهی بخشهای جامعه، نبود اهتمام جدی در کلیهی سطوح جامعه جهت جایگزینی استفاده از انرژیهای پاک بجای انرژیهای آلوده، فقدان زیرساختهای لازم مشکلات در دسترسی و تامین تکنولوژی و تجهیزات مورد نیاز که بخش اعظم آن مربوط به تحریمهاست.
تلاش در جهت ساخت منازل مسکونی و همچنین مراکز دولتی و خدمات رسان سبز و مدرن و متناسب با شرایط اقلیمی و رعایت الگوهای مصرف، اتخاذ تدابیری برای استقرار الگوهای مصرف بهینه در کوتاه مدت، ارائه آموزشهای لازم به مردم، انجام اصلاحات ساختاری راهبردی برای کاهش مصرف انرژی و تلاش در جهت تهیهی زیرساختهای لازم و تامین تکنولوژی و تجهیزات مورد نیاز جهت تولید انرژی پاک از جمله راهکارهای مدیریت مصرف انرژی است.
ملت شهید پرور و انقلابی و همیشه مصرف کننده
چرا نمی نویسید. هر چی جنس فرسوده و پرمصرفه به خورد مردم میدهند؟ علت بزرگ این افتخار جهادی خود تصمیم گیرندگان راس می باشند.چون به لطف مدیریت جهادی جنس های بنجل و تاریخ گذشته و از رده خارج را به مردم میدهند و گناه را به گردن این مردم بدبخت می اندازند
حرف شما درسته ولی فرهنگ اسراف تو کشور ما هم زیادیه این دو عامل باهم مشکل ایجاد کرده
بنويسيد
مصرف سوخت و انرژي خودروهاي ايراني 15 برابر نرم جهاني
مصرف لوازم برقي توليدات داخلي و بنجلهاي وارداتي رانتي حداقل 5 برابر نرم جهاني
ادعا در توليد علم و عبور از لبه هاي دانش روز, رتبه يك و در واقعيت اسف بار
عدم دانش , بصيرت , دورانديشي و ... مسئولين مربوطه در 40 ساله گذشته رتبه يك جهاني
كه تازمانيكه اين آخري اصلاح نشه , همينه كه هست!
مملکتی که بطور مثال از ماشین فرسوده استفاده کنه خوب مسلما مصرف انرژی بالاخره در ضمن مال به صاحب مال حرامه برید بدید مفت به لبنان ویمن و فلسطین وعراق
زمینه سازی برای افزایش سوخت با گزارشات فیک و مسخره خبرنگارنما
بلاخره رکورد زدیم.خداروشکر شکر.لطفا سایر رکوردها اگر دارید اشاره کنید.اجرکم عندللله
آقا بگو برق و گاز رو هم میخواهید گرون کنید خلاص.داداش چقدر دیگه میخواهید از جیب مردم بردارید.والا بلا به کی قسم نداریم دیگه
در این کشور تنها چیزی که ارزان است جان آدمهاست
یعنی از کشوری مثل چین که حدود یک میلیارد و چهارصد نفر جمعیته هم بیشتر برق مصرف میکنیم؟؟؟کشورای مثل امریکا و چین که کل خیابوناشون نورانی و تابلو های تبلیغاتیه.به شعور مخاطب توهین نکنید لطفا.این کارارو میکنید که وضع مملکت اینه😏😏😏
منظور ميانگين مصرف خانوار است يعني هر خانواده ايراني دو برابر خانواده چيني مصرف ميكند
ما ملت ایران باید جانمان را فدای اعراب بکنیم سوخت که چیزی نیست ما هرچه داریم از اعراب است
وقتی دسترسی به تکنولوژی نیست ، چه انتظاری میشه داشت.
وقتی حاکمان و مجموعه قوای کشور اولویت های دیگری دارند ، چه انتظاری میشه داشت
نشر این اخبار، زدن بر طبل بی کفایتی مدیریتی در این کشور است