قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی تاکید کرد:
آغاز توزیع مرغ از طریق پست
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی تصریح کرد: با کمک سیستم نوین توزیع کالا از طریق پست، شفافیت در آمار تولید و توزیع افزایش یافته است که در برنامهریزیها و حوزه نظارت بسیار موثر است.
محمدصادق مفتح در یکصد و هشتمین جلسه ستاد تنظیم بازار که صبح امروز ( ۱۸ مرداد ماه) با حضور اعضا این ستاد برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، از اجرای موفق طرح توزیع هوشمند کالا با همکاری شرکت ملی پست خبر داد و گفت: با توجه به توافق سه جانبه وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و شرکت ملی پست، از ۲ ماه پیش طرح توزیع مرغ به صورت آزمایشی در استان قم اغلب شد و به مرور در ۳۱ استان کشور عملیاتی شد.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با بیان اینکه استفاده از این روش توزیع نوین، کالا از محل کشتارگاه تا شبکه توزیع به صورت هوشمند قابل رصد و پیگیری است، تصریح کرد: با کمک این روش شفافیت در آمار تولید و توزیع افزایش یافته است که در برنامهریزیها و حوزه نظارت بسیار موثری است.
مفتح در ادامه با اشاره به زیرساختهای رهسپاری و رهگیری موجود در شرکت ملی پست، استفاده از این روش را برای کالاهایی که یارانه دولتی دریافت میکنند و یا محدودیت تولید دارند به توزیع شفاف آنها و تنظیم بازار، کمککننده توصیف کرد و از توزیع مواد پتروشیمی از این روش خبر داد.
بر اساس توضیحات وی استفاده از شبکه توزیع نوین که با همکاری شرکت ملی پست انجام میشود این امکان را به واحدهای نظارتی میدهد تا میزان کالای دریافتی و فروخته شده واحدهای توزیع را با توجه به اسناد غیرقابل انکار بررسی کنند، امری که در تنظیم بازار بسیار مهم و از بسیاری از تخلفات جلوگیری میکند.
موضوع تمرکز وظایف و اختیارات وزارت جهادکشاورزی در آن وزارتخانه، از دیگر موضوعاتی بود که قائم مقام وزیر صمت به آن اشاره کرد.
بر اساس توضیحات مفتح برنامهریزی و سیاستگذاری در تولید و توزیع محصولات کشاورزی و مسائل مربوط به تنظیم بازار این محصولات به جهاد کشاورزی برگشته است و با توجه به مصوبه هیئت دولت، مسئولیت موضوعات مربوط به خرید محصولات کشاورزی از جمله خرید گندم که توسط شرکت بازرگانی دولتی انجام میشود نیز به وزارت جهاد کشاورزی محول شده است تا یک نظام و مدیریت واحد در بخش کشاورزی وجود داشته باشد.
شایان ذکر است سیستم توزیع کالا از طریق پست که در مرحله نخست برای مرغ در کشور اجرا شد با تخصیص یک کد پستی به محموله مرغ از درب کشتارگاه، با استفاده از نرمافزارهای به روز، امکان رصد و پیگیری کالا را تا زمان تحویل کالا به واحدهای خرده فروشی را فراهم کرده است، و واحدهای تولید و توزیع متقاضی برای استفاده از این روش باید در سامانه جامع تجارت ثبت نام کرده باشند.
منبع: ایلنا
25
دمتان گرم با این ایدههای زیبای توزیع مرغ با پست ، یادتان نرود یک تمبر با عکس خروس هم رونمایی کنید برای الصاق به محموله مرغ ها
اگر سازمان ثبت احوال راهم کمک بگیرید که برای هرمرغ یک کدملی وشناسنامه صادر کنندبهتر است این جوری شما حتی سن مرغ وپدرومادر اوراخواهید شناخت.حتی می توان جوجه هارابه فرزندخواندگی گرفت.
نا کار آمدان پوچ و بیخود که لنگه مرغ و تخم و مرغ هستید یا بهتر بگم هستیم
بدانیم که میدانیم مدیران و مسولانی که در گذشته در سمتهای وزیر و معاون و .... در کشاورزی و بازرگانی بوده اند ، چه بر سر ما اورده اند . اگر از کشاورزان زحمتکش حمایت میشد به این روز گرفتار نمیشدیم . جهاد کشاورزی کود و بذر مرغوب و ترویج کافی و وزارت نیرو لوله های ابیاری تحت فشار و قطره ای و برق و وزارت بازرگانی خرید تضمینی و حمایتی داشتند ، نیازی به واردات نهاده های دامی ، ذرت سویا جو نداشتیم که برای پرداخت دلار به انها در مشکل باشیم . اف بر مسولان بی تقوی
حساب کنید چه به روز کشور آورده اند؟مسئولین نا محترم که باید رييس جمهور منتخب جور آنها را بکشد!!! چگونه می توان توزیع مرغ نمود که نه صاحب مرغ و نه مرغ و نه خریدار مرغ و نه آشپز مرغ متضرر شوند؟برای حل و فصل این موضوع سه وزارتخانه با جدیت بی نظیر شروع به همکاری نمودند تا مرغ صحيح و سالم تغذیه نموده و با سلامت به دست مردم برسد حتی شنيده میشود تیمی مخصوص حفاظت از مرغها را به عهده خواهد گرفت این امر علاوه بر اشتغال زایی موجب امنیت خاص در جامعه خواهد بود. شنیده می شود حتی یک عده از مردم داوطلب مراقبت از مرغ ها شده اند و اعلام کرده اند که حاضرند در کنار مرغ ها بخوابند تا آسیبی به آنها نرسد. مردم همیشه در مواقع حساس در صحنه هستند.
سلام، یه فکری هم به حال مردم ساکن در روستاها بکنید که مجبورند مرغ رو با قیمت بسیار بالاتر بخرند.
خوب تاثیری در قیمت دارد؟ ما که ندیدیم