رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مطرح کرد
رکود در بازار لوازم خانگی/ قیمتها در سال جاری تغییر نکرده است
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان اینکه در سال جاری هیچ شرکتی افزایش قیمت نداشته، از رکود در بازار لوازم خانگی خبر داد و انتقاداتی هم نسبت به وضعیت فعالیت فروشگاههای بزرگ قسطی مطرح کرد.
عباس پازوکی از رکود در بازار لوازم خانگی خبر داد و گفت: نظارتی بر تبلیغات واحدهای بزرگ فروش قسطی در صداوسیما وجود ندارد، چرا که برخی از واحدها تبلیغات عوامفریبانه کرده و اعلام میکنند که مشتریان میتوانند به قیمت سال گذشته کالای مورد نیاز خود را بخرند.
وی افزود: تاکنون هیچ مجوزی برای افزایش قیمت به تولید کنندگان لوازم خانگی داده نشده، بنابراین افزایش قیمتی اعمال نشده که چنین تبلیغاتی انجام شود.
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با توجه به اینکه تولیدکنندگان در سال جاری هنوز قیمتهای خود را تغییر ندادهاند اصناف هم در بازار افزایش قیمتی نداشتند و هنوز کالاها را به قیمت سال گذشته عرضه میکنند. از طرف دیگر این واحدهای بزرگ قسطی تا ساعت دو بامداد اجازه فعالیت دارند و این در حالی است که اصناف باید ۹ شب تعطیل کنند.
پازوکی با بیان اینکه مشخص نیست چه سازمانی به این واحدها اجازه ارائه ضمانت قیمتی داده است، تصریح کرد: شاهد گرانی کالا هستیم و نه گرانفروشی؛ در اصل با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و افزایش نرخ ارز، شاهد افزایش هزینههای مغازهداران و همچنین کاهش قدرت خرید مردم هستیم.
وی در پاسخ به اینکه آیا تعطیلی روز شنبه ممکن است منجر به کاهش رفتوآمد و تشدید رکود در بازار شود؟ اظهار کرد: با توجه به اینکه بانکها و مراکز ارائه خدمات عمومی قرار نیست روز شنبه تعطیل باشند، احتمالا این تعطیلی اثر منفی بر اصناف نداشته باشد و نارضایتی در این رابطه وجود ندارد.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به این نکته که در سال جاری هیچ شرکتی افزایش قیمت نداشته، تصریح کرد: اما باید توجه کرد که نرخ ارزی که به تولید کنندگان داده میشود افزایش یافته و بیش از دو ماه است که ارز به آنها اختصاص داده نشده است. از طرف دیگر در اوایل سال جاری قیمت فولاد ۲۵ درصد افزایش داشته است.
تنها صنفی که اگر دو سال هم بسته باشد هیچ نگرانی در جامعه بوجود نمی آید. قیمتها کذایی است.
آقای محترم،رقابت باید آزاد باشه مثل کشورهای پیشرفته و متمدن،عرضه و تقاضا،ولی می خواهی در بازار انحصاری و رانتی نفس بکشی مثل لگن سازان،ولی نمیشه،چون مردم از مرزها این کالاها را وارد می کنند و نیازی هم به پلاک شهربانی ندارند تا مجبور شوند بنجل های شما را بخرند
رکود کجا بوده ، اونقدر قیمتهارو گران و افزایش قیمت داده اید که دیگر مردم و حتی جوانان وطن توانی برای خریدن جهیزیه و ازدواج را ندارند،
کجا گران نکردند شما یک تلویزیون یا یخچال را با چندماه قبل مقایسه کنید مردم با کدام پول و درآمد و پس انداز خریدکنند،
هیچ رکودی وجود ندارد، تولیدکنندگان بقدری قیمتهارو بالابردن، که دیگر ملت نه پولی و نه توانی برای خریدن ندارند، یاعلی مدد.
یک فرش را کردین ۱۰ میلیون مردم باکدام پول بخرن
مسئولین به بازارلوازم خانگی نظارت بیشتری داشته باشن بیشترمردم چون پول خریدن لوازم نو راندارند از لوازم دست دوم استفاده میکنن
بجای اینکه ارزان کنید فکر گرانی بیشترهستید
ارزان کنیدتامردم بخرن