اردوغان: سعودیها منتظر من هستند
رئیسجمهوری ترکیه امروز (دوشنبه) گفت که قصد دارد تا فوریه سال جاری میلادی و پس از چندین سال تنش پس از قتل خاشقچی به عربستان سفر کند.
به گزارش شبکه خبری العربیه، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه گفت: آنها منتظر من هستند و انتظار دارند که من به عربستان بروم. من فوریه ۲۲ به این کشور سفر میکنم.
روابط بین ترکیه و عربستان از زمان قتل جمال خاشقچی، روزنامه نگار مخالف دولت ریاض در ۲۰۱۸ متشنج شده چرا که وی در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید.
دولت ریاض اتهامات را رد کرده که محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور در این قتل دست داشته است.
همچنین یکی از مقامهای ارشد دولت ترکیه، آشنا به گفتگوها بین آنکارا و ریاض نیز به پایگاه خبری میدل ایست آی گفت، دولت عربستان درباره روابط با آنکارا پس از دیدار اردوغان با محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی در نوامبر گذشته میلادی بسیار جدی شده است.
اردوغان جنایتکار جنگی است و هم یک تروریسم بین المللی بوده است.
اردوغان از سال 2011 تاکنون عامل اصلی قتل عام مسلمانان در سراسر منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
از سال 2011 تاکنون همه تروریست های خارجی از طریق ترکیه وارد سوریه و عراق شدند و همچنان نیز ادامه دارد.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در تاریخ 12 دی ماه سال 1398 با ترامپ تلفتی گفتگو کرده است.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در ترور سلیمانی دست داشته است.
نظامیان ترکیه جنایتکار تاکنون در شمال سوریه و عراق چه غلطی می کنند
نظامیان ترکیه جنایتکار تاکنون در شمال سوریه و عراق چه غلطی می کنند؟
کشور ترکیه جنایتکار از سال 2011 تاکنون عامل اصلی جنگ، بی ثباتی، ناامنی، پیدایش و رشد تروریسم در سوریه، عراق، منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
ترکیه جنایتکار هنوز هم از تروریست ها در سوریه، عراق و لیبی به خاطر غارت نفت حمایت می کند.
صهیونیست ها جنایتکار از سال 1918 تاکنون با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی و برخی کشورهای عربی جنایت می کنند، آدم می کنند و هم دست به اقدامات تروریستی می زنند.
آمریکا جنایتکار از سال 1945 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار غیرنظامیان را میکشد و پاسخگوی جنایاتش نیست.
چند سال قبل اردوغان در ظاهر برای عوامفریبی موضع تندی علیه رژیم غاصب صهیونیستی اتخاذ کرد و حال وزیر خارجهاش اظهار میدارد روابط با این موجودیت جعلی را آغاز کرده است! مردم ترکیه نباید در برابر این خیانت آشکار ساکت بنشینند.
سلام و درود خداوند بر شرف و غیرت ملت عراق که در پایان مهلت قانونی خروج اشغالگران آمریکایی، با تظاهرات میلیونی خود با فریاد مرگ بر آمریکا خواستار خروج تمامی اشغالگران غربی از کشورشان شدند. راهی جز این وجود ندارد که تا پایان خروج اشغالگران شیطان صفت لحظهای توقف نداشته باشند.
با وجود برپا بودن 6 پایگاه آمریکاییها در عراق نخستوزیر این کشور اعلام میکند از 1400/10/11 هیچ نیروی نظامی و رزمی از نیروهای ائتلاف در این کشور وجود ندارد! یعنی همه رفتند و عده معدودی مستشاران نظامی جدید به عراق وارد شدند؟! فکر نکردهاند که مردم عراق چگونه میتوانند چنین سخنانی را بپذیرند؟
شورای امنیت باید آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی را به خاطر ارتکاب عمل تروریستی مسئول بشناسد
شورای امنیت باید آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی را به خاطر ارتکاب عمل تروریستی مسئول بشناسد
که این شورا باید به مسئولیت خود عمل کرده و آمریکا، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی را به خاطر برنامهریزی، حمایت و ارتکاب این عمل تروریستی مسئول بشناسد.
میدل ایست مانیتور: ترور سلیمانی نشانه درماندگی دولت آمریکاست(خبر ویژه)
اهمیت فعالیتهای ژنرال سلیمانی، فراتر از ابعاد نظامی صرف است؛ چنانکه هفت سال قبل روسیه را برای ورود به نبرد ضد تروریستی در سوریه قانع کرد.
پایگاه خبری «میدل ایست مانیتور» در این باره نوشت: اهمیت ژنرال سلیمانی در نبرد با تروریسم، صرفا محدود به مسائل نظامی نبود. وی که نقشی مهم در جهان سیاست بازی میکرد. در سال ۲۰۱۵ میلادی، ژنرال سلیمانی بود که روسیه را قانع کرد تا وارد جنگ سوریه شود و عملا وی موجب ایجاد اتحادی سه گانه میان ایران، روسیه و چین، جهت نبردِ واقعی با تروریسم در منطقه خاومیانه شد. او در سوم ژانویه دو سال قبل به دست نیروهای آمریکایی در فرودگاه بغداد، ترور شد. در تاریخ سوم ژانویه سال 2020، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا به طور مستقیم فرمان یک حمله تروریستی را صادر کرد که منجر به کشته شدن فرمانده سپاه قدس ایران ژنرال «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» فرمانده نیروهای بسیج مردمی عراق شد.
دولت آمریکا انگیزههای نامربوط و غیرواقعی را به عنوان دلایل اصلی اقدام خود در این ترور مطرح کرد. با این حال ما به خوبی میدانیم که آمریکا، به دلایلی کاملا روشن اقدام به ترور فرمانده سپاه قدس ایران کرد. نقشِ ژنرال سلیمانی در پیروزیهای جبهه مقاومت علیه آمریکا در خاورمیانه و از دست رفتنِ موقعیت آمریکا به عنوان تنها بازیگر موثر در منطقه، و در عین حال تقویت قابل توجه نقش ایران، روسیه و چین در عرصه نبرد با تروریسم در خاورمیانه، همه و همه آمریکا را به این نتیجه رساندند که باید ژنرال سلیمانی را ترور کند.
با توجه به شکستهای پیاپی داعش و دیگر گروههای تروریستی در عراق و سوریه توسط نیروهایی که تحت رهبری ژنرال سلیمانی و ابومهدی المهندس بودند، روند تجارت قاچاق سلاح از سوی دولت آمریکا، تا حد زیادی با اختلال
رو به رو شد. در نتیجه، آمریکا تصمیم گرفت تا ژنرال سلیمانی را که نماد مقاومت علیه گروههای تروریست و افراطگرا بود را ترور کند.
ترورِ ژنرال سلیمانی و ابومهدی المهندس، در وضعیتی خارج از موقعیت جنگی و در قلمرو یک کشور خارجی، چیزی بیش از نقض حاکمیت ملی عراق بود. این اقدام را باید در قالب تروریسمِ دولتی و نقض معاهدات و اصول حقوق بینالملل در نظر گرفت. این اقدام در نوع خود تلاش بیهوده دیگری از سوی آمریکا و شرکای آن جهت در هم شکستنِ محور ایران بود.
ژنرال قاسم سلیمانی نقشی محوری و مهم در پیروزیهای مهم حزبالله لبنان علیه اسرائیل که منجر به شکست تحقیرآمیز اسرائیل در جنگ سال 2006 شد، بازی کرد. وی روحیه زیادی به یمنیها داد. وی نقشی اساسی در شکست داعش در سوریه بازی کرد و در عین حال فردی محوری در ایجاد، آموزش، و توسعه اقدامات حشدالشعبی عراق به همراه ابومهدی بود. این دو فرد، رهبران محوری در شکست داعش در عراق و سوریه بودند.
سلیمانی در یک خانواده تنگدست در تاریخ 11 مارس سال 1957، در استان کرمان ایران به دنیا آمد. وی فعالیتهای نظامی خود را با ورودش به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال 1979 میلادی آغاز کرد. در دهه 1980 میلادی، وی به عنوان فرمانده تیپ 41 ارتش ایران در جریان جنگ ایران و عراق منصوب شد. ژنرال سلیمانی در سال 1997 میلادی به سمت فرماندهی سپاه قدس ایران برگزیده شد.
بواسطه اقدامات او بود که زمینه برای برگزاری رزمایشهای نظامی مشترک با حضور ایران و کشورهای مذکور در دریای عمان و اقیانوس هند فراهم شد. امری که عملا انحصار طلبی آمریکاییها در آبهای منطقه را به چالش کشید.
در جریان مراسم تشییع ژنرال سلیمانی در تهران، «آیتالله خامنهای» اعلام کرد که «آنهایی که ترور سردار سلیمانی را طراحی و اجرا کردند، بدون تردید بهای کار خود را خواهند پرداخت و هر زمان که شرایط فراهم باشد، گرفتن انتقام خون سردار شهید سلیمانی، قطعی است». به گفته آیتالله خامنهای: «کفشهای شهید سلیمانی با ارزشتر از سرِ فردی نظیر ترامپ است».
لاپید: مذاکرات وین احتمالا نتیجه مطلوبی برای اسرائیل نخواهد داشت(خبر ویژه)
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: مذاکرات وین احتمالا به نتیجه میرسد اما نتیجه مطلوبی برای اسرائیل نخواهد داشت
وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی ضمن طرح ادعاهایی درباره مذاکرات وین گفت که ایران و قدرتهای جهانی مایل به احیای برجام هستند و به احتمال بسیار زیاد این اتفاق رخ خواهد داد.
به گزارش روزنامه تایمز آو اسرائیل، یائیر لاپید در یک کنفرانس خبری گفت: ارزیابی ما این است که ایران و قدرتهای جهانی مایل به احیای برجام هستند و بهنظر میآید که این اتفاق به زودی روی دهد.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی افزود: نخستوزیر، وزیر دفاع و من، گفتهایم که با هیچ توافقی مخالف نیستیم و یک توافق خوب، خوب است. مذکرات متمرکزی درباره اینکه توافق خوب شامل چه چیزهایی است، در جریان است.
لاپید در ادامه ادعاهای خود گفت: از نظر ما مذاکرات وین به نتیجه مطلوبی برای اسرائیل دست نخواهد یافت؛ اما بهطور مداوم در تلاشیم با کمک کسانی که در آن دخیل هستند، نتیجه را برای اسرائیل بهبود ببخشیم.
به نوشته این روزنامه صهیونیستی، راب مالی نماینده آمریکا در امور ایران نیز به تازگی با یک مقام ارشد وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات ایران و سایر طرفهای برجام رایزنی کرده است.
یاییر لاپید همچنین گفته: «در حالی که ما در اسرائیل به راهحلی جامع و دائمی برای از بین بردن تهدید هستهای ایران امیدواریم، اما باید یک تهدید نظامی معتبر نیز روی میز باشد. نمیتوان اجازه داد ایران با زمان بازی کند، میلیاردها دلار از رفع تحریمها به دست بیاورد، جهان را فریب دهد و برنامه هستهای خود را پنهانی پیش ببرد. تمام جهان باید با عزم برای توقف برنامه هستهای و فعالیتهای این کشور اقدام کند».
یادآور میشود اخیراً چند مقام سابق رژیم صهیونیستی تصریح کردند فشار نتانیاهو برای خروج آمریکا از برجام، بزرگترین اشتباه دیپلماتیک و امنیتی طی چند دهه گذشته بوده و موجب شد تا ایران ضمن گسترش برنامه هستهای، به رفتارهای تهاجمی بیشتر در منطقه دست بزند.
«توماس فریدمن» تحلیلگر نیویورکتایمز اخیرا در یادداشتی نوشته بود «تصمیم دونالد ترامپ برای خروج از برجام در سال 2018 - تصمیمی که «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه او و «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر سابق اسرائیل، به شدت از آن حمایت کردند، یکی از احمقانهترین، ضعیفترین و بینتیجهترین تصمیمات امنیت ملی ایالات متحده در دوران پس از جنگ سر بوده است. این تنها مدعای من نیست و بسیاری بر این دیدگاه هستند. «موشه یعلون» که در زمان امضای برجام وزیر دفاع اسرائیل بود و بهشدت با آن مخالفت کرده بود، در کنفرانسی در هفته گذشته گفت «به همان اندازه که برجام بد بود، تصمیم ترامپ برای خروج از آن- با تشویق نتانیاهو- بدتر بود.» یعلون تصمیم ترامپ به خروج از برجام را «مهمترین اشتباه در عرصه سیاست خارجی و امنیتی دهه گذشته» درباره ایران دانست. دو روز بعد، ژنرال «گادی آیزنکوت» فرمانده ارشد نظامی اسرائیل در زمانی که ترامپ از توافق خارج شد، اظهارات مشابهی را ارائه کرد. او گفت: «تصمیم ترامپ به خروج از برجام ایران را از همه محدودیتها رها کرد و برنامه هستهای آن را به یک موقعیت بسیار پیشرفتهتر سوق داد.»
حمله به پایگاه نظامیان آمریکا در سوریه با 7 موشک و 4 گلوله خمپاره
پایگاه نظامیان آمریکا در دیرالزور سوریه با ۷ موشک کاتیوشا و ۴ گلوله خمپاره مورد هدف حمله قرار گرفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رسانههای عراقی، دیروز (دوشنبه) از حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکا در میدان نفتی العمر واقع در دیرالزور خبر دادند.به گزارش این منابع، در این حمله بیش از ۷ موشک کاتیوشا و ۴ گلوله خمپاره به سمت پایگاه ارتش آمریکا در میدان نفتی العمر شلیک شد. در پی این حمله ارتش آمریکا با پرتاب دو موشک به این حمله پاسخ داد. از سوی دیگر منابع آگاه سوری اعلام کردند که با فرا رسیدن سالگرد ترور سردار شهید قاسم سلیمانی، نیروهای ائتلاف آمریکا مستقر در پایگاه التنف در مثلث مرزی عراق-اردن-سوریه به گروه شبه نظامی مغاویر الثوره دستور دادهاند در حالت آمادهباش کامل قرار گرفته و در اطراف این پایگاه مستقر شوند.
ابهام خروج آمریکا از غرب آسیا(نگاه)
امینالاسلام تهرانی
از نخستین ورود رسمی هزاران نظامی آمریکایی به خاک عراق بیش از ۱۹ سال میگذرد. در سال ۲۰۰۳ طی حمله نظامی آمریکا به عراق و سرنگونی «صدام»، بیش از ۱۷۳ هزار نیروی خارجی که ۱۵۰ هزار نفر از آنها، آمریکایی بودند، وارد خاک عراق شدند و در این مدت به بهانهها و ترفندهای مختلف از اماکن حساس در بغداد و سایر استانهای عراقی بهرهبرداری و از آنها به عنوان پایگاههای نظامی و عملیاتی خود استفاده کردند. پس از آن در سال ۲۰۱۱ طبق توافق واشنگتن و بغداد، حضور نیروهای آمریکایی در عراق پایان یافت و نظامیان آمریکایی این کشور را ترک کردند. اما در سال ۲۰۱۴ همزمان با ظهور داعش در عراق و ایجاد ائتلاف بینالمللی موسوم به مبارزه با تروریسم تحت رهبری آمریکا، به بهانه مبارزه با داعش ۳ هزار نیرو در قالب ائتلاف مذکور وارد خاک عراق شدند.
پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸ در پی اقدام آمریکا در ترور سردار سپهبد شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه و شهید «ابومهدی المهندس» نائب رئیسسابق سازمان حشدالشعبی، طرح اخراج نیروهای بیگانه از خاک این کشور را تصویب کرد و در مذاکرات بعدی بغداد و واشنگتن تعهد شد که نیروهای آمریکایی تا تاریخ 31 دسامبر (یعنی دیروز) خاک عراق را ترک کنند. دولت عراق و آمریکاییها ادعا دارند که عراق را در موعد مقرر ترک کردهاند! آیا این خروج واقعی است؟ اگر هم واقعی نیست چرا ادعا میشود؟
در پاسخ به پرسش اول نگارنده ادعایی نمیکند و تنها از یکی از مقامات پنتاگون نقل قول میکند که گفت، نیروهای غیر رزمی آمریکایی که در عراق باقی ماندهاند توانایی دفاع از خود در برابر هرگونه هجومی را چه حملات موشکی و چه پهپادی خواهند داشت. وی که با شبکه «الحرة» مصاحبه میکرد، گفت: «نیروهای آمریکایی که در عراق هستند همچنان از انواع تسلیحات و تجهیزات بهره میبرند.»[!!] این مقام پنتاگون اضافه کرد که هیچگونه عملیات خروج نیروهای آمریکایی از عراق روی نداده و فقط ماموریت 2500 نظامی آمریکایی در عراق از حالت رزمی به حالت استشاری تبدیل شده است. فحوای سخن این مقام وزارت دفاع آمریکا این است که اینجا فقط تغییر عنوانی صورت گرفته است.
اما در پاسخ به پرسش دوم – به ویژه با ضمیمه کردن بحث خروج آمریکا از افغانستان که به تعبیر خود آمریکاییها شرمآور بود – باید گفت که در عمل آمریکا سعی دارد از متحدان اروپایی و آسیایی برای نقشآفرینی بیشتر در کنار شرکای سنتی و حکام عرب بهره ببرد تا هزینههای خود را کمتر کند و از میزان هزینهها و حجم انتقادها از یکجانبهگرایی کاخسفید در امور جهان و خاورمیانه بکاهد. در واقع خروج آمریکا از غرب آسیا تغییر استراتژی نیست بلکه رویکرد واشنگتن از مداخله مستقیم و گسترده، به ائتلافسازی و استفاده از ظرفیت شرکا تحول مییابد تا کاخسفید ضمن کمکردن هزینههای خود، منابع بیشتری را به مقابله با قدرت چین اختصاص دهد.
اوضاع آشفته کرونایی در هلند و آمریکا
پلیس با سگ و باتوم به جان مخالفان واکسن افتاد
اوضاع کرونایی در بسیاری از کشورهای غربی به دلیل شیوع گسترده اُمیکرون «وخیم» عنوان شده و در هلند پلیس
ضد شورش با سگهای آموزش دیده به جنگ معترضانی رفته که مخالف سختگیریهای کرونایی هستند. در آمریکا نیز اوضاع فرودگاههای این کشور چند روزی است که آشفته است.
دادههای وبگاه «ورلدامترز» نشان میدهد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا تا عصر دیروز از مرز 290 میلیون و 707 هزار نفر فراتر رفته و شمار فوتیها نیز به بیش از 5 میلیون و 461 هزار نفر رسیده است.
بر اساس گزارشها شیوع گسترده اُمیکرون همچنان اوضاع آشفتهای را در بسیاری از کشورهای غربی رقم زده است. همزمان با وخیم شدن اوضاع و به تبع آن افزایش سختگیریها، روز یکشنبه مخالفان محدودیتهای جدید کرونایی به خیابانها ریختند و با پلیس درگیر شدند.
آنطور که خبرگزاری فارس نوشته، هزاران نفر در شهر آمستردام، پایتخت هلند در اعتراض به محدودیتهای کرونایی اعمال شده تظاهرات کردند. تظاهر کنندگان در یکی از میدانهای اصلی آمستردام تجمع کرده و سپس به سوی یکی از پارکهای این شهر راهپیمایی کردند. در جریان این تظاهرات، درگیریهایی میان معترضان و پلیس ضد شورش روی داد. نیروهای پلیس در تلاش بودند در راستای اجرای دستور شهردار آمستردام، تظاهر کنندگان را از مقابل میدان موزه دور کنند. بر اساس گزارشها، پلیس دست کم یک نفر را بازداشت کرده و فیلمهای منتشر شده نشان میدهد که سگهای پلیس به سوی تظاهرات کنندگان حمله کردهاند.
مقامهای محلی پیشتر برگزاری این تجمع را ممنوع اعلام کرده و گفته بودند برخی اطلاعات بهدست آمده حاکی از قصد برخی تظاهرات کنندگان برای خرابکاری است. تظاهرات کنندگان دست نوشتههایی را حمل میکردند که بر روی آن تاکید شده بود خواستار حفظ آزادی عمل خود در کنار کنترل ویروس کرونا هستند. گفتنی است دولت هلند در ایام تعطیلات سال نوی میلادی محدودیتهای کرونایی را تشدید کرده است. بر اساس این محدودیتها، تمامی فروشگاههای غیرضروری تعطیل شده و رستورانها، موزهها، تئاترها و سینماها نیز تعطیل شدهاند. این محدودیتها تبعات اقتصادی منفی به دنبال دارد و همین مسئله یکی از دلایل خشم مخالفان است.
آشفتگی در فرودگاههای آمریکا
در آمریکا نیز گسترش شدید سویه اُمیکرون باعث آشفتگی و
برهم خوردن برنامه پروازها شده است.در این باره باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی بیاس نیوز نوشته، در تازهترین پیامدی که بیماری کرونا در آمریکا ایجاد کرد، شماری از کارکنان فرودگاهی در آمریکا که تست کرونای آنها مثبت شده است، مجبور به قرنطینه کردن خود شدند و همین امر باعث کمبود نیروی انسانی برای اداره امور فرودگاههای این کشور شد.
کسانی که بعد از تعطیلات سال نوی میلادی به دنبال بازگشت به خانههای خود هستند اکنون با مراجعه به فرودگاههای مناطق مختلف در آمریکا، با آشفتگی و برنامههای لغو شده پروازی روبهرو میشوند. بر اساس این گزارش 1932 پرواز در سراسر آمریکا به دلیل همین آشفتگیهای ناشی از کمبود نیروی انسانی طی یک روز لغو شدهاند. در خبری دیگر؛ دکتر آنتونی فائوچی، مشاور ارشد پزشکی کاخ سفید، افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا را «بی سابقه» دانست. همچنین موارد بستری مبتلایان به کرونا در بیمارستانهای آمریکا نیز با افزایش زیادی روبهرو بوده است. با این حال؛ فائوچی میگوید بیشتر بستری شدگان افرادی بودهاند که واکسن کرونا دریافت نکرده بودند. وی احتمال داد حال افرادی که واکسن دریافت نکردهاند، در صورت ابتلا به سویه اُمیکرون وخیم شود.
تواناییهای حیرتانگیز یگان رضوان حزبالله به روایت روزنامه صهیونیستی جروزالم پست
یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی به مهارت بالای رزمندگان یگان «رضوان» حزبالله پرداخته و نوشته، این افراد در پی سالها مبارزه در سوریه بر توانمندی عملیاتی خود افزودهاند و در جنگ احتمالی آینده در خط مقدم خواهند بود.
روزنامه عبری زبان «جروزالم پست» در گزارشی نوشته، بازی «موش و گربه» در مرزهای شمالی (مرز لبنان و فلسطین اشغالی) با افزایش تهدیدات حزبالله و یگان ویژه آنکه سالها در سوریه فعال بوده باید تمام شود... تهدید واقعی در مرزهای شمالی از سوی یگان نخبه حزبالله معروف به یگان رضوان است که نام آن برگرفته از نام «عماد مغنیه» فرمانده نظامی حزبالله معروف به «حاج رضوان» است؛ فرماندهای که در سال ۲۰۰۸ طی عملیاتی منسوب به اسرائیل در دمشق ترور شد.
جروزالم پست در ادامه ضمن اشاره به «مهارت بالای رزمندگان یگان رضوان» در انجام حملات اضافه کرده که اعضای یگان رضوان در خط مقدم هر حمله حزبالله علیه «اسرائیل» خواهند بود و عملیات نفوذ به شهرهای صهیونیستی در طول مرز فلسطین اشغالی به همراه موج شلیک موشکها و راکتها توسط آنها صورت خواهد گرفت. به گزارش فارس، این روزنامه تأکید کرد، اعضای یگان رضوان سالها در سوریه جنگیدهاند و تجربه عملیاتی گستردهای دارند و اکنون بیشتر آنها به جنوب لبنان بازگشتهاند.
گفتنی است، از جنگ سال ۲۰۰۶ (جنگ ۳۳ روزه) حزبالله زرادخانه موشکی خود را بازسازی کرد و برآوردها حاکی از آن است که حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار موشک دارد که بسیاری از آنها میتوانند به «عمق اسرائیل» برسند. پیشبینی میشود در صورت وقوع جنگ روزانه ۲۰۰۰ موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک شود.
نشنال اینترست: آمریکا احتمالاً کشورهای منطقه بالتیک را قربانی توافق با روسیه میکند
به نوشته مجله آمریکایی «نشنال اینترست»، دولت بایدن ممکن است جمهوریهای منطقه دریای بالتیک را قربانی توافق احتمالی خود با روسیه کند.
«دیوید پاین» تحلیلگر آمریکایی دیروز (دوشنبه) در مقالهای برای مجله «نشنال اینترست» نوشت: «حذف سه جمهوری استونی، لتونی و لیتوانی در منطقه دریای بالتیک از ترکیب کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) میتواند یکی از گزینههای احتمالی پیشبرد روند اوضاع در جریان مذاکرات دوجانبه روسیه و آمریکا درباره امنیت راهبردی باشد که قرار است در تاریخ 10 ژانویه (20 دی ماه) در ژنو آغاز شود... آمریکا ممکن است این سه کشور را قربانی کند تا بتواند به توافق راهبردی با روسیه دست یابد، برای اینکه واشنگتن منافع حیاتی و مهمی در این منطقه از اروپا ندارد.»
به گزارش تسنیم «دیوید پاین» یادآور شده درخواستهای روسیه درباره دریافت تضمینهای امنیتی در اروپا را میتوان کاملاً قابل توجیه دانست.
خسارت سنگین حملات سایبری به دانشکده دفاعی انگلیس
مقام بلندپایه نظامی و بازنشسته انگلیس میگوید حملهای سایبری به دانشکده دفاعی این کشور، خسارات قابل توجهی وارد کرده است.
«ادوارد استرینگر» میگوید این حمله سایبری که مارس ۲۰۲۱ (اسفند 99)
کشف شد، بدان معنا بود که دانشکده دفاعی مجبور به بازسازی شبکه خود شده است. او این را هم گفت که نمیداند افراد بزهکار و یا یک کشور متخاصم مسئول این حمله است، اما خسارت ناشی از آن ماهها طول میکشد تا به طور کامل برطرف شود.
گفتنی است این دانشکده در منطقه «آکسفوردشایر» انگلیس به ۲۸ هزار پرسنل نظامی، دیپلمات و کارمند دولت در سال آموزش میدهد و در طول همه گیری کرونا به شرایط آنلاین رو آورده است. «استرینگر» گفته فعالیتهای غیرعادی نخست از سوی پیمانکارانی که برای شرکت «سرکو» کار میکنند، شناسایی شد و زنگهای خطر به صدا درآمد. به گفته وی دانشکده دفاعی انگلیس که بیشتر شبیه به دامنهای برای یک دانشگاه است، باید به طور کامل بازسازی شود. مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس نیز در جریان این عملیات هکری قرار گرفته است.
اسیر فلسطینی پس از 139 روز اعتصاب غذا به کما رفت
برادرِ «هشام ابوهواش» نسبت به وضعیت سلامتی این اسیر فلسطینی هشدار داده و تأکید کرده وی که پس از 139 روز اعتصاب به کما رفته با مرگ فاصلهای ندارد.
خانواده «هشام ابوهواش» اسیر فلسطینی که در ١٣۹ روز گذشته دست به اعتصاب غذا زده نسبت به وضعیت سلامتی این اسیر فلسطینی هشدار دادهاند. «عماد ابوهواش»، برادر هشام ابوهواش، به خبرگزاریها گفته: «اطلاعات تکان دهندهای وجود دارد. وضعیت اینجا (داخل بیمارستان) وحشتناک است و برادرم در حال مرگ است و ممکن است هر لحظه وی را از دست بدهیم... برادرم هشام به کما رفته و هیچ علائم حیاتی آشکاری ندارد.» برادر این اسیر فلسطینی با بیان اینکه مرگ ابوهواش نزدیک است از همه واسطهها خواسته تا برای نجات جان وی وارد عمل شوند. به گزارش مهر، برادر این اسیر فلسطینی در پایان تاکید کرده که «رژیم صهیونیستی به دنبال قتل برادرم است اما من برادرم را زنده میخواهم و همه باید در این مورد مسئولیتپذیر باشند.»
«بسام السعدی»، عضو جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین نیز، سخنانی را درخصوص این اسیرِ جبهه مقاومت مطرح کرده است: «اشغالگران در مقابل اراده اسیر هشام ابو هواش تسلیم خواهند شد. اسیر ابو هواش چهره خبیث اشغالگران را برای جهانیان برملا ساخت. ما معتقدیم که اشغالگران صهیونیست جز زبان زور، زبان دیگری را نمیفهمند.»
پیشتر «ابو مجاهد»، سخنگوی کمیتههای مقاومت فلسطین، به وخامت اوضاع جسمانی هشام أبو هواش در زندانهای رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده بود. او گفته بود در صورت شهادت أبو هواش، اوضاع بار دیگر شعلهور خواهد شد: «در صورت شهادت اسیر أبو هواش، مقاومت این اقدام خصمانه رژیم صهیونیستی را بیپاسخ نمیگذارد.»
۵ کشته و ۲۰ زخمی در حمله داعش به اتوبوس نظامیان سوریه
سه شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰
حمله بقایای گروه تروریستی داعش به یک اتوبوس نظامی سوریه ۲۵کشته و زخمی برجا گذاشت. در این حمله پنج نظامی کشته و ۲۰ تن نیز زخمی شدند. این اتوبوس نظامی در صحرای سوریه هدف حمله موشکی عناصر گروه تروریستی داعش قرار گرفت و به دنبال این حمله موشکی تیراندازی صورت گرفت که به جان باختن پنج نظامی سوری و زخمی شدن ۲۰ نفر دیگر منجر شد. خبر دیگر اینکه منابع خبری از سفر یک هیات عالی رتبه فلسطینی از جنبش فتح فلسطین به سوریه برای دیدار با بشار اسد، رئیس جمهوری این کشور خبر دادند.
تجمع هزاران عراقی در فرودگاه بغداد در سالگرد ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس
سه شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰
هزاران نفر از مردم عراق با عزیمت به محل وقوع جنایت ترور شهیدان سلیمانی و المهندس در جاده فرودگاه بین المللی بغداد در مراسمی که به همین مناسبت برپا شده بود، حضور یافتند.
همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهانشان در حمله هوایی دو سال پیش تروریستهای آمریکایی به نزدیکی فرودگاه بغداد، صدها خودرو مملو از دوستداران و وفاداران به این شهدا از مناطق مختلف عراق خود را به جاده فرودگاه بغداد رساندند تا در مراسمی که در آنجا به همین مناسبت برپا شده بود حضور یابند. صدها موکب حسینی هم در مسیر جاده فرودگاه برپا شده بود تا از شرکت کنندگان در مراسم با نوشیدنی و خوراکی پذیرایی کنند. در تجمع دهها هزار نفری مردم عراق به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که در فرودگاه بغداد و نزدیک پایگاه نظامیان آمریکا برگزار شد، سرودهای ملی ایران و عراق پخش شد.پایگاه ویکتوری در فرودگاه بغداد، یکی از پایگاههای حضور نظامیان آمریکایی در عراق است و بر اساس گزارشها، بخشی از عملیات ترور سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس از این پایگاه نظامی صورت گرفت. سرود ملی ایران در نزدیکی پایگاه ویکتوری آمریکا در فرودگاه بغداد پخش شد. خبر دیگر اینکه برخی استانهای عراق در سوگ سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس دیروز دوشنبه را تعطیل اعلام کردند. استانهای بصره، واسط، ذی قار، بابل، نجف، کربلاء، دیوانیه میسان و دیاله با صدور بیانیههای جداگانه دیروز دوشنبه را به مناسبت دومین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی تعطیل اعلام کردند.بر اساس این بیانیهها بخشهای خدماتی، بانکها و دستگاه امنیتی از این تصمیم مستثنی بودند. در استان المثنی نیز «احمد منفی» استاندار آن به نیروهای امنیتی، بخشها و موسسات دولتی و مدارس اعلام کرد به مناسبت سالروز شهادت فرماندهان پیروزی یک دقیقه سکوت کنند و برای شادی روح این شهدای بزرگ طی مراسمی صبحگاهی سوره فاتحه قرائت کنند.در این حال «ایرج مسجدی» سفیر ایران در عراق، در سالگرد شهادت ابومهدی المهندس، بر سر مزار وی در قبرستان وادیالسلام شهر نجف حضور یافت. گفتنی است آمریکا بامداد سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳دی ماه ۱۳۹۸)به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری وقت این کشور، سردار قاسم سلیمانی و شماری از همراهان ایشان را در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رساند.
بیانیه ریاست جمهوری عراق
دفتر ریاست جمهوری عراق دیروز در دومین سالگرد ترور معاون رئیس الحشد الشعبی این کشور و فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، این اقدام شنیع را محکوم کرد. دفتر ریاست جمهوری عراق در بیانیهای ضمن یادآوری اقدام شجاعانه این دو قهرمان و ایستادگیشان در شرایطی بسیار سخت از همان ساعات اولیه حمله وحشیانه داعش و جانفشانی آنها اعلام کرد: عراقیها توانستند با اراده راسخ خود، دلاوری نیروهای ارتش، پلیس، الحشد الشعبی، پیشمرگهها و نیروهای مبارزه با تروریسم و نیز با فتوای جهاد کفایی آیت الله العظم
حمله هوایی و توپخانهای ارتش رژیم صهیونیستی به غزه
دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰
رژیم صهیونیستی مناطقی را در نوار غزه با بالگرد و توپخانه هدف قرار داد. بالگردهای آپاچی اسرائیل ۱۰موشک به سمت یکی از پایگاههای مقاومت در غرب خان یونس شلیک کردند که در پی آن صدای انفجارهای مهیبی شنیده شد. رسانه های صهیونیستی ادعا کردند که این حملات در پاسخ به شلیک دو موشک از نوار غزه به سمت تل آویو، صورت گرفت. نیروی هوایی و توپخانه رژیم صهیونیستی به چند پایگاه و موضع گروههای مقاومت در شمال و جنوب نوار غزه حمله کردند.
کانال تلگرامی «صابرین نیوز» هم به نقل از منابع محلی نوشت: بالگردهای آپاچی اسرائیل به سمت شمال نوار غزه موشک شلیک کردند و یک نقطه دیدبانی حماس در شرق جبالیا را هدف قرار دادند. صابریننیوز نیز افزود که بالگردهای رژیم صهیونیستی پایگاه «القادسیه» متعلق به گردانهای القسام در غرب خانیونس را هدف قرار دادند. شبکه المیادین نیز گزارش داد که بالگردهای نظامی اسرائیل به چند پایگاه متعلق به گروههای مقاومت در جنوب غزه حمله کردند.همزمان با بمباران نوار غزه، منابع فلسطینی از شلیک موشک «سام ۷» مقاومت برای هدف قرار دادن بالگردهای مهاجم رژیم صهیونیستی خبر دادند. در این حال سخنگوی جنبش حماس گفت: این تهاجم بر کارنامه جنایات این رژیم علیه مردم فلسطین اضافه کرد. از سویی جنبش جهاداسلامی فلسطین اعلام کرد به برکت تلاشهای شهید قاسم سلیمانی، اکنون دشمن صهیونیستی از همه طرف در محاصره قوای مقاومت قرار دارد.
یونیسف: افغانستان با ۲۸۵۰۰ کشته رکورددار شمار مرگومیر کودکان است
دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد: در ۱۶ سال اخیر در افغانستان ۲۸۵۰۰ کودک به دلیل جنگ و قحطی و گرسنگی و بیماری ناشی از آن کشته شده اند که بیشترین موارد مرگ و میر کودکان در جهان محسوب می شود.یونیسف با صدور بیانیه ای با ذکر اینکه این آمار،معادل ۲۷ درصد کل موارد مرگ و میر کودکان در سراسر جهان است، تأکید کرد: تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی سه میلیون و ۲۰۰ هزار کودک زیر پنج سال درافغانستان، با کمبود شدید غذا و سوی تغذیه روبه رو خواهند شد.در رخدادی دیگر، مردم کابل در اعتراض علیه تروریسم مالی دولت آمریکا و توقیف داراییهای افغانستان، با برپایی تظاهراتی خواستار آزادسازی این داراییها و به رسمیت شناختن حکومت طالبان شدند.در تحولی دیگر عنایتالله خوارزمی سخنگوی وزارت دفاع طالبان اعلام کرد : تاکنون ۸۰ درصد از روند کار ایجاد ارتش جدید ۱۰۰ هزار نفری افغانستان به سرانجام رسیده است.