نقشه پلید هم بندی ها بعد از آزادی از زندان
دزدانی که نقشه پلیدی را برای ادامه سرقت ها بعد از آزادی از زندان طراحی کرده بودند با تلاش نیروهای سپاد در چنگ عدالت گرفتار شدند و راز چند فقره دستبرد به کارگاه ها را فاش کردند.

،چند روز قبل متصدی یک کارگاه تولیدی با مراجعه به کلانتری سپاد مشهد در حالی از دستبرد به کارگاهش خبر داد که مدعی شد سارقان بیش از صد میلیون تومان اموال وی را از انبار ربوده اند.
با گزارش ماجرای این سرقت به پلیس،گروه زبده ای از افسران دایره تجسس با هدایت مستقیم و راهنمایی های سرهنگ جواد یعقوبی (رئیس کلانتری سپاد)ماموریت یافتند تا به کنکاش در این باره بپردازند.
طولی نکشید که بررسی ها نشان داد مالک کارگاه از حدود ۲ماه قبل جوان سابقه داری را به کار گمارده است که به دلیل نداشتن جا و مکان، در کارگاه می خوابید و کلید آن را نیز در اختیار داشت.
با آن که متصدی کارگاه اعتماد زیادی به مستخدم خود داشت اما زنگ اولین فرضیه بررسی جرم در اطراف وی به صدا درآمدو عوامل انتظامی با بازبینی دوربین های مداربسته به شماره پلاک خودرویی دست یافتند که شبانه درآن محل تردد کرده بود.
خیلی زود افسر دایره تجسس از طریق پیگیری شماره پلاک ،موفق شدند شاگرد کارگاه را به همراه یکی از همدستانش که «سجاد»نام دارد، شناسایی و دستگیر کنند. از سوی دیگر با اعترافات دو متهم،مالخر اموال سرقتی نیز در یک قرار صوری به چنگ نیروهای انتظامی افتاد و این گونه اعضای این باند سابقه دار در حالی رودرروی یکدیگر قرارگرفتند که نقشه شوم خود بعد از آزادی از زندان را فاش کردند! آن ها گفتند ما در زندان با هم آشنا شدیم و سپس تصمیم گرفتیم هر کدام به طور جداگانه و به عنوان شاگرد در کارگاه های تولیدی استخدام شویم.سپس طوری رفتار کنیم که در مدت کوتاهی اعتماد کارفرما را جلب کنیم و بعد ازآن به راحتی به کارگاه دستبرد بزنیم.
متهمان معتاد به موادمخدر همچنین با اشاره به این که اموال سرقتی را با بهای اندک در منطقه اسماعیل آباد به فروش رسانده اند در ادامه بازجویی ها راز دستبرد به ۳ کارگاه تولیدی را با همین شگرد فاش کردند و گفتند این آخرین سرقت بود که شبانه لوازم باارزش را به سرقت بردیم ...
تحقیقات درباره سرقت های احتمالی دیگر اعضای این باند سابقه دار همچنان ادامه دارد.