کشف جسد دختر ایرانی در کانادا پس از ۷۷ روز

شیلان شهبازیان، زن ۲۶ ساله کُرد ایرانی که ۱۴ ماه پیش به کانادا مهاجرت کرده بود، در تاریخ ۴ ژانویه ۲۰۲۵ در شهر ویندزور، استان انتاریو ناپدید شد.

کشف جسد دختر ایرانی در کانادا پس از ۷۷ روز

شهبازیان که قبل از مهاجرت به کانادا در شهر قروه و سنندج استان کردستان به‌عنوان آرایشگر فعالیت داشت، در یک سال گذشته در یک سالن زیبایی در ویندزور مشغول به کار بود.

او علاوه بر کار، در تلاش بود تا مهارت‌های زبان انگلیسی خود را تقویت کند و روزانه در کلاس‌های زبان شرکت می‌کرد.

پلیس ویندزور در تاریخ ۷ ژانویه ۲۰۲۵ اعلام کرد که تحقیقات در مورد ناپدید شدن شیلان همچنان ادامه دارد. آخرین بار شهبازیان در تاریخ ۴ ژانویه ۲۰۲۵، حوالی ساعت ۷ بعد از ظهر در منطقه خیابان هیروان و ریورساید در ویندزور مشاهده شد.

 در آن روز، شیلان بلوز آستین بلند مشکی، کت قهوه‌ای روشن، شلوار تیره و کفش کتانی سفید به تن داشت.

 خانواده شیلان نگران هستند چرا که تماس‌های روزانه او قطع شده است و هیچ‌یک از آنها ویزا برای سفر به کانادا ندارند. 

کشف جسد دختر ایرانی در کانادا

به گزارش هفت صبح؛ شیلان شهبازیان ۲۶ ساله اهل شهر قروه کردستان که بصورت ناگهانی در شهر ویندوز کانادا گم شد آخرین بار حدود ساعت ۷ غروب در منطقه خیابان هورون چرچ و در نزدیکی خیابان ریورساید که از کنار رودخانه بزرگ این شهر می‌گذرد، دیده شده است. حال امروز بعد از ۷۷ روز جسد بی‌جان او کنار یک جاده پیدا شد.

شیلان شهبازیان آرایشگر، کراتین‌کار و ناخن‌کار بود. او یک سال پیش از ایران با ویزای توریستی به کانادا رفت تا مانند بسیاری از ایرانی‌های دیگر، آنجا ماندگار شود. 

منبع: رکنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    28

    کانادا اون بهشتی نبود که در عالم توهمات و تخیلات برای خودم ساخته بودم. کانادا یک محیط بسیار فاسده. زنها حجاب ندارند. همجنسبازی و حتی رابطه با حیوانات آزاد و قانونیه. تقریبا همه مدارس مختلط هستند و دختر و پسر مثل حیوانات توی همدیگه می‌لولند و خدا میدونه که توی مدارس چه بلاهایی سر همدیگه میارن اما اینجا این چیزها عادیه و کسی هیچ اهمیتی نمیده. تمام مدت دائم به این فکر می‌کنم که الان دخترم در مدارس مختلط داره چه کارهایی میکنه و پسرهای فاسد و هرزه چه بلاهایی سرش میارن. مدتهاست که زندگی برام بی‌معنی و غیر قابل تحمل شده. بارها تا آستانه خودکشی پیش رفتم و اگر اعتقاداتم مانع نمیشد تا الان چند بار به زندگیم خاتمه داده بودم. قدر ایران را بدانید. ایران واقعا بهشته. هیچ‌جا ایران نمیشه

    نظرات شما -
    • صدرا
      8

      خب انتخاب اشتباهی کردی .
      باید میرفتی افغانسان و تحت نظر طالبان امرار معاش میکردی .
      چجوری اعتقادات اجازه داد پول بالا بکشی و بری کانادا ؟

    • ناشناس
      0

      خب برگرد بیا ایران
      چرا نمی ایی ؟؟؟

  • م
    9

    خدا رحمتش کنه هیچ کس نمیدونه کجا میمیره ولی کاش می‌ماند ماشالله آرایشگران تو ایران پول پارو می‌کنند و و میرفت خارج برای تفریح بهتر بود

  • محمد هادی طهمورثی
    2

    در جواب ناشناس که ایران خودمان هم همچین مدینه فاضله نیست. در مدارس ناس و انواع موادمخدر موجود است. سطح فساد به دوره راهنمایی رسیده. قتل و دزدی و جیب بری هر روز بیشتر میشود. اگر به اخبار حوادث نگاه بکنی خودت میفهمی. تازه نزدیک هفده میلیون افغانی از تمام امکانات رفاهی و درمانی راحت استفاده می‌کنند بدون هیچ مالیات و عوارضی.

  • ناشناس
    0

    اگر کانادا بد هستش بیا ایران ،حتما راضی هستی که تو کتنادا ماندی اسکول