سودای یک شبه پولدار شدن حساب جوان را خالی کرد

مدتی برای تامین مخارج زندگی به دنبال کاری برای کسب درآمد بودم و به خیلی جاها مراجعه کردم تا اینکه یک روز تبلیغات اغواء کننده ای در فضای مجازی با عنوان اینکه یک ماهه با فعالیت کم پولدار شوید، فکرم را مشغول کرد.

سودای یک شبه پولدار شدن حساب جوان را خالی کرد

این ها سخنان جوانی است که امروز مالباخته است. او خود را وحید و دانشجو معرفی کرد و گفت: این تبلیغات در فضای مجازی آنچنان با دقت انجام می شد که توانست اطمینان مرا به خودش جلب کند. برای من جای هیچ گونه شکی باقی نمی گذاشت که ظاهرا می شود به صاحبان انتشار این آگهی ها اعتماد کرد زیرا که هیچ گونه تقاضای غیر معقول و حتی مالی از مخاطب طلب نمی کند.

وحید گفت: از آن روز به بعد سودای یک ماهه پولدار شدن بدون دردسر ذهن و فکر من را به خود مشغول کرد و البته منجر به ارتباط من از طریق اینترنت با افرادی شد که این تبلیغات را منتشر کرده بودند.

او گفت: با درخواست آنان کارهایی را که در فضای مجازی توانایی انجام را داشتم ارائه دادم. پس از گذشت چند روز برای پرداخت حق الزحمه تقاضای شماره عابر بانک را بدون درخواست رمز یا هرگونه اطلاعات دیگری عنوان کردند. من نیز ارائه دادم. پس از گذشت 24 ساعت مبلغ 100 هزار تومان به حسابم واریز شد.

این دانشجوی مالباخته اظهار داشت: پس از چند روز از این ارتباط یکطرفه از من خواسته شد رمز دوم عابر بانکم را فعال کنم. من نیز که از مبلغ واریز 100 هزار تومان آنان در قبال انجام کاری اندک خوشحال شده و اعتماد کرده بودم به خواسته آنان عمل کردم و رمز دوم عابر بانکم را فعال کردم.

وحید خاطرنشان کرد: این روال طی چند روز بین من و آن فرد کلاهبردار در حال انجام بود تا اینکه از من خواسته شد برنامه ارسالی آنان را نصب و فعال کنم. در آن برنامه باید شماره عابر بانک و سایر اطلاعات درخواستی را وارد کرده و ذخیره کنم. متاسفانه من نیز با توجه به مبلغ واریزی آنان بدون هیچ گونه پرسشی اعتماد کردم و خواسته آنان را به انجام رساندم.

وحید تصریح کرد: از این اقدام من دقایقی نگذشته بود که با رویت یک پیامک از سوی بانکم مبنی بر برداشت تمام موجودی یا بهتر بگویم چندین میلیون تومان پس اندازم را بردند. عصبانیت تمام وجود من را فرا گرفت اما کاری از دستم برنمی آمد. نمی دانستم باید چه کار بکنم زیرا تازه فهمیدم سودای پولدار شدن، من را به دام کلاهبرداران حرفه ای انداخته است.

سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی (فتا) با اشاره به تبلیغات اغواءکننده درباره اشتغال آسان در فضای مجازی به خبرنگار ایرنا گفت: هموطنان می توانند لیست سایت های ثبت شده را در پایگاه ساماندهی به آدرس samanadehi.ir مشاهده کنند.

وی اضافه کرد: کاربران اینترنت باید برای دانلود اپلیکیشن‌های موبایلی حتما به سایت‌های معتبر و قابل اعتماد مراجعه کنند و در زمان فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای وب به تبلیغات کذایی و اغواکننده اعتماد نکنند.
وی خاطر نشان کرد: کاربران به هیچ عنوان نباید اطلاعات شخصی و مهم خود را در فضای مجازی به اشتراک دیگران بگذارند و با رعایت حریم خصوصی در زمان حضور در شبکه‌های اجتماعی بسیار هوش یارانه عمل کرده و به افراد ناشناس اعتماد نکنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا بیان داشت: هموطنان می توانند فهرست سایت های ثبت شده را در پایگاه ساماندهی مشاهده کنند و برای پیدا کردن شغل مناسب از طریق منابع قانونی که مورد تایید وزارت کار هستند اقدام کنند.
سرهنگ پاشایی از هموطنان خواست در صورت مواجهه با هر گونه مورد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا، بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی اطلاع دهند.

منبع: ایرنا

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید