موضع صریح رییس سازمان صداوسیما درباره بازگشت عادل فردوسیپور
رییس سازمان صداوسیما که در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شده بود، سرانجام موضع خود در قبال عادل فردوسیپور ـ مجری سابق صداوسیما و برنامه «نود» ـ و همچنین برخی دیگر از هنرمندانی که رسانه ملی در این مدت با آنها قطع همکاری کرده است را بیان کرد.
پیمان جبلی ـ رییس سازمان صداوسیما ـ در پاسخ به پرسشی از دانشجویان دربارهی موضع رییس سازمان صداوسیما در قبال عادل فردوسیپور و بازگشت این مجری به تلویزیون، تصریح کرد: بالاخره وقتی این آدم در برنامهای میآمده برای خودش خِیلی از مخاطبان را داشته است. اسمش میآمده، برنامه با خودش مخاطب میآورده است. اسم آن آدم روی شبکهای میآمد، آن شبکه خودش را بالا میکشید. خب حالا به نظام، مردم و اعتقادات خودش لگد زده است. لگد زده به نمکدان، نمک را ریخته و نمکدانی را شکسته است. آیا از من انتظار دارید برای اینکه من پرمخاطب بشوم بروم خواهش و التماس کنم که تو رو خدا بیا؟! حالا ما چشممان را میگذاریم روی هم انگار ندیدهایم، اصلا شما (دانشجویان) و مردم اجازه میدهید ما این کار را کنیم؟ آیا ما میتوانستیم برنامههایی را بدون عز و التماس و بدون پذیرش ذلت در برابر افرادی که پشت پا زدند به اعتقادتشان، تاریخشان، فرهنگ و مردمشان و نظامی که تا به حال از آن ارتزاق کرده بودند که با آن تا به اینجا رسیده بودند، بسازیم؟ پاسخ این است" نه! نمیتوانستیم.
توضیحاتی درباره عملکرد صداوسیما در اتفاقات اخیر/ سه روز خواهش کردیم فیلم را به ما بدهید
پیمان جبلی در بخش دیگری از صحبتهای خود در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) در پاسخ به پرسشی درباره لزوم به دست گرفتن روایت اول اخبار برای پرهیز از ایجاد فضا برای رسانههای معاند و اینکه چرا در اتفاقات اخیر این اتفاق را آنچنان که باید شاهد نبودیم؟ گفت: آیا اگر رسانه ملی در خنثی کردن روزانه و بلکه لحظهای ادعاها، تحریفها و اخبار دروغی که روزانه بلکه لحظهای منتشر میشد، پای کار نبود و با تولید خبر، گزارش و برنامههای مختلف اقدام به خنثیسازی نمیکرد، آیا ما شاهد اتفاقی که افتاد میبودیم؛ اینکه بخش عمدهای از مردم با این فتنه پیچیده و ترکیبی همراهی نکردند، انصافا کمی هم کار صداوسیما بود. کمی هم به ما سهم بدهید. این جمعیتی که به خیابان آمد و فتنه را محکوم کرد، از کجا جنایات و وحشیگریهایی که برخی افراد در این ماجرا رقم زدند را فهمیده بود. مظلومیت نظام را از کجا فهمیده بود. خدای ناکرده «من و تو» داشت توطئهها را افشا میکرد یا ایران اینترنشنال. پس کمی هم در خنثیسازی دروغپراکنیها، برای صداوسیما نقش قائل شوید.
رییس صداوسیما سپس در بخشی دیگر از صحبتهایش با دانشجویان منتقد همراهی کرد و گفت: بله؛ روایت اول بسیار مهم است.
او در این زمینه سپس عملکرد صداوسیما در انتشار اخبار مربوط به هک سامانههای سوخت را یادآور شد و گفت: در آن زمان صداوسیما در لحظه ورود کرد و تمام شبکههای رادیوییاش را بلافاصله بست و تلاش کرد به مردم آرامش بدهد و بگوید این یک مساله زودگذر است و حل خواهد شد. برای اولین بار در تاریخ صداوسیما به این نکته اذعان شد که حمله سایبری اتفاق افتاده است. پیش از این هیچگاه از حمله سایبری نام برده نشده بود و مردم هم همراهی کردند. بله در آن زمان میتوانستیم روایت اول را به دست بگیریم. در ماجرای فتنهای که اتفاق افتاد در یکی دو روز اول چرا روایت دست ما نبود، برخی به من نقل از من در مصاحبه اخیری که داشتند میگویند، مدیریت بحران از دست نظام خارج شده بود. نخیر نظام یک لحظه هم مدیریت بحران را از دست نداد. الحمدالله مقتدرانه نظام مدیریت بحران را در دست گرفت. سررشته مدیریت افکار عمومی شاید در همان روزهای اول به دلیل اینکه ما نتوانستیم روایت اول را تثبیت کنیم از دست ما خارج شد. اینکه میگویم ما، باز هم مردم حواسشان جمع بود، ما به عنوان دستگاهی که مسوول در دست گرفتن افکار عمومی هستیم. اما چرا این اتفاق افتاد؟ ما حداقل سه روز خواهش و تمنا و درخواست کردیم که دوستان فیلم این اتفاق را به ما بدهید تا به مردم بگوییم این اتفاق نیفتاده است. ضرب و شتمی در کار نبوده است. درست است، ما میگوییم دوستداران نظام هم باور میکنند اما به هر حال ممکن است عدهای شک و تردید کنند که نکند ضرب و شتمی در کار بوده است پس برای اطمینان فیلم را نشان بدهید. وقتی شما میگویید ضرب و شتمی در کار نبوده ما باور و ایمان داریم اما فیلم را برای قطعیت نشان دهید. خب این فیلم سه روز زمان برد تا دست ما رسید. در این سه روز ما فقط مجبور بودیم قسم حضرت عباس (ع) بخوریم که اتفاقی نیفتاده است. شاهد مثال دیگری نداشتیم. در واقع اثبات این مطلب را به شکل باورپذیر نمیتوانستیم انجام دهیم.
اجازه قبیلهگرایی در صداوسیما را نمیدهم
جبلی در پاسخ به سوالی درباره شائبه قبیلهگرایی در صداوسیما اظهار کرد: شرعا اجازه قبیلهگرایی در صداوسیما را نمیدهم. اینهایی که شما به آن میگویید قبیلهگرایی خودش یعنی اتفاقاتی در صداوسیما افتاده و کارهای جدیدی شروع شده است! کاچی به از هیچی.
رییس صداوسیما سپس در این زمینه از برنامههای پاورقی، دی بی سی و محفل یاد کرد و توضیح داد: قبیلهگرایی یعنی در را قفل کنیم و نگذاریم کسی وارد شود. قطعا کارهای خوبی انجام شده و آنقدر دشمن را عصبانی کرده که بنده چهار بار در طول سه ماه تحریم شدم؛ بنابراین برنامهای که آنها را به واکنش کشیده حتما موفق بوده است. در اغتشاشات که برخی از دوستان (دانشجویان) فرمودند نتوانستید روایت اول را به دست بگیرید، اگر روی شما موثر نبودیم، روی دشمن که حتما موثر بودیم. اگر برنامه قویای بوده باشد که به آن میدان ندادیم، حتما ضعف از ما بوده است. ولی باید به این هنرمندان میدان داده شود. به تمام افرادی که به ارزشها، فرهنگ و هنر جامعه پایبند هستند باید میدان داده شود. من در خودم چیزی به عنوان قبیله و گرایش کشف نکردم و امانت رسانه ملی را بر دوش خودم احساس میکنم و شرعا اجازه نمیدهم که در سازمان صداوسیما قبیلهگرایی اتفاق بیفتد. اگر هم قبلا اتفاق افتاده است الان نباید اتفاق بیفتد.
در تولیدات ما راه هیچکدام از افراد، موسسهها و گروهها فارغ از اینکه هرکدام وابسته به کدام نهاد هستند، بسته نیست. میتوانند بیایند و غیر از این هم راهی نداریم.
۵۰۰ مدیریت را در صداوسیما حذف کردیم
وی درباره کوچکسازی سازمان صداوسیما نیز بیان کرد: در اصلاحات ساختاری در معاونت های مختلف تاکنون بیش از ۵۰۰ مدیریت در سازمان صداوسیما حذف شده و همچنان هم این مسیر ادامه پیدا میکند. ما بیشتر از ناظر بیرونی نیازمند کوچک شدن هستیم؛ چرا چون میدانیم در آخر خودمان را به در و دیوار هم بزنیم بودجهمان همین میزان است.
برخی نمیخواهند باشند خب نخواهند/ اتفاقا مردم هم از قیافه آنها خوششان نمیآید
رئیس صداوسیما که در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شده بود، در بخشی دیگر به پرسش دانشجویان درباره فعالیتهای رسانه ملی پس از قطع همکاری با برخی سلبریتیها توضیح داد.
پیمان جبلی خاطرنشان کرد: سلبریتی واژه مطلقا منفی نیست. ما در درجه اول باید رابطهمان را با چهرهها و افرادی که رابطه خودشان را با فرهنگ خودشان، تاریخ و مردم کشورشان قطع کردهاند، قطع کنیم. تعارف هم نداریم. نمیخواهند دیگر باشند خب نخواهند. اصلاً یک بخش عظیمی از مردم هم بدشان میآید اتفاقا قیافه آنها را ببینند، این طور نیست که فقط آنها بدشان بیاید، مردم هم بدشان میآید که قیافه این آدمها را ببینند. اما در مقابل چهرههایی که به نظر میرسد که شاید به دلیل فشارهای سنگین مجبور شدهاند علیرغم میل باطنیشان در جایی حرفی بزنند، من به جرأت عرض میکنم که ما در را به روی آنها نبستهایم.
رئیس صداوسیما گفت: خیلی از آنها (سلبریتیها) به ما مراجعه میکنند و میگویند ببینید در صفحه واتساپ و پیام رسانمان چقدر تهدید به قتل زن و بچه برایمان فرستادهاند. ما مجبور شدیم در جاهایی چیزی بگوییم اما شما میدانید که دل ما با شماست و باز هم حاضریم کار کنیم. من بارها گفتهام درِ صداوسیما به روی کسی که به مردم و فرهنگ مردم احترام میگذارد، باز است. کسی که خودش نمیخواهد بیاید من نمیروم التماس کنم. کسی که خودش همچنان در عالم هپروت و اوهام سیر میکند ما سراغش نمیرویم بگذارید در همان عالم بماند.
جبلی سپس به تربیت چهره های جدید در صداوسیما اشاره کرد و گفت: در کنار این مسئله تربیت و کشف چهره های جدید که من اسم نمی برم، در این مدت اخیر ماه های بعد از فتنه چهرههای جدیدی کشف شده اند و اتفاقاً تبدیل به سلبریتی شدهاند مونتهی سلبریتیهای ارزشی دارد. چه بسا اصلاً بین خود شما افرادی باشد که قابلیت داشته باشند دو روز دیگر به صداوسیما بیایند و سلبریتی شوند، بنابراین ما باید کشف و تربیت کنیم و البته جذب هم داشته باشیم برای چهره هایی که رابطه شان را قطع نکردند و می خواهند در خدمت مردم باشند.
او همچنین یادآور شد: اتفاق کمی در سال گذشته نیفتاد. وقتی یک تصویری دروغین برای بخش عظیمی از جامعه نخبگان هنری اعم از بازیگران و سلبریتی ها اتفاق افتاد که می گفتند از فردا دیگر کار نظام تمام است. یکی از همین کارگردان های سرشناسی که شما هم او را می شناسید به من می گفت سر صحنه سریال مشغول ضبط بودیم که بازیگران آمدند و به من گفتند شما اجازه بدهید ما دو مدل سکانس ضبط کنیم. یک مدل باحجاب و یک مدل بی حجاب! که اگر نظام سقوط کرد ما بقیه کارمان را با آن مدل بی حجاب ادامه بدهیم و زحمتی که کشیدی به هدر نرود. آنقدر عمق و تاثیر جنگ ترکیبی دشمن روی قشری از جامعه متاسفانه شدید شد که انتظار اینکه همین فردا کار تمام می شود را داشتند.
جبلی تصریح کرد: این کار آسانی نیست. کسی که تا دیروز وقتی به برنامهای می آمد که حتی اسمش هم با خودش مخاطب می آورده، کسی که وقتی اسمش در شبکه میآمد شبکه خودش را بالا می کشید، حالا لگد زده به نظام، مردم و اعتقادات خودش. نمک و نمکدان را شکسته و ریخته است. آیا از من انتظار دارید برای اینکه من پرمخاطب شوم بروم خواهش و التماس کنم و بگویم تو را به خدا بیا، حالا ما چشممان را روی هم می گذاریم انگار ندیده ایم. آیا مردم اجازه می دهند ما این کار را بکنیم؟ آیا ما می توانیم برنامه هایی را بدون التماس و پذیرش ذلت در برابر کسانی که پشت پا زده اند به اعتقادات و تاریخ و فرهنگ و مردم کشورشان و به نظامی که از آن ارتزاق کرده بودند تا به این نقطه رسیدند بسازیم؟! نه می توانستیم و نه می توانیم و نه خواهیم توانست که این کار را انجام بدهیم.
رئیس صداوسیما گفت: پس کار کمی نیست که ما شب عید و نوروز مان را بدون التماس به چهره های این چنینی پشت سر بگذاریم تا اثبات کنیم صداوسیما وابسته به چهار سلبریتی وطن فروخته نیست.
سلیبریتیکیلوییچند؟
کیلویی بینهایت. به خاطر تبلیغاتی که برای احزاب سیاسی و شرکتها انجام می دهند و معروف هستند.خیلی پولدار می شوند. تنها هنرشان این است که خودشان را می توانند سر زبان بندازند و سوژه باشند تا معروف باشند. خودت را سوژه کن .خل و چل بازی.دیوانه بازی.دلقک بازی در بیار.تا معروف بشی و بعدش کلی پول تبلیغات گیرت میاد.
آخه تو چی میفهمی عادل فردوسی پور کیه و و هنر مجری گری و گویندگیش در چه حدی هست. فردوسی پور سالها خالق و گرداننده پر طرفدار ترین برنامه تاریخ تلویزیون ایران بوده کاری که همه شما عرزشی ها روی هم بزارن نمیتونید بکنید فردوسی پور بهترین و خوش صدا ترین گزارشگر ورزشی تاریخ فارسی هست مردم آرزو به دلشون موند باز یه فوتبال با صدا و هنر گویندگی عادل ببینن
وقاحت تمامی ندارد
آقای جبلی! کی لگد زد، دو برادر پناهنده شما به آمریکا یا «عادل» ایرانمانده؟!وقاحت تمامی ندارد!
وقاحت تمامی ندارد. ایا هر جایی جرات میکنی اینا رو بگی؟؟ از زبون مردم هم حرف نزن. تو ی نفری.
مبهم و کلی حرف نزند. یک مورد مشخص را انتخاب کنید و بعد انتقاد ها را در مورد آن بیان کنید.
این که فقط مسوول عوض کردن باتری عروسکهای کوکی هست این نظام شماست که مثل انگل خونخوار داره از ایران و مردمش ارتزاق میکنه
در زندگیتان هر چیزی را که مجبور شدید ولو اینکه دوست داشته باشید بفروشید جز وطن !
نماز جمعه صف اول بود.وطن دوست بود.چفیه داشت همیشه. اسمش خاوری بود. میلیارد تومن برداشت و رفت.
اگر خدایی بود اول گردن تورا میشکست
بله ....
موضوع اینست که شما جای خدا نیستی .....
خداوند بهتر به احوال بندگانش آگاه است....
جناب جنبلی
مملکت ارام اقتصاد گل بلبل
مردم هیچی نمیگن شما هرجور دلت میخواد
اوضاع مملکت برای مردم عادی بسیار بد و وحشتناک است اما برای سلبریتیها که پولدار هستند. اوضاع خیلی خوب است. معلومه که آه و ناله آنها حکایت از این است که فیلم بازی می کنند و کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
جناب جبلی این بنده خدا اگر چاکری می کرد مثل شما خوب بود استعداد داشته وارتزاق از استعدادش کرده به قدرت هم وصل نبوده حالا به نظر جنابتان شده دشمن وخاطی تٱ سف به این همه ددمنشی وخود رٱیی که همه را مجبور به هم فکری خودتان می کنید اصل ارتزاق به شما ودوستانتان زیبنده است
این از تو اون از وزیر خارجه حقابه هیرمندو نمیتونه از طالبان بگیره اونم از وزیرکشور که هدف اصلیش کاهش هزینه اربعینه.
واقعا تو مغز اینا چیزی به اسم مغز هست؟
به ربع پهلوی که باباش حقابه هیرمند را بخشید بگویید بیاد پسش بگیره !
صدرا ریاحی کمی تاریخ و جغرافی بخوان. قرار داد 1351 که حقابه ایران را به رسمیت میشناسه در زمان آن مرحوم منعقد شد قرار داد 1975 در مورد اروند رود با عراق هم همچنین.
اگه دانشگاه امام صادق و دانشجوهاش از ایران محو بشن نصف مشکلات ایران حل میشه چه حرف هاشون چه کارهاشون همش صد من یه غازی هست
مردم اصلا روی شما فکر نمی کنند ....خودت را به مردم نچسبانید
از شما اینگونه توجیه کردن درباره عادل، تعجب نکردم!
رسانه میلی
به مردم بی احترامی نکرده،عادل از مردمه
اگر منظورت جیره خورای دوزای نظامه بله،کار خوبی هم کرد
بزودی ورق برمیگرده کچل
سخنان گهرباری فرمودید
جبلی اگر رانت وجای مهر بر پیشانی نداشت حداکثر می توانست مسئولیت یک مسجد را داشته باشد.
این اقا نظر خودش را به نام نظر مردم می خواهد قالب کند، ولی مردم بیدار و اگاه هستند، در ضمن صدا و سیما مال ملت است نه نظام و حکومت و هر کس را هم که اکوریت ملت بخواهند باید در این دستگاه حضور داشته باشه، شما اجاره نشینی بیش نیستید. دایی، عادل و پرستویی را مردم می خواهند، برای روسیاهی ادم دروغگو، نظرسنجی بی طرف و علمی برگزار کنید
شمابرای هیچ کس احترام قایل نیستید همین چند سلیبرتی هایی که شما هیچ می شمارید دها برابر شما طرف دار دارند ولی شما هیچ می شمارید.
آقای جبل بقول آن بزرگوار : فقط یکی یکی تون خداشاهده که.
گرد و غبار شما نیز بگذرد
خیلی عجیب!خبرفوری اجازه کامنت گذاشته زیر این خبر هرجا نظر مردم را می دونه اجازه نمی داد به فال نیک بگیرید دل وجرأت پیدا کرده آفرین
دوباره یک بی بخار را مطرح میکنند
الان زمان مبارزه است نه ناز و غمیش
اگر بخوای ماست پران ها و ساندیس خورها و سرداران
پوشالی را بترسانی بگو طالب
پشت دروازه تهرانه یحتمل
سکته میزنند
صدا وسیما و فردوسی پور مصداق این شعر هستند
یکی خواجه ای گرگ می پرورید.......چو پروده شد خواجه را هم درید
به نظر میاد شما از آب شنگولی باشی تا آب منگل.