جراحی زیبایی سینه؛ روشها و قیمت سال ۹۸
با اینکه راههای مختلفی برای بزرگ یا کوچک شدن سینهها وجود دارد، اما هیچکدام به اندازه عمل جراحی اثربخش نخواهند بود.
در خانمها با افزایش سن، سینهها حالت افتاده پیدا میکنند. برخی از خانمها از بزرگی اندازهی سینهی خود رنج میبرند و برخیهم دوست دارند که سینههای بزرگتری داشته باشند.
با اینکه راههای مختلفی برای کوچک کردن یا بزرگ کردن سینهها وجود دارد، اما هیچکدام به اندازهی عمل جراحی اثربخش نخواهند بود. امروزه جراحی سینه با روشهای مختلف انجام میشود که هم باعث زیبایی اندام شده و هم اعتماد به نفس شما را افزایش میدهد.
پس اگر سوالاتی دربارهی جراحی سینه، کوچک کردن و بزرگ کردن سینه یا لیفت و بالابردن سینه دارید، این مطلب را از دست ندهید.
انواع روشهای جراحی زیبایی سینه
بزرگ کردن سینه در خانمها
کوچک کردن سینه در خانمها
لیف سینه یاماستوپکسی
بازسازی و ترمیم سینه
کوچک کردن سینه در آقایان
بزرگ کردن سینه
بزرگ کردن سینه در خانمها به دو روش پروتز سینه و تزریق ژل و چربی صورت میگیرد:
پروتز سینه
بزرگ کردن سینهها با پروتز یکی از عملهای جراحی زیبایی بسیار محبوب در بین زنان است که طی آن پروتزی از جنس سالین یا سیلیکون در سینهها قرار داده میشود. در انجام این عمل گزینههای بسیار مختلفی برای انتخاب نتایج نهایی جراحی وجود دارد که این گزینهها بر اساس شرایط و نیاز هر بیمار انتخاب میشوند، از جمله اندازه و شکل پروتز و الگوی ایجاد برش روی سینه برای انجام جراحی. در این جراحی، پروتزها از طریق برشهای بسیار کوچکی درون سینه جای داده میشوند و در زیر بافت سینه قرار میگیرند.
پروتزهای جنس سالین یا نمکی
مزایا
برش کوچکتر
نیاز به بررسی و مانیتورینگ کمتر
هزینه کمتر
معایب
افزایش ریسک چین خوردگی و قابل لمس شدن
غیر طبیعی بودن در هنگام لمس
تأثیر بیشتر روی بافت سینه
احتمال ترکیدگی و نشت محلول
پروتزهای سیلیکونی
پروتزهای سیلیکونی پوششی سیلیکونی است که با نوعی ژل سیلیکونی پر شده است. در این نوع خاص در صورت پارگی پوشش هم این شانس وجود دارد که ژل درون پوشش باقی بماند. قابل توجه است که بیمارانی که برای عمل پروتز سینه از این نوع استفاده میکنند نیاز به بررسی بعد از عمل بیشتری دارند. نیاز است وضعیت این نوع پروتز پس از کارگذاشته شدن توسط ام آر آی و اولترا ساند چک شود.
مزایا:
احتمال چین خوردگی و لمس شدن کمتر
خطر خالی شدن خود به خود وجود ندارد
در هنگام لمس همانند سینهی طبیعی میباشد
معایب:
نیاز به مانیتورینگ و بررسی
پارگی بدون علامت
هزینه بیشتر
برش بزرگتر نسبت به ایمپلنت سلاین
انواع پروتز از نظر شکل:
پروتزهایی که در عمل جراحی افزایش حجم سینه استفاده میشود از نظر شکل به دو دسته کلی گرد یا قطره اشکی تقسیم میشود.
۱. گرد (Round)
مناسب برای افرادی که خواهان سینههایی برجستهتر از حد نرمال هستند.
مناسب برای افرادی با سینههایی با پوشش بافت نرم خوب و شکل اولیه بی اشکال.
مناسب برای جراحیهای اصلاحی.
۲. قطره اشکی (Teardrop)
مناسب افرادی که نمای طبیعی میخواهند و بافت پستان انها خیلی کم است یا اصلا بافت پستان ندارند.
مناسب افرادی با سینههای تخت و بدون شکل یا افرادی که پوشش بافت نرم انها خیلی کم میباشد.
مناسب کسانی که دچار افتادگی یا دفورمیتی سینه شده اند.
مناسب برای افراد با سینههای نامتقارن.
تزریق چربی به سینه
با تزریق چربی در سینه میتوان فرم و سایز سینهها را بهبود داد و یا هر گونه عدم تقارن یا بدشکلی در سینه را اصلاح کرد. برای تزریق چربی در سینه، ابتدا با استفاده از دستگاه لیپوستکشن با فشار کم، از ناحیهای دیگر از بدن، چربی استخراج میشود.
این چربی سپس با سالین پاکسازی میشود و در نواحی از سینه که برجستگی کمتری دارند تزریق میشود. این تکنیک دارای خطرات و محدودیتهایی است، اما در صورتی که بیمار شرایط مناسب برای این عمل را داشته باشد و کاندید خوبی برای این عمل باشد، نتایج آن بسیار رضایتبخش خواهد بود و انجام عمل نیز ایمن است.
کوچک کردن سینهها
زنانی که سینههای بسیار بزرگی دارند، اغلب در قفسه سینهی خود احساس درد یا خارش و حساسیت پوستی (عرق سوز شدن) میکنند و به خاطر این علائم ناراحت بوده و از ظاهر خود نیز ناراضی هستند. عمل جراحی کوچک کردن سینه این مشکل را حل میکند و هم به لحاظ زیبایی و به لحاظ درمانی، وضعیت بیمار را بهبود میدهد.
با انجام این جراحی علاوه بر این که شکل سینهها زیبا میشوند، ناراحتی و درد بیمار به خاطر وجود بافت اضافه نیز برطرف میشوند. در این جراحی بافت اضافهی سینه برداشته میشود و قسمت نوک سینه به موقعیت بالاتری انتقال داده میشود تا سینهها ظاهر زیباتر و جوانتری پیدا کنند.
لیفت سینهها یا ماستوپکسی
ماستوپکسی یا لیفت سینهها جراحی است که طی آن شل شدگی و افتادگی سینهها برطرف میشود. میزان شلشدگی پوست سینه و افتادگی بافت آن در زنان مختلف فرق میکند و ممکن است بسیار خفیف، متوسط و یا شدید باشد. یک جراح پلاستیک میتواند بعد از ارزیابی وضعیت سینهها، تکنیک مناسب برای انجام جراحی پستان را طرح ریزی کند. جراحی لیفت سینه به طور معمول با ایجاد یک برش در اطراف هالهی نوک سینه و یک برش در قسمت زیر سینه، انجام میشود و بدین ترتیب جراح میتوان هم بافت اضافه و هم پوست اضافی سینهها را بردارد. این جراحی موجب بالا رفتن سینهها و ایجاد ظاهری جوان و زیبا در سینهها میشود.
علل افتادگی سینه
افزایش سن: با گذشت زمان، بافت سینه به طور طبیعی کمی انعطاف پذیری خود را از دست میدهد و به طور فزایندهای کم میشود. ماستوپکسی، میتواند باعث دور زدن زمان و گرانش شود.
بارداری و تغذیه با شیر مادر : در نتیجه شیردهی، به طور طبیعی سینهها کشش یافته و دچار افتادگی میشوند. جراحی لیفت سینه میتواند این تغییرات را معکوس کند و سینههای شما را به حالت زیبایی خودشان بازگرداند.
نوسان وزن: زنانی که وزن قابل توجهی از دست میدهند، توجه داشته باشند که این کاهش معمولا با کاهش حجم سینه همراه است. جراحی لیفت سینه ممکن است با پروتز محتویات سینه و کشیدگی پوست یک شکل متناسب و تجدید یافته را به سینه باز گرداند.
ژنتیک: برخی از افراد هم بدون هیچ یک از دلایل بالا باز هم از افتادگی سینههای خود رنج میبرند. در اینگونه افراد ژنتیک دلیل اصلی افتادگی سینه است.
بازسازی و ترمیم سینه
امروزه بسیاری از زنان مبتلا به سرطان، تحت انجام جراحی محافظه کارانه قرار میگیرند، بدین معنا که قسمت عمده بافت پستان حفظ شده و تنها قسمتی از آن برداشته میشود. اما هنوز هم تعداد قابل توجهی از بیماران تحت عمل ماستکتومی قرار میگیرند، یعنی کل بافت پستان برداشته میشود. به هر حال اگر شما جزء آن دسته از بیمارانی هستید که کل پستان آنها برداشته شده است، ممکن است بخواهید بازسازی پستان برای شما انجام شود.
با انجام عمل بازسازی سینه بعد از برداشتن سینه، میتوان به زنان کمک کرد که دوباره حس خوبی نسبت به بدن خود داشته باشند و فرم سینههای خود را بازیابند.
خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم و فناوری روشهایی برای بازسازی و ترمیم سینهی از دست رفته وجود دارد و شما با مراجعه به پزشک متخصص و مجرب میتوانید دوباره زیبایی اندام خود را بازیابید.
کوچک کردن سینه مردان
بزرگی بیش از حد سینهها، مشکلی است که ممکن است در هر سنی برای مردان ایجاد شود. نشانه اصلی این مشکل وجود بافت اضافی در سینهها است که ممکن است دردناک یا حساس باشد. در صورتی که بزرگی بیش از حد سینهها با ورزش و رژیم غذایی یا دارودرمانی برطرف نشود، پزک متخصص عمل جراحی کوچک کردن سینه یا ژنیکوماستی را انجام میدهد.
در این جراحی، چربیها و یا بافتهای اضافی سینه توسط لیپوساکشن یا با برش جراحی، برداشته میشوند. برشهای جراحی، نزدیک بههالهی تیره رنگ نوک سینه ایجاد میشوند و به همین علت، جای زخم جراحی به خوبی از نظر پنهان میشود. این عمل در حدود یک ساعت طول میکشد و بیمار به مدت یک یا دو هفته ریکاوری را باید پشت سر بگذارد.
هزینه عمل جراحی سینه
هزینه عمل جراحی سینه به عوامل مختلفی بستگی دارد:
هرچه سایز سینه بزرگتر باشد زمان بیشتری برای جراحی نیاز است پس طبیعتا هزینهی آن بیشتر خواهد شد. نوع پروتز و ژل به کار رفته در عمل جراحی سینه هم از عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن است. هزینه عمل جراحی سینه با توجه به عوامل مختلف از ۱۰میلیون تومان به بالا خواهد بود.
منبع: برترینها
24