عادتهایی که نشان میدهند فرد در خانوادهای فقیر بزرگ شده است
با تیزبینی میتوانید تشخیص دهید فردی در فقر و تنگدستی بزرگ شده است یا خیر.
صحبت کردن از فقر و مشکلات خانوادگی برای خیلی ها دشوار است و بسیاری ترجیح می دهند که دوران سخت کودکی شان مثل یک راز سربسته باقی بماند. اما حتی اگر دوران نداری خانواده ای کوتاه بوده باشد باز هم آثار آن برای همیشه روی فرد باقی می ماند و با تیزبینی می توان متوجه آنها شد.
در ادامه به شما می گوییم که چطور تشخیص دهید فردی در فقر و تنگدستی بزرگ شده یا خیر.
۱- همیشه نگران غذا هستند
نگرانی دائمی و همیشگی در مورد غذا و تغذیه از جمله علائمی است که نشان می دهد فردی در دوران کودکی با مشکلات مالی روبرو بوده. این افراد ممکن است وزن بالایی داشته باشند اما باز هم کیفیت غذایی شان پایین است و همیشه ولع غذا دارند.
۲- چیزهای اضافه نمی خرند
افرادی که در خانواده های فقیر بزرگ شده اند اغلب در زمان خرید اقلامی که ارتباطی با نیازهای ضروری شان ندارد دچار استرس می شوند و حتی برای خرید کالاهای ضروری هم این دست و آن دست می کنند.
۳- هزار تومان هم برایشان هزار تومان است
این افراد همیشه ترس از دست دادن شغلشان را دارند و در نتیجه مرتبا تلاش می کنند که منابع درآمدی متعدد داشته باشند و از هر طریقی که می شود حتی مبلغی ناچیز بر پس انداز خود اضافه کنند.
۴- همیشه منتظر معجزه هستند
آدمهایی که هیچوقت مشکل مالی نداشته اند به قرعه کشی ها به چشم سرگرمی نگاه می کنند و البته از برنده شدن هم خوشحال می شوند. اما آنها که کودکی سختی داشته اند همواره به دنبال معجزه ای هستند که از طریق قرعه کشی و لاتاری برایشان رقم می خورد.
۵- هر کاری را خودشان انجام میدهند
افرادی که در خانواده های فقیر بزرگ شده اند کارهای زیادی بلد هستند و خودشان به تنهایی از عهده هر کاری بر می آیند. از تعمیر لوله ها تا نقاشی خانه و کاشی کاری و حتی آرایشگری.
۶- هیچ چیزی را دور نمیاندازند
این افراد از آنکه به ارزش واقعی پول واقفند هیچوقت چیزی را دور نمی اندازند و سعی می کنند به هر طریقی که شده عمر وسایل شان را زیاد کنند. اگر هم وسیله ای دیگر قابل استفاده نباشد آن را در انبار خانه نگه می دارند تا در موقعیتی مورد استفاده قرار دهند.
۷- به جای صرف پول، وقتشان را هدر می دهند
یکی از اصلی ترین مشخصه های این افراد آن است که پول برایشان ارزش بیشتری نسبت به زمان دارد. در نتیجه ممکن است مشاهده کنید که ساعت ها در سرمای شدید در ایستگاه اتوبوس منتظر اتوبوس باشند اما پولی بابت سوار شدن به تاکسی ندهند.
۸- در زمان حساب کردن خریدها استرس می گیرند
زندگی فردی که در فقر بزرگ شده است مملو از ترس و دلهره است. یکی از رایج ترین نشانه های این افراد استرسی است که هنگام خرید در سوپرمارکت تجربه می کنند. این افراد حتی اگر پولی بیشتر از میزان خرید در حساب شان باشد باز هم در هنگام حساب و کتاب خریدهایشان استرس می گیرند.
۹- خوددرمانی می کنند
درست مانند مورد ارجحیت دادن به پول نسبت به زمان، این افراد کمترین اولویت را برای سلامتی شان قائل می شوند و از نظرشان پول ارزش بیشتری نسبت به سلامتی شان دارد. در نتیجه تا آنجا که بتوانند خوددرمانی می کنند و از مراجعه به پزشک و خرید دارو خودداری می کنند.
منبع: روزیاتو
24
از ۹ مورد شاید ۲ مورد قابل تامل باشد، بقیه نه تنها غیر علمی بلکه نادیده گرفتن ارزشهایی مانند اسراف نکردن، آینده نگری،حفظ محیطزیست و...است.
هزار تومان برای بقییه صد تومن است مگر یک تیتر بهتر میزدید
نداری بد دردی هس! بله در هر کاری محتادانه عمل میکنند اونایی ک بی پولی نکشیده اند درکت نمیکنند اونای تو این خبر نوشته شده واقعیته و همیشه پیش زن وبچه شرمنده باشی سختره
چرت پرتی که ارزش خواندن نداره.
کاملا درسته