بعد از جدایی چه زمانی وارد رابطه جدید شویم؟

در صورتی که می‌خواهید بعد از شکست عاطفی یا طلاق وارد یک رابطه جدید شوید باید مدت زمانی را برای ریکاوری و بازسازی خودتان اختصاص دهید تا دوباره دچار انتخاب اشتباه و شکست دیگری نشوید.

بعد از جدایی چه زمانی وارد رابطه جدید شویم؟

بعد از شکست عاطفی چه با طلاق باشد چه جدایی از کسی که دوستش داشتید، باید مدتی را برای التیام زخم‌های خودتان صرف کنید و به اشتباهات خود در رابطه فکر کنید تا دوباره مرتکب همان اشتباهات نشوید.

شما بعد از جدایی باید به روح و روان خود اجازه کنار آمدن با این ضربه و بهبود و بازسازی خودش را بدهید تا مانع از تفکر منطقی شما نشود.

به طور معمول به ازای هر یک سالی که با طرف مقابل سپری کرده باشید نیاز به یک ماه ریکاوری دارید.

اگر از نظر روحی همچنان زخم خورده باشید هنگام ورود به یک رابطه جدید ممکن است ناراحتی‌ها و بی حوصلگی‌های شما شخص مقابل را فراری دهد یا این که فرد اشتباهی را انتخاب کنید که منجر به آسیب روحی مجدد شما شود.

اگر میخواهید رابطه‌ای جدید و سالم را شروع کنید باید اجازه دهید زمان بگذرد و سوگواری هایتان تمام شود و رابطه قبلی را به طور کامل کنار بگذارید تا بتوانید رابطه جدید و موفق بسازید، ولی از کجا باید متوجه شوید که چه زمانی آمادگی لازم برای شروع یک رابطه جدید را دارید؟

برای شروع یک رابطه جدید شما باید مراحل چهارگانه التیام بعد از رابطه را پشت سر بگذارید وگرنه ممکن است ورود هر فرد جدیدی به زندگی شما منجر به ناراحتی بیشتر و انتخاب‌های اشتباه شما شود.

بعد از شکست عاطفی و جدایی چه زمانی وارد رابطه جدید شویم؟

چه زمانی وارد رابطه جدید شویم؟

اگر می‌خواهید بدانید از کجا آمادگی ازدواج مجدد یا وارد شدن به یک رابطه عاطفی جدید را دارید باید شرایط فعلی و رابطه قبلی‌ای که داشته اید را بسنجید:

هر چه آسیبی که در جدایی قبلی به شما وارد شده است بیشتر باشد، زخم خورده‌تر و عصبانی‌تر باشید زمان بیشتری برای بازسازی روح و روان خودتان و رسیدن به انسجام فکری برای تصمیم گیری درست، دارید.

در صورتی که طلاق و جدایی توافقی باشد آسیب کمتری نسبت به ازدواج آزار دهنده و طلاق فرسایشی یا رابطه‌ای که ناگهانی از طرف مقابل تمام شده است، خواهید دید.

اگر بچه دارید زمانی بیشتر برای سر و سامان دادن به زندگی و روحیه فرزندتان نیاز دارید.

اگر جدایی یا طلاق شما به دلیل خیانت شریک عاطفی شما بوده است مسلما زخم‌های عمیقی به روح و روان شما وارد شده است و حتی ممکن است تا مدتی از جنس مخالف بیزار شوید بنابراین نیاز به زمان بیشتری برای التیام خواهید داشت.


چهار قدم اصلی برای التیام بعد از طلاق و جدایی

کنار آمدن با جدایی و تمام شدن یک رابطه عاطفی یا ازدواج از نظر روحی نیاز به گذشت زمان و پذیرفتن واقعیت دارد بنابراین برای این که بتوانید سریعتر به روال زندگی تان برگردید باید به خودتان اجازه دهید این مراحل طی شود و زخمهایتان التیام پیدا کند.

۱ - جدایی فکری و روحی

هفته‌ها و شاید ماه‌های اول بعد از جدایی سخت‌ترین و دردناک‌ترین روز‌هایی است که تجربه می‌کنید و احتمالا با خودتان فکر می‌کنید که دیگر حالتان خوب نخواهد شد و دیگر زندگی برایتان جذابیتی ندارد و ممکن است تمایل به حبس کردن خودتان در اتاق داشته باشید.

این مرحله با توجه به مدت زمانی که با هم گذرانده اید میتواند بین ۲ هفته تا یک ماه زمان ببرد.

هر چه مدت زمانی که با یک فرد سپری کرده اید طولانی‌تر باشد، امید‌ها، آرزو‌ها و احساساتی که به او اختصاص داده اید و پیوند قلبی‌ای که به او برقرار کرده اید محکم‌تر خواهد شد بنابراین نیاز به زمان بیشتری برای جدایی یا به اصطلاح کندن از او نیاز دارید.

گریه کردن در این مرحله به شما کمک میکند تا راحت‌تر با غم و اندوه خود کنار بیایید.

در این مرحله مدام وسوسه می‌شوید که دوباره سراغ او را بگیرید، ولی باید قوی باشید و برای این که این مرحله دردناک را زودتر پشت سر بگذارید، جلوی خودتان را گرفته و هر گونه امکان ارتباط داشتن یا با خبر شدن از او را قطع کنید.

اگر میخواهید حال ناخوش شما زودتر بهبود پیدا کند بعد از دو هفته عزاداری برای رابطه از دست رفته از اتاقتان بیرون بیایید و با دوستانتان به بازار یا گردش بروید. یادتان باشد که خانه نشینی بیشتر از این فقط باعث افسردگی شما خواهد شد در صورتی که طرف مقابل در حال ساختن زندگی شاد و جدیدی برای خودش است و احتمالا در حال ترسیم آینده خودش در کنار یک نفر دیگر به جز شما است.

حتما در باشگاه ثبت نام کنید و هر روز خودتان را مجبور به ورزش در کنار جمع کنید.

در گروه‌های طبیعت گردی ثبت نام کنید و هفته‌ای یک بار به دل طبیعت بزنید تا روح و روانتان تازه‌تر شود.

داشتن فعالیت جسمی و هم صحبت شدن با دوستان و حتی غریبه‌ها در مورد زمینه‌های مختلف که حواس شما را از فرد مقابل پرت کند باعث کاهش اندوه شما خواهد شد.

بعد از شکست عاطفی و جدایی چه زمانی وارد رابطه جدید شویم؟

۲ - سازگاری با شرایط جدید

هر چه گوشه نشینی و حبس کردن خود در خانه را کوتاه‌تر کنید سریعتر وارد این مرحله خواهید شد. زمانی که در طول هفته متوجه شدید ۲ - ۳ روز از غم و اندوه فاصله می‌گیرید یعنی وارد مرحله انطباق و سازگاری شده اید.

این مرحله معمولا ۲ - ۶ ماه طول خواهد کشید البته اگر مرحله قبل را به سرعت به پایان رسانده باشید میتوانید از این مرحله هم سریعتر بگذرید و زندگی جدید خودتان را آغاز کنید.

در این مرحله باید به دنبال اهداف جدید برای زندگی خودتان باشید، چیز‌هایی که می‌تواند حال شما را بهتر کند و در عین حال باعث رشد و پیشرفت و بالندگی شما در زندگی شود مثلا اگر قبلا شوهرتان اجازه درس خواندن به شما نمی‌داد الان بهترین فرصت برای شروع مجدد درس خواندن است.

اگر قبلا رابطه عاطفی شما وقتتان را به قدری پر کرده بود که نمی‌توانستید به علاقمندی‌های خود برسید، الان بهترین موقع برای شروع یادگیری و افزایش مهارت در علاقمندی هایتان است پس فرصت را از دست ندهید و هدفمند به زندگیتان نگاه کنید.

۳ - مرحله التیام

در مرحله قبل کم کم زندگی شما به روال طبیعی باز می‌گردد و دیگر فکر کردن به رابطه قبلی باعث احساس فشار در قلبتان نخواهد شد و به ندرت اشکی از چشمتان خواهد چکید.

حالا متوجه می‌شوید که وارد مرحله التیام شده اید و افکار سابق دیگر شما را آزار نمی‌دهد و ناراحتی هایتان کمرنگ شده اند شما در این مرحله به ثبات رسیده اید و میتوانید روی زندگی و پیشرفت خودتان تمرکز کنید و زندگیتان را دوباره بسازید. حتی ممکن است آمادگی ورود به یک رابطه جدید و علاقمند شدن به یک فرد جدید را پیدا کنید.

معمولا ۶ ماه تا ۱ سال بعد از جدایی به مرحله التیام می‌رسید و شاید دیگر حال و هوای اوایل جدایی را به خاطر هم نیاورید و خودتان را بابت ناراحتی برای کسی که ارزشش را نداشته سرزنش کنید.

۴ - مرحله بهبود

حدود یک سال تا ۲ سال بعد از جدایی و شاید هم خیلی زودتر درست زمانی که بقایای درد و رنج شما پایان گرفته است و فکرتان به سمت رابطه قبلی کشیده نمی‌شود و یا اگر هر از گاهی به یاد او بیوفتید دیگر اشکی به چشمتان نمی‌آید و ناراحتی‌ای روی افکارتان سایه نمی‌اندازد متوجه خواهید شد که در مرحله بهبود قرار گرفته اید.

حالا زندگیتان دوباره تثبیت شده است و احساس بدی نسبت به خودتان و رابطه قبلیتان ندارید و میتوانید به خوبی از اشتباهات گذشته به عنوان تجربه‌ای مفید برای آینده استفاده کنید.

بعد از شکست عاطفی و جدایی چه زمانی وارد رابطه جدید شویم؟

زمان مناسب برای شروع رابطه جدید بعد از شکست عاطفی

مهم‌ترین علایمی که به شما می‌گوید آماده ورود به یک رابطه جدید هستید عبارتند از:

- نسبت به گذشته احساس خشم و بغض ندارید.

- از تنهایی خودتان لذت می‌برید و سرگرمی‌های خودتان را دارید.

- با دوستانتان وقت می‌گذرانید.

- به علایق خود می‌رسید.

- از درون حس می‌کنید آمادگی محبت کردن و حمایت کردن از یک نفر دیگر را دارید.

- از دیدن فیلم‌های عاشقانه یا روابط عاطفی دیگران ناراحت نمی‌شوید.

- از معاشرت با افرد جدید و حرف زدن در مورد خودتان آزرده نمی‌شوید.

- احساس جذابیت و اعتماد به نفس نسبت به خودتان دارید و از دیدن خودتان در آینه لذت می‌برید.

برای شروع رابطه جدید عجله نکنید

بعد از شکست عاطفی برای پر کردن جای خالی طرف مقابل یا خلا روحی که برایتان ایجاد شده خودتان را درگیر رابطه‌ای جدید نکنید.

از چنین رابطه‌های عجولانه‌ای که صرفا برای پر کردن جای خالی قلبتان است توقع ماندگاری و سرانجام نداشته باشید، چنین روابطی معمولا موقت و بر اساس تامین موقت نیاز‌های طرفین است و نمی‌توان به عنوان یک رابطه پایدار به آن‌ها نگاه کرد؛ بنابراین اگر به امید این که کمتر ناراحتی بکشید به صورت عجولانه وارد یک رابطه جدید می‌شوید سعی کنید با کسی وارد رابطه شوید که رفتار و گفتار مهربان و محبت آمیزی داشته باشد و سریعا بدون گذر از مراحل چهار گانه وابسته و دلبسته او نشوید، چون به احتمال زیاد الگوی اشتباهی که برای انتخاب فرد قبلی و رابطه تان داشته اید را در این رابطه جدید هم تکرار خواهید کرد.

شما تا قبل از این که متوجه اشتباهات خود در انتخاب فرد مناسب و رفتار مناسب در یک رابطه نشوید به احتمال زیاد برای رابطه بعدی هم همان اشتباهات را تکرار خواهید کرد و دوباره با شکست روبرو خواهید شد.

گاهی به ندرت این امکان وجود دارد که بعد از شکست عاطفی فردی فوق العاده و مهربان با هدف داشتن یک رابطه جدی، سر راه شما قرار بگیرد، ولی شما هنوز از نظر روحی التیام کافی پیدا نکرده اید.

در این صورت بهتر است با فرد مقابل صادق باشید و به او بگویید که از نظر روحی زخم خورده اید و آمادگی شروع یک رابطه جدید را ندارید و در صورتی که تمایل داشت در کنار شما به بهبود زخم‌های روحی شما کمک کند می‌توانید از حضور او استقبال کنید. مسلما عشق واقعی می‌تواند سریعتر به بهبود روحیه شما کمک کند و باعث پیشرفت شما در زندگی شخصی و اجتماعی تان شود.

منبع: بیتوته

68

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • فرشید
    0

    لطفا و خواهشا مخصوصا پس از شکست عشقی و عاطفی اولا بخاطر ترس و فرار از تنهایی یا خلاء عاطفی یا بخاطر دیگران (پدر و مادر و..) یا بخاطر ایجاد حس حسادت یا انتقام از پارتنر قبلیتون وارد رابطه جدیدی نشید و اگه میتونید در جهت ترمیم رابطه قبلی تلاش کنید البته اگه دلایل موجهی برای برقراری رابطه و ترمیمش دارید ثانیا تا زمانی که رابطه قبلیتون رو از نظر روحی و روانی و احساسات متناقض فراموش نکردید تحت هیچ عنوان وارد رابطه جدیدی نشید و اگه به هر دلیلی وارد شدید سریعا و جسورانه خارج بشید به خودتون نگین که ممکنه طرف مقابلتون آسیب روحی میخوره دیر یا زود این اتفاق میوفته چه بهتر که رابطه سمی رو سریعا قطع کنید چرا که اولا زمانی که شکست عاطفی خوردید یا طلاق گرفتید در اوج هیجان و احساسات منفی هستید و رابطه جدید رو بدون شناخت منطقی و از روی استیصال انتخاب کردید ثانیا صرفا بخاطر عدم مواجهه با احساسات منفی و جبران خلاء عاطفی خودتون رو وارد رابطه جدیدی کردین مطمن متاسفانه خیلی از عزیزان پس از شکست عاطفی وارد رابطه واکنشی میشن و حتی با پارتنر جدیدشون سکسم تجربه میکنن ترشح هورمون اکسی توسن باعث میشه بخش منطقی مغز غیر فعال بشه و تداوم این رابطه باعث ایجاد وابستگی میشه نه دلبستگی و طرف فکر میکنه که واقعا عاشق مخاطبش شده در صورتی که رابطه جدید صرفا یه مرهم و مسکن موقتی برای اون شخصه و به محض بهبود دیگه نیازی به مرهم وجود نداره براش پس سعی کنید برای همدیگه غذا باشید نه دوا و حتما و حتما بدون شناخت دقیق و عشق واقعی نه صرف وابستگی محض وارد هیچ رابطه ای نشید متاسفانه پس از شکست عشقی احساساتی نظیر بی ارزشی بی لیاقتی و بی کفایتی طرد و رها شدگی تخریب عزت نفس و درماندگی و احساس پوچی روح و روان شخص رو تسخیر میکنه خیلی مراقب باشید این طرحواره ها (تله ها) باعث نشه عزت و حرمت نفستون رو از دست بدید شما لایق بهترین ها هستید پس به خودتون اعتماد کنید و ارزش واقعی خودتون رو بشناسین و با هر بی سر پایی وارد رابطه مهمی مثل ازدواج نشید بحث مسایل مالی هم خیلی خیلی مهمه

  • فاطمه
    0

    از دوستان خواهش میکنم تا زمانی که دوره سوگ رو کامل طی نکردید به هیچ وجه تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی وارد رابطه جدیدی نشید قطعا بلافاصله به بن بست میرسید یا شاید بخاطر وابستگی تو رابطه جدید ناخودآگاهتون فکر کنه که عاشق شدین ولی به مرور به این نتیجه میرسه که انتخابتون بر مبنای هیجان و احساسی بوده و منطق رو لحاظ نکردین اگه میتونید به شریک سابقتون وارد رابطه بشین تعلل نکنید و غرور و لجبازی رو کنار بذارید و خوشبختیتون رو فدای ترس و غرور احمقانه نکنید. وقتی با قطع رابطه قبلی وارد رابطه جدید میشین مطمنا بخاطر هیجانات منفی که دارین نمیتونین منطقی وارد رابطه عاشقانه بشید و صرفا تو اون حالت فقط و فقط دنبال کسی هستید که خلا عاطفیتون رو پر کنه و اینجاست که معیارهای شناخت رو ناخواسته پس میزنین و برای اینکه حالتون بهتر بشه به اولین فردی که بهتون محبت کنه جذب میشین و وابسته، ولی این وابستگی دوام چندانی نداره و دیر یا زود خودتون متوجه رابطه تصادفی و واکنشیتون میشین درک میکنید که این رابطه کاملا سمیه چون عشق و دلبستگی به اون فرد ندارید و فقط بخاطر ترس از تنهایی، آینده نامطمن پیش رو ،کاهش عزت نفس و اعتماد به نفستون و حس بی ارزشی و پوچی و عدم لیاقتی که تو اون مقطع احساس میکنین.... وارد این رابطه شده بودین

  • نسرین
    0

    نکته قابل تامل اینه که در ابتدا حتما بصورت منطقی و احساسی توامان به این فکر کنید که این اختلافات که باعث جدایی شده چقدر عمیق و جدیه در خیلی از مواقع یه سو تفاهم یا انتقال بد مفاهیم یا عدم مهارت در رابطه بدلیل عدم شناخت جنسیتی و... باعث برداشت منفی یکی از طرفین میشه قبل اینکه تمام راه های ارتباطی رو ببندید و تلاش کنید تا برای فراموشی اقدام کنید حتما و حتما تز این موضوع اطمینان حاصل کنید و اگه در حال حاضر هم متوجه اشتباهتون شدید حتی اگر وارد رابطه واکنشی هم شده اید سریعا بدون عذر و بهونه از رابطه ناسالمی که توش رفتید بیرون بیاین دقیقا این رابطه مثل باتلاقه که کم کم شما رو غرق میکنه اگه از همه لحاظ مطمن شدید که این جدایی عجولانه بوده و بدلیل برداشت منفی ایجاد شده حتما بدون غرور و لجبازی حضورا باهم صحبت کنید و فرصت جبران بهم بدید در خیلی از مواقع حتی اگه طلاق توافقی هم صورت گرفته باشه و طرفین هیچ احساسی بهم هم نداشته باشن یعنی نه تنها عشق بلکه هیچ احساس مثبتی نسبت بهم نداشته باشن هم مدتی حدود 6 ماه تا یکسال زمان میبره که مراحل سوگ طی بشه تازه این جدایی شکست عشقی محسوب نمیشه حالا شما تصور کنید فشار روحی پارتنرهای عاشق مخصوصا بخاطر سو برداشت چقدر میتونه لطمه و صدمه و حسرت ایجاد کنه بخاطر همین موضوعه که تا زمانی که کاملا با خودتون از همه لحاظ کنار نیومدید و به تعادل احساسی و منطقی و مستدل نرسیده اید تحت هیچ عنوان وارد هیچ رابطه ای نشید چون باعث میشه خیلی سریع به بن بست برسید با وابستگی مبارزه کنید نذارید فرصتی که جهت شناخت در اختیارتون هست رو بجای وقت گذاشتن برای شناخت طرف مقابل به فکر ایجاد علقه و رابطه عمیق و وابستگی بشه چون وابستگی باعث میشه احساسات و هیجاناتتون بر منطقتون چیره بشه و نتونید تصمیم واقع بینانه بگیرید و در کل تا زمانی که قلبا عاشق طرفتون نیستید تو یه عشق یه طرفه نمونید تو معذوریت قرار نگیرید یا از نظر مذهبی و اعتقادی هم کفو و برابر نیستید سریعا از رابطه خارج بشید چرا که شما تو یه رابطه هدفتون زندگی کردن باهم تا آخر عمرتونه یجودی هویتتون یکی میشه این مسایل رو حتما جدی بگیرید بخاطر تنهایی وارد یه رابطه بد و ناسالم و سمی نشید در اینصورت بیشتر و بیشتر احساس تنهایی و متعاقب اون احساس بی ارزشی و پوچی و نا امیدی از زندگی و آینده و سرخوردگی میشید بخاطر خلا عاطفی یا جنسی هم وارد رابطه نشید بطور کل به حرف دلتون گوش بدید و بخاطر خودتون وارد رابطه بشید نه بخاطر توصیه خانواده یا دوستان قطعا خودتون باید به ندای درونیتون پاسخ بدید با افراد دارای صلاحیت مشورت کنید ولی در نهایت شما هستید که میخوان برای یه عمر با شرک عاطفیتون زندگی کنید مخصوصا قابل توجه افرادی که قبلا تجربه رابطه ناموفق رو داشتن البته با چاشنی منطق به مسایل مادی هم تا حدودی توجه کنید حتما قبل از ورود به رابطه و ازدواج نظر تعدادی از روانشناسان حوزه تخصصی ازدواج و رابطه جویا بشید ممنون از شما

  • نسرین
    0

    نکته قابل تامل اینه که در ابتدا حتما بصورت منطقی و احساسی توامان به این فکر کنید که این اختلافات که باعث جدایی شده چقدر عمیق و جدیه در خیلی از مواقع یه سو تفاهم یا انتقال بد مفاهیم یا عدم مهارت در رابطه بدلیل عدم شناخت جنسیتی و... باعث برداشت منفی یکی از طرفین میشه قبل اینکه تمام راه های ارتباطی رو ببندید و تلاش کنید تا برای فراموشی اقدام کنید حتما و حتما تز این موضوع اطمینان حاصل کنید و اگه در حال حاضر هم متوجه اشتباهتون شدید حتی اگر وارد رابطه واکنشی هم شده اید سریعا بدون عذر و بهونه از رابطه ناسالمی که توش رفتید بیرون بیاین دقیقا این رابطه مثل باتلاقه که کم کم شما رو غرق میکنه اگه از همه لحاظ مطمن شدید که این جدایی عجولانه بوده و بدلیل برداشت منفی ایجاد شده حتما بدون غرور و لجبازی حضورا باهم صحبت کنید و فرصت جبران بهم بدید در خیلی از مواقع حتی اگه طلاق توافقی هم صورت گرفته باشه و طرفین هیچ احساسی بهم هم نداشته باشن یعنی نه تنها عشق بلکه هیچ احساس مثبتی نسبت بهم نداشته باشن هم مدتی حدود 6 ماه تا یکسال زمان میبره که مراحل سوگ طی بشه تازه این جدایی شکست عشقی محسوب نمیشه حالا شما تصور کنید فشار روحی پارتنرهای عاشق مخصوصا بخاطر سو برداشت چقدر میتونه لطمه و صدمه و حسرت ایجاد کنه بخاطر همین موضوعه که تا زمانی که کاملا با خودتون از همه لحاظ کنار نیومدید و به تعادل احساسی و منطقی و مستدل نرسیده اید تحت هیچ عنوان وارد هیچ رابطه ای نشید چون باعث میشه خیلی سریع به بن بست برسید با وابستگی مبارزه کنید نذارید فرصتی که جهت شناخت در اختیارتون هست رو بجای وقت گذاشتن برای شناخت طرف مقابل به فکر ایجاد علقه و رابطه عمیق و وابستگی بشه چون وابستگی باعث میشه احساسات و هیجاناتتون بر منطقتون چیره بشه و نتونید تصمیم واقع بینانه بگیرید و در کل تا زمانی که قلبا عاشق طرفتون نیستید تو یه عشق یه طرفه نمونید تو معذوریت قرار نگیرید یا از نظر مذهبی و اعتقادی هم کفو و برابر نیستید سریعا از رابطه خارج بشید چرا که شما تو یه رابطه هدفتون زندگی کردن باهم تا آخر عمرتونه یجودی هویتتون یکی میشه این مسایل رو حتما جدی بگیرید بخاطر تنهایی وارد یه رابطه بد و ناسالم و سمی نشید در اینصورت بیشتر و بیشتر احساس تنهایی و متعاقب اون احساس بی ارزشی و پوچی و نا امیدی از زندگی و آینده و سرخوردگی میشید بخاطر خلا عاطفی یا جنسی هم وارد رابطه نشید بطور کل به حرف دلتون گوش بدید و بخاطر خودتون وارد رابطه بشید نه بخاطر توصیه خانواده یا دوستان قطعا خودتون باید به ندای درونیتون پاسخ بدید با افراد دارای صلاحیت مشورت کنید ولی در نهایت شما هستید که میخوان برای یه عمر با شرک عاطفیتون زندگی کنید مخصوصا قابل توجه افرادی که قبلا تجربه رابطه ناموفق رو داشتن البته با چاشنی منطق به مسایل مادی هم تا حدودی توجه کنید حتما قبل از ورود به رابطه و ازدواج نظر تعدادی از روانشناسان حوزه تخصصی ازدواج و رابطه جویا بشید ممنون از شما

  • ناشناس
    0

    نکته قابل تامل اینه که در ابتدا حتما بصورت منطقی و احساسی توامان به این فکر کنید که این اختلافات که باعث جدایی شده چقدر عمیق و جدیه در خیلی از مواقع یه سو تفاهم یا انتقال بد مفاهیم یا عدم مهارت در رابطه بدلیل عدم شناخت جنسیتی و… باعث برداشت منفی یکی از طرفین میشه قبل اینکه تمام راه های ارتباطی رو ببندید و تلاش کنید تا برای فراموشی اقدام کنید حتما و حتما تز این موضوع اطمینان حاصل کنید و اگه در حال حاضر هم متوجه اشتباهتون شدید حتی اگر وارد رابطه واکنشی هم شده اید سریعا بدون عذر و بهونه از رابطه ناسالمی که توش رفتید بیرون بیاین دقیقا این رابطه مثل باتلاقه که کم کم شما رو غرق میکنه اگه از همه لحاظ مطمن شدید که این جدایی عجولانه بوده و بدلیل برداشت منفی ایجاد شده حتما بدون غرور و لجبازی حضورا باهم صحبت کنید و فرصت جبران بهم بدید در خیلی از مواقع حتی اگه طلاق توافقی هم صورت گرفته باشه و طرفین هیچ احساسی بهم هم نداشته باشن یعنی نه تنها عشق بلکه هیچ احساس مثبتی نسبت بهم نداشته باشن هم مدتی حدود 6 ماه تا یکسال زمان میبره که مراحل سوگ طی بشه تازه این جدایی شکست عشقی محسوب نمیشه حالا شما تصور کنید فشار روحی پارتنرهای عاشق مخصوصا بخاطر سو برداشت چقدر میتونه لطمه و صدمه و حسرت ایجاد کنه بخاطر همین موضوعه که تا زمانی که کاملا با خودتون از همه لحاظ کنار نیومدید و به تعادل احساسی و منطقی و مستدل نرسیده اید تحت هیچ عنوان وارد هیچ رابطه ای نشید چون باعث میشه خیلی سریع به بن بست برسید با وابستگی مبارزه کنید نذارید فرصتی که جهت شناخت در اختیارتون هست رو بجای وقت گذاشتن برای شناخت طرف مقابل به فکر ایجاد علقه و رابطه عمیق و وابستگی بشه چون وابستگی باعث میشه احساسات و هیجاناتتون بر منطقتون چیره بشه و نتونید تصمیم واقع بینانه بگیرید و در کل تا زمانی که قلبا عاشق طرفتون نیستید تو یه عشق یه طرفه نمونید تو معذوریت قرار نگیرید یا از نظر مذهبی و اعتقادی هم کفو و برابر نیستید سریعا از رابطه خارج بشید چرا که شما تو یه رابطه هدفتون زندگی کردن باهم تا آخر عمرتونه یجودی هویتتون یکی میشه این مسایل رو حتما جدی بگیرید بخاطر تنهایی وارد یه رابطه بد و ناسالم و سمی نشید در اینصورت بیشتر و بیشتر احساس تنهایی و متعاقب اون احساس بی ارزشی و پوچی و نا امیدی از زندگی و آینده و سرخوردگی میشید بخاطر خلا عاطفی یا جنسی هم وارد رابطه نشید بطور کل به حرف دلتون گوش بدید و بخاطر خودتون وارد رابطه بشید نه بخاطر توصیه خانواده یا دوستان قطعا خودتون باید به ندای درونیتون پاسخ بدید با افراد دارای صلاحیت مشورت کنید ولی در نهایت شما هستید که میخوان برای یه عمر با شرک عاطفیتون زندگی کنید مخصوصا قابل توجه افرادی که قبلا تجربه رابطه ناموفق رو داشتن البته با چاشنی منطق به مسایل مادی هم تا حدودی توجه کنید حتما قبل از ورود به رابطه و ازدواج نظر تعدادی از روانشناسان حوزه تخصصی ازدواج و رابطه جویا بشید ممنون از شما