طرز تهیه کمپوت آناناس در خانه

کمپوت آناناس فقط یک یک دسر خوشمزه نیست، بلکه نوعی محصول فراوری شده است و مصرف آن به دلیل ارزش غذایی بالا به بیماران توصیه می‌شود.

طرز تهیه کمپوت آناناس در خانه

کمپوت آناناس نوعی محصول مغذی و پرانرژی است که خوردن آن به بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند توصیه می‌شود تا سریع‌تر بتوانند دوره نقاهت را سپری کرده و به بهبودی کامل دست یابند. بروملین موجود در آناناس، زخم‌ها را التیام بخشیده و دارای خاصیت ضد التهاب طبیعی است. در ادامه با کمپوت این میوه خوشمزه آشنا می‌شوید.

طرز تهیه کمپوت آناناس

مواد لازم
آناناس 1 عدد
آب 2-3 لیوان
شکر 1/2 الی 2/3 لیوان

دستور تهیه:

ابتدا آناناس را پوست گرفته و آن را به صورت حلقه‌ای یا قطعات مربعی به ابعاد دلخواه برش بزنید.
آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و شکر در آب حل شود.
آناناس را در آب شکر ریخته و اجازه دهید تا حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب شکر بجوشد.
اگر آناناس مورد استفاده برای تهیه کمپوت، رسیده و نرم باشد همین مدت زمان کافی است، ولی در صورتی که آناناس، سفت و نارس است باید مدت زمان بیشتری بجوشد تا نرم شود. با تست کردن آناناس می‌توانید از آماده شدن کمپوت مطمئن شوید.
پس از آماده شدن کمپوت، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید در قابلمه خنک شود.
پس از خنک شدن کمپوت آناناس، ان را در بطری شیشه‌ای تمیز و خشک ریخته و درب آن را محکم ببندید.
کمپوت آناناس را در یخچال نگهداری کرده و حداکثر تا یک هفته مورد استفاده قرار دهید.
اگر می‌خواهید کمپوت را بلافاصله مصرف کنید، چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس مورد استفاده قرار دهید.



نکات مهم در طرز تهیه کمپوت آناناس

میزان آب مورد استفاده برای تهیه کمپوت آناناس بستگی به اندازه آناناس دارد و به طور کلی باید به اندازه‌ای باشد که روی قطعات آناناس را بگیرد. میزان شکر مورد استفاده برای تهیه کمپوت آناناس بستگی به ترش یا شیرین بودن آناناس دارد. اگر آناناس ترش است از شکر بیشتر و در صورت شیرین بودن از شکر کمتری استفاده کنید.

با کمپوت و خواص کمپوت آناناس بیشتر آشنا شوید

کمپوت که نام دیگر آن خوشاب است برای اولین بار در قرن هفدهم درست شد و منشا آن به کشور فرانسه برمی گردد. واژه "کمپوت" در زبان فرانسه به معنی "مخلوط" بوده و منظور از آن مخلوط میوه درسته یا خرد شده با شربت است. برای تهیه انواع کمپوت خانگی مانند کمپوت هلو، کمپوت گیلاس، کمپوت آلبالو و ...، میوه را در شربت تهیه شده از آب و شکر و ادویه می‌جوشانند و سپس در بطری‌های شیشه‌ای و در یخچال نگهداری می‌کنند.

معمولا افرادی که دارای ناراحتی‌های گوارشی هستند و استفاده از میوه خام برای آن‌ها مشکل ساز است، از کمپوت استفاده می‌کنند تا بتوانند بدین طریق از خواص میوه‌ها برخوردار شوند. همچنین کمپوت کردن یکی از روش‌های نگهداری میوه هاست و در فصولی که میوه‌ها به وفور یافت می‌شوند، معمولا آن‌ها را به صورت کمپوت یا مربا در می‌آورند تا بتوانند در فصول دیگر نیز از آن‌ها استفاده کنند. مهم‌ترین حسن کمپوت این است که در زمان کوتاهی آماده شده و برای مدت زمان طولانی قابل نگهداریست. در واقع باکتری‌های موجود در میوه با پختن از بین رفته و شربت آن نیز می‌تواند قابلیت نگهداری میوه را افزایش دهد.


کمپوت کردن روشی است که به وسیله آن می‌توان، میوه‌های سفت و ترش را به صورتی طبخ کرد که بسیار دلچسب و خوشمزه شوند و حتی به عنوان دسری خوشمزه مورد استفاده قرار گیرند. شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که آناناسی که می‌خرید ترش و سفت باشد، در این مواقع بهترین کار این است که کمپوت آناناس درست کنید و از میوه خریداری شده بهترین استفاده را به عمل آورید.

هرچند امروزه انواع کمپوت به وفور در فروشگاه‌های مواد غذایی عرضه می‌شود، ولی استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌ها و افزودنی‌های شیمیایی در کمپوت‌ها باعث شده محصولی بی خاصیت و مضر باشند که می‌توانند سلامتی را به خطر اندازند؛ بنابراین برای اطمینان از سلامت کمپوت، بهتر است آن را در خانه تهیه کرد و به صورت تازه مصرف کرد.

منبع: ستاره

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید