تشویق سرباز وظیفه شناس پاسگاه انتظامی پلدختر

سرباز وظیفه شناسی که برای خدمت به سیل زدگان مسیر ۳۵ کیلومتری مسدود خانه تا پادگان را پیاده و با عبور از مناطق کوهستانی و صعب العبور سپری کرد مورد تشویق قرار خواهد گرفت.

تشویق سرباز وظیفه شناس پاسگاه انتظامی پلدختر

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سرباز وظیفه شناسی که برای خدمت به سیل زدگان مسیر ۳۵ کیلومتری مسدود خانه تا پادگان را پیاده و با عبور از مناطق کوهستانی و صعب العبور سپری کرد مورد تشویق قرار خواهد گرفت.



سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در گفتگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با اعلام خبر فوق اظهار داشت: هزاران نفر از سربازان با حضور در مناطق سیل زده حماسه آفریدند که تلاش این عزیزان کمتر دیده می شود.

سردار کمالی گفت: محمد جواد کریمی پویا سرباز وظیفه شناسی که عشق خدمت به سیل زدگان وی را بر آن داشت تا برای برگشتن به محل خدمت مسیر ۳۵ کیلومتری خانه تا پادگان را با عبور از مناطق کوهستانی و صعب العبور سپری کند مورد تشویق قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری فارس

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • سجاد
    0

    درود...

  • باران
    0

    درود فراوان بر سربازان غیور وطن پرست بالاخص سرباز فوق وتمومی پرسنل نیروهای سه گانه که در جای جای ایران عزیز برا حفظ آبوخاک وشرف وناموسمون جانفشانی میکنند ولعنت بر اون خائنینی که اسمشون ایرانیست اما بار آزادی خودشون بدوش این دلیر مردان میخاد کشیده شود واز راه وثروت نامشروع میرن اونور آب پی خوش گذرانیشون وبعد از 8 سال غیبت با جریمه دادن برمیگردن وبی دغدغه راست راست میخورن و میگردند.درپایان ایظا ازتمومی زحمتکشان سیل اخیر ومرزبانان عزیز در هر لباسی که بودند تشکر میکنم باسپاس