بعد از ورود ویروس کرونا به بدن چه اتفاقی میافتد؟
یک متخصص بیماریهای عفونی اتفاقاتی که پس از ورود ویروس کرونا به بدن رخ میدهد را تشریح کرد.
دکتر آمیتیس رمضانی درباره ابعاد بالینی بیماری کرونا، گفت: ویروس یک قسمت کلیدی دارد که از آن تحت عنوان اسپایک ویروس یاد میشود که یک پروتئین یا آنتیژن ویروس محسوب شده و عملا تارگت همه چیز بوده و در اقدامات تشخیصی، ساخت واکسن و... از این قسمت ویروس استفاده میشود. مهمترین محل ورود ویروس کرونا از طریق بینی است که با ورود به بینی از طریق این اسپایک مهم سعی میکند به سلولهای مخاط بینی متصل شود.
وی افزود: گیرنده خاصی در بینی وجود دارد که اسپایک به آن متصل شده و سپس از آن طریق وارد سلول بدن انسان میشود. ویروس یک موجود زنده نیست، وقتی وارد سلولی شود فقط میخواهد خود را تکثیر کند. با تکثیر در سلول بینی، آن را منهدم میکند. حال یک سری ویروس داریم که تکثیر شده و وارد سلولهای کناری میشوند و برخی از آنها نیز میتوانند از طریق جریان خون وارد بدن شوند.
مدیرگروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور ایران، ادامه داد: گیرندهای که ویروس برای ورود به سلول به آن نیاز دارد در مخاط حلق، سیستم تنفسی، مجاری تحتانی تنفسی، قسمت گوارشی، کلیه، قلب، کبد و... وجود دارد. بنابراین؛ ویروس میتواند به همه بخشها نفوذ کند و تمام اعضای بدن را درگیر کند که یکی از مشکلات ما با ویروس نیز همین مورد است.
وی درگیری ریه با کرونا را مهمترین و دردسرسازترین درگیری ارگانهای بدن با کرونا دانست و اظهار کرد: در این شرایط اصل دردسر ایجاد میشود که بیماران را بدحال میکند. از ورود ویروس تا شروع علائم ممکن است چند ساعت تا ۲ هفته زمان بگذرد که در مورد سایر ویروسها این طیف زمانی به این وسعت نیست و این درحالی است که برخی افراد در مواجهه با کرونا هیچ علائمی پیدا نمیکنند و تا آخرین روزهای بیماری بدون علائم میمانند، درحالی که امکان انتقال بیماری به سایرین را دارند و ویروس در بینی و مخاط دهانشان ترشح میشود.
بنابراعلام کانال خبری وبدا، وی در خاتمه تاکید کرد: فردی که تا آخر بیماری بدون علامت است و فردی که هنوز علائم در او هویدا نشده است ( دو تا ۳ روز قبل از شروع سرفه، عطسه و سایر علائم) امکان انتقال بیماری به سایرین را دارد زیرا کرونا در ترشحات تنفسی فرد وجود دارد.
منبع: ایسنا
70
این مطالب را که ننه سوگل هم که کرونا گرفته می دونه آقای دکتر! علت اینکه بعضی افراد این بیماری را بصورت خفیف و اصلا نمی گیرند چیست؟!
دوست عزیز چون خودم و اطرافیانم مبتلا شدیم عرض میکنم تظاهر بیماری در افراد تفاوت دارد از شدید و کشنده و خفیف یا بدوندعلایم و این فقط به نوع ویروس و سیستم ایمنی افراد بستگی داره. ربطی هم به سن و جنسیت نداره هر چی بدن مسلح تر باشد راحت تر بیماری را رد میکند.
ویروسی که به اصطلاح زنده نیست ولی با ورود به بدن طیف زیادی از علائم و عوارض را برای بیمار رقم میزند و واقعا گویی ویروس هوشمندی است. گاه چنان خاموش عمل میکند که زمانی بیمار متوجه فاجعه میشود که ریه ها با درصد بالا درگیر شدند. تنها را مهار این بیماری منحوس واکسیناسیون عمومی فوری و رعایت پروتکلهای بهداشتی است که ظاهرا در هر دو موفق نبودیم.
یه مثل متفاوت چینی میگه : ما وقتی به هم احتیاج داریم باید به همدیگرکمک کنیم تا زنده بمونیم،اما وقتی به هم احتیاج نداریم باید ویروس منتشرکنیم وبقیه رو بکشیم.
مادر منم نمیدانم چه شده درصد اکسیژن ۳۰شد ونمیتوانست نفس بکشد مرحوم شد این چه دنیایی که همه عزیزانشان را از دست میدهد از خدا میخوام هرکسی که این دنیا ظلم کنه زود ازبین بره تا هیچ ظلمی نشه