جمیله کدیور، نماینده مجلس ششم:
قبل از حمله به اسرائیل، تکلیف عناصر نفوذی را روشن کنید!
«حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در شرایطی که تکلیف این حفرههای اطلاعاتی و عناصر نفوذی روشن نشده است، میتواند بی اثر، پر خطر، خسارت بار و ناامیدکننده باشد. در کنار مقابله و برخورد جدی با نفوذیها در سطوح مختلف، هدف دیگر عملیات چندبعدی ایران باید توانمندسازی نیروهای نظامی و انتظامی داخل کشور در مقابل خطرهای احتمالی باشد.»
جمیله کدیور، نماینده مجلس ششم در روزنامه اطلاعات نوشت: از زمانی که جنایت تروریستی در کنسولگری ایران در دمشق رخ داد، گمانه زنیهای متعددی در محافل مختلف نظامی، سیاسی، امنیتی و رسانهای در مورد کم و کیف واکنش ایران صورت گرفته است.
۱. عملیات کی انجام میشود؟
۲. عملیات کجا رخ میدهد؟
۳. عملیات چگونه و توسط چه کسانی صورت میگیرد؟
۴. هدف عملیات چیست؟
یک. زمان: به لحاظ زمانی، روز قدس و بعد از عید فطر از جمله گمانههایی بود که برای زمان اجرای عملیات از سوی محافل مختلف یاد شد. برخی هم مانند بلومبرگ به نقل از منابع آگاه اطلاعاتی گزارش دادند آمریکا و متحدانش بر این باورند که حمله موشکی و پهپادی ایران به اهدافی در اسرائیل «قریب الوقوع» است. یا مثل روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع مطلع از اعلام آمادگی تل آویو برای حمله مستقیم ایران به جنوب یا شمال اسرائیل در ۲۴الی ۴۸ساعت آینده از زمان انتشار مطلب خبر داده شد.
به دلیل مذاکرات آتش بس غزه در قاهره بین طرفهای درگیر، ایران باید به گونهای عمل میکرد که اقدام تلافی جویانه اش خدشهای به این مذاکرات وارد نکند. ناگفته پیداست که زمان انجام هر عملیاتی هم باید غافلگیرانه و غیر قابل پیش بینی توسط طرف مقابل باشد و هم بر اساس محاسبات دقیق ایران از واکنشهای بعدی اسرائیل و آمریکا. با توجه به گذشت نزدیک به دو هفته از حمله اسرائیل، به نظر میآید ایران برای اقدام تلافی جویانه اش شتاب نداشته و در حال سنجیدن همه جوانب امر، به ویژه پیش بینی اقدامات بعدی اسرائیل پس از حمله است.
دو. مکان: برخی در مورد مکان اجرای عملیات از سفارتخانهها و کنسولگریهای اسرائیل در کشورهای مختلف نام بردند که البته این مراکز به دلیل مصونیت به لحاظ کنوانسیونهای بین المللی و احتمال حضور دیپلماتها و حساسیتهای موجود کمترین احتمال را برای هدف قرار گرفته شدن از سوی ایران دارند.
به دلیل تخلیه تعدادی از این اماکن نیز، عملا حمله به آنها برای ایران موجد نفع خاصی در جهت بازدارندگی نخواهد بود. ارتش و پایگاههای نظامی، مراکز دولتی، بنادر و فرودگاهها در فلسطین اشغالی از یک سو و بلندیهای جولان یا منافع و عوامل اسرائیل در سوریه و عراق و ... از سوی دیگر از اهداف قابل توجه حمله ایران میتوانند باشند. طبیعی است که هر اقدام احتمالی ایران و متحدینش برای هدف گرفتن باید چندین گام جلوتر از اسرائیل باشد.
سه. کیفیت: در مورد چگونگی اجرای عملیات هم میتوان انتظارعملیاتی چند بعدی داشت که یا صرفا حمله مستقیم موشکی و پهپادی ایران به مکانهای مورد نظر چه در خاک اسرائیل یا خارج خاک اسرائیل باشد، یا شامل اقدامات نیروهای متحد ایران در لبنان و عراق و سوریه و یمن و ... علیه منافع و اهداف اسرائیلی باشد، یا مشتمل بر حملات ترکیبی ایران و متحدینش در منطقه بشود.
گذشته از حملات سخت نظامی، نباید نقش حملات سایبری ایران و متحدینش را دست کم گرفت. رئیس اداره ملی سایبری اسرائیل در کنفرانس امور سایبری در شهر تلآویو گفته که حملات سایبری «مشترک» جمهوری اسلامی ایران و حزبالله لبنان از ۷اکتبر گذشته به این کشور سه برابر شده است.
این اتفاق پس از حمله به کنسولگری ایران شدت قابل توجهی داشته است. بر اساس برآوردهای کارشناسان شرکت «چکپوینت»، گروههای هکری مدافع آرمان فلسطین، طی هفته گذشته بیش از دو هزار حمله هکری به سازمانهای رژیم اسرائیل انجام دادهاند.
به عبارتی هم عملیات سخت و هم حملات نرم و هم ترکیب این دو توسط ایران و متحدین منطقهای علیه اسرائیل قابل توجه است. ضمن اینکه شدت گرفتن فعالیتهای هستهای از برنامههای قابل پیش بینی دیگر از سوی محافل مختلف است.
به غیر از موارد پیش گفته، حتی اگر تا مدتی هیچ عملیاتی هم توسط ایران صورت نگیرد، همین هراس حاصله در بین اشغالگران از حمله احتمالی که زمان و مکان و چگونگی آن معلوم نیست، هزینههای زیادی برای اسرائیل ایجاد کرده و میکند. به عبارتی ایران به جای اینکه در دام اسرائیل بیفتد، عملا چالشی را راه انداخته که زمان و مکان و کیفیت عملیات معلوم نیست و مانند «شمشیر داموکلس» به عنوان خطری دائمی و تهدیدی مداوم بالای سر اسرائیل قرار گرفته است.
به این ترتیب، برخلاف ادعاهایی مبنی بر اینکه «ایران چه به حمله اسرائیل پاسخ بدهد، چه ندهد، بازنده است» ایران اگر سنجیده و محاسبه شده و بازدارنده به حمله اسرائیل پاسخ دهد، برنده است و اگر به دلیل ملاحظات مختلف هم پاسخ ندهد، با هراسی که در بین صهیونیستها ایجاد کرده و هزینههای حاصل از آن، باز هم برنده است.
چهارم. هدف: در صورتی که ایران با محاسبه همه جوانب، تصمیم به عمل در زمان مورد نظر خود گرفت، هر اقدام احتمالی ایران باید پاسخی مناسب به دهها عملیات گذشته اسرائیل قبل و بعد از ۷اکتبر باشد. عملیات مورد نظر ایران علیه اسرائیل باید چنان باشد که نه منجر به جنگ شود و نه به واکنش شدیدتر بعدی اسرائیل بینجامد و این امر مستلزم ظرافت و درایت زیادی است.
برای تحقق این هدف، ایران باید از عملیات احتمالی تلافی جویانه خود چند هدف را دنبال کند. در درجه نخست پاسخ ایران باید جنبه بازدارندگی داشته باشد، به گونهای که جلو عملیات بعدی اسرائیل را در آینده بگیرد. به همین دلیل باید شدید باشد و مثل یک شطرنج باز حرفهای چندین قدم جلوتر از حریف عمل کند و برای حرکتهای بعدی اسرائیل برنامه داشته باشد. به موازات بازدارندگی به ضربه دوم و ضربات بعدی خود باید فکر کند.
به عبارتی با توجه به اینکه حملات گذشته اسرائیل در ترور دانشمندان هستهای و نیروهای سپاهی و سرقت اسناد و عملیات خرابکارانه متعدد در کشور، اعتبار و حیثیت و غرور ایران را خدشه دار کرده، باید به گونهای برنامه ریزی و موثر عمل شود که اعتبار کشور در عملیات تلافی جویانه احتمالی احیا شود. با توجه به چندین عملیات گذشته اسرائیل چه در خاک ایران و چه در خارج از خاک ایران در قبل و بعد از طوفان الاقصی، ایران باید مقابله با پروژه نفوذ و حفرههای اطلاعاتی را بسیار جدی بگیرد.
حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در شرایطی که تکلیف این حفرههای اطلاعاتی و عناصر نفوذی روشن نشده است، میتواند بی اثر، پر خطر، خسارت بار و ناامیدکننده باشد. در کنار مقابله و برخورد جدی با نفوذیها در سطوح مختلف، هدف دیگر عملیات چندبعدی ایران باید توانمندسازی نیروهای نظامی و انتظامی داخل کشور در مقابل خطرهای احتمالی باشد. به ویژه بعد از عملیات تروریستی در کرمان و سیستان و بلوچستان مشخص شد که دشمنان در کنار عملیات خارجی علیه منافع کشور، درصدد بهره گیری از فضای ملتهب منطقه برای ناامن کردن کشور و ضربه زدن از داخلند.
به همین دلیل، در شرایطی که کشور بیش از هر زمانی نیازمند وحدت و همدلی است، هر اقدام انحرافی که به دو قطبی سازی در جامعه بینجامد، میتواند لجوجانه، تنش زا و وحدت شکن باشد.
دقیقا.... آفرین بر نگارنده این متن درست و حسابی....
کاملأ غلط تحلیل کرده اسراییل اگر با ایران درگیر شود بازنده ایران است وبایدن قطعأ رأی نمی آورد وترامپ به قدرت میرسد هرچه زمان حمله وانتقام سخت به تعویق بیوفتد ایران بی اعتبار تر میشود پاکستان مقاماتش سفرهای خارجی را نیمه تمام گذاشتن وبلافاصله به ایران حمله کردن در ایران هم بلا تکلیفی بازار را احاطه کرده است وبه ضرر ایران است در سال جهش تولید البته اسراییل اگر هدف جدیدی در لبنان یمن یا سوریه وعراق بیابد حتمأ حمله میکند
بله درگیری رو بیاریم داخل و بیخیال اسراییل بشیم. این که پلان نتانیاهو بود
شما بیخ گوش اسرائیل چکار می کنید که کشور ایران بخواهد هزینه آنرا بدهد؟ خسته شدیم
چرا سوالت رو، وارونه و برعکس میپرسی؟دقیقا به همون دلیل ،حضور هزاران تفنگدار در ۲۲ پایگاه آمریکایی در کشورهای همسایه ایران.
امریکاییها چکار میکنن اینجا؟ خسته شده ام
با درگیر کردن ایران
دیگه نمیشه از روسیه در برابر اوکراین دفاع کرد چو باز هم بهش تسلیحات داد
ازین روی برنده جنگ ایران
هم آمریکا و اروپاس که روسیه تنهاتر میماند و
همچنان چین نظاره گر است و به تولیدات و پیشرفت خود ادامه میدهد
از طرف دیگر درگیریها در سیستان بیشتر میشود و
ایران نمیتواند در اونجا هزینه کند و جنگ کند
همچنین از آسمان عربستان و عراق برای حمله به ایران استفاده میشود
بدستور آمریکا
و ایران هم نمیتواند با عربستان و عراق دربیفته و ایندو را تنبیه کند
اوپس
بعدش در صورت استفاده و بکارگیری از بمبهای مغناطیسی
همه سیستهای اداری و پمپ بنزینها و بانکها و کل اینترنت و بیمارستانها و ..... مملکت فلج میشود
باز هم ایران توانایی ترمیم اینها را ندارد و چندین هفته مملکت تعطیل میشود
در این میان اعتراض های داخلی بیشتر و بیشتر میشود همانند دو سال قبل و ....
میبینین که در صورت جنگ ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم
تازه حوزه خلیج فارس و جزایر 3گانه هم هست
که اگر اون کشورها بسمت جزایر حمله کنن وا مصیبتاااااا
یعنی از چند طرف وارد جنگ میشیم
و نتیجش ؟!
تقسیم و تجزیه ایران
چون این جنگ چندین سال طول میشکه و قیمتها از نان و میوه و تخم مرغ تا ..... چندین برابر میشه
داداچ ، ما خودمون کارگردانیم فیلمنامه ات رو چند میفروشی،؟
آقای مستر کارگردان دایرکتور
فیلم نامه رو خوندی
خوشت اومد !؟
دیدی و پسندیدی !؟
.برو برای خودت
حلالت
ازش فیلم بساز ببینم
نمفروشم . واسه خودت
جوک گفتی.
1،بمب مغناطیسی!
2،اسمان عربستان و عراق!
3،اعتراضات داخلی بیشترو بیشتر میشود!
4،جزایر سهگانه حمله شود!
هیچ کدام از اینها جلو خط تولید پهپاد شاهد(ساده ترین سلاح) را نمیگیرد و هیچ کجای خاور میانه امن نخواهد بود. اینا تو غزه گیر کردن عزیز هنوز موشک باران میشن
جالب بود
اصل فراموشی و به حاشیه بردن موضوع در سیاست فراماسونها : سیاست فراموش کردن در حال اجرا است و حوادث حاشیه ای باعث می شود که اصل مطلب به حاشیه رانده شود و به بوته فراموشی سپرده شود . برای فراموش کردن اول سکوت کامل کردن است مثل سکوت کامل در قبال اختلاس چای دبش و باغ ازگل از طرف حکومت .دوم طول دادن وعده و در انتظار ابدی گذاشتن مردم هالو و زود باور است . وعده دادند که پول آب و برق و اتوبوس از مردم نمی گیریم و دلار را ارزان می کنیم و قدس را آزاد می کنیم .اما همه اش وعده توخالی و در انتظار گذاشتن طولانی مردم تا خودشان کلافه شوند و از خیر وعده بگذرند و پیر شوند و بمیرند و موضوع به گند و مسخرگی کشیده شود .وعده حمله به اسراییل هم شامل به بعدا و روز قیامت کشیدن تبدیل و یواش یواش فراموش می شود .
تازمان اعلام حمله به رفح ایران مستقیم نباید به اسرائيل حمله كند
وتمام حمله هاى سنگین بایدنیابتی صورت گیرد
اگر سفارت بود چرا سفیر کشته نشد
جنگ گسترده در راه است مواظب دلان ارزاق عمومی باشید