روزنامه جمهوری اسلامی:
الان هم مثل قبل از انقلاب، قدرت در اختیار هزار فامیل و یکی دو حزب سیاسی است
در شرایط کنونی که قوه مقننه و قوه قضائیه هماهنگ هستند، آیا انتخاب یک رئیسجمهور و تشکیل یک دولت همفکر و هماهنگ با این دو قوه به نفع کشور است یا صلاح کشور در اینست که رئیس قوه مجریه از تفکر دیگری باشد؟
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
انتظار طرفداران تنوع این نیست که قوا با همدیگر جدال کنند و مانع فعالیتهای همدیگر شوند. آنها معتقدند کشور باید با محوریت قانون اداره شود ولی صاحبان تفکرها و سلایق گوناگون در مجموعه حاکمیت فعال باشند تا تضارب آراء بتواند موجب رشد کشور از طریق تصمیمسازیها و عملکردهای قویتر شود.
در مقابل، افرادی که معتقد به یکدست شدن کامل حاکمیت هستند، میگویند اگر تصمیمسازان، تصمیمگیرندگان و عوامل اجرائی در بخشهای مختلف حاکمیت با هم هماهنگ باشند، امور مختلف با سرعت بیشتر به پیش میروند و کشور میتواند مسیر پیشرفت را طی کند در حالی که تنوع سلایق موجب پیدایش موانع بر سر راه پیشرفت میشود و امور کشور دچار وقفه میگردد.
قبل از به دست آوردن پاسخ این سؤال مهم، تأکید بر این نکته لازم است که سلائق مختلف سیاسی را الزاماً نباید در دو جناح معروف و مطرح کشور یعنی اصولگرا و اصلاحطلب محدود دانست. محدود و محصور شدن نیروهای سیاسی کشور در این دو جناح، یکی از اشتباهات بزرگ است که مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورده است.
این دو جناح، در طول دهههای گذشته امتحان خوبی پس ندادهاند. کسی نمیتواند هیچیک از این دو جناح را از ادامه فعالیت باز دارد و همه باید حق قانونی آنها را برای ادامه حیات و تلاش برای به دست گرفتن قدرت به میزانی که مردم به آنها رأی بدهند و از آنها استقبال کنند به رسمیت بشناسند. در عین حال، نیروهای دیگر که مایل نیستند به این دو جناح وابسته باشند نیز باید مجال و زمینه فعالیت داشته باشند. مشکل کنونی اینست که استعدادهای سیاسی صالح، صادق و وفادار به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی که میخواهند مستقل عمل کنند، از امکانات و حمایتهای لازم برای رشد و شکوفا شدن برخوردار نیستند. اینکه هرکس بخواهد از نردبان ترقی در عرصه سیاسی این کشور بالا برود و به جایگاهی برسد که بتواند به مردم خدمت کند حتماً باید به یکی از این دو جناح وابسته باشد، بهیچوجه شایسته نظام اسلامی نیست. یکی از اهداف انقلاب اسلامی، فراهم ساختن زمینههای شکوفائی استعدادها و کمک کردن به طبقات مختلف بهویژه ضعیف نگهداشته شده برای ورود به عرصههای مختلف مسئولین و مشارکت در فعالیتها و کمک به پیشرفت کشور بود. تحقق چنین هدف مهمی با منحصر بودن فعالیتهای سیاسی در جناحهای خاص امکانپذیر نیست.
مشکل دیگر، انحصار فعالیتهای سیاسی در خانوادههای مشهور، متنفذ و متمکن است که اینهم موجب تنگ شدن عرصه برای استعدادهای غیروابسته شده است. شرایط کنونی کشور در این زمینهها بسیار شبیه دوران قبل از انقلاب شده است که قدرت سیاسی و سایر امکانات در اختیار هزار فامیل و یکی دو حزب بود و توده غیروابسته مردم، امکان راهیابی به سپهر مسئولیتها و مشارکت در مدیریتها را نداشتند.
همین دو مشکل اساسی به روشنی نشان میدهند که قدرت، مسئولیت و مدیریت کشور نباید در یک طرز فکر، یک جناح و یک قبیله سیاسی متمرکز شود. تجربه تمرکز قدرت و مدیریت در یک جناح در بعضی مقاطع ازجمله دهه 80 نشان داده که چنین وضعیتی بشدت به زیان کشور است. قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز تفرّق قدرت را توصیه میکند. در شرایط تفرق قدرت، جامعه از نوعی نظارت طبیعی برخوردار خواهد بود و راه بر سوءاستفاده از قدرت و پدید آمدن استبداد و دیکتاتوری بسته خواهد شد. نگاه اجمالی به تجربههای تاریخ از حاکمیتهای مختلف در سراسر جهان، این واقعیت را به اثبات میرساند که تجمیع قدرت در یک جناح و یک قبیله سیاسی، زمینهساز دیکتاتوری و استبداد است.
در شرایط کنونی کشور ما، حتی انحصار قدرت در دو جناح نیز زمینهساز دیکتاتوری و استبداد است. به همین دلیل، فضا برای مشارکت تمام سلایق سیاسی و بسیار فراتر از دو جناح مطرح باید فراهم شود تا مردم بتوانند آنگونه که قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی مقرر کرده به حقوق قانونی خود دست یابند.
66
دقیقاحتی بدتراز قبل ازانقلابه.فقط درهرکاری مصلحت نظام وحاکمان وکسانی که درراس قدرتندواقوام وخویشان اونادرنظرگرفته میشه ومردم کشک.
تا مردم نخواهند چیزی تغییر نمی کند
محمداقا بگو مردم چی کاری انجام بدن چراتوپ راتوزمین مردم می اندازی؟
روزنامه جمهوری اسلامی اگرقصد مسکن یکروزه نیست باید ازثروت ملی کشورهم تیترمیزدی که هزارفامیل فکرمیکنند قدرت وثروت وطن ارث پدرشان است .چراباید دراین۴۳سال پول فروش ثروت مردم وطن خرج ومخارج کشورهای فلستطین سوریه لبنان عراق یمن نیجر وو راتامین گند چراهزارفامیل باپول ۸۳میلیون مردم فرودست کخ های چندمیلیاردی بناکنند وصاحب خانه های خالی درسراسرایران باشند چراباید فرزندانشان رانتخوری کنند ودرکشورهای دیگر با پول مردم فرودست مشغول عیاشی باشند وچراهای دیگر. وهیچ احدی جرات اعتراض نداشته باشد ومردم فرودست که صاحب این ثروت ملی خدادادی هستیم اندرخم اجاره مسکن ویک خوردرو مدل پایین ومعیشت روزانه و واکسن وازداج جوانان ووو بسیاردیگرازمشکلات باشیم لطفا شجاع باشید وازتمام دزدیها وبذل بخشش های هزارفامیل دروغگو ودزد پرده بردارید مسکن کارسازنیست خانه ازپایه خراب است باید فلک راسقف بشکافیم وطرحی نو دراندازیم
تا زمانی که قدرت دست هاشمی وخاندان ایشان بود روزنامه جمهوری اسلامی چرا همان موقع ها چیزی نمی نوشت از وقتی که قدرت نصیب فبیله های دیگر شد حالا دیکتاتوری واستبدادشد خواهشا سکوت اختیار کنید چون تمام بلاهایی که بر سر مردم اومده از خود شماها بوده
دقیقا موافق متن فوق هستم ، در این مدت ما فقط فامیل های خاص و تکراری از قوم مسلط بر حکومت به گوشمان خورده، آیا قحط الرجال است ، که شخصی تا پایان عمرش در مسند باشد , مهاتمیر محمد با آن کار شگرفی که کرد بعد از مدتی رفت کنار، ولی آقایان از رو نمیرن و همچنان به قدرت به هر قیمتی حتی نابودی هموطنان خود و یک کشور ایستاده اند.حب دنیا اندازه ای دارد
هزار فامیل نه ، هزار رانتخوار و اقازاده؟
تمام مسعولین نظام بچه ها وفامیل وخویشاوندانشان با سفارش سر کا و پست های که لیاقت و سواد اداره کردنشان را ندارند هستند بقدری پارتی بازی می شه که هم میگن باز هم زمان شاه حال دیگه پارتی فساد رشوه اختلاس تو ایران داریم مقام اول را کسب و رکرد زنی میکنیم تو دنیا این نتیجه بی لیاقتی وناکارامدی ۴۳سال حکومت بر این مردم که با وعهدهای دروغ به سر کار امد ایا این همن حکومت که یارو یاور فقرها ومردم ضعیف بود فقط تو شعار عمل پوچ.
خواهشن دراین مورد یک نظرسنجی بزاید.تا موردم نظر بدن .فکر کنم اکثراموافق متن فوق باشند.
سرآمد این قبایل قبیله رفسنجانی هست که بخشی از تامین مالی روزنامه جمهوری اسلامی هم با این قبیله متنفذ هست
تو خودت هم جزو هزار فامیلی 40 سلاله یک روز نامه رانتی را گرفتی الان کنار نمیری
الان هزار فامیل هم نیست نهایتا ۵۰۰ تا خانواده هستن که همه کاره مملکت هستن این همه نا کار آمدی در بخشهای مختلف در نتیجه بکارگیری افراد بدون تخصص فقط از روی باند بازی است که همه با هم در حال غارت ایران هستن الان هم تازه گی مد شده بچه هاشون هم میفرستم اون ور آب تا فردا روز خودشان هم برن خارج کشور ،...
ایران تنها کشوری است بازنشستگی مسوولان حکومت در آن مطرح نیست فقط مرگ است که می تونه اونها را از پستی که دارن خارج کنه در ۴۳ سال مملکت در اختیار اینها بوده و هست الان همه وقتی حرف میزن همه کاسه کوزه ها را سر مردم بد بخت می شکنن
شکی نیست که همینطور است ودرقبال این اقوام وایل بازی بدونه سواد ووجدان وشرافت کشور وملت را به این این روز سیاه نشانده اند. فقط دروغ و چپاول وغارت در سایه رانت وپارتی بازی نکبت زاده های فاسد حرامخور چیزی ندارد.
جوان حزب الهی
روزنامه جمهوری اسلامی هم جز همان هزار فامیل است..تبعیض،پارتی بازی،بی عدالتی،ظلم،رانت،مردم رو به اخر خط رسونده،این موارد رو کی باید جمع کنه اقای مسیح مهاجری؟؟ زیبنده کشوری مانند ایران با این همه ثروت خدادادی «هفتمین کشور ثروتمند دنیا» نیست مردم ان درفقرو محرومیت زندگی کنند، حالا جنابعالی در جایگاه شاکی قرا گرفته ای؟ اتفاقا باید جوابگوی عملکردتان به مردم باشید.
خدای یک بارحرف دل مرم زدی اینها بنام دین ریشه دین زدند اگر جنهمی درکار باشد مال اینهاست بیتلمال مال خدوشون مدونند چرا اینقدر توجامعه فقر داشته باشیم خدایا ماک زورمون به اینها نمیرسد خود ماراازدست اینها نجاتبده یامرگمارا برسان یاشروشونو به خودشان برگدان بامید انروز ظهوراقا