روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به مسئولینی که از منتقدان، گله ناامید کردن مردم می کنند:
مراجع تقلید و نمایندگان که از خودتان هستند نیز دادشان از گرانی ها بلند شده است/ با مردم صادق باشید
« تزریق امید به جامعه حتی در بدترین شرایط اقتصادی هم میسر است ولی نه با دادن اطلاعات غلط و گزارشهای خلاف به مردم بلکه با برخورد صادقانه و پرهیز از دروغ و خلافگوئی.»
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: توصیه به امیدآفرینی و فاصله گرفتن از یأس و ناامیدی که مسئولین نظام این روزها بر آن تأکید میکنند، قطعاً مفید و عمل به آن بر همه لازم است.
با تصدیق و تأیید اصل ضرورت امید داشتن و تزریق امید به جامعه، سؤال بسیار مهمی که باید به آن پاسخ داده شود اینست که تزریق امید به جامعه چگونه میتواند تحقق یابد؟
ممکن است یک پاسخ این باشد که با خودداری از ایجاد ناامیدی در مردم میتوان مانع ناامید شدن گردید و با گفتن مطالب مثبت و برشمردن خدمات و اقدامات نتیجهبخش میتوان مردم را به آینده امیدوار کرد.
در صحت این پاسخ هیچ تردیدی وجود ندارد. مهمتر اینکه هر ایرانی علاقمند به وطن خود وظیفه دارد به این توصیه عمل کند. در قبال انقلاب و نظام جمهوری اسلامی نیز تمام علاقمندان به انقلاب و نظام چنین احساس وظیفهای دارند و به آن عمل میکنند، اما آیا همین کافی است یا برای امیدآفرینی و فاصله گرفتن جامعه از یأس و ناامیدی کار بیشتری باید کرد؟ پاسخ به این سؤال است که تکلیف این موضوع را روشن میکند.
پاسخ روشن و تردیدناپذیر اینست که مردم باید در جریان شفاف امور باشند و آنچه اتفاق میافتد به آنها گزارش شود و چیز پنهانی وجود نداشته باشد تا همواره امیدوار بمانند و دچار ناامیدی نشوند. تزریق امید به جامعه با شعار و سخن و خطابه و توصیه قابل تحقق نیست. امیدواری از جنس احساس نیست، از جنس لمس کردن است. از قدیم گفتهاند «با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمیشود» خود حلوا را باید به مخاطب بدهید و مجال خوردن آن را هم به او بدهید تا دهانش شیرین شود. وقتی دهان شیرین شود، نیازی نیست حلوا حلوا کنید. او حلوا را چشیده و شیرینی آن را حس کرده. بنابراین، شما چه بگوئید و چه نگوئید، او شیرینی حلوا را تصدیق میکند.
مردم، با تمام وجود مایل هستند آینده را روشن ببینند و سرشار از امید باشند. این خواسته وقتی برآورده میشود که احساس کنند هر روز یک گام به بهتر شدن وضعیت مادی و معنویشان نزدیکتر میشوند و اگر چنین نیست، مشکلات و ناکامیها به صورت عادلانه میان همه اعم از مسئولین و مردم توزیع میشود. اینکه عدهای بدون مشکل زندگی میکنند و عدهای هر روز فربهتر و متورمتر میشوند ولی عموم مردم هر لحظه بیشتر در گرداب گرانیها فرو میروند و دسترسیشان به امکانات و مواد غذائی دشوارتر میشود، چنین وضعیتی زمینهای برای امیدواری باقی نمیگذارد.
از این بدتر، گزارشهای خلاف واقعی است که بعضی مسئولین به مردم میدهند. تورم بالا میرود، آنها از طریق رسانه ملی به مردم میگویند تورم را پائین آوردهایم! بازار ارز راکد است و دلار در کانال ۳۲ هزارتومان درجا میزند، مسئولین میگویند بازار ارز آرام شده است! رؤسای اتحادیههای اصناف گزارش میدهند در اثر گرانیهای شدید دو ماه اخیر میزان خرید مردم کاهش یافته، مسئولین میگویند وضع مردم بهتر شده است. با این گونه تبلیغ کردن و شعار دادن، نمیتوان امید را به جامعه تزریق کرد. تزریق امید به جامعه حتی در بدترین شرایط اقتصادی هم میسر است ولی نه با دادن اطلاعات غلط و گزارشهای خلاف به مردم بلکه با برخورد صادقانه و پرهیز از دروغ و خلافگوئی.
حضرات مسئولین تصور نکنند با وارد ساختن اتهام به کسانی که به خاطر گرانیها از آنها انتقاد میکنند میتوانند بر واقعیتها سرپوش بگذارند. اینها واقعیتهائی هستند که مردم لمسشان میکنند. شما اگر انتقادکنندگان را متهم به بدخواهی و تزریق ناامیدی به جامعه کنید، درباره مراجع تقلید که آشکارا میگویند داد مردم از گرانیها بلند است چه خواهید گفت؟ درباره نمایندگان مجلس که از خودتان هستند ولی هر روز از گرانیها انتقاد میکنند و میگویند نمیدانیم جواب مردم حوزههای انتخابیهمان را چگونه بدهیم، چه خواهید گفت؟ حال که ثابت شده است نمیتوانید مشکلات اقتصادی را حل کنید، لااقل با مردم صادق باشید و از طریق تزریق صداقت به جامعه درصدد امیدوار ساختن مردم برآئید.
سياست تبليغ وشعار از ابتداى انقلاب بوده وخوب هم جواب داد ،سخن مراجع هم سوپاپ است براى جلوگيرى از صداى مردم فعلا مملكت وعلى الخصوص مردم رها شده اند پيدا كنيد يك دلسوز !
اشتباه می کنید نه نمایندگان از مردمند و ونه مراجع تقلید . اینها همه از جیره خواران حاکمیت هستند اگر هر از چند گاهی دم از مردم می زنند فیلم بازی می کنند . اصلاً در ایران دیگر دینی وجود ندارد که احتیاج به مرجع در باری باشد!!!!
صدا و سیما ملی نیست بلکه تلویزیون دولتیه ضمن اینکه درست میفرماییدظلم به السویه عدله منتهای مراتب مسئولین ما خصوصا دولتی ومجلسیها دارن از سیری میترکن وبا اون حقوق چند. ده میلیونیشون به ملت میگن ایستادگی ومقاومت کنید بدون هیچ توجیهی همیشه برام سئواله که چرا ملتی در کشور ثروتمندی مثل ایران بایستی اینگونه در فقر وگرفتاری زندگی کنه وملت کشورهای عربی مثل قطروعربستان وامارات ووووودرفاه
بازار داخل را رها کرده اند.
همه به فکر صادرات هستند.
کاهنان معبد عامون هستند
اقا ما راضیم ارز 4200 را هم مسولین محترم و فرزندان گلشان اختلاس کنند ولی قیمت ها به گذشته برگردد اینکه نشد باز هم اختلای و باز هم گرانی شدیم چوب دو سر طلا
بله مراجع ونمایندگان از مردم بودند چون حقوق از دولت میگیرند .دیگر مردمی نیستند .اگر طرفداری مردم را بکنند .حقوق انها قطع میشود .انها مجبورند از حکومت دفاع کنند .پس مردمی نیستند
آدم سیر از حال گرسنه خبر نداره.....
این واقعیت مسولان ماهست..
و تاوقتی آقایان از سیری و اختلاس دارن میترکن کی میتونه بفهمه فیمت رهن واجاره و گرونی موادغذایی و گرانی بهداشت و درمان و......
حرف مردم این است ملت سخت ترین شرایط رو هم تحمل میکنه اما به شرطی که این شرایط سخت برای همه باشد نه قشر خاص مگر میشود یک عده توی ناز و نعمت باشند و از تحریم کاسبی کنند یک عده ای هم فق تحمل؟تا دیر نشده شرایط رو برا ی همه متعادل کنید.
همه فهمیدن اینکار که برنامه وبودجه انجام داد کشور را بکجا کشاند چرا اقای رییسی نمیخواهد بپذیرد از قدیم گفتن یک بز گر همه را الوده میکند اقای رییس جمهور زودتر یه فکری به حال رییس برنامه وبودجه ات بکن اگر بخواهی یک سال دیگر با ایشان ادامه بدهی چیزی از دولتت نمیماند
چرا ساندیس خورها فقط زیر اخبار مربوط به زنان و حجاب پیام میزارن الان کجا هستن و سرشون به کدوم آخور بنده خدا میدونه
به اونا هم دیگه ساندیس نمیدن😅😅😅
چند وقته که بهشون وعده میدن کهاگه طرفداری کنن کوپن ساندیس میگیرن