روزنامه هم میهن:
چرا با معترضان وضع حجاب که با پلیس هم درگیر شدند، برخورد جدی نشد؟
روزنامه هم میهن در سرمقاله خود به تجمع اعتراضی اخیر پیرامون وضعیت حجاب جلوی نهاد ریاستجمهوری که به درگیری با پلیس منجر شد، پرداخته است.
این روزنامه نوشت: رکن اساسی عدالت قضایی علاوه بر وجود قانون عادلانه؛ بیطرفی ضابطان و دادرسان است، اگر بیطرفی را از آنان بگیریم، هیچ چیز دیگری باقی نخواهد ماند، حتی قانون عادلانه هم بیفایده است. اتفاقاتی که این روزها در تهران رخ داده، نشانه روشنی از فقدان این بیطرفی در سطح ضابطان است که البته مقامات قضایی باید جبران کنند و دستور رسیدگی دهند.
ماجرا از این قرار است که چندین نفر در اعتراض به وضعیت حجاب جلوی نهاد ریاستجمهوری جمع میشوند و اعتراض میکنند. اولین نکته این است که مطابق روال موجود، که البته محل اشکال است، این تجمع فاقد مجوز رسمی بوده است و اگر بیطرفی ضابطان حاکم بود، باید با برگزارکنندگان آن مشابه سایر تجمعاتی برخورد شود که نیروی انتظامی آنها را نیز فاقد مجوز میداند.
ولی این افراد که تقریباً حرفهایِ این نوع تظاهرات و تجمعات هستند و در قم یا تهران دیده میشوند، نهتنها خودسرانه چنین اعتراضاتی را میکنند، بلکه مطابق فیلمهای موجود با شدت هر چه تمامتر و ابتدائاً به پلیس نیز حمله کرده و تعرض میکنند و بدتر اینکه خودشان را زخمی کرده و آن را به حساب پلیس گذاشتهاند و در نهایت طلبکار نیروی انتظامی هم شدهاند.
بگذریم از اینکه اگر وضعیت حجاب مسئله مردم بود، به جای چند نفر محدود باید دهها هزار نفر معترض میشدند، ولی همین تعداد هم ایرادی ندارد که اعتراض کنند، بهویژه اینکه چنین اعتراضی، اندازه معترضان واقعی را نشان میدهد، ولی مسئله این است که چرا در مواجهه با آنان مثل مواجهه با سایر معترضین عمل نمیشود؟ چرا آنان میتوانند پلیس را مجروح و به درمانگاه بفرستند، ولی خودشان همچنان در حصار امن رفتار کنند و محیط را به تشنج و تنش بکشند؟
پشت آنان به کجا گرم است که این اندازه فارغالبال میتوانند جلوی نهاد ریاستجمهوری تجمع کنند و با پلیس درگیر شوند و ابتدا به ساکن، به پلیس حمله کنند و در نهایت هم با رسیدگی قضایی جدی مواجه نشوند؟ مسئله اصلی این نیست که کسی بخواهد این افراد مجازات شوند، مسئله اصلی این است که چرا در مقام ضابط یا دادرس با این افراد برخوردی به کلی متفاوت با سایر معترضین مثل بازنشستگان یا معلمان و کارگران میشود؟
این تبعیض رفتاری موجب بیاعتباری نظم و قانون و عدالت میشود و خسارت این بیاعتباری برای جامعه و پیشرفت امور بیش از هر چیز دیگری است، مردم خواهند گفت که نکند مجموعههایی هستند که فراتر از قانون میتوانند رفتار کنند و قانون متنی صوری در خدمت منویات چنین افرادی است.
برای این که نمایشتان زیبا تر شود، اگر قسمتی از بدنتان زخمی شد، از آن خون برای پوشاندن صورتتان استفاده کنید. جلوهای سینمایی به کارتان میبخشد.
#هایهوی
#عوامفریبی
#شو
#فیلمهندی
دوست دارم نظر آنهایی که از مظلومیت پلیس دفاع میکردند را بدانم؟
حال احوالتان چطور است؟
هماهنگ شده بود . ملت را چی فرض کردند !!!!
باید ریشه را جستجو کرد که چه کسانی برداشت اشتباهی از اتش به اختیار دارند ، اینها خودجوش نیستند بلکه از جایی وکسی هدایت میشوند
اینها نور چشم نظام و دولت و میلیشای حکومت هستند....
معترضان خودی هستند ،چرا برخورد صورت بگیرد ،فیلم بفرستند به حقوق بشر که ما خیلی رئوف هستیم
آن چیز که عیان است
چه حاجت به بیان است؟
مردم خواهند گفت که نکند مجموعههایی هستند که فراتر از قانون میتوانند رفتار کنند و قانون متنی صوری در خدمت منویات چنین افرادی است.
اگر با این گروه بربر برخورد نشود که با ماموران درگیر شدند پس نباید از گروه مقابل هم انتظار داشت درگیر نشوند هیچ کسی فرا تر از قانون نیست
با این جماعت کسی جرئت ندارد برخورد جدی داشته داشته باشد.
وقتی میگه مملکت ماااال حزب الهی هاست منظور همینه
در اعترضات معلمان و کارگران و حتی اغتشاشات پارسال پلیس ابتدا کار به کار آنها نداشت ولی وقتی سد معبر خیابان کردن و جلوی ماشینها رو گرفتند پلیس باهاشون برخورد کرد که البته در اغتشاشات پارسال کلی پلیس زخمی و مجروح شد و تعدادی هم شهید شدند، فیلم همهاش موجوده و نیاز به این جوسازی های الکی هم نداره
چون ""خودی"" هستند
اینها نور چشمی شأن هستند مانند ارازل اوباش حمله کننده به معترضین سال 1388
یاد فیلم مختارنامه اون شاعره و پسرش می افتم که زمان مختار توسط برخی مردم گاو مذهبی کشته شدند،
خدا را شکر خوشحالم که فهمیدم انقلابی نما وجود داره.
این مردم آشوبگر نبودند اگر این مردم آشوبگر بودند در شعارهای شان به سند 203 اعتراض نمیکردند درواقع این اعتراض مثل همان اعتراضی بود که مردم در سال 1400 با در دست داشتن عکس های رهبر و شهید سلیمانی به واکسن اجباری اعتراض کردند معلومه که برخی مسئولان بیشتر طرفدار بی حجابی هستند