حسین شریعتمداری در واکنش به عزل شهرام دبیری: کمی دیرهنگام بود
مدیرمسئول کیهان در یادداشتی با عنوان «آقای پزشکیان! دست مریزاد شروع خوبی است» به برکناری معاون پارلمانی رئیسجمهور از سوی مسعود پزشکیان واکنش نشان داده است.

حسین شریعتمداری در این زمینه نوشت: ۱- آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان، از شخصیتی مردمی، صادق و سادهزیست برخوردارند و حفاظت از انقلاب اسلامی، پایبندی به نظام و تامین آسایش و معیشت مردم یکی از دغدغههای بارز ایشان است. بدیهی است که این ویژگیها، وقتی در صحنه عمل نیز، بروز و ظهور پیدا میکنند، امیدآفرین و کارگشا خواهند بود. دیروز جناب پزشکیان بعد از اطمینان - البته کمی دیرهنگام- از سفر اخیر آقای شهرام دبیری، معاون پارلمانی خود به قطب جنوب، این سفر اشرافی (لاکچری) را با آنچه از مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی انتظار میرود، ناهمخوان دانسته و در اقدامی خداپسندانه و درخور تقدیر، به مسئولیت ایشان در دولت چهاردهم پایان دادند. توضیح آن که؛
۲- آقای پزشکیان در حکم انفصال خدمت معاون پارلمانی خود آوردهاند: «در این ایام پس از بررسی خبر، قطعی شد که در ایام نوروز در سفر تفریحی قطب جنوب بودید. در دولتی که مفتخر به اقتدا به مولای متقیان است و در شرایطی که هنوز در کشورمان فشارهای اقتصادی بر مردم زیاد و محرومان پرشمارند، سفر پرهزینه تفریحی مسئولان رسمی، حتی با هزینههای شخصی، قابل دفاع و توجیه پذیر نبوده و با معیار سادهزیستی مسئولان سازگار نیست» و تاکید کرد که «دوستی دیرین و همکاری و خدمات ارزشمند شما در معاونت پارلمانی دولت چهاردهم، مانع آن نیست که پایبندی به صداقت، عدالت و وعدههایی که به مردم دادیم، مقدم داشته شود».
۳- آقای پزشکیان در اقدام اخیر خود به این کلام هوشمندانه حضرت امام -رضوانالله تعالیعلیه- که فقط یکی از دهها نمونه مشابه دیگر است جامه عمل پوشاندهاند. امام راحل میفرمودند:
«آنهایی که در خانههای مجلل، راحت و بیدرد آرمیدهاند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند و حتی از دور هم دستی برآتش نگرفتهاند نباید به مسئولیت کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند چه بسا انقلاب را یکشبه بفروشند و حاصل همه زحمات ملت ایران را بر باد دهند».
۴- این کلام حکیمانه رهبر معظم انقلاب نیز از میان دهها توصیه مشابه دیگر حضرت ایشان انتخاب شده است. توصیهای برگرفته از امیرالمؤمنین علیهالسلام که همیشه راهنما و راهگشاست:
«امیرالمؤمنین (ع) میگوید زندگی به سمت زهد باید برود. امروز در جمهوری اسلامی، اگر ما احساس بکنیم که زندگی به سمت اشرافیگری میرود، بلاشک این انحراف است؛ بروبرگرد ندارد. ما باید به سمت زهد حرکت بکنیم. نمیگوییم هم زهدهای آنچنانی، که متعلق به اولیاءالله است؛ نه، مسئولان درجه یک، مسئولان درجه دو، تا آن مسئولان درجات بعد هم باید در حد خود زهد داشته باشند، بعد هم به عامه مردم میرسد».
۵- گفتنی است، اوایل فروردین ماه جاری، انتشار خبری از سفر آقای شهرام دبیری معاون پارلمانی آقای پزشکیان و همسرشان به قطب جنوب که با هزینه سنگین بیش از
۲ میلیارد تومان صورت گرفته بود، موجی از تاسفِ همراه با تعجب و اعتراض مردم را به دنبال داشت. خبر، تاسفبار و تکاندهنده بود. این خبر، بعد از انتشار از سوی دفتر معاون پارلمانی آقای پزشکیان تکذیب شده و اعلام شد که: «شایعه مطرحشده مبنی بر سفر معاون پارلمانی رئیسجمهور به قطب جنوب صحت ندارد...»! و گفته شد که «تصاویر منتشرشده قدیمی بوده است»! این تکذیبیه و این ادعا با اسناد و شواهد منتشر شده همخوانی نداشت، ضمن آن که باز هم، انجام این سفر اشرافی تکذیب نشده بود. بلکه مناقشه را به زمان انجام سفر کشانده و آورده بودند «تصاویر منتشرشده قدیمی بوده است»! ...
۶- تکذیب خبری که شواهد و اسناد قابل توجهی حاکی از صحت آن بود، در محدوده معاونت پارلمانی رئیسجمهور باقی نماند و برخی از رسانههای وابسته به دولت هم دست به کار تکذیب شدند! خبرگزاری دولتی ایرنا و پایگاه رسمی اطلاعرسانی دولت (پاد) نیز، خبر را در حد
یک شایعه قلمداد کرده و دست به کار تکذیب آن شدند! در همان حال برخی از نزدیکان «دست به توئیت» دولت که اگر یک «تار موی» باریک در میان نیروهای انقلاب پیدا کنند، از آن کوهی به بلندای قله اورست میسازند نیز، ترجیح دادند با سکوت درباره این پدیده ناپسند، وقوع آن را تکذیب کنند! اظهارات دوپهلوی برخی دیگر هم که جای خود دارد! اما چرا؟! این «تکذیبهای کذب» به چه علت بوده است؟! چرا اصرار داشتهاند که رخداد تاسفآور یاد شده را نه فقط از نگاه مردم، بلکه از نگاه رئیسجمهور محترم نیز پنهان نگاه دارند؟! آیا این عده که سنگ همراهی با دولت را به سینه میزنند، مصداق واقعی «همراهان ناهمراه»! نیستند؟! و آیا رئیسجمهور محترم میتواند به ادعای همراهی آنها با دولت خویش اعتماد داشته باشد؟!
۷- تاکید آقای پزشکیان بر «وفاق» که با استناد به توصیههای قرآن و تاکیدهای حضرت امیر علیهالسلام در نهجالبلاغه شریف همراه بوده و هست، درخور تقدیر است ولی همراهی با افراد ناهمراه حتی اگر برخاسته از دوستیهای دیرین باشد، مصداق وفاق نیست، بلکه اقدامی زیانآور است که نمیتواند با شخصیت مردمی آقای رئیسجمهور همخوانی داشته باشد. این نکته نیز در حکم آقای پزشکیان دیده میشود، آنجا که نوشتهاند: «دوستی دیرین و همکاری و خدمات ارزشمند شما در معاونت پارلمانی دولت چهاردهم، مانع آن نیست که پایبندی به صداقت، عدالت و وعدههایی که به مردم دادیم، مقدم داشته شود».
۸- انتظار آن است - و انتظار خداپسندانه و گرهگشایی نیز هست- که رئیسجمهور و یا هر یک از دیگر مسئولان نظام، حوزه تحت مسئولیت خود را به دقت زیر نظر داشته باشند و کسانی را که به هر علت نظیر زندگی اشرافی، محکومیت امنیتی، همسوئی با دشمنان نظام، حمایت از فتنهگران و... با نظام زاویه دارند، به کار نگیرند. افرادی از این دست، همراهان ناهمراهند و این احتمال جدی وجود دارد که در ادعای همراهی خود صادق نباشند.
ای کاش کسانی که دوستی با امثال آقای صدیقی را بر احقاق حق و ساده زیستی مقدم می دارند نیز بیدار شوند
اصلاح طلبهااب رابریزن همان جاکه میسوزه دکترپزشکیان هم توصف ماست
درودبرپزشکیان که پوزاصلاح طلبهارابخاک مالید
چه کسی از شما نظر خواست خودترا قاطی مسائل می کنی خیال کردی منتظر تصمیم شما هستیم واین کار دکتر پزشکیان نشان دهنده این است با هیچ کس عقد اخوت نبسته است
اقای کیهان از این به بعد عزل نصب ها را با شما هماهنگ می کنیم
دیوانه
خخخ
عزل تو از کیهان دیگه خیلی خیلی خیلی دیر شده .
این آقایان قند تو دلشان در حال آب شدن است! چون یکی یکی دارن به خواسته های خود میرسند!
تأسف عمیق مردم از کوته فکرانی که بجای پیدا کردن دوای درد مردم ( که البته تخصصی هم ندارند) دنبال بازی فراری دادن افراد از دور رییسجمهور هستن!
راست میگه کمی دیر بود! آقای رییسجمهور بدان که این بار به سرعت عمل کنی تا پایان سال جاری قصد داریم همه کابینه را مرخص کنیم!!!
اگر زود بود میگفتی اصلا چرا این شخص انتخاب شده دور باشه میگی یه کم دور بود تو همیشه مخالفی
آره پزشکیان حافظ امثال توست.
منفی باف ترین چهره ایران این شخص است
تامیتوانید رفاه برای مردم درست کنید اما کارگزاران نباید رفاه گرا باشند زیرا درمسئولیتی بسرمیبرند که الگو پذیری میشود ورعایت الگوهای غلط هم غلطهای الگویی ایجاد میکند .نسبتی که با این همه مشکلات وتحریمها وفشارها اقتصادی درکل کشور هست وتغییر فضای ظاهر شهرها وخدمات شهری با مثلا عراق یا افغانستان یا دیگر کشورهای همسایه خیلی بهتراست این دید من فقط نیست هرکس پای خود را باهرانگیزه ایی یه مقدار آنطرفتر گذاشته باشد قضاوت مناسبی دارد .اما درباب معیشت ،اشتغال،مدیریت رفع تورم رضایتمندی وجود ندارد .درحکومت کردن، وزیر ،معاون ،مدیرکل،مدیرعامل ،معاونین مدیرکل وروسای مدیران ازصدرتا ذیل وضعیت خود را درزندگی کردن دقیقا بعنوان یک الگوی رفتاری درخور حاکمیت باید تطبیق دهند درحال حاضراینطوری نیست .ولی هزینه گردش تفریحی (معلوم هم نیست تفریحی بوده)این بنده خدا هم اگر درجایگاه یک معاون پارلمانی نبود ازنظرمن ایرادی نداشت .هرچند تا آنجا که من مطلع هستم یکی ویا دوتا نیستند متاسفانه زیادهستند ولی کارگزار گردشگر نیستند بلکه ثروت اندوزی هستند که خطرآن بمراتب بیشتر از تفریح این بنده خدا هست .فضاسازی کشور برای توجیه ساده زیستی ،ظاهری است اما درعمق مثل هسته وغشا کره زمین است که میسوزاند .وثروت اندوزان توجیه خوان مذهب گرا سوزاننده هستند .
تو خودت چی؟ زودهنگامی ؟
۴۷سال دیرهنکامه