گزارش کامل از دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب»
پنج کاندیدای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی معرفی شدند+جزئیات/ تمامی 10 کاندیدا، میثاق نامه جبهه را امضا کردند
دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» صبح امروز در مجموعه شهر آفتاب برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبر فوری ، دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» از دقایقی پیش در مجموعه شهر آفتاب با حضور سه هزار نفر از اعضای این جبهه آغاز شد.
قرار است در این نشست، از میان 10 نفری که در مجمع ملی اول به عنوان کاندیدا انتخاب شده بودند، 5 نفر به عنوان کاندیداهای نهایی جبهه مردمی، در جریان یک رأیگیری انتخاب شوند.
وکالت انتخاب نامزد نهایی به شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب تفویض شد
در پایان مجمع ملی دوم جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با موافقت و رأی اکثریت اعضای مجمع، وکالت انتخاب نامزد نهایی از بین پنج کاندیدای جبهه مردمی به شورای مرکزی این جبهه تفویض شد.
۵ کاندیدای نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای حضور در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری مشخص شدند.
5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری، عصر امروز (پنجشنبه 17 فروردین ماه) در دومین مجمع ملی نیروهای انقلاب انتخاب شدند.
انتخاب این افراد از بین 10 گزینه قبلی بود که در نخستین مجمع ملی نیروهای انقلاب انتخاب شده بودند.
براساس رای گیری صورت گرفته، از مجموع 2378 رای کسب شده، افراد زیر به ترتیب آرای اخذ شده، به عنوان 5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی انتخاب شدند:
سیدابراهیم رئیسی با 2147 رای
علیرضا زاکانی با 1546 رای
مهرداد بذرپاش 1404 با رای
محمدباقر قالیباف 1373 با رای
پرویز فتاح با 994 رای
نتایج کامل شمارش آرا به شرح ذیل است:
سیدابراهیم رئیس۲۱۴۷ رای
علیرضا زاکانی ۱۵۴۶ رای
مهرداد بذرپاش ۱۴۰۴ رای
محمدباقر قالیباف ۱۳۷۳ رای
پرویز فتاح ۹۹۴ رای
حمید رضا حاجی بابایی ۹۹۱ رای
علی نیکزاد ۹۴۷ رای
عزت الله ضرغامی ۹۳۰ رای
رستم قاسمی ۶۸۳ رای
محسن رضایی ۶۶۰ رای
از مجموع 2378 رای ماخوذه 2333 رای صحیح کسب شده است.
انتخاب 5 کاندیدای نهایی جبهه مردمی در مجمع امروز این جبهه با حضور دوربین های رسانه ها انجام شد.
حجت الاسلام رحیمیان رئیس هیئت موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب پس از اعلام آرای کاندیدا اعلام کرد که در صورت اعتراض دیگر کاندیداها به آرای کسب شده جبهه مردمی این آمادگی را دارد که اعتراضات را بررسی کرده و مستندات موجود را برای آنها شفاف ارائه دهد.
ذوالقدر در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب: جبهه مردمی برای حفظ دستاوردها و آرمانهای انقلاب شکل گرفت
محمد باقر ذوالقدر رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در دومین مجمع ملی این جبهه اظهار داشت: گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه آینده ارائه خواهم داد.
وی افزود: برخی درباره دلیل شکلگیری جبهه مردمی میپرسند که باید گفت جبهه مردمی بر اساس ضرورت تاریخی در این مرحله از حیات انقلاب شکل گرفته است.
ذوالقدر خاطرنشان کرد: ضرورت این مرحله از حیات انقلاب وحدت و انسجام نیروهای انقلاب است و این گمشده ماست، از این رو این جبهه برای دفاع از دستاوردها و حفظ نظام جمهوری اسلامی و آرمانهایی که در معرض آسیب است، شکل گرفت.
*اساسنامه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی قرائت و تصویب شد
مهدی چمران عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اساسنامه را به منظور تصویب نهایی قرائت کرد.
این اساسنامه که شامل 20 ماده و 16 تبصره است، با موافقت اعضای مجمع به تصویب خواهد رسید و سرفصل های آن شامل نام، محل، تعریف، ارکان، هیات امنا مجمع ملی، شورای مرکزی، هیات رئیسه، هیات اجرایی و ستاد مرکزی، هیات نظارت، هیات مشورتی، شوراهای تخصصی (کمیسیونها)، مجامع اقشار و اصناف، مجامع استانی، مجامع شهرستانی، شورای استانی و شهرستانی، شرایط عضویت، تامین بودجه و انحلال است.
متن این اساسنامه به شرح ذیل است:
اساسنامه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی
ماده 1: نام
«جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که از این به بعد در اساسنامه «جبهه مردمی» نامیده میشود.
ماده 2: محل
دفتر مرکزی جبهه مردمی در تهران است و در سراسر کشور دفاتر نمایندگی دارد.
ماده 3: تعریف
جبهه مردمی با هدف سازماندهی و همافزایی نیروهای انقلاب اسلامی شامل تمامی اشخاص، نهادها و تشکلهای انقلابی معتقد و ملتزم به اسلام ناب محمدی، نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی و پیرو رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظله العالی) با این اهداف تشکیل شده است:
1ـ ترویج و تعمیق گفتمان انقلاب اسلامی و تلاش برای تحقق مکتب و آرمانهای امام راحل(ره) و نظرات و اندیشههای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)؛
2ـ زمینهسازی و تسهیل حضور و مشارکت مردم در اداره امور کشور؛
3ـ شناسایی ضعفها، آسیبها و ناکارآمدیهای نظام اداری و اجرایی کشور و تلاش برای رفع و اصلاح آنها؛
4ـ تلاش برای از بین بردن فقر، فساد و تبعیض و تحقق عدالت و تأمین منافع ملی در جامعه؛
5ـ کمک به ایجاد وحدت و همبستگی ملی و افزایش امید به آینده؛
ماده 4: ارکان
1ـ هیئت امناء؛
2ـ مجمع ملی؛
3ـ شورای مرکزی؛
4ـ هیئت رئیسه؛
5ـ هیئت اجرایی و ستاد مرکزی؛
6ـ هیئت نظارت؛
7ـ هیئت مشورتی؛
8ـ شوراهای تخصصی (کمیسیونها)؛
9ـ مجامع اقشار و اصناف؛
10ـ مجامع استانی؛
11ـ مجامع شهرستانی؛
12ـ شورای استانی و شهرستانی؛
تبصره 1: ترکیب و نحوه تشکیل ارکان جبهه مردمی، وظایف اختیارات و ساختار تشکیلاتی آنان و امور پشتیبانی، اداری و مالی، نحوه اداره مجمع ملی مطابق آییننامهها و دستورالعملهایی است که به تصویب شورای مرکزی میرسد. هرگونه تغییر، اصلاح و تکمیل آنها یا ایجاد ارکان و ساختار جدید و وضع مقررات و آییننامهها و دستورالعملهای جدید منوط به پیشنهاد رکن مربوط و تصویب شورای مرکزی است.
تبصره 2: هرگونه تغییر و اصلاح مرامنامه و اساسنامه با تصویب شورای مرکزی و تأیید اکثریت مطلق مجمع عمومی و هیئت امنا انجام میشود.
ماده 5: هیئت امناء
هیئت امنای جبهه مردمی متشکل از سه نفر از فقهای برجسته و انقلابی است که جبهه مردمی در آغاز تأسیس با نظارت آنها شکل گرفته است. اعضای هیئت امناء میتوانند 2 نفر از شخصیتهای سیاسی و انقلابی را به عنوان عضو به جمع خود اضافه نمایند.
این هیئت، در ادامه فعالیت جبهه مردمی بر آن نظارت عالیه از جمله نظارت شرعی دارد و مصوبات مهم شورای مرکزی به تأیید آن میرسد.
چگونگی نظارت و شیوه جایگزینی اعضای جدید، مطابق آییننامهای است که با تصمیم هیئت امناء تهیه و تصویب میشود.
ماده 6: مجمع ملی
مجمع ملی جبهه مردمی از نمایندگان مجامع اقشار و صنوف، نمایندگان مجامع استانها و شهرستانها و شخصیتهای ملی و استانی که صلاحیت آنها مطابق آییننامههای مربوطه احراز شده است، تشکیل میشود.
ماده 7: شورای مرکزی
شورای مرکزی، شامل 30 نفر از اعضای منتخب مجمع ملی جبهه مردمی است که برای یک دوره 2 ساله انتخاب میشوند و وظیفه برنامهریزی و راهبری کلی جبهه مردمی و مدیریت مجمع ملی و سایر ارکان و واحدها را برعهده دارند. بدیهی است، تمامی وظایف شورای مرکزی تا تشکیل آن، توسط هیئت مؤسس انجام میپذیرد.
تبصره 1: پنج نفر از داوطلبان عضویت در شورای مرکزی که به ترتیب واجد بیشترین آراء بودهاند به عنوان اعضای علیالبدل شناخته میشوند.
تبصره 2: عضویت همزمان هر یک از اعضای شورای مرکزی در هیئتهای رئیسه، نظارت و مشورتی ممکن نیست مگر با تصویب حداقل دوسوم اعضای حاضر شورای مرکزی.
ماده 8: هیئت رئیسه
هیئت رئیسه، شامل 7 نفر از اعضای شورای مرکزی است که برای یک دوره 1 ساله، از سوی شورای مرکزی انتخاب میشوند و همه وظایف و مسئولیتهای مدیریت و اداره شورای مرکزی و مجمع ملی را مطابق آییننامهها و دستورالعملهای مصوب برعهده دارند. هیئت رئیسه متشکل از یک رئیس، 2 نائب رئیس، یک دبیر، 2 منشی و رئیس هیئت اجرایی است که با تصمیم شورای مرکزی تعیین میشوند.
تبصره 1: رئیس دفتر امور پژوهشی با پیشنهاد هیئت رئیسه و تأیید شورای مرکزی مشخص میشود و مسئولیت امور تحقیقاتی و بررسیهای تخصصی مسائل و موضوعهای مورد نیاز جبهه مردمی را برعهده دارد.
ماده 9: هیئت اجرایی و ستاد مرکزی
هیئت اجرایی از اعضای شورای مرکزی (به تعداد لازم) تشکیل میشود که برای یک دوره 2 ساله از سوی شورای مرکزی انتخاب میشوند و مسئولیت تمامی امور اجرایی، اداری، مالی و پشتیبانی جبهه مردمی را برعهده دارند.
هیئت اجرایی، یک رئیس از بین اعضای خود به شورای مرکزی پیشنهاد میدهد که پس از تأیید شورای مرکزی، ریاست هیئت اجرایی و ستاد مرکزی جبهه مردمی را برعهده میگیرد.
تبصره 1: هیئت اجرایی در صورت نیاز میتواند تا 5 نفر از افراد متعهد، کارآمد و متخصص را با اعطای حق رأی به جمع خود اضافه نماید.
ماده 10: هیئت نظارت
هیئت نظارت شامل 3 نفر (حداقل یک نفر از خواهران) از اعضای شورای مرکزی است که برای یک دوره 2 ساله از سوی شورای مرکزی انتخاب میشوند و م سئولیت تشکیل کمیته انضباطی، بررسی صلاحیت اعضای جبهه مردمی و مسئولان ارکان، نظارت بر انتخابات و رسیدگی به شکایات و سایر امور محوله را برعهده دارند.
تبصره 1: مدت مسئولیت هیئت نظارت هر دوره تا تشکیل شورای مرکزی دوره بعد ادامه خواهد داشت.
ماده 11: هیئت مشورتی
هیئت مشورتی، شامل 12 نفر از اعضای شورای مرکزی است که برای یک دوره 2 ساله توسط شورای مرکزی انتخاب میشوند. این شورا کانون اندیشهورزی، مرکز ارائه مشاوره به شورای مرکزی و تعامل با اشخاص و تشکلهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است.
اعضای هیئت مشورتی در صورت نیاز میتوانند به تعداد لازم از شخصیتهای مؤثر، ملی، عالم و مجرب در حوزههای مختلف را پس از تأیید شورای مرکزی به جمع خود اضافه کنند.
ماده 12: شوراهای تخصصی (کمیسیونها)
شوراهای تخصصی متشکل از تعداد 100 تا 150 نفر از اعضای باتجربه و دارای تخصص مجمع ملی هستند که با استفاده از کارگروههای مختلف، پس از تبادلنظر و انجام مراحل کارشناسی، طرحها و برنامههای پیشنهادی را برای تصویب به هیئت رئیسه مجمع ملی ارائه میدهند.
تبصره 1: جلسات شوراهای تخصصی حداقل سالی دوبار تشکیل میشود.
ماده 13: مجامع اقشار و اصناف
هر قشر و صنف تخصصی و حرفهای جامعه، دارای مجمع مختص به خود است که از عناصر انقلابی آن قشر و صنف تشکیل میشود و علاوه بر بررسی و ارائه طرح و برنامه مربوط به مسائل، موضوعها و مطالبات قشر خود، وظیفه معرفی نمایندگان خود را به شورای مرکزی برای عضویت در مجمع ملی جبهه مردمی برعهده دارد و نسبت به انجام وظایف مربوط به قشر خود تلاش میکند.
تبصره 1: تعداد نمایندگان هر قشر و صنف در مجمع ملی جبهه مردمی در دوره اول از سوی هیئت مؤسس و در دورههای بعد با تصمیم شورای مرکزی مشخص میشود.
تبصره 2: هر قشر و صنف دارای کمیتهای متشکل از 5 تا 7 نفر از اعضای فعال و مقبول آن قشر و صنف است که با انتخاب مجمع مربوط تعیین میشوند و نقش هیئت رئیسه آن را ایفا میکنند.
ماده 14: مجامع استانی
هر استان دارای مجمع مختص به خود است که از نمایندگان مجامع شهرستانها و نمایندگان اقشار و صنوف استان تشکیل میشود و برای شناسایی و جذب نیروهای انقلاب اسلامی در سطح استان تلاش میکند و وظیفه معرفی نمایندگان خود به شورای مرکزی برای عضویت در مجمع عمومی جبهه مردمی را برعهده دارد.
ماده 15: مجامع شهرستانی
هر شهرستان دارای مجمع مختص به خود است که از نمایندگان نیروهای فعال و انقلابی سطح شهرستان تشکیل میشود و علاوه بر بررسی و ارائه طرح و برنامههای مربوط به مسائل، موضوعها و مطالبات شهرستان خود، وظیفه معرفی نمایندگان خود به شورای مرکزی را به منظور عضویت در مجمع ملی جبهه مردمی برعهده دارد.
ماده 16: شورای استانی و شهرستانی
شورای استان از 15 تا 25 نفر از نمایندگان منتخب مجمع استان که برای مدت دو سال انتخاب میشوند، تشکیل میشود. شورای شهرستان نیز متشکل از 10 تا 15 نفر از نمایندگان منتخب مجمع شهرستان است که برای مدت دو سال انتخاب میشوند. برقراری ارتباط بین مجامع شهرستانی و استانی با ستاد مرکزی جبهه مردمی از جمله وظایف شوراهای استانی و شهرستانی است.
تبصره 1: شورای استان و شهرستان علاوه بر وظیفه برنامهریزی، مدیریت و راهبری فعالیت جبهه در سطح استان و شهرستان، نقش هیئت رئیسه مجمع استان و شهرستان را نیز ایفا میکند.
تبصره 2: دفاتر نمایندگی جبهه مردمی در استانها و شهرستانها برای انجام فعالیتهای اجرایی تشکیل میشود و نقش دبیرخانه شورای هر استان و شهرستان را نیز ایفاء مینماید.
ماده 17: شرایط عضویت
هر فرد حقیقی و حقوقی ایرانی که به اسلام، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران اعتقاد و التزام عملی داشته باشد، خواهان پیشرفت و اعتلای ایران و مخالف استیلای بیگانگان بر کشور باشد، اساسنامه، مرامنامه و خطمشی جبهه مردمی را بپذیرد و عضویت او با رعایت ضوابط، مورد پذیرش جبهه مردمی قرار گرفته باشد، عضو جبهه مردمی محسوب میشود.
ماده 18: تأمین بودجه
منابع مالی مورد نیاز جبهه مردمی از طریق حق عضویت اعضای حقیقی و حقوقی عضو جبهه و کمکها و هدایای نقدی و غیرنقدی اشخاص حقیقی و حقوقی تأمین میشود.
تبصره 1: دریافت هرگونه کمک مالی خارجی ممنوع است.
تبصره 2: درآمدها و هزینههای جبهه مردمی در دفاتر مربوط ثبت و در پایان سال مالی به شورای مرکزی و هیئت امنا گزارش میشود.
تبصره 3: سال مالی جبهه مردمی منطبق بر سال هجری شمسی است.
ماده 19: انحلال
در صورتی که یک سوم اعضای مجمع ملی جبهه مردمی تقاضای انحلال جبهه را بنمایند، پس از تصویب موضوع در مجمع ملی با کسب حداقل دوسوم آرا و تأیید هیئت امناء، این جبهه منحل خواهد شد.
تبصره 1: در صورت انحلال، تمامی اموال و داراییهای جبهه مردمی دراختیار ولی فقیه قرار میگیرد تا به هر نحو مصلحت میدانند صرف شود.
ماده 20
این اساسنامه در 20 ماده و 16 تبصره در تاریخ 9 فروردینماه 1396 به تصویب رسید.
زاکانی در جمع خبرنگاران: همه باید به لحاظ عقلی و اعتقادی از نامزد نهایی جمنا حمایت کنیم
علیرضا زاکانی دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران درباره تمکین به نظر نهایی جمنا اظهار داشت: کسی که نامزد نهایی شد از لحاظ عقلی، تعهد به پیمان و اعتقادی باید توسط دیگران حمایت و کمک شود.
زاکانی تاکید کرد: در نهایت باید یک نامزد در صحنه به عنوان نماینده جبهه انقلاب باقی بماند.
ضرغامی در جمع خبرنگاران: دولت «روحانی» ظرفیتهای نظام را «هدر» داد
سید عزتالله ضرغامی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: قرار نیست در انتخابات فضای دوقطبی انقلابی و ضدانقلاب شکل بگیرید و رقابت درون جریان انقلاب خواهد بود.
وی با بیان اینکه آقای حسن روحانی سالها در حاکمیت جمهوری اسلامی حضور داشته، گفت: اگر من رقیب آقای روحانی باشم، به مردم خواهم گفت که آقای روحانی درون جریان انقلاب است، اما از نظر من و بنا به دلائل و استدلالهایی که دارم، مدیریت ایشان ناکارآمد است.
ضرغامی با بیان اینکه دولت روحانی ظرفیتهای نظام را هدر داده و استفاده نکرده است، تصریح کرد: بنده آقای ظریف را از ظرفیتهای نظام میدانم و قطعاً در صورت پیروزی از این ظرفیت استفاده درست خواهم کرد. متاسفانه آقای روحانی با راهبردی غلط نتوانست از این ظرفیت استفاده کند.
وی با تاکید بر ناکارآمدی دولت روحانی در رفع مشکلات کشور، گفت: اگر رئیس دولت آینده باشم، در اولین اقدام جلسات کارشناسی با حضور مسئولان دولت فعلی برای آسیبشناسی دولت یازدهم برگزار خواهم کرد.
قاسمی در جمع خبرنگاران: مشکل کشور ناتوانی اجرایی است/ نیازمند یک دولت انقلابی اقتصادی هستیم
رستم قاسمی عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب در حاشیه دومین مجمع ملی این جبهه، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مشکل کشور منابع نیست بلکه کارآمدی است، اظهار داشت: مشکل کشور ناتوانی اجرایی است.
وی افزود: مدیران اجرایی کشور باید هم انگیزه و هم اعتقاد داشته باشند و با وجود نیروهای انقلابی مشکلات حل می شود.
قاسمی در پاسخ به این پرسش که بزرگترین مسئله کشور و دغدغه رهبر انقلاب اقتصاد است، اظهار داشت: 80درصد بیانات رهبر انقلاب در ابتدای سال و در حرم رضوی به موضوع اقتصاد اختصاص دارد و حتما باید دولتی اقتصادی روی کار آید.
حاجیبابایی: روند فعلی اشتغال تنها 40 درصد ورودی ها را پوشش میدهد
حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزشوپروش دولت دهم در حاشیه دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ما در باره همه مشکلات و معضلات کشور سرفصل هایی را آماده کردهایم، اظهار داشت: یک بسته اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی آماده شده است که اگر بخواهیم این برنامه را از همین امروز شروع کنیم، می توانیم.
بذرپاش: وحدت به خوبی در جریان انقلاب اتفاق افتاده است
مهرداد بذرپاش عضو هیأت رئیسه مجلس نهم شورای اسلامی در جمع خبرنگاران درباره تمکین به نظر نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای حمایت از کاندیدای واحد، اظهار داشت: وحدت به این خوبی اتفاق افتاده است و همه آمده اند، انشاالله پیروزی با جریان انقلاب خواهد بود.
وی درباره اینکه جبهه مردمی چه خلایی در کشور احساس کرده که وارد عمل شده است، افزود: کشور مشکلات زیادی دارد و رهبری با صدای بلند فرمودند که مردم گلایه مندند و از مشکلات اساسی رنج میبرند، لذا این مدل های آزمون و خطا و غیر علمی و مدیریتی که مردمی نیست، باعث شد جبهه مردمی وارد عمل شود.
دستجردی : دستگاه اجرایی کشور ناکارآمد است/ این ناکارآمدی را در جنبههای مختلف زندگی مردم میبینیم
مرضیه وحید دستجردی، سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران درباره چرایی ورود این جبهه به عرصه سیاسی کشور گفت: به نظر میرسد دستگاه اجرایی کشور ناکارآمد است که این ناکارآمدی را در جنبه های مختلف زندگی مردم میبینیم و این وضع شامل وضعیت بد زندگی و اشتغال مردم است.
وی با تاکید بر اینکه مردم از وضعیت فعلی اقتصاد و وادادگی مسئولان اجرایی شاکی هستند افزود: باید طرح نویی در انداخته شود و دولتی آمده و زمام اجرای امور را در دست بگیرد که کارآمد باشد.
چمران در جمع خبرنگاران:
۵ کاندیدای نهایی جبهه مردمی حتی در مناظرهها همدیگر را حمایت خواهند کرد/ همه ۵ نامزد تعهد کتبی و اخلاقی دادهاند که از نامزد نهایی حمایت کنند
مهدی چمران عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در حاشیه دومین مجمع ملی این جبهه مردمی و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که پیشبینی شما از میزان موفقیت جبهه مردمی در انتخابات ریاست جمهوری 96 چیست، گفت: کار ما پیشبینی نیست، وظیفه ما این است که وارد عرصه کار و تلاش شویم و هرآنچه که نیرو هست، همه مردم تلاش خود را بکنند و آنچه به صلاحمان باشد خداوند آن را رقم خواهد زد.
چمران همچنین در پاسخ به این سوال که آیا 5 نفر نهایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب به سازوکار این جبهه مردمی پایبند خواهند بود، تصریح کرد: چگونگی ادامه کار این 5 نفر را ما در شورای مرکزی دنبال میکنیم و این 5 نفر معتقد هستند و حتی این را پذیرفتهاند که در شرایطی که به یک نفر رسیدیم، بقیه به نفع او کنار بروند.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب تأکید کرد: این تمکین به سازوکار جبهه مردمی را هم به صورت کتبی و هم به صورت تعهد اخلاقی پذیرفتهاند و وقتی به گزینه نهایی رسیدند، از فرد نهایی حمایت خواهند کرد.
وی با تأکید بر اینکه بنا بر این است که این 5 نفر همدیگر را حمایت کنند، اظهار داشت: این 5 نفر خدایناکرده با هم رقابت نخواهند کرد و حتی اگر در مناظرهها هم حضور داشته باشند، همدیگر را حمایت خواهند کرد و این حمایت تا پایان ادامه خواهد داشت.
حداد عادل در دومین مجمع جبهه مردمی نیروهای انقلاب:
دو جریان ثروت و قدرت در این دولت مسئولیت گرفتند/ «اعتدال» به اندازه «اصلاحات» مبهم بود
حداد عادل با تأکید بر این که با پیروزی روحانی دو جریان ثروت و قدرت مسئولیتها را برعهده گرفتند، گفت: نتیجه این جریان، حقوقهای نجومی و افتضاح صندوق ذخیره فرهنگیان شد.
غلامعلی حداد عادل در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به این که دولت یازدهم با شعار اعتدال و مذاکره با تحریمکنندگان به پیروزی رسید، گفت: کسانی که هشت سال در قدرت نبودند با پیروزی آقای روحانی برای پست ها و مقام ها هجوم آوردند.
وی با تأکید بر این که دو جریان ثروت و قدرت آمدند و مسئولیت ها را به عهده گرفتند، عنوان داشت: نتیجه این جریان حقوقهای نجومی و افتضاح صندوق ذخیره فرهنگیان شد.
حداد عادل با اشاره به این که شعار «اعتدال» به همان اندازه «اصلاحات» مبهم بود، گفت: اعتدال حرفی بود که از اول نه اصلاحطلبان آن را فهمیدند و باور کردند و نه اصولگرایان.
نیکزاد در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب:
سوءتدبیر در امور کشور آشکار است/ کیش رفتن و خانه میلیاردی برای مسئولان ایراد است
وزیر دولت دهم با بیان اینکه باید طبق شاخصههای مدیر علوی به افرادی که نزدیکتر و عاملتر هستند رأی داد، گفت: سوءتدبیر و ناکارآمدی در اداره کشور آشکار و مبرهن است.
علی نیکزاد وزیر مسکن دولت دهم در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که صبح امروز (پنجشنبه 17 فروردین) در مجمع فرهنگی شهر آفتاب برگزار شد، با بیان اینکه افرادی با بنده تماس گرفته و از من خواستند که در این مراسم حضور پیدا نکنم، اظهار داشت: من به تقوا و هوش سیاسی شما ایمان دارم و با خضوع و فروتنی در بین شما حضور پیدا کردم؛ یادم نمیآید جایی نیروهای انقلاب و متدینین من را دعوت کرده باشند و من اجابت نکرده باشم.
نیکزاد تصریح کرد: به خاطر احساس تکلیف شرعی و مراجعه متعدد به بنده برای اینکه گفتند کشور به یک اقدام و عمل انقلابی و مجاهدت نیاز دارد، در خدمت شما هستم.
وزیر دولت دهم با تأکید بر اینکه من به خاطر تکلیف آمدهام و از اینکه امروز تکلیف این فرزند کوچک خود را مشخص میکنید خدا را شاکرم، افزود: در اداره امور کشور، سوءتدبیر مبرهن و آشکار است و اینکه تدبیری برای آن وجود ندارد، دغدغه دلسوزان است و باید برای رفع این سوءتدبیر چارهای اندیشید.
وی تصریح کرد: اواخر دولت قبل و در سال 92 مجموعهای جوانان متعهد و انقلابی و دلسوز و تحصیلکرده و کارکرده تشکیل دادیم و در عرصه سیاست و فرهنگ و اقتصاد فعال هستند و از این رو دهها مجلد برای اداره صحیح امور کشور آماده است.
نیکزاد با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در حرم رضوی درباره اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: قبول کنید قوه مجریه، اداره کشور و کشورداری را به خوبی انجام نداده است.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلابی با بیان اینکه عید فقط کیش نیست، هر چند که کیش رفتن ایرادی ندارد، یادآور شد: ماشین و خانه میلیاردی آنچنانی داشتن هیچکدام ایرادی ندارد، اما برای مسئولان ایراد است؛ آیا ما با این وضعیت میخواهیم اقتصاد سالم داشته باشیم؟ هیهات.
وی خطاب به رئیسجمهور با بیان این نکته که چطور منتقدان خود را بیسواد میخوانید، گفت: ایشان منتقدان را به جهنم حواله میدهد، مگر بهشت را به اسم شما قباله زدهاند؟ اگر کسی سعهصدر ندارد نباید در جمهوری اسلامی بخشدار شود چه برسد به رئیسجمهور.
وی ضمن انتقاد از ادعای عدالتمحوری با وجود هزار فامیلی گفت: اگر هزارفامیل حکومت کنند، پس باید اسم ما روستاییها را حذف کنید؛ آیا عدالت خوب است فقط برای تخممرغدزدها، آیا کسی حق ندارد وارد تشکیلات خانوادگی برخیها شود؟ باید مشخصههای مدیر علوی را بررسی کنید و هر کس را که به این شاخصها نزدیکتر و عاملتر بود، به قول امروزیها علیبرکتالله به او رأی دهید.
نیکزاد با بیان اینکه بانکها با ربا به جنگ با خدا رفتهاند، تصریح کرد: 109 هزار میلیارد تومان منابع قرضالحسنه پسانداز و جاری کشور است، اما باید برای ازدواج، مسکن، تولید و مباحث کلان و اساسی نقش ویژهای قائل شویم؛ فقط در بخش مسکن میتوان 2.5 میلیون شغل ایجاد کرد، اما در این حوزه به مسکن ظلم و جفا شد.
قاسمی در مجمع جبهه مردمی نیروهای انقلاب:
حق کشور ما شرایط کنونی اقتصادی نیست/ ظرفیتهای فراوانی چون انرژی و کشاورزی در کشور وجود دارد
وزیر سابق نفت با بیان اینکه حق کشور ما شرایط کنونی اقتصادی نیست، گفت: ظرفیتهای فراوانی چون انرژی، کشاورزی و جغرافیایی در کشور وجود دارد.
رستم قاسمی وزیر سابق نفت و عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب ظهر امروز در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب که در محل شهر آفتاب تهران برگزار شد، اظهار داشت: قطعاً اداره کشور نیازمند برنامه جامعی است که حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... را شامل شود، اما به فرموده رهبر انقلاب چالش بزرگ کشور اقتصادی است.
وی افزود: در کشوری زندگی میکنیم که قدرت اول منطقه هستیم و در معادلات بینالمللی نقش تعیینکننده داریم و کشورمان امنترین کشور دنیاست، ولی در عینحال شاهد هستیم که در این کشور همسر جانباز، خودسوزی میکند و مشکلات بزرگ اجتماعی کشور را گریبانگیر کرده است.
قاسمی اظهار داشت: در کشوری زندگی میکنیم که با دیپلماسی التماسی نهتنها چرخ سانتریفیوژها نچرخیده، بلکه چرخهای اقتصاد نیز از کار افتاده است.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه به دلیل ناتوانی دولت «صد پیر» شرایط اقتصادی کشور دچار بحران شده است، تصریح کرد: در سال گذشته 156 هزار طلاق در کشور ثبت شد، در صورتیکه در برابر این آمار از 900 ازدواجی که باید ثبت میشد، 675 هزار ازدواج در کشور ثبت شده است.
وی ادامه داد: آمارهای اشتغال برای مردم شرمآور است و شاهدیم که کشور را تعطیل کردهاند.
قاسمی با اشاره به ادعای دولت مبنی بر تکرقمی شدن نرخ تورم خاطرنشان کرد: وقتی کشور را تعطیل کردهاند، معلوم است که تورم نیز کاهش مییابد و این مانند خودرویی است که روشن نشده و طبیعتاً صدایی از آن بیرون نمیآید.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با تأکید بر اینکه فرصت سعی و خطا نداریم، گفت: روند فعلی مشکل کشور را حل نمیکند و تجربه ثابت کرده هرجا انقلابی عمل کردهایم، توانستهایم.
وزیر سابق نفت با اشاره به تجربه دفاع مقدس برای مدیریت مشکلات کشور اظهار داشت: دوران دفاع مقدس باور کردیم که میتوانیم و دوران پس از جنگ نیز جوانان انقلابی با روحیه انقلابی توانستند شعار حضرت امام(ره) مبنی بر شعار «ما میتوانیم» را اثبات کنند، درحالیکه در آن دوران کشور های خارجی برای سرمایهگذاری در بازسازی ایران آماده بودند.
وی با بیان اینکه در دوران تحریمها همه ابزارها را برای فروپاشی ایران بهکار بردند، افزود: از دستاوردهای ما میتوانیم، اقتدار منطقهای و پیشرفت ایران در صنعت دفاعی است و نمونههای بیشمار دیگری نیز در تشریح نتایج رویکرد ما میتوانیم، وجود دارد.
قاسمی با بیان اینکه کسی به طرحهای کشور در روزهای بازسازی پس از جنگ باور نداشت، خاطرنشان کرد: کسی باور نمیکرد سد کرخه و سایر سازههای بزرگ آبی کشور توسط دلاورمردان و جهادگران ایرانی ساخته شود.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب در همین راستا ادامه داد: کسی باور نمیکرد روزی شرکتهای ایرانی جایگزین کارتلهای خارجی برای بازسازی و پیشرفت کشور شوند.
وی با بیان اینکه در دوره تحریم همه ابزارهای لازم را برای فروپاشی اقتصاد ایران بهکار گرفتند، تصریح کرد: ولی شاهد بودیم که تحریمکنندگان پس از دو سال اعلام کردند که تحریم به ایران اثر نکرده است، درحالیکه آنها انتظار ایجاد مشکلات فراوان در حوزههای مختلف کشور از جمله صنعت نفت داشتند.
قاسمی افزود: دوران تحریم شرایط سختی بود اما آنها به دنبال تسلیم ما بودند ولی دو اتفاق بزرگ به وقوع پیوست.
وزیر سابق نفت با تشریح دو دستاور بزرگ تحریم علیه کشورمان گفت: تحریمها ظالمانه بود و هیچکس آن را تأیید نمیکند ولی بهجای فروپاشی اقتصادی، به خودکفایی رسیدیم و همچنین غنیسازی در صنعت هستهای روزبهروز پیشرفت کرد.
وی با انتقاد از رویکرد سیاست خارجی دولت یازدهم تصریح کرد: غربیها دنبال مذاکره بودند ولی متأسفانه ما عجله کردیم و نتوانستیم از فرصت به وجودآمده استفاده لازم را ببریم.
قاسمی با تأکید بر اینکه حق کشور ما شرایط کنونی اقتصادی نیست، اظهار داشت: ظرفیتهای فراوانی چون انرژی، کشاورزی و جغرافیایی در کشور وجود دارد ولی ما پاسخی برای مردم به خاطر مشکلات موجود نداریم.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب در همین راستا ادامه داد: نزولات آسمانی فراوان است ولی از آن استفاده نکردهایم و اقتصاد ایران باید از منابع محوری به دانشمحوری تغییر یابد.
وی با تأکید بر اینکه اگر روند فعلی اقتصاد ادامه یابد اثبات ادعای دشمن است که دین و دینداری نمیتواند پاسخگوی نیازهای کشور باشد، گفت: این ضعفها و اثبات ادعای کشور ظلم بزرگی به دین خداوند است.
قاسمی با تأکید بر اینکه مشکل کشور برنامه نیست، خاطرنشان کرد: دلیل نیز این است که سیاستهای کلان توسط رهبر انقلاب ابلاغ میشود و اگر به سند چشمانداز برسیم به رتبه 5 کشور اول دنیا خواهیم رسید.
وزیر سابق نفت با تأکید بر اینکه رئیسجمهور مسئول اجرایی کشور است نه تئوریپرداز و سخنران، تصریح کرد: ما لوکوموتیو را دست لوکوموتیوران ندادیم و دلیل مشکلات کنونی نیز از همین مسئله سرچشمه میگیرد.
وی با تأکید بر اینکه باید برای مردم شغل درست کنیم، اظهار داشت: 14 معضل اصلی کشور که میتوان با حل آنها فقر، رکود و بیکاری را از بین برد را بررسی کردهایم و در قالب برنامهای به نام اقتصاد قدرتمند درآوردهایم.
قاسمی افزود: برنامه اقتصاد قدرتمند با همکاری برخی متخصصان حوزه و دانشگاه تدوین شده که نسخه عملی برای نجات اقتصاد کشور است و نکته ممیزه این برنامه نسبت به سایر برنامهها این است که بر اساس مدل داخلی طراحی شده است.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با اشاره به اینکه اقتصاد امروز دغدغه رهبر انقلاب، مشکل مردم و نقطه ضعف دولت است، تصریح کرد: راهحل آن اقتصادی قدرتمند و به کارگیری نیروهای مجرب و روحیه جهادی است.
وی افزود: امروز 20 میلیون فقیر در کشور داریم که حتماً میتوانیم مشکلات آنها را حل کنیم.
قاسمی با بیان اینکه در دوران وزارتم، مسئولیت پرداخت 90 درصد یارانهها با من بود، گفت: در آن موقع 420 هزار میلیارد تومان درآمد از یارانهها بود، درحالیکه امروز این رقم به بیش از 80 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وزیر سابق نفت در همین راستا ادامه داد: شب پرداخت یارانهها مصیبت عظمای دولت است، درصورتیکه باید مصیبت را جای دیگری جستجو کرد نه در پرداخت یارانهها.
وی با تأکید بر اینکه هدف مشترک همه ما پیروزی در انتخابات است، اظهار داشت: مطالبات همه مردم اقتصادی است و نقطه مشترک همه ما و اقشار مختلف مردم نیز اقتصادی است.
قاسمی با اشاره به اینکه دولت به دنبال فرار از پاسخگویی است، گفت: دولت دنبال سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کردن اقتصاد است، درحالیکه مشکل اساسی امروز اقتصاد است و باید همه متخصصان در این زمینه از دولت مطالبهگری کنند.
رحیمیان در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب:
قالیباف در صورت ورود به انتخابات با روند جمنا متعهد خواهد بود
رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت که قالیباف پیام داده است که در صورت ورود به انتخابات از روند کار جبهه مردمی حمایت خواهد کرد و به آن متعهد خواهد بود.
حجتالاسلام محمدحسن رحیمیان رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در دومین مجمع ملی این جبهه اعلام کرد: آقای محمدباقر قالیباف پیام داده است که در صورت ورود به انتخابات از روند کار جبهه مردمی حمایت خواهد کرد و به آن متعهد خواهد بود.
خاطرنشان میشود دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی امروز با حضور سه هزار نفر از اعضای مجمع، رئیس و اعضای شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی و برخی از شخصیتهای برجسته سیاسی در مجتمع فرهنگی شهر آفتاب در جوار مرقد مطهر رهبر کبیر انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.
ضرغامی در دومین مجمع عمومی ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی:
کلید حل مشکلات کشور نگاه به استانها است/ اخبار حکایت از خریداری شبکهها و سایتها خریداری شده برای ایام تبلیغات انتخابات دارد
رئیس اسبق صدا و سیما گفت: یکی از کلیدهای حل مشکلات کشور نگاه به استانها است و در بسیاری از استانها باید برنامههای خاص و ویژهای را پیریزی کنیم.
عزتالله ضرغامی رئیس اسبق صدا و سیما صبح امروز (پنجشنبه) در دومین مجمع عمومی ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در شهر آفتاب به ضرورت توجه به افکارعمومی اشاره کرد و اظهار داشت: افکارعمومی اهمیت زیادی دارد، به همین دلیل در قرآن مکرراً به این معنا اشاره شده است.
وی افزود: یکی از پرسشهای جدی جریان موسوم اصولگرایی که امروز تبدیل به جریان انقلابی شده است این است که در جلب افکارعمومی موفق عمل نکرده است.
رئیس اسبق صدا و سیما با بیان اینکه جبهه انقلاب به خصوص در دورههای انقلاب در انتخابات موفق نبوده است، علت این عدم موفقیت را عدم ارتباط مؤثر با افکارعمومی عنوان کرد.
ضرغامی در همین خصوص توضیح داد: اصولگرایان حتی در سال 84 که آقای احمدینژاد البته شخصیت دیگری داشت و منتخب جریان اصولگرایی کس دیگری بود، نتوانست موفق شود و منتخب اصولگرایان نفر ششم شد.
به اعتقاد ضرغامی، انتخابات این دوره با پدیده جدی فضای مجازی مواجه است و دشمن از یکسو و رقیب از سوی دیگر برای فضای مجازی برنامه دارد.
وی ادامه داد: اخبار حکایت از این دارد که شبکهها و سایتها خریداری شده و در ایام تبلیغات انتخابات، اینها همهجانبه با انتشار گسترده در فضای مجازی کارها را دنبال خواهند کرد.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، به ضرورت وحدت پرداخت و تصریح کرد: در غیاب احزاب گسترده، فراگیر، شخصیتهای محوری و کلیدی که بتوانند اکثریت نیروهای انقلابی را دور هم جمع کنند، راهاندازی این جبهه از اموری است که تصور آن نیز دشوار است.
ضرغامی میگوید که باید از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به عنوان نهالی نوپا پاسداری کرده و این نهال احتیاج به آبیاری، سمپاشی، هرس و تکیهگاه دارد که قوام گرفته و تبدیل به یک شجره شود.
وی ادامه داد: این مجمع عمومی که تشکیل شده و قریب به 3 هزار نفر با سازوکار قابل قبول گرد هم جمع شدهاند، اولین تضمین برای سلامت جبهه انقلاب هستند، البته برخیها نگران هستند و شما اگر آنها با این مقوله همکاری نکردند، این را به حساب مقابله با جمع نگذارید.
رئیس اسبق صدا و سیما در همین زمینه به سعید جلیلی و اظهارات وی در مورد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اشاره و تأکید کرد: آقای جلیلی را همه قبول داریم، بنابراین ایشان اگر نگران جبهه مردمی و نیروهای اسلامی است، نگرانی ایشان احترام بگذاریم و مراقب باشیم خطایی صورت نگیرد و بعد ببینیم به آقای جلیلی و دیگران اضافه شود.
ضرغامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر کسی به خاطر رفاقت و دوستی با من چشم را بر شایستگی دوست دیگری ببندد، بنده سر پل صراط یقه آنها را خواهم گرفت.
رئیس اسبق صدا و سیما با تأکید بر اینکه شما از من خواستید که نامزد شوم، گفت: صمیمانه تقاضا میکنم که شرعاً و به لحاظ قانون تشکیلات جبهه، فرمایشات دوستان و بیانهای آنها را به دقت توجه کنید.
وی با بیان اینکه تاکنون در کشور رئیسجمهور تکدورهای نداشتهایم، گفت: رئیسجمهوری نبوده که ریاست جمهوری خود شکست بخورد و این اولین دورهای است که ما چنین برداشتی داریم.
ضرغامی در مورد برنامهها و ایدههای خود نیز اظهار داشت: 3 گروه از کارشناسترین دوستانم را مسئول کردم تا در مورد مسائل اولویتدار کشور را بررسی کنم، این کار صورت گرفته و نتایج خوبی نیز داشته است و درباره حوزههای اقتصادی، اجتماعی و سیاست خارجی با اولویت 20 مورد طراحی و اقدام عادل را صورت دادم.
به اعتقاد وی، به اندازه کافی در کشور قانون تصویب و حرف زده شده است و در سالهای اخیر نیز سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ و بسیاری از سخنرانیهای خوب امروز نیز در 24 محور اقتصاد مقاومتی وجود دارد.
رئیس اسبق صدا و سیما ادامه داد: سیاست کلی ابلاغی مقام معظم رهبری هم در 80 بند ارائه شده و دولت آقای روحانی نیز برای آن ستادی تشکیل داد و طرحهای بسیاری اجرا شد و آقای روحانی آنها را اعلام کردند و مقام معظم رهبری هم در برخی موارد این اقدامات را تأیید فرمودند و کارهایی صورت دادند.
وی، مدیریت داشتهها و نگاههای استانی را یکی از اساسیترین برنامهها برای ارائه کشور عنوان و تأکید کرد: یکی از کلیدهای حل مشکلات کشور، نگاه به استانها است و در خیلی از استانها باید برنامه خاص و ویژهای را برنامهریزی کنیم.
فتاح در پیامی به دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب:
سازوکار جبهه مردمی در انتخاب نامزدهای انتخاباتی را قبول دارم
پرویز فتاح با تأکید بر این که سازوکار انتخاب کاندیدا را از سوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب را قبول دارد، تصریح کرد: از هیچ کمکی برای پیشبرد اهداف جبهه مضایقه نخواهم کرد.
حجتالاسلام محمدحسن رحیمیان رییس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی دقایقی پیش پیام پرویز فتاح درباره علت عدم حضورش در مجمع ملی دوم این جبهه را قرائت کرد.
این پیام به شرح ذیل است:
نسبت به اعضای شورای مرکزی و همه اعضای مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، عرض احترام و ارادت دارم اما به علت معذوراتی که شورای مرکزی از آن مطلع است، از حضور عذرخواهی می کنم اما ساز و کار جبهه مردمی در انتخاب نامزدهای انتخاباتی را قبول دارم و از هیچ کمکی برای پیشبرد اهداف جبهه مضایقه نخواهم کرد و از ارادت بنده ناچیز نسبت به این جبهه کم نخواهد کرد.
پرویز فتاح
زاکانی در دومین مجمع ملی جبهه مردمی:
«دولت اصلاح و اقدام» براساس مکتب امام عمل خواهد کرد/ میتوان در 4 سال فقر را ریشهکن کرد
دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه «دولت اصلاح و اقدام» براساس مکتب امام عمل خواهد کرد امروز روز حساب برای آقای رئیسجمهور است؛ نه روز انشاء خواندن و باید پاسخ دهد چرا دست مفسدان را باز گذاشته است.
علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که صبح امروز در مجموعه فرهنگی شهر آفتاب برگزار شد ضمن تبریک ایام ولادت حضرت علی (ع) و تشکر از جبهه مردمی اظهار داشت: از بنده سوالات مکرری شد که چرا شما به انقلاب سوم اصرار دارید؛ باید بگویم که ما در انقلاب اول استبداد و در انقلاب دوم با نظام سلطه برخورد و آنها را از کشور بیرون کردیم و ما در انقلاب سوم باید ایرانی مبتنی بر مکتب امام بسازیم.
زاکانی با بیان اینکه باید در مسیری حرکت کنیم که ایران براساس دیدگاه امام و رهبری ساخته شود و همه باید در این زمینه قیام و مجاهده کنند افزود: با انتخاب ترامپ در آمریکا بزرگترین امکان برای ایران فراهم شد و پیروزیهای مقاومت شرایط را برای انقلاب اسلامی فراهم کرد اما ما در داخل سختیها و موانعی داریم.
دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با توجه به اینکه اقتصاد فوریت اول کشور ما است به طرح سوالی در زمینه اقتصاد پرداخت و اظهار داشت: پس از 38 سال چرا هنوز شعار سال اقتصادی است و 60 درصد نام سالها به شعارهای اقتصادی اختصاص داده شده است و ما درواقع هنوز درجا میزنیم.
وی تاکید کرد: مشکل از زمانی شروع شد که الگوی توسعه غربی به عاریه به کشور به ارمغان آورده شد و مسئولان ما فرهنگ جهاد و شهادت را فراموش کردند و برنامههای اقتصادی کشور را براساس توسعه غربی نوشتند و از این رو 6 برنامه توسعه در کشور برپایه اقتصاد تنظیم شده بدون آنکه به مکتب امام و سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب توجه شود.
وی در ادامه با بیان اینکه شهدا هیچگاه افراد را به خود دعوت نمیکردند و بیراه نشان کسی نمیدادند خاطرنشان کرد: ما همه باید خود را بر محور ولایت و مسیر ولایت فدا کنیم.
زاکانی مشکل امروز کشور را معضلات اقتصادی برشمرد و اولین مانع در کشور را فساد دانست و گفت: هم در دولت قبل و هم در این دولت برای مبارزه با فساد دادگاهی شدم اما هر بار چون حق را گفتهام تبرئه شدهام.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز مبارزه با فساد هزینه میخواهد و باید پیوستگی قدرت و ثروت را قطع کرد یادآور شد: امروز روز حساب برای رئیسجمهور است نه روز انشاء خواندن، رئیس جمهور باید بگوید چرا در دولت فعلی دست برخی را باز گذاشت تا غارت صورت گیرد.
وی مواجهه با فساد را اولین اولویت برای رفع موانع و بهبود رشد اقتصادی عنوان کرد و گفت: اگر در سال 80 به بحث مبارزه با فساد توجه کرده بودیم امروز دچار این مشکلات نبودیم. لذا باید در این مسیر قیام و ایستادگی کرد و البته همت هم نیاز است.
زاکانی با اشاره به لزوم شفافیت فضای اقتصادی و ایجاد شناخت زمینههای فساد و همچنین شناسایی مفسدان تاکید کرد: این سه رویکرد باید از مهمترین مسائل دولتها باشد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی نام دولت خود را «دولت اقدام و اصلاح» عنوان کرد و گفت: ما سعی داریم براساس چارچوب مکتب امام و به پرچمداری رهبر انقلاب مشکلات را حل کنیم.
وی با بیان اینکه دولت برای کاهش تورم کشور را دچار رکود کرده است راه عبور از رکود را توجه به منابع داخلی دانست و افزود: راه عبور از رکود سرمایهگذاری خارجی نیست بلکه ایجاد اشتغال پایدار و توزیع عادلانه ثروت است.
زاکانی با بیان اینکه ما امروز 16 میلیون تن امکان تولید در صنایع پتروشیمی پایین دستی را داریم و این از زمینههای اشتغال است افزود: از این رقم تنها 2.8 میلیون تن فعال است در حالی که امکان افزایش آن وجود دارد و ما باید به فراتر از مرزهای خود بیاندیشیم چرا که بازار بزرگتری همچون مسلمانان جهان، جبهه مقاومت و بازار مستضعفین فراروی ما است.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی خارجی باید تغییر رویه دهد و ما باید در کنار رایزن فرهنگی باید رایزن اقتصادی داشته باشیم و سفارتخانههای ما باید ملجا تجار و صادرکنندگان ما باشد.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی با 25 میلیون بهرهبرداری تنها 5 درصد از سهم کشور را به خود اختصاص داده و این ظلم بزرگی محسوب میشود گفت: در بخش فرهنگی تعلیم و تربیت پیشران فعالیتها است و 70 درصد بهرهوری متعلق به توسعه انسانی است.
زاکانی در ادامه با اشاره به اختصاص داشتن 89 درصد از آب کشور به بخش کشاورزی و رفتن به سمت قحطی در این زمینه تاکید کرد: با اندک تلاشی میتوان ظرفیت کشور را افزایش داد چرا که عدالت و مسکن برای همگان است و با عزت میشود در این مسیر حرکت کرد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خوزستان عزیز و گلگون به خاطر مساله ریزگردها شرایط به سمتی رفته که گرد و غبار زندگی مردم را مختل کرده و دروغگویی مسئولان نیز در این زمینه وجود دارد.
وی با بیان اینکه عبور از رکود امکانپذیر است و من برنامه خود را در این زمینه ارائه خواهم کرد یادآور شد: بانکها را باید سر جای خود نشاند تا بازار سرمایه تقویت شود؛ بنده خانواده را به عنوان مرکز تحول جامعه مطرح میدانم و معتقدم باید به امر ازدواج و تامین معیشت به عنوان وظیفه حداقلی تسهیل صورت گیرد.
زاکانی در پایان تاکید کرد: با یک برنامه 4 ساله میتوان فقر را از کشور ریشهکن کرد؛ من معتقدم دولت باید به سمت چابک شدن و سبک شدن برود و ما با تامین دولت الکترونیک امکان گستردهای خواهیم داشت که کارآمدی دولت را بالا ببریم و این از پس نیروهای انقلاب برمیاید چرا که امیرکبیر همه اقدامات خود را در طول سه سال انجام داد و نیروهای انقلاب نیز میتوانند با وحدت و همدلی و انسجام کشور را به پیشرفت برسانند.
رضایی در پیامی به دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب:
تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارم
محسن رضایی با اعلام اینکه تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارد، خاطرنشان کرد: باید پنج نفری انتخاب شوند که متناسب با سناریوهای احتمالی پاسخگو بوده و پیروزی را برای ما رقم بزنند.
محسن روحالامینی در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پیام محسن رضایی را که به علت وقوع زمینلرزه به مشهد سفر کرده است، قرائت کرد.
متن کامل پیام محسن رضایی به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
ابتدا عرض کنم که ازاینکه مرا پیشنهاد دادید تشکر میکنم، ولی همانطور که بارها عرض کرده ام تصمیم من تغییر نکرده است ، تقاضایی برای کاندیداتوری ندارم . امروز روز ایثار وفداکاری از طرف کاندیداها و روز تشکیل یک دولت انقلابی و کارامد جمعی ازسوی نیروهای انقلاب یعنی شماهاست. امروز روز ایثار و برادری و وحدت از یک طرف و تصمیم گیری درست برای یاری رسانی به رهبر معظم انقلاب و ملت ایران در شکست دشمن و مایوس کردن آمریکا در جنگ احزاب و جنگ اقتصادی است. همانطور که بارها عرض کرده ام تصمیم من تغییر نکرده است ، تقاضایی برای کاندیداتوری ندارم ، حتی اگر مرا جزء پنج نفر انتخاب کنید، ازهرتصمیمی که نیروهای انقلاب بگیرند حمایت می کنم . شما نیامده اید در اینجا که انتخاب کنید امده اید که برای انقلاب تصمیم بگیرید.
من و شما نباید اشتباه کنیم. فرصتهای زیادی ازدست رفته است. زمان اشتباهکاری پایان یافته است.
خلا نیروهای انقلاب نبود رهبری نیست ما بهترین رهبری راداریم، بلکه نبود فرماندهی است جبهه مردمی می تواند خلا مدیریت و فرماندهی را در جبهه انقلاب بصورت خرد جمعی حل کند.
از دعوت شما می خواهم استفاده کنم و نظرات خود را درباره مسولیت نیروهای انقلاب اسلامی در شرایط کنونی کشور، مردم ،منطقه بیان دارم ودراخر اگر فرصتی شد اشاره ای به فهرستی از برنامه دولت انقلابی بکنم که در تبلیغات دراستانها از آن استفاده کنید.
مقدمه
مقدمتا عرض کنم که از هفده سالگی که تکلیف سیاسی و مبارزاتی خودرا شناختم همیشه تکلیف را در دفع خطر وبحران چه درحوزه سیاسی و چه امنیتی و چه دفاعی ودراین سی سال اخیر دراقتصاد انهم با تایید امام ورهبری می دانستم . درس و پست و مقام چیزی جز ابزاری برا ی انجام تکلیف الهی من نبوده است. کما اینکه پس ازپایان جنگ که مطمئن شدم تهدید جدی ما در آینده دراقتصاد است از رشته مهندسی مکانیک تغییر رشته دادم وبه اقتصاد روی آوردم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترای اقتصاد را گرفتم . دراین مدت عمرم یک لحظه ازانقلابی گری فاصله نگرفتم. دراوج خفقان رژیم شاهنشاهی در سن نوزده سالگی به زندان رفتم و بار دوم ازدست انها مخفی شدم و در مبارزه با رژیم شاه تا شب بیست ودوم بهمن از پای ننشستم. سپس به تشکیل سازمانی از همه احزاب و گروههای انقلابی شناخته شده پیرو امام بر امدیم ، و تا استانه کاندیدا شدن مقام معظم رهبری درسال 58جلو رفتیم که ایشان البته شهید بهشتی را پیشنهاد دادند. ولی با ترور شهید مطهری و برجستگان دیگر انقلاب ، فعالیت سیاسی و انتخابات را نیمه تمام گذاشتم وبه سپاه رفتم و سازمان اطلاعاتی سپاه را بنیان گذاشتیم. فرقانیها و سازمان مجاهدین خلق و حزب توده را سرکوب کردیم و کودتای نوژه را خنثی و سپس به فرماندهی سپاه رسیدم که رهبر معظم انقلاب در انتصاب من به دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند : و شما هم ظرفیتهای انها را دیده اید.
-دولت انقلابی باید گفتمان انقلابی متناسب با یک جهاد اقتصادی اجتماعی بسیج کننده تمامی اقشار جامعه علیه فقر و بیکاری از یک طرف و ایستادگی درمقابل امریکا ازسوی دیگر و ادامه نهضت مقاومت ازسوی دیگر در منطقه را تولید کند.
-اعمال انضباط شدید از بیت المال گرفته و تا تصادفات و تا قاچاق و موادمخدر.
الف- نهضت مردمی اقتصاد مقاومتی
1- تحول اداری و مدیریتی در کشور از جمله اختیار دادن به استانها صرفا درحوزه اقتصادی وتولید و تجارت
2- برنامه کادرسازی وانتقال قدرت به نسلهای سوم وچهارم است
3-اصلاح یارانه ها وتبدیل ان به یارانه های درامدی
4-برنامه نجات بانکی
5-موسسات تضمین اعتباری بنگاههای کوچک ومتوسط
6-کسب و کارهای خانگی
7-نوسازی واحدهای صنعتی
8-سازمان تجارت ملی
الف- برنامه ایران منطقه ای
1-دیپلماسی اقتصادی
2-اتحادیه کشورهای منطقه مقاومت
3-تقویت نیروهای دفاعی کشور و متحدین در منطقه
چند توصیه :
قبل ازاینکه چند توصیه برای شما نیروهای مخلص انقلاب داشته باشم باید به یک ابهام پاسخ بدهم و اینکه چرا که من معتقد به میدان دادن به جوانها هستم ولی خودم همچنان در کنار شما در صحنه فعالیت واقدام و عمل هستم.
لازم است توضیح دهم که مهمترین مسئولیت خود را اماده سازی نسلهای سوم وچهارم انقلاب برای برعهده گرفتن اداره کشور در اینده می دانم. وچون این کار جز از طریق مدیریت جهادی وانقلابی که تنها در صحنه عملیاتی قابل انتقال به جوانان کشور است امکان پذیر نیست. از صحنه کنار نرفته ام جزباشهادت کنار نخواهم رفت . و انواع تهمت وافترارا به عزلت و گوشه نشینی ترجیح خواهم داد.
1-جبهه مردمی نیروهای انقلاب باید در اولین فرصت فراگیرترسازید.
2-جبهه مردمی مهمتر از یک انتخابات است لذا نباید فدای اشخاص بشود و یا درصورت ناکامی
تضعیف شود درجنگهای صدر اسلام ارتش پیامبر در برخی جنگها شکست می خورد ولی ارتش ایشان منحل نمی شد. درجنگ خودمان هم همینطور بوده است.
3- باید پنج نفری انتخاب شود که متناسب با سناریوهای احتمالی پاسخگو بوده و پیروزی را برای ما رقم بزند. ما باید بصورت یک تیم وارد رقابت بشویم و باهم رقابت نکنیم
پروردگارا رهبر انقلاب را تا ظهور حضرت مهدی حفظ بفرما
محسن رضایی
حمیدرضا حاجی بابایی در مجمع ملی جبهه مردمی:
امروز هر نقدی هست متوجه «خواص» است/ اگر میخواهیم مشکل تولید حل شود باید بهطورجدی قاچاق را ریشهکن کنیم
نماینده مردم همدان در مجلس گفت: رهبری و مردم، کشور را از پیچهای حساس عبور دادند و هر چه نقد هست به سوی «خواص» است.
حمیدرضا حاجیبابایی عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در دومین مجمع ملی این جبهه که صبح امروز در محل شهر آفتاب تهران برگزار شد، با بیان اینکه خدا را شاکریم که امروز نیروهای انقلابی و مؤمن برای هدفی مشترک در یک جا جمع شدهاند، گفت: عزیزان نشستند و فکر کردند که انقلاب ما بعد از شهادت صدها شهید و راه امام و رهبری، آیا بر همان علت محدثه خود در اول انقلاب هست یا خیر؟
وی افزود: دردهایی در جامعه میبینیم که مردم، مؤمنان و انقلابیهای ما را آزار میدهد و به این دلیل مهم کنار هم نشستیم تا وضع موجود در رابطه با مسائل جاری کشور که انقلاب اسلامی و حرکت انقلابی ملت ایران را تحتالشعاع قرار میدهد، چارهای بیندیشند.
حاجیبابایی با بیان اینکه امروز شاهد بیتوجهی گروهی به راه امام(ره) و شهدا هستیم، خاطرنشان کرد: هر فریاد ملت ایران امروز دردهای موجود را بیان میکند.
این عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه رهبری و مردم توانستند از پیچهای تاریخی انقلاب اسلامی عبور کنند و کشور را به اینجا برسانند، اظهار داشت: هر نقصی در کشور وجود دارد، مربوط به خواص است، چون در حرکت رهبری و مردم نقصی نمیبینیم.
وی در همین زمینه افزود: ما توانستیم در دنیا پلههای بلندی را فتح کنیم و امروز ما اردوگاه اهلبیت(ع) در دنیا را بنا کردهایم که پنجه در پنجه استکبار آنها را به عقبنشینی روزافزون مجبور میکند.
حاجیبابایی با بیان اینکه تأکید دشمن نه بر مکتب، مردم و نه رهبر انقلاب است، چون نمیتوانند در برابر آنها بایستند، گفت: تأکید آنها بر ناکارآمدی در کشور است و امروز شاهد هستیم که بر این نقطه انگشت میفشارند.
این عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب ادامه داد: امروز نیروهای انقلابی دورهم جمع شدهاند تا تصمیمی بگیرند که هم بتوانند پاسخگو باشند و هم در چهار سال آتی در برابر ملت روسفید باشند.
وی با تأکید بر اینکه پیروزی در انتخابات یک پیروزی است، ولی کارآمدی در چهار سال آینده پیروزی بزرگتر و تأثیرگذار است، اظهار داشت: بنده 20 سال در زمینههای گوناگون دولتی و مجلس فعالیت کردهام و در مجلس در حوزههای بودجهریزی، سوابق بالایی دارم که نتیجه این تجربه را به صورت برنامهای منسجم درآورده و تقدیم جامعه و جبهه مردمی نیروهای انقلاب میکنم.
حاجیبابایی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاستهای کلی رهبری در 80 بند و اقتصاد مقاومتی در 24 بند، بررسیهای انجامشده نشان میدهد که اولویتهای جامعه رعایت نشده و مغفول مانده است.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با اشاره به اولویتهای اصلی جامعه برای حل مشکلات جاری کشور تصریح کرد: اشتغال، تولید، بهرهوری، کشاورزی، صنعت و معدن، حملونقل ریلی، محیط زیست، توسعه سواحل مکران، توازن منطقهای و نظام عادلانه پرداخت، توانمندسازی اقشار ضعیف، آسیبهای اجتماعی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سیاست فعال خارجی، بیمه سلامت، مسائل حقوقی و قضایی و یارانهها از مهمترین اولویتهای کشور است که در برنامه بنده گنجانده شده است.
وی با بیان اینکه همه دردها مشخص است، ولی بزرگترین مشکل کشور تولید و اشتغال است، گفت: این مشکل، کشور را در مرز تهدیدها قرار داده است.
حاجیبابایی با اشاره به اظهارات رئیسجمهور پیرامون ایجاد 700 هزار شغل در سال 96، خاطرنشان کرد: دولت میگوید سالیانه یک میلیون نفر نیروی آمادهبهکار به جامعه اضافه میشود، در صورتیکه آمارها نشانگر اضافه شدن یک میلیون و دویست هزار نفر است، ولی در صورت قبول آمار اعلامی دولت و با در نظر گرفتن ایجاد 700 هزار شغل توسط دولت در سال 96، پانصد هزار نفر نیروی بیکار در سال 96 به بیکاران کشور اضافه خواهد شد.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه نقدینگی کشور به هزار و 250 هزار میلیارد تومان رسیده است، گفت: 45 درصد از این رقم منجمد است و حتی در جریان گردش خون بانک مرکزی هم قرار ندارد و 90 تا 93 درصد از آن به اوراق مشارکت، صکوک و منابع غیرمعتبر اختصاص یافته است.
وی با تأکید بر اینکه اگر میخواهیم مشکل تولید حل شود باید بهطورجدی قاچاق را ریشهکن کنیم، گفت: باید بررسی شود که چه کسانی پشت پرده قاچاق هستند که عزم جدی برای مقابله با آن دیده نمیشود.
حاجیبابایی تأکید کرد: در جبهه مردمی بنا شده همه بر اساس روحیه انقلابی حرکت کنند تا جلوی همه انحرافات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور سد شود.
این عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب افزود: امروز مشکل جوانان، زنان و خانواده و مسائل فرهنگی کشور در گروی اشتغال است و ما امروز با این مشکل مواجهیم.
وی تأکید کرد: آنچه امروز کشور را با مشکل مواجه کرده است، نارضایتی مردمی است و آمار بالای بازنشستگانی است که باید مشکلات آنها رسیدگی شود.
حاجیبابایی با بیان اینکه نیازمند مسئولانی هستیم که وزیر، وکیل و استاندارش مسئول شوند اما خانوادههای آنها وزیر و استاندار نشوند، گفت: بزرگترین مشکل این است که در سالهای طولانی افرادی در کشور روی کار آمدهاند که موجب نارضایتی مردم شده است.
این عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب در پایان تأکید کرد: عدهای حقوق نجومی را نهتنها عیب نمیدانند، بلکه دریافت این حقوق را حق خود تلقی میکنند و به خاطر همین مسائل است که نیروهای انقلابی باید با عزمی جدی وضع موجود را تغییر دهند.
مرتضوی در دومین مجمع ملی جمنا خبر داد
رئیسی دعوت برای کاندیداتوری در انتخابات را پذیرفت/ برنامههای ایشان بزودی اعلام میشود
نماینده حجت الاسلام رئیسی از پذیرش کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری توسط وی خبر داد و گفت: برنامههای ایشان بزودی اعلام خواهد شد.
حجتالاسلام رئیسی، صولت مرتضوی را به عنوان نماینده خود به دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی فرستاد.
مرتضوی اظهار داشت: آقای رئیسی از اینکه از ایشان دعوت به عمل آمد تا داوطلبی انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را بپذیرد سپاسگزاری کرد.
نماینده حجتالاسلام رئیسی ادامه داد: همه شما هم شناسنامه و هم کارنامه آقای رئیسی را از بنده بهتر میدانید و انشاءالله در آیندهای نزدیک برنامه ایشان به سمع و نظر همگان خواهد رسید اما نظر به مراجعات مکرر و درخواستهای متعدد با اقدامی که ایشان دیروز انجام داده و از هیات مرکزی نظارت بر انتخابات استعفا داد، رسما پذیرش داوطلبی خود را ابلاغ کرد.
وی با تاکید بر اینکه حضور حجتالاسلام رئیسی در انتخابات جدی است افزود: امیدواریم با قوت و قدرت در این عرصه با حمایت همه جانبه شما این نقشآفرینی صورت بگیرد.
مرتضوی در پایان سخنان خود متن پیام حجتالاسلام رئیسی خطاب به اعضای مجمع جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را قرائت کرد.
دولت مسئلهحلکن میخواهیم نه مسئله اعلامکن/ قرار بود دیپلماسی به اقتصاد یارانه بدهد نه از طریق دیپلماسی به فرانسه کمک کنیم
عضو هیأت رئیسه مجلس نهم گفت: قرار بود دیپلماسی به اقتصاد یارانه بدهد، اما امروز بازار ما که ناموس کشور است، از طریق دیپلماسی به فرانسه یارانه میدهد.
مهرداد بذرپاش عضو هیأت رئیسه مجلس نهم صبح امروز (پنجشنبه) در دومین مجمع عمومی و ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: قرارمان این نبود که از مردم بگذریم و به خودمان برسیم و بعد نجومیبگیر شویم.
وی افزود: قرارمان این بود که از خود بگذریم تا به مردم برسیم و مردم نیز به خدا برسند، اما امروز موجودی به نام بانکها درست کردهایم که قرار بود یار شاطر باشند اما یار خاطر شدند.
بذرپاش با تأکید بر اینکه مردم گلهمند هستند و حق دارند که گلهمند هم باشند، گفت: با این نظام بانکداری که در کشور رقم زدهایم، مردم حق دارند که گلهمند باشند. قرارمان نبود که هزارتومان به مردم وام بدهیم و یکهزار و دویست از مردم پس بگیریم.
عضو هیأت رئیسه مجلس نهم خاطرنشان کرد: مردم گلهمند هستند، چون قرار نبود برای 10 میلیون وام ازدواج با هزار بدبختی با بانکها مراجعه کنند و اما و اگر بیاورند، از آن رو 8 هزار میلیارد پول از صندوق برداشته میشود و میگویند معوقات بانکی بوده است.
وی با بیان اینکه شاید برخیها از من خرده بگیرند که صحبتهای شما کارشناسی نیست، گفت: عین این صحبتها کارشناسی است، ما خیلی از موضوعات را به کمیتههای کارشناسی ارجاع میدهیم که خود کمیتهها عاملی برای کار نکردن هستند.
عضو هیأت رئیسه مجلس نهم با تأکید بر اینکه شاهد رکود بیسابقه در 50 سال گذشته هستیم اظهار داشت: ما ریگی را از آسمان پایین کشیدیم ولی صدهزار میلیارد تومان قاچاقی که از جلوی چشممان رد و بدل میشود را نتوانستیم جلویش را بگیریم.
بذرپاش ادامه داد: معلوم است که مردم گلهمندند وقتی سالی 25 میلیون تن محصولات کشاورزی وارد میکنیم در حالی که 100 هزار مهندس کشاورزی جلوی چشممان بیکار هستند و 15 میلیون هکتار اراضی مستعد کشاورزی به خاطر مدیریت نامطلوب آب، هرز میرود.
وی نقدینگی در کشور را یکهزار و 200 میلیارد تومان عنوان و تأکید کرد: بانکها در سال 95، 700 هزار میلیارد تومان تسهیلات دادند و امروز آن بانکها در کشور یک دولت هستند و هیچ دولتی هم نتوانسته حریف آنها شود.
عضو هیأت رئیسه مجلس نهم هشدار داد: امروز یا جمهوری اسلامی موفق میشود که بانکها را تغییر دهد یا بانکها جمهوری اسلامی را تغییر خواهند داد، بنابراین با این مدل بانکداری، تأمین اجتماعی و نظام مالیاتی محال است رونق صورت بگیرد. این بانکها هم نمیخواهند تولید رونق بگیرد، چون پولها از بانکها خارج میشود.
بذرپاش با بیان اینکه آمار در کشور برای کتمان حقایق و واقعیت نیست، گفت: امروز از اوایل انقلاب، آموزش عالی در کشور 25 برابر افزایش پیدا کرده و ما نتوانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم بلکه با پول جمهوری اسلامی و با نظم مقالهنویسی، مشکلات آمریکا و کانادا را حل کردهایم.
وی با اشاره به گزارش مرکز مطالعاتی دولت خاطرنشان کرد: ما دولت مسئلهحلکن میخواهیم نه دولت مسئله اعلامکن.
عضو هیأت رئیسه مجلس نهم در مورد نهادهای نظارتی و وجود فسادهای اقتصادی نیز گفت: فسادی که هر روز مردم را آزار میدهد راهش نهادهای نظارتی نیست، چرا که اگر حقوقهای نجومی را مردم و رسانهها اعلام نمیکردند چه کسی متوجه میشد؟
بذرپاش با بیان این مطلب که ما دولت شیشهای میخواهیم، به ضرورت اصلاح ساختار اداره کشور اشاره و تصریح کرد: این امر یک شرط لازم اصلاح کشور است.
به گفته بذرپاش، بسیاری از قولهایی که به مردم دادیم هنوز محقق نشده است، 6 برنامه توسعه در سازمان برنامه و بودجه نوشتیم اما اثر این برنامهها در برخی روستاها و شهرستانهای کوچک چه بوده است؟ این نامزد دوازدهمین دوره انتخاباتی ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه ما دولت بانشاط میخواهیم، اظهار داشت: دولت خسته به کار ما نمیآید.
عضو هیأت رئیسه مجلس نهم افزود: قرار بود دیپلماسی به اقتصاد یارانه بدهد، اما امروز بازار ما که ناموس ما در کشور است امروز از طریق دیپلماسی به فرانسه یارانه میدهد.
وی گفت: با هم بودن و دور هم جمع شدن ما پیروزی است و این نسل، نسل خمینی و خامنهایها است که از آن حاج قاسم سلیمانی بیرون میآید اکبر گنجی. نسل ما به رجاییها مینازد نه بنیصدرها.
حضور کاندیداهای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جایگاه و ارائه برنامه/ پیام قالیباف و رئیسی به جمنا
کاندیداهای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، برای ارائه گزارش و برنامه خود در جایگاه حضور یافتند.
کاندیداهای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، برای ارائه گزارش و برنامه خود در جایگاه حضور یافتند.
در حال حاضر مهرداد بذرپاش، حاجی بابایی، رستم قاسمی، علی نیکزاد، علیرضا زاکانی، عزت الله ضرغامی در جایگاه حضور دارند و بقیه نامزدها نیز برای سخنرانی حاضر خواهند شد.
این در حالی است که آیتالله رئیسی با صدور پیامی ضمن اشاره به برنامهاش برای حضور در مجمع دوم، تاکید کرد: بدلیل وقوع زمینلرزه در خراسان ضرورت داشت در کنار مردم باشم، اما لازم میدانم حمایت خود را از این مجمع اعلام کنم.
آیت الله رئیسی صولت مرتضوی را به عنوان نماینده خود به دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی فرستاد.
حجتالاسلام رحیمیان نیز درباره حضور قالیباف تاکید کرد : آقای قالیباف پیام داد در صورت ورود به انتخابات از روند کار جبهه مردمی حمایت خواهد کرد و به آن متعهد خواهد بود.
پس از ارائه برنامه نامزدها از بین آنها 5 کاندیدای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی انتخاب خواهند شد.
پیام رییسی به دومین مجمع جبهه مردمی/ بدلیل وقوع زمینلرزه لازم دانستم در کنار مردم بمانم
تولیت حرم رضوی خاطرنشان کرد: قصد اینجانب حضور باشکوه در دومین مجمع ملی جبهه نیروهای انقلاب اسلامی بود، اما بدلیل وقوع زمینلرزه در خراسان ضرورت داشت در کنار مردم باشم.
حجتالاسلام رحیمیان رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی صبح امروز و در دومین مجمع عمومی این جبهه که در مجموعه شهر آفتاب تهران برگزار میشود، گفت: آیتالله رئیسی تا دیشب بطور قطعی قرار بود در جلسه حضور پیدا کنند لیکن بدلیل وقوع زلزله در خراسان منصرف شده و این پیام را ارسال کردند:
بسم الله الرحمن الرحیم
برگزاری دومین مجمع ملی جبهه نیروهای انقلاب اسلامی گامی ارزنده در راستای وحدت و انسجام نیروهای انقلابی است.
قصد اینجانب حضور در جمع باشکوه نیروهای انقلاب اسلامی در دومین مجمع ملی بود اما به لحاظ حادثه غیرمترقبه زلزله استان خراسان ضرورت دارد در کنار مردم متدین این دیار باشم، لذا بدین وسیله مراتب تشکر خود را از حسن اعتماد اعضای محترم جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی اعلام نموده و آروز میکنم در اولین فرصت به توفیق زیارت دوستان انقلابی نائل آیم.
سید ابراهیم رئیسی
حجتالاسلام رحیمیان در دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب
همه ۱۰ نامزد جبهه مردمی میثاقنامه را امضاء کردهاند/ جبهه مردمی مصلحتی جز اسلام و انقلاب اسلامی را در نظر نمیگیرد
رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه همه ۱۰ نامزد جبهه مردمی میثاقنامه را امضاء کردهاند، گفت: این نامزدها متعهد شدهاند تا رسیدن به گزینه واحد پشتیبان جبهه مردمی نیروهای انقلاب باشند.
حجتالاسلام محمد حسن رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب صبح امروز در ابتدای دومین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب که در مجتمع شهر آفتاب تهران برگزار شد با عرض خیر مقدم به اعضاء و نمایندگان شوراهای شهرستانی و استانی و همچنین اقشار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اظهارداشت: در محضر الهی امام زمان و در جوار مرقد امام راحل و شهدای اسلام شهادت میدهیم که با الهام از مکتب امام حسین و راه عاشورا هدفی جز اصلاح امور و خدمت به اسلام، نظام و انقلاب اسلامی نداریم.
وی افزود: هدف و مصلحتی جز اسلام و انقلاب اسلامی را در نظر نمیگیریم و گواهی میدهیم که آنهایی که نامزد این صحنه برای این مسئولیت خطیر شدهاند هدفی جز خدمت به اسلام و مصلحتی جز مصلحت اسلام را قبول ندارند.
رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در همین راستا افزود: نشانه پایبندی این افراد به مصلحت اسلام نیز این است که همه این عزیزان لیست میثاقنامه را امضاء کردهاند و پذیرفتهاند که به میثاق جبهه مردمی نیروهای انقلاب متعهد باشند و تا رسیدن به گزینه واحد، پشتیبان جبهه مردمی باشند تا به آنچه که مرضی خداوند متعال است دست یابیم.
وی تأکید کرد: در این مقطع حساس نمایندگان استانها و شهرستانها و اقشار تلاش خواهند کرد همه دغدغهمندان نظام و جامعه را مد نظر قرار دهند و کسانی را که دغدغه اسلام دارند در زیر این چتر پوشش دهند تا هیچ فرد دغدغهمندی از پوشش این چتر بینصیب نماند.
رحیمیان پیرامون برنامه امروز جبهه مردمی برای رسیدن به کاندیدای واحد اظهارداشت: امیدواریم در فرایند امروز که از 10 نفر نامزد دعوت شده است که بعضی حضور خواهند داشت و بعضی نیز به دلایلی حضور ندارند با انتخاب دقیق اعضای مجمع عمومی و 5 نفر برسیم و نهایتاً در آینده به گزینه واحد جبهه مردمی دست یابیم.
منبع: خبر فوری
15