جنجال انتخاباتی نتانیاهو / حتی صهیونیست‌ها نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس را مسخره کردند

نتانیاهو در یک نشست خبری اعلام کرد در صورت پیروزی در انتخابات و تشکیل کابینه جدید، شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و بخش‌های مهمی از این منطقه را به اسرائیل الحاق می‌کند.

جنجال انتخاباتی نتانیاهو / حتی صهیونیست‌ها نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس را مسخره کردند

او همچنین گفت طرح معامله قرن آمریکا چند روز پس از انتخابات هفته آینده فلسطین اشغالی رونمایی می‌شود.

وی دیروز هم اتهامات هسته‌ای به ایران وارد کرده بود.

ایهود باراک وزیر جنگ و متحد سابق نتانیاهو در واکنش به خیالپردازی های هسته ای نتانیاهو در مورد ایران ، آنرا شفقت برانگیز توصیف کرد.

باراک که خود را برای رقابت های انتخاباتی آماده می کند در توییتی نوشت : اقدام نتانیاهو که با اهداف انتخاباتی و برای حفظ کرسی خود انجام می شود بسیار شفقت بر انگیز است .نتانیاهو در حالی رویکردی تهاجمی علیه ایران گرفته که ترامپ خود به دنبال راهی برای مذاکره با این کشور است.

باراک در ادامه توببت خود نوشته است : حاصل اقدامات نتانیاهو فقط برای اسرائیل خطر آفرین است در حالی که نمی تواند او را از ننگ محاکمه دور نگه دارد.

17

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • محمدی
    0

    مسلمان صبر دارد، ظلم نمی پذیرد و زیر بار ظلم نمی رود، پیشرفت و تعالی می کند و خداوند یکتا ظالم را بدست ظالم نابود می کند و از حقایق جهان هستی پرده می اندازد، اگر انسانهایش با انسانیت به اشرف مخلوفاتی خود برسند تا ظهور منجی عالم بشریتش مهیا شود.