زندگی سخت مسلمانان روهینگیایی میانمار در هند / نگرانی درباره بروز قحطی
مسلمانان آواره روهینگیایی که در اردوگاههای پناهندگان در هند زندگی می کنند، به دلیل اعمال مقررات منع آمد و شد ناشی از شیوع ویروس کرونای جدید، به شدت نگران خطر قحطی هستند.
به نقل از آناتولی، این مسلمانان که از دست ظلم و ستم رژیم میانمار فرار کردند و به اردگاههای پناهندگی در دهلی نو پایتخت هند پناه برده اند، پس از محدودیت های اخیر، از دسترسی به سازمان های امدادی داوطلبانه محروم شده اند.
«جعفر الله» یکی از مسلمانانی است که در اردوگاه مسلمانان آراکان در نوح دهلی نو اقامت دارد؛ او به خبرگزاری آناتولی می گوید: در این اردوگاه ۲۵۰ خانوار زندگی می کند و از زمان اعمال منع آمد و شد ناشی از کرونا، با مشکلات بزرگی روبرو هستند و مردم به راحتی نمی توانند نیازهایشان را برآورده کنند.
وی افزود: دولت هند منطقه محل حضور آوارگان مسلمان را جزو مناطقی اعلام کرده که شامل ممنوعیت تردد می شود. این تصمیم بحران مسلمانان مقیم این منطقه را دوچندان کرده زیرا اگر کسی از مسلمانان برای آوردن غذا و یا دارو از اردوگاه خارج شود، مورد هجوم نیروهای پلیس قرار می گیرد.
جعفر الله ادامه می دهد: به همین دلیل ما به شدت نگرانیم که از گرسنگی بمیریم.
از سوی دیگر عبدالرحیم از دیگر مسلمانان حاضر در اردوگاه مسلمانان روهینگیا در جامو و کشمیر نیز در این باره می گوید: در این اردوگاه ۱۵۰۰ خانوار مسلمان و بیش از ۷۶۰۰ نفر زندگی می کنند و نگرانی شدیدی نسبت به جان کودکانی وجود دارد که از سوء تغذیه رنج می برند.
وی افزود: دستیابی به غذا پس از ممنوعیت آمد و شدی که به دلیل کرونا اعلام شده، تقریبا غیر ممکن شده است. این موضوع بویژه روی زنان و کودکان تاثیر منفی می گذارد.
روز سه شنبه گذشته دولت هند از تمدید مقررات منع آمد و شد در این کشور خبر داد و اعلام کرد که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، این ممنوعیت تا سوم ماه می ادامه خواهد داشت.
تا روز گذشته بیش از ۱۵ هزار نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شدند و بیش از ۴۹۰ نفر نیز جان خود را براثر این ویروس از دست دادند.
از آگوست ۲۰۱۷ میلادی، ارتش میانمار و شبه نظامیان بودایی، اقدامات وحشیانه ای را علیه مسلمانان روهینگیا در اقلیم آراکان این کشور مرتکب می شوند.
این جنایت ها تاکنون کشته شدن هزاران روهینگیایی را به همراه داشته و علاوه بر این حدود یک میلیون نفر از آنها را نیز آواره کشورهای مجاور کرده است.
دولت میانمار، مسلمانان روهینگیا را مهاجران غیرقانونی می خوانند که از بنگلادش وارد این کشور شده اند و سازمان ملل آنها را اقلیتی می داند که بیشتر از هر اقلیت دیگری در جهان مورد ظلم و ستم واقع شده اند.
منبع: شفقنا
66