ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم
وزیر خارجه ترکیه گفت تماس های فنی مستقیم بین آنکارا و تل آویو برای دستیابی به تفاهم برای جلوگیری از درگیری در سوریه وجود دارد.

«هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه امروز ـ چهارشنبه ـ در سخنانی خاطرنشان کرد آنکارا در سوریه قصد درگیری با هیچ کس از جمله اسرائیل را ندارد.
وی تصریح کرد: در حال انجام مذاکرات فنی با اسرائیل برای کاهش تنش در سوریه در صورت لزوم هستیم و تماس های مستقیم بین دو طرف برای دستیابی به تفاهم برای جلوگیری از درگیری در سوریه وجود دارد.
فیدان اضافه کرد: ما در سوریه قصد درگیری با هیچ طرفی از جمله اسرائیل را نداریم، اما در مقابل اقدامات تحریک آمیز، دست بسته عمل نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ما روابط تجاری و دیپلماتیک خود را با اسرائیل به دلیل وضعیت فلسطین قطع کردهایم، تأکید کرد آتش بس در غزه برای عادی سازی روابط تل آویو و آنکارا ضروری است.
وزیر خارجه ترکیه همچنین به روابط خوب ترامپ و اردغان اشاره کرد و گفت مقدمات دیدار روسای جمهور ترکیه و آمریکا در اسرع وقت در حال انجام است.
سلام دمت گرم غار داش 13 سال ایران چنان نگه داشته بود که برای اسقاطیل آرزو شده بود یک کیلومتر از خاک سوریه را اشغال کند حالا که شما وکاک اردوغان آمدید بدون تلفات حتی یک اسقاطیل 200 کیلومتر از خاک سوریه اشغال کرده بدتر از همه یک سد تامین آب شیرین دمشق را نیز به کنترل اسقاطیل درآوردید که مردم بی نوای سوریه مثل خودتان در به در با یک مخزن آب برای خانواده هاشون باید سر صف بایستند لعنت خدا بر شما اردوغان دو رو و کثیف بیاد شرمتان باد عجب آزادی به مردم سوریه هدیه دادید گله را به دوتا گرگ سپردید
کشور یا گروههای شبهه نظامی نیست که در منطقه توان نظامی با اسرائیل داشته باشد علتش پشتیبانی غرب و اروپا با تجهیزات پیشرفته و تکنولوژی هوشمند و فناوری و نوآوری و پیشرفته دفاعی هوشمند است با کمک اقتصادی قوی
مگه دست خودتونه که جنگ کنید؟ بابای هر دوتاتون ترامپه. تو دهن جفتتون میزنه.