درد مردم در نمازجمعهها گم شد/ از اثرگذاری دهه ۶۰ تا حواشی این روزها
اگر دلایل اثرگذاری تریبون نمازجمعه 30 سال پیش را واکاوی کنیم در می یابیم اگر در نطق های امروز ائمه جمعه به درک درست از نیاز روز جامعه توجه شود، تأثیر این تریبون تا حد زیادی احیا می شود.
ظهر آخرین روز هفته، زمانی که ائمه جمعه پشت تریبون نماز جمعه میروند و در کمتر از چند ساعت پس از ایراد سخنرانی، قسمتی از دغدغهها و بیانات طرح شده شان، به تیتر رسانههای داخلی و خارجی تبدیل میشود و بازتابی فراتر از صفوف نماز جمعه پیدا میکند.
افکار عمومی در برابر بسیاری از این سخنرانی ها یا بی تفاوت هستند و یا واکنش منفی نشان می دهند که با بررسی ساده واکنش ها به نطق ائمه جمعه می توان به وضوح دریافت که دیگر خبری از نطق های پرحرارت دهه 60 و 70 نیست که در آحاد جامعه اثر مثبت گذاشته و به مانند خونی در رگ های عموم مردم جریان پیدا کند.
اگر دلیل اثرگذاری تریبون نماز جمعه ۳۰ سال پیش را واکاوی کنیم، به عبارت غریب این روزها یعنی درک درست از نیاز روز جامعه خواهیم رسید. عبارتی که اگرچه ساده و روان به نظر میرسد اما اگر در نطقهای نماز جمعه به همین عبارت بدیهی توجه شود، احتمالا اثرگذاری این تریبون تا حد زیادی احیا خواهد شد.
این ویدئو را ببینید.
داستان عالمان بی عمل کجای این تحلیل آبکی شما ست خبر فوری اصل مطلب را واکاوی کنید آیا نماز جمعه آن اعتبار گذشته را دارد یا خیر و........
اون قدیما کسانی بودن مخصوصا
آخوند ها
که پشت و پناه مردم فقیر و بدبخت بودن
مردمی که با حرفهای زیبا که از درون میامد و ندای حق میداد
را آرام میکرد و امیدوار
و متاسفانه الان به جایی رسیدیم که دیگر
مردمان فقیر و بدبخت پناهگاهی ندارن و کسی را ندارن که تسکین دهنده آلام و دردهاشان باشد
چرا؟
چون حاجی آقایی که حرف میزند خودش دیگر ندار نیست و از مال دنیا سیر
نمی دانه گشنگی چیست نداری چیست
و هر چی حرف میزنه از ته دل نیست به این خاطر اثر نمی کنه
چراارسال نظر را دریافت نمی کنی؟ تو هم همکاسه شریعتمداری شده ای ؟
الان روحانیت شده تافته جدا بافته و حقوق بگیر حکومت و جزیی از کارمندان دولت . پس دیگر آن جنبه روحانی و خدایی از این طبقه اشرافی برداشته شده است و حرفشان از جانب مردم پذیرفته نمیشود. دین را قیمت گذاشتید و بابت آن حقوق پرداخت کرده و اعتبارش را صفر کردید