انتقاد تند استاد حوزه علمیه قم از روحانی منتقد علی کریمی

حجت الاسلام والمسلمین رضوی همدانی تأکید کرد: یک خطیب نباید حتی در عصبانیت تسلط بر گویش را رها کرده و با به کار گیری الفاظ غیر مأنوس با فرهنگ غیردینی مخاطبان خویش و حتی معاندان را توبیخ کند.

انتقاد تند استاد حوزه علمیه قم از روحانی منتقد علی کریمی

حجت الاسلام والمسلمین سید جلال رضوی همدانی درباره «ادب و آداب» منبر، بیان کرد: یکی از برکات الهی در اجتماع مسلمین، جلسات و حضور مستمری است که به نام هیئات و جلسه های هفتگی و اجتماعات محرم و صفر و عزاداری های سیدالشهدا(ع) و همچنین ایام شهادت و میلاد ائمه(ع) برگزار می شود. معمولاً از قدیم الایام منبر عنوان یک رسانه قوی و خطیب به عنوان یک امین، صالح، مطلع و درد آشنای دین شناخته می شد که با مطالعه محتواهای غنی، اصیل و مستند به منابع اسلامی، مطالبی را جمع آوری و برای مردم بازگو می کرد. این فرهنگ به فضل الهی تا به امروز استمرار داشته است.

وی با تاکید بر اینکه منبر بسیار مقدس و محترم و فرصت مغتنمی برای آموزش همگانی است، گفت: منبر دارای جایگاهی رفیع در فرهنگ اسلامی ماست. ثواب های اخروی و همچنین آثار دنیوی فراوان برای منبر و پای منبر نشینان و گویندگان بر منبر گفته شده است. قرآن می فرماید: «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَکَفَیٰ بِاللَّهِ حَسِیبًا؛ آنان که تبلیغ رسالت خدا می کنند از خدا می‌ترسند و از هیچ کس جز خدا نمی‌ترسند و خدا برای حساب به تنهایی کفایت می‌کند.» در روایات نیز داریم که اهل منبر احیاکنندگان فرهنگ اهل بیت(ع) هستند.

وی ادامه داد: منبر است که توانسته با بازخوانی حوادث تاریخ اسلام، اذهان جامعه را به اهداف بلند و عالیه معنوی سیر دهد. منبر احکام، اعتقادات و اخلاق را با گویشی رسا و شیرین و با به کار بردن ضرب المثل و تمثیل، بزرگترین و قوی ترین مفهوم دینی را به مخاطب خویش القا کرده و به او آموزش بدهد. سابق این بود که حتماً کسی که بر منبر خطابه می کند باید اجازه نقل روایت داشته باشد. سیره سلف صالح ما این بوده است که به خطبا، وعاظ و اهل منبر مکتوباً اجازه نقل حدیث می دادند و منبری ها و گویندگان ما هم یک دوره اصول کافی، بحارالانوار، تاریخ طبری و یعقوبی و آشنایی کامل به تفسیر قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه داشتند و ادعیه معصومین را می شناختند.

انتقاد استاد حوزه علمیه قم از روحانی منتقد علی کریمی

منبری باید عامل به گفته هایش باشد

رضوی همدانی به آداب منبر اشاره و خاطرنشان کرد: از جمله آداب منبر این است که منبری باید عامل به گفته هایش باشد چرا که قرآن فرمود: «کَبُرَ مَقْتاً عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا ما لا تَفْعَلُونَ». در گذشته خطبای ما دارای قدسات ویژه ای در میان مردم بودند چرا که مردم قبل از اینکه خوبی ها را در گفتار آنها بشنوند این خوبی ها، بهترین ها و برخوردهای شایسته را در عمل آنها می دیدند. خطبا قبل از گفتار بذر خوبی ها را با عمل خود در جامعه نشر می دادند. خطبای ما به وضوح با مردم سخن می گفتند و تا خود عمل نمی کردند، نمی گفتند چون یقین و باور بر این بود که اگر خود بگوییم و عمل نکنیم آثاری در میان مردم نخواهد داشت. اهل تقوا بودند و خود در مجالس خلوت قبل از اینکه بخواهند برای مردم روضه خوانی کنند، حدیث روضه برای نسل خویش می کردند و خود با چشمانی اشک بار به دور از مطامع دنیوی بر منبر می رفتند.

وی گفت: منبر محل تربیت نسلی است که خود را به امام خویش نزدیک کند و بتواند امتی را رقم بزند که این امت لبیک گو به نیاز امام و مطالبه امام باشد. اهل منبر قبل از اینکه اهل حرف باشند، اهل عمل هستند.

وی معتقد است: اکثر خطبا و اهل منبر، ادبیات قوی علمی و اطلاعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و معرفتی وسیعی دارند، معمولاً سخن گفتن خطبای ما باید بسیار هوشمندانه و با دقت باشد، آشنایی با علم روز و مسایل اجتماعی از لوازم دیگر اهل خطابه و منبر محسوب می شود.

منبری باید با متن اجتماع آشنا باشد

وی به ضرورت تناسب موضوع و مخاطب منابر اشاره و تصریح کرد: بین گوینده و شنونده باید یک تعامل و ارتباط وجود داشته باشد. منبری باید با متن اجتماع آشنا باشد. معمولاً شخصیت هایی که در خطابه به درجات فوق العاده می رسند کسانی هستند که ارتباط مستمر، مستقیم، دلسوزانه و خالصانه با اجتماع و مردم دارند. منبری باید دردهای جامعه را بشناسد و برای درمان دردها دارو در گفتار خویش تجویز کند تا جامعه از آن بهره ببرد.

وی بیان کرد: فرهنگ سازی دینی با جلسات و هیئت ها و مساجد رقم می خورد، امروز رفیع ترین مرزبانی عقیدتی از احکام اسلام در قالب منبر است و باید منبر سنتی حفظ شود و از شیوه های نوین، پویا و جدید برای القای حقیقت به مخاطب بهره بجوییم.

رضوی همدانی ادامه داد: امروز نه فقط در منبر بلکه در فضای مجازی هم شخصیت های به نامی را می بینیم که فعالانه گفته های آنها و سخنان آنان در جامعه موثر است. اهل منبر و اهل خطابه از جمله افرادی هستند که مورد اعتماد و وثوق و اطمینان آحاد جامعه محسوب می گردند. بزرگان ما حتی مراجع معظم تقلید در روزهای تعطیلی درس، در بیت شریف خود با دعوت از خطبا مجلس وعظ، موعظه، نصیحت، پند و اندرز و سوگواری برگزار می کنند. این نشان آن دارد که متولیان دینی امر منبر و خطابه و سخن گفتن با مردم را یک امر مهم، لازم و پر اهمیت می دانند.

وی عنوان کرد: یک خطیب باید اخلاص و مجاهدت در بازگویی دردهای جامعه را سرلوحه فعالیت تبلیغی خود قرار دهد.

وی تأکید کرد که یک خطیب نباید حتی در عصبانیت تسلط بر گویش را رها کرده و با به کار گیری الفاظ غیر مأنوس با فرهنگ غیردینی مخاطبان خویش و حتی معاندان را توبیخ کند. امروز از بلندترین جایگاه شخصیتی بی نظیر در عصر حاضر مانند مقام معظم رهبری بهره مندیم و باید به عنوان اولین مرزبان عقیدتی اسلام ناب، گفتار و عمل و اندیشه ایشان برای ما حجت باشد. باید گویش رهبری را اهل خطابه و منبر و زیبا سخن گفتن و متقن بر زبان کلام راندن را آموزش ببینیم و درس بگیریم.

استاد حوزه علمیه برای ارتقا منابر، اصلاحاتی را ضروری دانست و تاکید داشت: امروز باید با نخبه گزینی جایگاه منبر را ارتقا داد و دانشکده هایی را در مدارس علمیه حوزه قم یا حوزه های علمیه کشور ایجاد کرد تا وعاظ و خطبای به روزی خروجی این روند و عملکرد باشد. امروز تبلیغ یک امر تخصصی است و از افتخارات حوزه علمیه این است که گروه های تخصصی تبلیغی، نخبگان تبلیغی و تبیین گران این موضوع یعنی جهاد تبیین را در رسانه تبلیغ به کار می بندند.

منبع: شفقنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 46
  • سید
    5

    این مردک معاونیان بخاطر بالا بردن شهرت خودش و پر کردن پاکت‌های بیشتر از تراول،،،ی زرزری کرد ولی نگرفت

    نظرات شما -
    • 0

      حاج اقا گفتن انان که تبلیغ رسالت خدا میکنن از خدا میترسن....ما که خدا ترسی نمیبینیم هرچه دیدیم دروغ و تظاهر و ریا و ظلم به مظلوم بود .ته تمام سختیها به ما میگن گرانی هم امتحان الهیست .روی منبرفقط برای دفاع از منافع خودشون حرف زدند و نه مردم وهرکاری کردند هم برای تامین اسایش ورفاه خودشون بود و دوشیدن مردم

    • ناشناس
      0

      هنر حکومتداری در دنیا جذب مردم و ایجاد عشق و علاقه به مسئولین ودر نتیجه جان فشانی برای مملکت و پیروی از سیاستگذاری های مسئولین برای پیشبرد و تعالی کشور است . حکومت گذشته خیلی در این زمینه فعالیت علمی انجام داد و موفقیت های چشمگیری هم داشت بصورتی که وقتی سرود نواخته میشد ناخوداگاه مردم قیام میکردند ویا مسئولین از رده های بالا تا پائین را در خیابانها و یا سخنرانی ها می دیدند به وجد می امدند و احساس همدلی و شادمانی داشتند . متاسفانه 44 سال از عمر جمهوری اسلامی ایران می گذرد ان وفاق ملی و ان علاقه متقابل بین مردم و مسئولین بوجود نیامده علت و علل انرا باید در رفتارها و برخوردهای مسئولین و کارگذاران نظام با مردم را جستجو کرد چرا به یکباره تنفر و انزجار و عصبانیت و پرخاشگری و توهین های ریز و درشت در جامعه پدیدار شد ؟ چرا مردم به مسئولین سلب اعتماد کردند ؟ چرا جامعه از حالت مدنیت به بلبشوئی قدرتی تبدیل شده و هر کس زور بیشتری دارد حرف او معتبر است ولو انکه سخن او بیهوده و ناصحیح و نا ثواب باشد ؟ چرا بعضا مسئولین ناپاک و بی کفایت مصدر شغل های حساس اقتصادی و سیاسی و اجتماعی میشوند و مسئولین پاکدست دچار ترکش ان ناپاکان قرار میگیرند و بدون گناه بدنام میشوند فریادرسی هم نیست از انها محافظت کند ؟ چرا بخل و حسد و کینه در جامعه رونق پیدا کرده ؟ چرا پهلوانان و عیاران ایران خودشان به تنهائی میخواهند دست افتادگان و نیازمندان جامعه را بگیرند و اعتماد به مسئولین نمیکنند ؟ چرا سیاست های راهبردی در حکومت ایران بصورتی شده که چشم بسته و بدون بررسی و مطالعه طیف خاصی را که درک و سواد و علم امورات اجتماعی را بلد نیستند بلکه بصورت خوش جوش فقط حرف زدن را بلد هستند و توجیهات غیر منطقی و غیر علمی را در این هیاهوی بی نظمی اجتماعی یاد گرفته اند و مردم هم دلخوشی از انها ندارند را برای تحقق سیاست های داخلی و خارجی به مردم و جامعه تحمیل میکنند ؟ جواب این همه چراها که چند مورد ان ذکر شد را باید حوزه های علمیه بخصوص حوزه علمیه قم که 44 سال است اشراف به دانشگاها و مراکز علم و دانش پیدا کردند بیان فرمایند . این همه امتیاز های رنگ و وارنگ این همه مصونیت های اجتماعی این همه گماردن در وزارتخانه ها و سازمانها جهت جلوگیری از اسیب ها و لغزش های مسئولین این همه بها دادن به قشری از جامعه ایا نتیجه و خروجی ان در این 44 سال قابل قبول بوده یا خیر اگر جواب منفی است تا دیر نشده جهت اداره مملکت از علم و دانش و اگاهی های مدرنیته روز دنیا بهره بگیرید و مانند کشورهای پیشرفته در جهت اعتلای وطن و عزت پایدار مردم و مملکت قدم و قلمی بردارید و خواهید دید در اندک زمان کم این قبیل مشکلات در جامعه کمرنگ و شاید محو شود واگر جواب مثبت است دستهای این حقیر بالاست و چاره ای نیست بگویم ادامه دهید !

  • ناشناس
    1

    فوری جان اگر به اندازه ی کافی ما و مخاطبانتون رو با قضیه ی جناب کریمی گرم کردید خواهشا یک گزارش هم از تحقیق و تفحص فولاد ارائه بدید چون این طور که مشخصه فسادش جنان زیاده که همگی دست به دست هم دادید ذهن ها رو به جای دیگه ببرید

    نظرات شما -
    • سپهر
      0

      دقیقا

    • محب
      0

      زنده باد علی کریمی اسطووووووووووووووره

  • omid
    6

    کریمی این همه غذا رو کجا میبری ؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      داره غذا پخش می کند.

  • علی
    23

    درود بر حاج آقا .مرگ بر مفسدان اقثصادی .حاج آقا دیگران خوردند و چاپیدن و توهین ها مال قشر ضعیف روحانیت هست

    نظرات شما -
    • ناشناس
      4

      روحانیت میبایست درامورمملکت داری دخالت نکندتابهشون توهین نشود

  • ناشناس
    16

    شما اول آن شخص توهین کننده به مقدسات را ببین و بعد این شخص

  • ناشناس
    8

    ای خدا خودت بفریادمون برس هرچی میکشیم از اخوندها و منبرها و نماز جمعه هاشونه

    نظرات شما -
    • امید
      32

      خیلی بی شرف و نمک نشناس هستی مفت خور ..تو اکر قران رو قبول داشتی به دین و منبر توهین نمیکردی

    • ناشناس
      0

      امید نون ونمکشون تورا گرفته اما 70درصد مردم نمک تو چشمشون ریخته شد

  • فرنادی
    4

    مفت خورها می تازند

    نظرات شما -
    • به امید
      0

      دقیقا ناسپاسی کدام نعمت رو کردم؟ شماها دستی تو سفره انقلاب دارید و برای همین واسش پاس میکنید...درد ما از اخوندهاست و منبر جاییه که اخوند خودش رو مالک جان ومال و ناموس مردم میدونه و براش حکم صادر میکنه.اعتقاد من یه باور قلبیه و نماز من ربطی به اخوند نداره.....

    • 0

      انچنان میخورند و میدزدن که ادم هنگ میکنه رقم های دزدی و چپاول بیت المال با تورم رشد میکنه اما برای افزایش حقوق کارگر و بازنشسته میخوان بمیرن تا چندصد تومن بیشترش کنن...اخرش هم مایی که اعتراض میکنیم میشیم ضد اسلام و فریب خورده و نمک نشناس خوان انقلاب بچه های ما سوتغذیه دارن و گردن اخوندها و پاسدارها رو تبر نمیزنه...اونوقت ادعای حکومت عدل علوی شون گوش دنیا رو کر کرده

  • ناشناس
    4

    در حکومت دینی، وعاظ در بالای منبر احساس قدرت میکنند و به عنوان یک حاکم بر جان و مال و نوامیس مردم حکمرانی میکنند و در بعضی مواقع شیطان آنها را فریب می‌دهد.

    نظرات شما -
    • 0

      اینا خودشون صدتاشیطونو درس میدن

  • ناشناس
    16

    پدر امرزیده اون منبریهای اسلام امریکایی بودند نه از نوع ناب محمدیش .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      منبر نام محمذی کو ؟ شما دیدید؟ ما که ندیدیم...
      سخت است فهماندن چیزی به کسی که برای نفهمیدنش پول میگیرد

  • ناشناس
    2

    به جرأت می توان قسم خورد اینها میدان بیشتر ندارند اگر داشتند از عمرسعد چیزی کم نداشتند

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      این آتش به اختیار ها را اگر خلع صلاح کنید، به قهرمانان ملی توهین می کنند در روز عاشورا شیشه اتومبیلها را می شکنند بدن زن مسلمان را لمس میکنند همه هم بنام دین،، اگر اینگونه پیش برود در جامعه شمر یزیدو عمر هم ظهور میکنند همه بنام دین

    • 0

      سلاح

  • ناشناس
    1

    اگه این جماعت آخوندها بجای پیغمبر بودند که خاک برسر مبارکش ریختند وصبوری کرد میبوند چکار میکردند این جماعت عمامه بسر بلایی بر سر اسلام وشیعه آوردند که مردم از دین وشیعه فراری شدند

  • بابک
    0

    سلام منبر باید ادب متانت جاذبه داشته باشد ونفر بالا منبر هرچه بخواهد بگوید اونوقت اون روحانی چه فرقی بامردم عام دارد

  • سمی
    2

    چرا کسی در مورد ابر اختلاس فولادی حرف نمی زنه

  • ناشناس
    2

    بهتر است گزینش طلبه در حوزه علمیه از طریق آزمون انتخاب شود تا افراد نخبه در آن جذب شوند تا روحانیون روشنفکر و به روزتری تربیت شوند .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      وبهترسرمردم کلاه بگذارند

    • 0

      اخه کدوم نخبه خزعبلات را باور میکند ؟

    • ناشناس
      0

      سلام عزیزم ، فکر نمیکنم هیچ نخبه ای به حوزه علمیه برود . معمولا نخبگان در این رشته ها نمیروند .

  • ناشناس
    1

    ول کنید این مساعل پیش و پا افتاده رو، اختلاسگرها را رو کنید مملکت به فنا رفت

    نظرات شما -
    • 0

      خودت فکر میکنی اختلاسگرها کیا هستند ؟اونوقت کی باید دستشونا رو کند؟

  • ناشناس
    0

    عزیزدل برادراگراختلاس فولادبرملا شود اقازادها بایدجواب دهندد

  • ناشناس
    1

    خدا گفت دست ابی لهب بریده باشد بعد تو میگی آدم دو پا از کوره در نمیره .اون مداح در مداحی میخواست چی ببره.

    نظرات شما -
    • 0

      مداحها ساعتی چند میلیون پول میگیرن میگی چی میخواس ببره؟ سهمیه بیمه و دانشگاه هم که دارن

  • Ft
    8

    میخوان بگن ما هستیم

    حالا در صحنه ورزش نشون میدن
    کمک مالی میکنن
    یه وقت غذای نذری دست میگیرن عکس میگیرن
    اما خیلی که کم میارن میخوان مطرح بشن نذری برای امام حسین دادن و ریا میدونن تا بگن ما هستیم!!!!!
    هرچه هستین باشین شما با نذری دادن امام خانواده به اینجا رسیدی
    مردم میفهمن
    با امام حسین شوخی نکنید بعد جوری زمین میخورید
    با سر زمین میخورید

  • ناشناس
    0

    یک جای متن اومده منبر مقدسه
    کجاش مقدسه
    چرا فکر میکنه منبر مقدسه
    چی تو خودشون دیدن که فکر میکنن منبرشون مقدسه
    چرا فکر میکنن هرکی رفت رو منبر آدم حسابیه
    چرا چرا

  • ناشناس
    0

    دکان دارئ

  • ناشناس
    0

    با خاندان علی هرکه در افتاد ور افتاد/ مواظب حرف زدنتون باشید/ اینا از خوانندگان آنان هستند/ آنان خدا ترس بودن/اینا شیطان ترس/ آنان خدا پرست بودن/ اینا شیطان پرست

  • موسوی
    0

    منبر امام حسین جای موعظه هست نه تحقیر و فحش به ورزشکار پرافتخار کشورم،،، منبر امام حسین جای اگاهی و بیداری و پند هست نه حرف زدن زیادی،،، منبر جای بیان کینه و کدورت و فحش نیست،،،، همه اون فحش ها نثار خودت

  • یک ایرانی
    0

    #با_علی_کریمی_موافقم

  • ناشناس
    0

    مشکل شما آخوندها این است که خودتون رو بالاتر از مردم میدانید و نگاه عاقل اندر سفیه دارید در صورتیکه درست برعکس، یک مشت بیسواد و مفت خور هستید

  • ناشناس
    0

    آنچه که پیامبر و امامان بنام دین و مذهب از ما می خواهند منحصر در چیست؟
    ---
    تنها کار دینی و مذهبی ما که پیامبر و امامان از اهل بیت آن حضرت در محضر خداوند به آن افتخار خواهند کرد ، بحکم تاکیدهای مکرر قرآن ؛ پایبندی و پیروی صادقانه ی بی کاستی و بی فزونی از جانب ما مسلمانان از احکام و اعتقادات تحریف نشده ی و حی اصیل الهی قرآن است .
    تنها وظیفه ی دینی و مذهبی این بزرگان که امانت داران و فدائیان صدوق و وفا دار وحی الهی بوده اند بنا به رهنمودهای همین وحی و با کمک همین وحی تنها در تبلیغ و آموزش درست و قابل اثبات همین احکام و اعتقادات برای هدایت بشر به خواستهای انسان ساز و سعات آفرین خداوند منحصر بوده است نه بیشتر و نه کمتر .
    پرداختن به شخصیتهای این بزرگان از راه ذکر مناقب و فضایل موجود در نوشته های بشر که خارج از قرآن آمده اند ؛ چیزی را برای دین و مذهب نمی تواند به اثبات برساند و هرگز جزو دین الهی نیست .
    ذکر مناقب و فضایل غیر قابل اثبات برای این بزرگان و برای سایر بندگان مؤمن بجز گرفتار شدن به تفرقه افکنی و گمراهی و افتادن در دام ترفندهای شیطان بنام دین و مذهب و بجز فراهم کردن ابزار سوء استفاده و فتنه گری برای دشمنان دین و مذهب هیچ بازده دیگری برای مسلمان نخواهد داشت .

    نظرات شما -
    • بنده ی خدا
      0

      مسئولیت دفاع از حیثیت و قدسیت اصیل الهی دین و مذهب در ایران بعهده کیست؟!
      ---
      آیا کار گزاران رسانه های همگانی کشور که مجوز فعالیت خود را از حکومت دینی ج.ا.ا دریافت کرده اند در قوانین نظام دینی و مذهبی کشور و در مقابل انتقادهای علمی قرآنی و عقلی که در باره ی خطاها و انحرافهای ضد قرآنی و عقلی که از دین داری و مذهب داری مردم گرفته می شوند ؛ برای انجام وظیفه ی حیاتی غفلت ناپذیر روشنگری اذهان عموم مردم به حقایق قرآنی و عقلی دین و مذهب و برای آگاه سازی متدینان نسبت به تاثیر رواج روز افزون من در آوردیها و خرافات و جعلیات متضاد با حقایق قرآن و عقل در دین داری و مذهب داری ؛ هیچ مسئولیت قانونی و شرعی الزام آفرینی برای زدایش اینگونه انحرافها و خطاها بعهده دارند یا خیر؟!
      مراجع دین شناسی و سازمانهای متولی آموزش وتبلیغ دین و مذهب و وزارت ارشاد کشور در مقابل ایفای وظیفه ی این مسئولیت خطیر قانونی و شرعی چه نقشی در دفاع از حیثیت و قدسیت حقایق قرآنی و عقلی دین و مذهب باید داشته باشند؟!
      با توجه به این حقیقت انکار ناپذیر که دین خالص خداوند و مذهب توحیدی تشیع علوی زیر پرچم نظام دینی ج.ا.ا در شکل دهی و جهت دهی خدا پسندانه به رفتار و گفتار و پندار عمومی و فرهنگ دینی و مذهبی توده های مردم نقش حیاتی بی بدیل دارند ؛ پیگیری حسن اجرای نقش مذکور بعهده ی کدام ارگانهای حکومت و نظام دینی کشور است؟!
      آیا تاکنون هیچ ارزیابی قانون مند و سازمان یافته ای همراه با آمار و ارقام علمی ذی ربط مستند و مستدل برای اثبات میزان حسن اجرای نقش حیاتی مذکور و نتایج علمی آن برای اثبات دفاع علمی حکومت و نظام از نهاد الهی تشکیل خود مطابق با احکام ذی ربط قانون و شرع به مردم ارائه شده است؟!

  • جدی
    0

    پایبندی به دین خدا و قانون اساسی را با کدام ملاک و معیار ارزیابی می کنیم؟!
    ---
    رسانه همگانی اطلاع رسانی فرهنگ گستر مجاز وسایر نهادها و ارگانها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی فعال در خدمت رسانی به ملت در کشوری که حکومت آن بنام دین و با انتخابات مردمی ؛ مسئولیت مدیریت همه جانبه ی کشور را با سوگند بعهده می گیرد ، برای جلوگیری از سوق یافتن به سوی دیکتاتوری و خود کامگی ضد قرآنی و ضد عقلی در کارهای خود ؛ باید مطابق با اصول دینی قرآنی اصیل الهی و مطابق با اصول قانون اساسی خود که برخاسته از قرآن و از اصول منطقی عقل و از سنت هماهنگ و منسجم با شناختهای فرهنگ دین داری و مذهب داری قرآنی است ، همیشه در محضر خدا و ملت در باره ی رفتار و گفتاری که بنام یا با مجوز حکومت انجام می دهند در پرتو احکام قرآنی شرع و احکام قانون ؛ باید مسئولیت پذیر و همیشه پاسخگو باشند و پیوسته در معرض حساب رسی دقیق شرعی و قانونی قرار گیرند و می باید با تعهد پاداش یا مجازات پیامدهای مثبت و منفی فعالیتهای رسمی خود را پس از حساب رسی مطابق با قانون و شرع بپذیرند .
    سستی یا کندی غیر موجه در حساب رسی قانونی و شرعی از دستگاه های دولتی و از دستگاه های مجاز فعال در کشور ؛ بی تفاوتی و لاابالیگری و بی نظمی را در کشور بزیان حکومت و نظام و ملت حاکم می سازد .
    ادامه این سستی و کندی ؛ سازمان یافتگی و ضابطه مندی مثبت و سازنده را در کارها از بین می برد و نابود می کند و اوضاع کشور را به هرج و مرج فاجعه بار جبران ناپذیر تبدیل می کند ؛ و این وضع بی تردید نشانه ی سوق یافتن تدریجی به سوی افول و سقوط است .