اژه ای: برای اصلاح و نقد باید از خودم و مجموعه تحت نظرم شروع کنم
رئیس قوه قضاییه گفت: همیشه باور و اعتقاد من این بوده است که برای اصلاح و نقد باید بررسی و رفع نقاط ضعف و نقصانها را از خودم و مجموعه تحت نظرم شروع کنیم.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام محسنی اژهای روز سهشنبه در نشست هیات عمومی دیوان عالی کشور اظهار داشت: از قضات دیوان عالی کشور که صاحب تجارب ارزنده در امر قضا هستند و در زمره فرهیختگان محسوب میشوند، درخواست می کنم که در امر خطیر بررسی و رفع نقاط ضعف کمککار مسئولان قضایی باشند.
وی افزود: هم رئیس قوه قضاییه و هم مسئولان و قضات دیوان عالی کشور با در نظر گرفتن این موضوع و همچنین سوابق قضایی و مدیریتی قابل ملاحظه ای که دارند، برای حفظ جایگاه رفیع دیوان عالی و ارتقای آن، دارای وظایف و مسئولیتهایی خطیر و مهم هستند.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اصل ۱۶۱ قانون اساسی در مورد مسئولیتهای دیوان عالی کشور در نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی، گفت: انجام آسیبشناسیهای متقن و مستمر در خصوص مفادی از قوانین که تفاسیر در باب آنها سبب ورود حجم زیادی از پروندهها به دیوان عالی کشور میشود، موضوع بسیار قابل توجه و مهمی است.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت نوع نگاه و دیدگاه عموم مردم به دستگاه قضایی بیان داشت: بعضی از مردم و حتی برخی مسئولان و خواص در خصوص زحمات و خدمات همکاران قضایی ما و سختی کار آنها و حجم بالای پروندهها بیاطلاع هستند که سبب میشود دیدگاهی دور از واقعیت به مجموعه قضایی داشته باشند، از این رو ضرورت دارد بیش از پیش به تبیین خدمات و سختی کار همکاران قضایی خود بپردازیم.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در سخنانی اظهار کرد: ریاست قوه قضائیه در یک سال و سه ماه سپری شده از دوران مسئولیتشان نسبت به دیوان عالی کشور و حضور در میان نخبگان قضایی و علمی این دیوان اهتمام ویژهای داشتهاند و تاکنون 2 بار در جلسات هیات عمومی دیوان عالی کشور شرکت کردهاند.
رئیس دیوان عالی کشور یکی از معضلات و مشکلات اساسی در این دیوان را ورودی زیاد پروندهها در چند سال اخیر عنوان کرد و گفت: دیوان عالی کشور مرجعی است که باید در خصوص مسائل کلان قضایی رای بدهد.
حجتالاسلام مرتضوی مقدم با بیان اینکه در زمینه کاهش ورودی پروندهها به دیوان عالی کشور راهکاری جز اصلاح برخی مقررات قانونی وجود ندارد، عنوان کرد: ما در دیوان عالی کشور پیشنهادات خود را مبنی بر اصلاح برخی از مواد قانون آیین دادرسی ارائه داده و امیدواریم که معاونت حقوقی قوه قضاییه روند اصلاحات این مواد قانونی را به نحو احسن و در اسرع وقت به پیش ببرد.
وی همچنین از گردآوری و چاپ مجموعهای از تمام آراء وحدت رویه تاریخ دیوان عالی کشور خبر داد و گفت: کار مثبتی که اخیرا در هیات عمومی دیوان عالی کشور انجام شد، جمعآوری و چاپ یک مجموعه از تمام آراء وحدت رویه تاریخ این دیوان اعم از حقوقی و کیفری بود که میتواند برای قضات سراسر کشور بسیار مفید باشد.
رئیس دیوان عالی کشور اظهار داشت: دیوان عالی کشور برای رسیدگی به پروندههای مفاسد اقتصادی، امنیتی و برخی موضوعات دیگر، شعب ویژهای را در نظر گرفته است و با توجه به ورودی و حجم بالای پروندهها کلیه کارکنان این دیوان اعم از قضات و کارمندان اداری همکاری بسیار خوب و صمیمانهای را در راستای رسیدگی به پروندهها و مختومه کردن آنها داشتهاند.
حجتالاسلام مرتضوی مقدم بیان کرد: مجموعه دیوان عالی کشور و قضات این دیوان حمایت کامل خود را از مواضع قاطعانه رئیس قوه قضاییه در ایجاد امنیت در کشور و مبارزه با مفاسد اقتصادی و اصلاح امور اعلام میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور نیز ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون موضوع جلسه هیات عمومی دیوان عالی کشور در باب اینکه «درخواست اعاده دادرسی قائم به شخص دادستان است یا خیر»، به حجم کار سنگین در دیوان عالی اشاره کرد و با تقدیر از قضات و کارمندان این مجموعه، بیان داشت: چنانچه ما امروز در عرصه امور قضایی و حقوقی به صورت جهادگونه عمل نکنیم، قطعا کارها بر زمین خواهد ماند.
گفتنی است در جریان نشست امروز هیات عمومی دیوان عالی کشور، ۱۲۷ تن از قضات این دیوان حضور داشتند و تعدادی از قضات در حضور رئیس قوه قضاییه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
در این نشست، همچنین تعدادی از قضات دیوان عالی کشور در حضور حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به بحث و بررسی پیرامون این موضوع که «درخواست اعاده دادرسی قائم به شخص دادستان است یا خیر» پرداختند.
در پایان این مراسم با حضور رئیس قوه قضاییه آیین رونمایی از مجموعه مدون کلیه آراء وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور انجام شد.
غلام سوت بلبلی بعد از چهل سال یادت افتاده که اصلاح کنی!
اگر می خواستی اصلاح کنی ۴۳ سال پیش کرده بودی.
بعدا میخوای چه چیز را اصلاح کنی.تا قانون اساسی در کشور اصلاح نشود و وظایف هر سازمان و نهادی طبق قانون مشخص نشود هیچ چیز اصلاح نمی شود.
دیگه خیلی دیر شده .مردم هم کلاه اصلاحات دیگه سرشان نمیره.هر چی توی آستین داشتید رو کردید.دیگه کلاهی نمانده که سر این ملت نگذاشته باشید.
پیشنهاد می کنم یه سری به تاجزاده که (در انفرادی انداختیدش) بزنید..او به عنوان پرچم دار اصلاحات ساختاری ..مطمئن باشید برای اصلاح امور مربوط به کار خودتون هم دلسوزانه ، پیشنهاد های بسیار خوبی برای شما خواهد داشت..متاسفانه وقتی به پیشنهادات *نخبگان* اهمیت نمیدهید و حتی آن ها را با اتهام های واهی و اثبات نشده ، روانه زندان می کنید.. و به تحلیل هایشان وقعی نمی نهید و بعد وارد بحران می شوید و به (چه کنم ) می افتید ،طبیعی است..این طبیعت عدم تدبیر امور است..
مگه احدی اجازه ی نقدر سه قوه در ایران را دارد اگه چنین بود باید شماها سالها قبل عزل میشدین
شعار دادن چه آسون ، عمل کردن چه مشکل
حالا حرفت ارزش دارد ،باید اصلاحات بزرگی انجام بشود درود بر شما اگر اصلاحات بکنی
ویرانه
چهل ساله که خودتون را اصلاح نکردین دیگه نمیتونین
آقای اژهای موقعی که شدی رئیس قوه هم همین حرفها را زدی ،ولی چه شد؟؟؟ این حرفها دهن پرکن وبرای گول زدن افکار عمومیست ،این اصلاحات و تغییرات شما مد نظر مردم نیست
نظام بانکی اصلاح نشدہ وام ھایی کہ سوددارندازنظرمبارک امام خمینی سلام اللہ علیہ سودش رباست وربادرحکم جنگ باخداست آیت اللہ بھجت ھم حرام میداند امنگوں وام سبب تورم میشہ
نقد رو خودتون از خودتون ابراز میکنین
یا مردم یتونن از شماها نقد کنن !؟
و اینکه اگر درصدی از جامعه با نظرات و قوانین شما مخالف باشند
آیا میتونن نظرات خود را بگویند ؟
اکر بگویند آیا مجرم هستند ؟
زندانی میشوند ؟
اصلن کجا کی چه وقت چجوری میتونن بگن ؟
اصلن چرا در این 42 سال محلی جایی زمانی را برای ابراز نظر معین نکردین که یکباره نریزن توی خیابون و .......
آقای اژهای با رسانه و مردم ارتباط خوبی دارد
ان شاء الله که بتواند اصلاحات مورد نیاز را انجام دهد
جناب اژه ای با سلام و احترام اگر خواستید اصلاح نمایید یک مورد من هم اشاره کنم انهم دیوان عدالت اداری که پرونده ها قریب دو سال طول می کشد تا رای صادر شود مخصوصا آنهایی که کارفرما حق بیمه کارکنانش را پرداخت ننموده و شکایت به دیوان برده اند تا حق شان را بگیرند.مخصوصا در وزارت ورزش و جوانان و وزارت کار و وزارتخانه های دیگر که خود درگیر این مورد می باشم.مورد دیگر اشاره کنم به نظام بانکی کشور که سود 27 درصدی وام ها کمر مردم را شکسته و گرفتار شده اند .اگر مستنداتی خواستید این شماره موبایل من است 09124391076
آقای اژه ای،حرف های شما باور پذیر نیست. دیدیم که با تاجزاده ای که عام و خاص او را می شناسند چه کردی. دستگاه و زیر مجموعه تو تابع نظر ظابطین شده اند و مستقل نیست.
شما به اقاتون بگید یه سر پا بیان بین مردم تا ببینند ملت از چه چیزی ناراضی هستند و اصلاح از اونجا شروع بشه شما 43 سال قوه رو همونطوری چرخوندید نه نواوری در قوانین نه پژوهشی فقط به قول خودتون مملکت ما رو امام زمان نگه داشته
حقوقت رو بگیر ول کن ما ملت بدبخت رو
مگه شما ها هم خدایی ناکرده اشتباه میکنید .مگه معصوم نیستید .
اولین قدم برا اصلاح اینه که خودت کنار بری .ایا مردانگیش را داری ؟
این الفاظ والفاظ مشابه مبنی بر اضلاح امور ! تغیرشیوه کشت ارشاد ! گفتگو ! پدیرش نقدها ونظر ها بیش از ان که ضمانت اجرایی داشته باشد راهکاری سیاسی ونه برای فریب وسرد کردن معترضان است !شکل دیگری از غلط کردیم البته با حفظ اصول !!واز موضع قدرت !