آمریکای مدعی حقوق بشر برای شهروندان گیر افتاده خود در سودان اهمیتی قائل نیست!

پس از آغاز درگیری داخلی سودان و تبدیل آن کشور به مکانی خطرناک برای غیرنظامیان، بسیاری کشورها اقدام به انتقال شهروندان خود به مکان‌های امن یا برگرداندن آنها به زادگاهشان کردند.

آمریکای مدعی حقوق بشر برای شهروندان گیر افتاده خود در سودان اهمیتی قائل نیست!

اما آمریکای مدعی حقوق بشر پس از اقدامی سریع برای انتقال دیپلمات‌های خود از سودان، از 16 هزار شهروندان آمریکایی خواست برای تضمین امنیت خود، خودشان دست به کار شوند.

در این میان بسیاری کشورها از جمله چین، پاکستان، عربستان، اردن، ترکیه، آلمان و اندونزی کار انتقال شهروندان خود را انجام دادند. بر همین اساس طبق اعلام وزارت امور خارجه چین، تا روز پنجشنبه بیش از 1300 نفر از شهروندان چینی با ناو نظامی به مکان‌های امن منتقل شدند. علاوه بر این، چین شهروندان پنج کشور دیگر ساکن سودان از جمله 216 شهروند پاکستانی را از سودان به خارج از آن کشور منتقل کرد و سخنگوی وزارت پاکستان هم شنبه در پیامی از چین تشکر کرد.

1

2

3

اما ایطور نیست که همه کشورها به دنبال تضمین امنیت شهروندان مقیم سودان خود باشند. مقامات آمریکایی که 22 آوریل (2 اردیبهشت) یعنی هفته گذشته اعلام کردند 70 دیپلمات خود را از سودان خارج کرده‌اند، در واکنش به سئوال افکار عمومی در خصوص زمان‌بندی و نحوه خروج هزاران شهروند آمریکایی مقیم سودان تاکید کردند ایالات متحده ناو یا هواپیما برای خروج اتباعش از سودان اعزام نمی‌کند و آنها باید خودشان برای تضمین امنیتشان دست به کار شوند!

4

مقامات آمریکایی دلایل این تصمیم خود را ابهام وضعیت امنیتی و تعطیلی فرودگاه و دو تابعیتی بودن اکثر اتباع آمریکایی مقیم سودان عنوان کردند. بدیهی است آمریکا نمی‌خواهد کاری برای این گروه از شهروندان خود انجام دهد. این اقدام دولت ایالات متحده خشم شهروندان مقیم خاک آمریکا را نیز برانگیخته است.

آمریکای مدعی حقوق بشر اغلب کشورهای دیگر مانند چین را به عدم رعایت حقوق بشر متهم می‌کند اما درباره تضمین امنیت شهروندان مقیم سودان خود، با دست‌های بسته به شهروندان خود نگاه می‌کند این در حالی است که چین نه تنها بیش از هزار شهروند خود را با ناو از سودان خارج کرده بلکه به شهروندان پنج کشور دیگر هم در این کار کمک نموده است.

در این مورد، برای آنهایی که در سودان گیر افتاده‌اند، حقوق بشر به معنای همان حق زندگی و حق سلامت آنهاست؛ همان چیزی که شهروندان آمریکایی مقیم سودان از آن بی بهره‌اند و دولت ایالات متحده هم اهمیتی به آن نمی‌دهد!

منبع: رادیو بین المللی چین
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید