دستور صریح یک امام جمعه درباره کسانی که رای نخواهند داد
امام جمعه اصفهان با اشاره با موضوع انتخابات خطاب به حاضران در مراسم گفت: تمام شما از همین امروز تبلیغ کنید که مردم پای صندوق رأی بیایند و به مردم بفهمانید که حکومت اسلامی برای ما عزت و آبرو است.
یوسف طباطبایی نژاد اظهار کرد: در روایت صحیح عنوان شده که زکات یکی از پایههای دین اسلام است که پایههای پنج گانهای که برای دین بیان شده نماز، زکات، حج، روزه و ولایت اهل بیت و جانشینان آنها هستند.
وی افزود: درباره زکات و نماز، پس نماز، زکات به عنوان مهمترین عبادت مسلمانان و رابط میان انسان و خالق به شمار میرود.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت زکات در قرآن کریم، خاطرنشان کرد: در قرآن کریم خداوند میفرماید که گمان نکنند کسانی که آنچه را ما با فضل خود عطا کردیم، بخل بورزند و به وظیفه خود عمل نکنند، گمان نکنند که برای آنها خیر و خوبی وجود دارد بلکه برای آنان شر است.
آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: این مالی که باید پرداخت شود، اگر پرداخت نشود، در روز قیامت بنابر روایات به صورت گردنبند آتش به شکل مار یا اژدها به گردن انسان آویزان میشود.
وی با بیان اینکه بنابر روایات، مالی که زکات آن پرداخت نشود ملعون به معنی دوری از برکت و لطف الهی است، گفت: اگر مردم حقوق مالی و وظیفه مالی خود را پرداخت کنند، با یکدیگر با عشق زندگی میکنند و فقیری در جامعه باقی نمیماند.
تمام شما از همین امروز تبلیغ کنید که مردم پای صندوق رأی بیایند و به مردم بفهمانید که حکومت اسلامی برای ما عزت و آبرو است.
آیت الله طباطبایی نژاد با بیاناینکه هم به صدقه زکات میگویند و هم به زکات صدقه میگویند، تشریح کرد: بعضی مواقع نام زکات گفته میشود، اما منظور صدقه است و اینها گاهی به جای یکدیگر استفاده میشود درصورتی که هرکار خیر و خوب مالی یا غیرمالی به شرط اینکه برای خدا انجام شود، صدقه است و زکات نیز صدقه است و به تمام اشخاص تعلق میگیرد.
وی در ادامه با اشاره با موضوع انتخابات خطاب به حاضران در مراسم گفت: تمام شما از همین امروز تبلیغ کنید که مردم پای صندوق رأی بیایند و به مردم بفهمانید که حکومت اسلامی برای ما عزت و آبرو است.
آیت الله طباطبایی نژاد ادامه داد: درست است که مشکلاتی از قبیل گرانی در کشور وجود دارد، ولی حضور پای صندوق رأی یک وظیفه دینی و اسلامی است و ما باید در کنار هم بایستیم.
آیت الله طباطبایی نژاد اضافه کرد: اگر یک پسر و دختر مسلمان با یکدیگر ازدواج کند و بعد یکی از اینها مرتد شود، اگر زن از دین خارج شود، عقد پابرجاست، اما اگر مرد کافر شد و زن مسلمان باقی ماند، این زن نمیتواند زیرنظر کافر باشد و پس از این واقعه، میتواند جدا شود و برود ازدواج کند.