با دعوت از مردم

رئیسی: یقین دارم که حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن باشکوه‌تر از همه سال‌ها خواهد بود

رئیس جمهور با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: من یقین دارم که حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضوری باشکوه‌تر از همه سال‌ها خواهد بود چون انقلاب شکوهمند اسلامی توانسته به اهداف مقدسش نزدیک و نزدیک‌تر شود.

رئیسی: یقین دارم که حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن باشکوه‌تر از همه سال‌ها خواهد بود

سید ابراهیم رئیسی به مناسبت فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در آستانه روز ۲۲ بهمن گفت: مردم عزیز ما مردم زمان‌شناسی هستند و می‌دانند حضورشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن  در امیدآفرینی برای کشور و در یاس و ناامیدی برای دشمنان ایران اسلامی نقش دارد.

وی ادامه داد: حضور مردم همیشه امیدبخش و حماسه آفرین بوده و باید گفت که مساله ۲۲ بهمن و دهه فجر، دهه امید است و حضور مردم عزیز در راهپیمایی می‌تواند جلوه‌ای از انسجام ملی و امید به آینده باشد. حضور مردم می‌تواند شکرگزاری باشد نسبت به انقلاب شکوهمند اسلامی و می تواند جلوه‌ای باشد از میثاق با ولایت و رهبری.

رئیس جمهور تصریح کرد: حتما من یقین دارم که حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال حضوری باشکوه‌تر از همه سالها خواهد بود، چون انقلاب شکوهمند اسلامی توانسته به اهداف مقدسش نزدیک و نزدیک‌تر شود و همانطور که رهبری انقلاب فرمودند ما به قله نزدیک شدیم و امید است که حضور مردم بتواند بسیاری از گره ها را بگشاید.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    زرشک

  • ناشناس

    تا پاچه خوارهای اقلیت داری غم ندارب

  • ناشناس

    جناب آقای رییسی جنابعالی به فاصله هزار متری قول های انتخابی خودتون نرسیدید ، بعد چطور به اهداف نزدیک و نزدیک ترشدیم ؟ تورم کنترل شد ، پول ملی تقویت شد ، صنعت پیشرفت کرد ، وجه جهانی مون ارتقا یافت ، وضع زندگی و معیشت مردم بهبود یافت ، مشکل بیکاری و مسکن حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟... لااقل مردانه بیایید بگویید: ببخشید ، به خطا های خودتون اعتراف کنید . حداقل 10 تا مفسد اقتصادی را اعدام کنید مردم ببینند طرفدارشون نیستید

  • ناشناس

    شما این یقین ها را همینطور ادامه بده

  • ناشناس

    یقین پرپکانی یا آنگوزمانی؟

  • عارف

    یک وعده انتخاباتی شمارو هیچوقت فراموش نمیکنم!!!
    چه دلیلی داره در یک اتاق چهار نفر با چهار مدل قرارداد وجود داشته باشه؟؟؟؟بنده ۲۳ ساله قرارداد شرکتی ام !!!واقعا دروغ تا کجا؟؟؟؟

  • ناشناس

    شتر در خواب بیند....