توضیح عارف در مورد قیمت بنزین:

دولت چهاردهم، هیچ تصمیم عجولانه‌ای نخواهد گرفت/ در هر تصمیمی، تمام پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و عدالت را مد نظر قرار می‌دهیم

معاون اول رئیس‌جمهور که در جلسه ای در سازمان برنامه و بودجه سخن می گفت، خواستار ارائه برنامه و نقشه راه جامعی از سوی سازمان برنامه و بودجه به دولت برای رفع ناترازی موجود در حوزه انرژی شد و گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که دولت چهاردهم، هیچ تصمیم عجولانه‌ای نخواهد گرفت و در هر تصمیمی، تمام پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و عدالت را مد نظر قرار می‌دهیم.

دولت چهاردهم، هیچ تصمیم عجولانه‌ای نخواهد گرفت/ در هر تصمیمی، تمام پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و عدالت را مد نظر قرار می‌دهیم
معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در «چهارمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور» در سازمان برنامه و بودجه کشور، اولویت‌های برنامه‌ای و بودجه‌ای دولت چهاردهم را تشریح کرد.
 
محمدرضا عارف، در این جلسه که پیش از ظهر امروز – پنج‌شنبه هشتم شهریورماه – برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و بزرگداشت یاد شهدای دولت، گفت: دولت چهاردهم، رشد تولید، مهار تورم و بهبود معیشت مردم را به‌عنوان دستور کار اصلی خود قرار داده است و وظیفه کوتاه‌مدت دولت، تثبیت وضع اقتصادی کشور است.
 
عارف با بیان اینکه فضای همدلی و همراهی خیلی خوبی بین سه قوه برای اداره امور کشور شکل گرفته است، افزود: همه ما باید قدر این فضای همدلانه را در جهت توسعه و پیشرفت کشور بدانیم و با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در دیدار با هیئت دولت، عزم خود را برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم عزیزمان جزم کنیم.
 
وی کنترل سطح قیمت‌ها از سوی دستگاه‌های مسئول و استمرار تلاش برای کاهش تورم را یک ضرورت دانست و گفت: با توجه به مشکلاتی که در زمینه تأمین آب و برق در کشور وجود دارد، از هم‌اکنون باید به فکر تابستان آینده باشیم تا اثرات منفی تأمین نشدن برق برای اقتصاد کشور را کاهش دهیم.
 
عارف سپس افزود: توجه به محیط زیست کشور، از اولویت‌های دولت چهاردهم است و هیچ دستگاهی با هیچ توجیهی، حق ندارد آینده سرزمین ایران را با تخریب محیط زیست و دست‌درازی به منابع و ثروت‌های طبیعی کشور، مورد تهدید قرار دهد. البته دولت به دنبال تقویت و ارتقای جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست نیز هست تا از حقوق نسل‌های آتی در زمینه محیط زیست محافظت کند.
 
معاون اول رئیس‌جمهور سپس با بیان خاطره‌ای از زمان ریاست خود بر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در سال ۱۳۷۹ و تغییر نوع نگاه نسبت به این سازمان پس از ورود به آن، گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور، متولی اصلی و صاحب برنامه‌های توسعه کشور است و برای توسعه کشور، راهی جز این نداریم که این سازمان بر اساس اصل ۱۲۶ قانون اساسی، حرف مشورتی و اصلی را در امور دولت بزند و جایگاه و نقش آن، تقویت شود.
 
عارف افزود: شوراها و نهادهای مختلفی در کشور، تصمیم‌هایی می‌گیرند که ممکن است بار مالی و بودجه‌ای قابل توجهی برای دولت داشته باشد، بدون اینکه برای آن فکری شده باشد. اینجاست که حضور قوی نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسات تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری برای کشور، اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد و مانع از تحمیل مصوبات بدون پیش بینی منابع مالی لازم به دولت می‌شود.
 
وی در ادامه گفت: دولت چهاردهم بنای وعده دادن ندارد؛ مگر وعده‌های قابل اجرا و فکرشده‌ای که خود را هم متعهد به تحقق آنها می‌داند. از این‌رو، همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی کشور، در چارچوب منابع و امکانات موجود کشور، وظیفه اجرای برنامه هفتم و تعهدات دولت را عهده‌دار هستند.
 
معاون اول رئیس‌جمهور سپس از برنامه دولت برای بازنگری در شوراهای موازی برای ساماندهی اثربخش آنها خبر داد و گفت: در دولت و در شورای عالی اداری، موازی‌کاری‌ها را بررسی می‌کنیم و حتماً در ادامه فعالیت شوراهای موازی بازنگری می‌شود.
 
وی در ادامه خواستار ارائه برنامه و نقشه راه جامعی از سوی سازمان برنامه و بودجه به دولت برای رفع ناترازی موجود در حوزه انرژی شد و گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که دولت چهاردهم، هیچ تصمیم عجولانه‌ای نخواهد گرفت و در هر تصمیمی، تمام پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و عدالت را مد نظر قرار می‌دهیم.
 
در ابتدای این جلسه، «سید حمید پورمحمدی»، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: برای کارشناسان سازمان برنامه و بودجه بسیار مهم است که در دوره جدید فعالیت این سازمان در دولت چهاردهم، معاون اول رئیس‌جمهور سابقه ریاست بر این سازمان را داشته و آشنایی کاملی با ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های این سازمان دارد.
 
معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه کشور در یک سده گذشته، نقش مهمی در توسعه کشور در ابعاد مختلف ایفا کرده است، افزود: این سازمان فارغ از نگاه‌های سیاسی و جناحی و با تکیه بر کار علمی و کارشناسی، وظیفه ملی و توسعه‌ای خود را به صورت خیرخواهانه و دلسوزانه انجام داده است.
منبع: انتخاب
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • ناشناس
    0

    چه عجله ایه حالا .خداراشکر همه چی درست ودرمون سرجاشه .ما هم که بالاتر از قله نمیشه بریم !!!

  • حمید
    2

    مواظب باشید در مورد یارانه ها و بنزین تصمیم کشکی نگیرید و آبروی دولت پزشکیان را با دست خودتان نبرید چون قول های کشکی زیاد دادید

  • نا شناس
    1

    اگر بنزین گران بشه مطمعن باشید که چهار سال دیگه اگر این نظام باشد مردم دیگه رای نمی دهند

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      ما رای میدهیم . انقلاب هزینه دارد و باید همه با هم پرداخت کنیم تا پای جان ایستاده ایم و گوش به فرمان

  • ناشناس
    0

    بنزین رو گران نکنید ، عجولانه یا لاک پشتی

  • ناشناس
    2

    خدا پدر شما را رحمت کند خیالمان راحت شد و دیگه استرس نداریم.

  • ناشناس
    0

    ژن خوب بفرمایید همه ژنهای خوب عالم بیایند وباصبر حوصله وتمانینه بنزین تا سرحد اعلا گران کرده وبرمولت شریف که قبول کردن شمارا سوار کنند عرضه دارید

  • ناشناس
    5

    کسانیکه ازروی لجبازی ونه اعتقاد به این گروه رای دادند اگر اعتقادی به قیامت داشه باشند باید جوابگوی ملت باشند،خواب خرگوشی بس است ،بخاطر آیندگان خودتان هم که شده کمی فکر کنید وبعد انتخاب کنید

  • ناشناس
    0

    به جای گران کردنش جلوی قاچاق سوخت گرفته بشه، ماشین کم مصرف دست مردم بدین سهمیه شخصی ها را کم کنید وسایل نقلیه عمومی را زیاد کنید اصلا سهمیه ماشین سواری شخصی ها را قطع کنیدبا گران کردن هیچی حل نشده

  • ناشناس
    0

    بعضی گرگها با لباش میش با پیشنهاد گرانی بنزین دولت را میندازن رو پوست موز تا تماشاگر اختلاف بین مردم ودولت باشن ومیخواهند هرچه سریعتر مردم را از دولت بیزار ونا امید کنند

  • ناشناس
    0

    ولی در پست دادن به پسرت عجله کن که بد جوی کار گیر می آید

  • xcf x
    0

    شما مواظب پسرت باش کافیه

  • واحد حقگو
    0

    سلام زمان دولت اصلاحات بنزین پلکانی و بصورت خیلی تدریجی بالا می رفت احساس نمیشد خواهشاً دولت محترم مصرف بالای بنزین را به حساب مردم نگذارد تولیدات بی کیفیت و مصرف بالای ماشینها و تصویب قانون بی پشتوانه وارادات خودرو که میتواند مصرف را پایین آورد به دولت مربوط میشود نمیشود هم خود و را گران فروخت هم بنزین البته وقتی خودرو 7000000 میلیونی به 300000000 تومانی فروخته میشود مردم هم اکنون بنزین خیلی گران مصرف میکنند.