آلمان فعالیت یک مرکز اسلامی دیگر را ممنوع کرد

وزیر داخلی ایالت براندنبورگ آلمان از تعطیلی یک مرکز اسلامی وابسته به جنبش مقاومت فلسطین حماس در فورستنوالد خبر داد.

آلمان فعالیت یک مرکز اسلامی دیگر را ممنوع کرد

به گزارش روزنامه «پاسایر نویه پرسه»، میشائیل اشتوبگن، وزیر داخلی ایالت براندنبورگ آلمان از حزب دموکرات مسیحی فعالیت انجمن مرکز اسلامی السلام در شهر فورستنوالد را ممنوع کرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای مدعی شد که این انجمن ضد ایده «تفاهم بین المللی و نظم قانون اساسی» عمل کرده است. آلمان ادعا کرده این انجمن را می‌توان به طیف اخوان المسلمین و جنبش مقاومت فلسطین حماس منصوب کرد. «بیلد» اولین بار دراین باره گزارش داد.

سخنگوی این وزارتخانه توضیح داد که این ممنوعیت اکنون با دخالت نیروهای پلیس اجرایی خواهد شد. " برای این منظور دفاتر این انجمن در فورستنوالد و برخی آپارتمان‌های خصوصی در براندنبورگ و برلین توسط نیروهای پلیس مورد تفتیش قرار می‌گیرند.

در این بیانیه این اقدام این گونه توجیه شده است که: ما نمی‌توانیم انجمن‌هایی را تحمل کنیم که (به زعم برلین) بر خلاف نظم قانون اساسی یا ایده تفاهم بین‌المللی اقدام می‌کنند. در توجیه این اقدام آمده است: کانون‌های داغ فرهنگ اسلام گرایی عصر حجر باید به صورت ریشه‌ای از بین برود تا از تنش‌زایی جلوگیری شود.

این مقام ایالتی آلمان مدعی شد که «تلقین جوانان به افکار افراطی به صورت سازمان یافته» به ویژه خطراتی را به همراه دارد. وی افزود: ما باید به ریشه این شر رسیدگی کنیم. وی پیش از هم اعلام کرده بود که می‌خواهد علیه این انجمن اقدام کند.

زمستان گذشته هم اشتوبگن خواستار ممنوعیت سریع جنبش مقاومت فلسطین حماس در آلمان شد. وی در آن زمان گفت تنها در این صورت می‌توان علیه این انجمن اقدام کرد.

بر اساس اطلاعات وزارت داخلی ایالت براندنبورگ این انجمن در سال ۲۰۱۸ در Fürstenwalde تأسیس شد و مسجد السلام را در محل اداره می‌کند. این مرکز اسلامی خطبه‌های جمعه و طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها را برای مسلمانان منطقه ارائه می‌دهد. در ژوئیه ۲۰۲۳، شعبه براندنبورگ سازمان اطلاعات داخلی آلمان، این باشگاه را به عنوان یک سازمان افراطی تایید شده طبقه‌بندی کرد. اشتوبگن در آن زمان مدعی شد: این انجمن بر خلاف نظم اساسی دموکراتیک آزاد عمل می‌کند، روایت‌های ضدیهودی را منتشر می‌کند و حق موجودیت اسرائیل را نفی می‌کند. ما نمی‌توانیم این را بپذیریم.

در ۲۴ ژوئیه نیز نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان مسجد سبز هامبورگ IZH به عنوان «مرکز مهم تبلیغاتی ایران در اروپا» ممنوع کرد. پلیس آلمان در سراسر این کشور دارایی‌ها و امکانات این مرکز و پنج سازمان وابسته آن را مصادره کرد. از آن زمان، مسجد آبی نیز تحت مدیریت فدرال بوده است.

جامعه اسلامی آلمان انتقاد شدیدی به این اقدام دولت آلمان در بستن مرکز اسلامی هامبورگ و چند مسجد وابسته به آن وارد کرده و این اقدام را تهدیدی اساسی برای آزادی مذهب دانسته است.

برای اجرای این حکم ممنوعیت مرکز اسلامی هامبورگ (IZH) و پنج سازمان زیرمجموعه، افسران پلیس آلمان این مرکز اسلامی را به همراه مسجد امام علی و سایر ساختمان‌های مربوطه در مجموع در ۸ ایالت فدرال تفتیش کردند.

وزارت کشور فدرال آلمان در توجیه این اقدام خود مدعی شد IZH یک سازمان اسلام گرای افراطی است که اهداف خلاف قانون اساسی را دنبال می‌کند. فایزر گفت که پس از جستجوهای گسترده علیه IZH در نوامبر گذشته، ظن جدی تایید شد. به ادعای وی ایدئولوژی این باشگاه علیه حقوق زنان، علیه یک قوه قضاییه مستقل و دولت دموکراتیک آلمان است.

انتشار خبر بسته شدن مرکز اسلامی هامبورگ یا مسجد امام علی (ع) که در آلمان به مسجد آبی نیز شهره است، واکنش‌هایی را در پی داشته و با انتقادهایی همراه بوده است.

اخیرا یک سخنگوی وزارت امنیت داخلی ایالت هامبورگ اعلام کرد که حکم اخراج محمدهادی مفتح، رئیس ۵۷ساله این مرکز، از خاک آلمان صادر شده است.

بر اساس این حکم علاوه بر این، او اجازه ندارد دوباره وارد آلمان شود یا در آنجا بماند و اگر این کار را انجام دهد، تا سه سال زندان خواهد داشت. ایستگاه رادیویی NDR ۹۰.۳ هم قبلا در این باره گزارش داده بود.

محمدهادی مفتح از تابستان ۲۰۱۸ رئیس مرکز اسلامی هامبورگ IZH بوده است.

رسانه‌های آلمانی روز گذشته گزارش دادند که محمد هادی مفتح، رئیس سابق مرکز اسلامی هامبورگ (IZH)، تقریباً دو هفته پس از دستور اخراج خود آلمان را ترک کرد. مقامات داخلی هامبورگ گفتند که مفتح عصر سه شنبه کشور را ترک کرد. این بدان معنی بود که او قبل از پایان ضرب الاجل عصر همان روز کشور را ترک کرد. گفته می‌شود که او اکنون تا ۲۰ سال آینده اجازه بازگشت به آلمان را ندارد و در غیر این صورت با مجازات زندان مواجه خواهد شد.

اندی گروت، سناتور داخلی هامبورگ در واکنش به این خبر اعلام کرد: ما یکی از برجسته‌ترین اسلام گرایان آلمان را اخراج کردیم. وی مدعی شد که خروج مفتح از کشور خبر خوبی برای امنیت در آلمان است. کمی قبل از پایان مهلت مقرر، مفتح سعی کرد نسبت به اخراج خود اقدام کند.

بر اساس اطلاعات IZH، مفتح بالاترین مرجع معنوی شیعیان در اروپا - به استثنای انگلیس است. به گفته اداره حفاظت از قانون اساسی هامبورگ، وی مشمول گزارش و دستورات رهبر ایران و معاون وی در آلمان محسوب می‌شود.

منبع: تسنیم
کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    3

    به نظر من تبلیغ ادیان نباید ممنوع شود باید بین همه باورها مناظره گذاشت وهر باوری که نتواند منطقی وقانع کننده نظرات خود را بیان کند ناخود آگاه حذف میشود و دیگر کسی آن مکتب را باور نخواهد کرد

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      منطقی ؟؟؟؟

  • ناشناس
    4

    همانطور که درایران همه ادیان (ارامنه،کلیمیان،آشوریان،زرتشتیان وایزدیان)برای تبلیغ آزاد هستند که نشانه آزادی ادیان است

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد