انتصاب پرحاشیه دولت/ فاطمه حسینی و جنجالهایش؛ از ماجرای تاسیس صرافی تا ویلاسازی در لواسان

حاشیه قابل توجه درباره حسینی موضوع تأسیس صرافی بود. او و همسرش هانی میرمحمدعلی در سال ۱۳۹۰ اقدام به تأسیس صرافی «شرکت تضامنی سیدهانی میرمحمدعلی و شرکا» کردند.

انتصاب پرحاشیه دولت/ فاطمه حسینی و جنجالهایش؛ از ماجرای تاسیس صرافی تا ویلاسازی در لواسان

سیده فاطمه حسینی با عنوان دبیر کمیسیون علمی، فناوری و هوشمندسازی دولت به جمع زنان حاضر در دولت چهاردهم پیوست.

او در مجلس دهم نماینده تهران بوده و تا کنون بیش از سوابق علمی و اجرایی، حاشیه داشته است. سیده فاطمه حسینی، متولد ۱۳۶۴ در شیراز است. نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی هم بوده، اما او را بیشتر به صفت دختر صفدر حسینی می‌شناسند. پدرش در دولت هشتم یعنی دولت خاتمی وزیر کار و وزیر اقتصاد بوده است. همچنین ریاست صندوق توسعه ملی را نیز در کارنامه دارد.

نام دخترش، اما با «سفره انقلاب» و آن اظهار نظر حاشیه‌ساز در مجلس گرده خورده است. در شرح سوابق تحصیلی این عضو جدید دولت باید گفت که کارشناسی مهندسی مکانیک سیالات از دانشکده فنی دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد مدیریت کسب‌وکار (MBA) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران دارد.

 فهرست سوابق اجرایی او چندان طول و دراز نیست که البته این امر به جوانی او برمی‌گردد. فاطمه حسینی در انتخابات مجلس دهم جوان‌ترین نامزد در لیست ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان بود و با ۱٬۲۱۸٬۷۲۷ رأی به عنوان دهمین نماینده تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

او نخستین زنی از ایران بود که به‌عنوان رئیس هیئت پارلمانی ایران در اتحادیه بین‌المجالس جهانی انتخاب شد و دو سال (۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰) در این سمت فعالیت کرد.

حواشی فاطمه حسینی، اما بیش از سوابق کاری و تحصیلی او است. پررنگ‌ترین حاشیه او همان نطق جنجالی بود که در دفاع از پدرش انجام داد و از اینکه به قدر کافی از «سفره انقلاب» نبرده‌اند گلایه کرد. این سخنرانی سبب شد که مدت‌ها مورد توجه رسانه‌ها باشد و موجی از انتقادات روانه وی شود.

در همان جلسه نیز علی مطهری به خاطر خارج از موضوع حرف زدن، میکروفن وی را قطع کرد. بعدتر البته علی لاریجانی از او حمایت کرد و گفت که او نگفته «ما سهممان را از سفره انقلاب می‌خواهیم. من به یکی از اعضای هیات رئیسه ماموریت دادم تا موضوع را بررسی کند و مشخص شد که خانم حسینی چنین صحبتی نکرده است».

دیگر حاشیه قابل توجه درباره او موضوع تأسیس صرافی بود. او و همسرش هانی میرمحمدعلی در سال ۱۳۹۰ اقدام به تأسیس صرافی «شرکت تضامنی سیدهانی میرمحمدعلی و شرکا» کردند.

این صرافی در سال‌های بعد با مسائل مربوط به مجوز فعالیت مواجه شد. ماجرا این بود که مجوز فعالیت این صرافی در سال ۹۲ یعنی در دولت روحانی از سوی بانک مرکزی لغو شد، اما فعالیت آن قطع نشد! این صرافی حتی در سال ۹۴ و با افزایش قابل توجه سرمایه خود دوباره مجوز گرفت؛ مجوزی که بار دیگر در تیرماه ۹۵ لغو شد.

درباره حواشی فاطمه حسینی که صحبت می‌شود، از شایعه ویلاسازی لواسان نمی‌توان نگفت. در دی‌ماه ۱۳۹۷ بود که اتهاماتی مبنی بر ساخت‌وساز غیرقانونی در لواسان متوجه همسر او شد. وی البته این اتهامات را تکذیب و اعلام کرد که از مدعیان به دستگاه قضایی شکایت خواهد کرد.

منبع: رویداد 24
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    ۴ درصدیهای دارای ژن برتر یا۶ درصدیهای کاسب تحریم با هم وفاق کرده اند مبارک است.....

  • ناشناس
    0

    و پدر نجومی بگیر ۷۰۰ میلیونی البته به نرخ چند سال پیش و همکاری با ساواک
    و وقاحت نجومی دختر