سیدحسن خمینی: مردم ایران، پیشرفت می‌خواهند نه تحجر و واپس‌زدگی

سید حسن خمینی گفت: "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" خواسته تاریخی مردم ایران است؛ پیشرفت و عقب نیفتادن علمی را هم می‌خواهند و تحجر و واپس زدگی را هم نمی‌خواهند.

سیدحسن خمینی: مردم ایران، پیشرفت می‌خواهند نه تحجر و واپس‌زدگی

سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه اتفاق بزرگی که‌ در ۱۲ فروردین افتاده‌ حیثیت ایجابی انقلاب و جمهوری اسلامی است، گفت: اگر ما بخشی از شعارها را گرفتیم و بخشی دیگر را رها کردیم، به مسیر ضربه‌ خوردن‌ افتاده‌ایم؛ و البته‌ خلف وعده هم هست. امیرالمؤمنین(ع) در عهدنامه مالک می‌فرمایند که‌ خلف وعده یک امر قبیح برای‌ همه‌ بشر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی طی سخنانی در مراسم تجدید میثاق وزیر و جمعی از کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب یک حیثیت سلبی دارد که در دهه فجر واقع شده و آن سلب نظام شاهنشاهی بود. آقای جمال‌زاده می‌گوید در تاریخ ایران این اولین انقلاب است مردم ایران برای اولین بار انقلاب کردند؛ که‌ همه مردم‌ پیرامون یک رهبر بزرگ جمع شوند که یک چیزی به نام "سلطنت پهلوی" را نمی‌خواهیم.

وی با اشاره به اینکه اتفاقات نادری در آن دوران‌ افتاد، افزود: در ۱۲ فروردین مردم‌ پیرامون یک جمله‌ ایجابی تجمیع کردند. تجمیع بر سر سلب خیلی راحت است‌ اما روزی که قرار است بگویند "چه باشد؟" آغاز دعوا است. چند سال قبل هم عده‌ای گفتند جمهوری اسلامی نباشد، اما وقتی قرار شد بگویند چه باشد، شورایی شنبه‌ تشکیل شد و چهارشنبه از هم پاشید.

وی با بیان اینکه این عظمت یک رهبر است‌ که اعتماد دل‌ها با او است، اظهار داشت: اتفاق بزرگی که‌ در ۱۲ فروردین افتاده‌ حیثیت ایجابی انقلاب و جمهوری اسلامی است. اگر می‌خواهید عظمت یک رهبر را بفهمید، ببینید که کجا توانسته‌ پیرامون اندیشه ایجابی مردم‌ را جمع کند.

سید حسن خمینی گفت: "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" خواسته تاریخی مردم ایران است؛ پیشرفت و عقب نیفتادن علمی را هم می‌خواهند و تحجر و واپس زدگی را هم نمی‌خواهند. تمام حرکت‌های تاریخی یکی از اینها را داشته‌ اما به بقیه توجه‌ نکرده است. در مشروطه آزادی مهم است اما این نکته تلخی در مشروطه است‌ که آغاز آن از یک سفارت خارجی است. در ملی شدن‌ نفت‌ استقلال‌ مهم است‌ اما به معنویت توجه‌ نمی‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: اگر ما بخشی از شعارها را گرفتیم و بخشی دیگر را رها کردیم، به مسیر ضربه‌ خوردن‌ افتاده‌ایم؛ و البته‌ خلف وعده هم هست. امیرالمؤمنین(ع) در عهدنامه مالک می‌فرمایند که‌ خلف وعده یک امر قبیح برای‌ همه‌ بشر است.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس
    0

    به روزهای نابودی کمونیستی استالینیسم سلام

  • ناشناس
    0

    دین را نباید ملعبه کارهای سیاسی می کردید، دیگر به شما دینداران سیاستمدار اعتمادی نداریم.

  • ناشناس
    0

    میراث خواری هم عالمی دارد!

  • J
    0

    آفرین سید . شما خودت یکی از نشانه های تحجری