روایت هولناک بازیگر سوری از کشتار در جبله سوریه/ برخی مردم در خانه‌هایشان ذبح شدند/ ویدئو

نور علی، بازیگر مشهور سوری، در توصیف حوادث وحشتناک شهر جبله پس از آزادسازی توسط نیروهای امنیتی و ارتش، از هجوم نیروهای چچنی و تکفیری به منازل و کشتار مردم خبر داد.

روایت هولناک بازیگر سوری از کشتار در جبله سوریه/ برخی مردم در خانه‌هایشان ذبح شدند/ ویدئو

وی گفت: «آنچه دیشب اتفاق افتاد، باعث هرج‌ومرج و وحشت شد. مردم در خانه‌هایشان بودند و عده‌ای شروع به هجوم به منازل کردند. چچنی‌ها، افراد خارجی و تکفیری‌های سوری به خانه‌ها حمله کردند. عده‌ای شروع به هجوم به منازل کردند و حتی افرادی در خانه‌هایشان سر بریده شدند.»

این  بازیگر مشهور سوری افزود: از همه طایفه‌ها قربانی شدند. اهالی شهر که در بین همه طایفه‌ها زندگی می‌کنند، می‌دانند که من راست می‌گویم. مردم از ترس شروع به پنهان کردن یکدیگر کردند. به خاطر فیلم‌برداری هدف تیراندازی قرار گرفتم. تنها به شخصی گفتم که دارم فیلم می‌گیرم و از او خواستم ماشین را بردارد، اما او به من فحاشی کرد و به سمت خانه تیراندازی کرد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    2

    اگه ایران بودی به ارسال این گزارش نمی رسیدی و از پشت بام خود کشی می کردی

  • ناشناس
    1

    وقتی تاریخ وفراموش میکنید برای به تروریست فرش قرمز پهن میکنید. چه انتظاری دارید

  • صادق
    0

    جریمه حجاب نیمد برات؟!